Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963659 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı quanch

aslında sistem hemen hemen aynı bu forumu kurma nedenimiz  DH deki troll lerdi 7 ay önceki büyük göç ile bir gecede 698 kişi takip eden günlerdede gelenler oldu :D  DH yi terkettik kendi forumumuzu kurduk ama hala üzerinde çalışıyoruz bir gecede forum kurmak kolay değil ve hala eksiklikleri düzeltmeye çalışıyoruz ama kısa sürede alışılıyor ve sonrasında DH den çok daha hızlı ve daha kolay kullanılabilir bir forum olduğunu farkedeceksiniz eksiklikleride birlikte bulup birlikte düzelteceğiz :D şu an için en büyük eksiğimiz mobil desteği tapatalk la ilgilide sorun var kullanamıyoruz ama mobil desteği yakında halledeceğiz onun üzerinde çalışıyoruz @quanch
İnşallah abi güzel olur her şey

Bence genç oyuncularımızı kiraya vererek iyi iş yapmışız ama bizim pilot takım Adanaspor neden oraya vermedik ki herkes Elazıg'a gitmiş
Şampiyon olmasan bile...

Çevrimiçi Necmi

Olsun abi sıkıntı degil önemli olan ortam muhabbet inşallah şampiyonlugumuzu beraber burada yaşarız ama alıntı işini de çözerseniz iyi olur forum dh'de hem alıntıda hem mentionda bildirim geliyor
ana ayarları kontrol ederim daha foruma tam hakim değiliz :D bizde ihtiyaca göre tecrübe kazanıyoruz. burası birilerinin değil hepimizin yeri Beşiktaş taraftarına ait bunu forumda kaldıkça daha iyi anlayacaksınız burda kimse başınızda bekçilik yapmaz denetçiler yöneticilerde normal forum üyesi gibi takılır. bazı sorunlar çıkacaktır ama bu aile içersinde nasıl çözülmesi gerekiyorsa o şekilde çözülür sadece trollere müsamaha yoktur anında mesajları silinir ve siteden atılır. @quanch

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2015, 00:40:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şaşıya verdik gençleri bakalım ne olacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Morgan Schneiderlin

Nedense bu Elazığ à gidenler forma şansı bulamayacak gibi geliyor bana teknik direktörü baştan fail adamların.

Çevrimdışı Deniz

Nedense bu Elazığ à gidenler forma şansı bulamayacak gibi geliyor bana teknik direktörü baştan fail adamların.
bana da öyle geliyor keşke Adanaspora falan verselerdi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı quanch

ana ayarları kontrol ederim daha foruma tam hakim değiliz :D bizde ihtiyaca göre tecrübe kazanıyoruz. burası birilerinin değil hepimizin yeri Beşiktaş taraftarına ait bunu forumda kaldıkça daha iyi anlayacaksınız burda kimse başınızda bekçilik yapmaz denetçiler yöneticilerde normal forum üyesi gibi takılır. bazı sorunlar çıkacaktır ama bu aile içersinde nasıl çözülmesi gerekiyorsa o şekilde çözülür sadece trollere müsamaha yoktur anında mesajları silinir ve siteden atılır. @quanch
Aradıgımız şey de buydu zaten sırf Beşiktaşlı adam gibi konuşulabilecek üyeler paralı askerler degil Güzel bir karşılama yaşadık hepinize teşekkürler :friendship:
Şampiyon olmasan bile...

Çevrimiçi Necmi

Asıl Ömer Şişmanoğlu neden gönderildi onun sorgulanması lazım.

Pektemek sezonun yarısından çoğunu sakat geçiriyor.

Cenk Tosun ve Demba Ba'da dönem dönem sakatlanıyor.

Yani neredeyse şu ana kadar 2 forvetle oynadık.Bazen yedek forvetimiz bile olmadan çıkıyoruz maçlara.
ömeri hiç canlı izledinmi o zaman neden gönderildiğini bilmen gerekir şu halimle ondan daha hızlı koşarım :bandit: @Tolgaozkhrmn  ben hangi maçtı şimdi hatırlayamıyorum biliçin onun ipini çektiği maç tribündeydim zaten biliçi gördüm ve bir daha ömer Beşiktaş forması giyemez dedim zaten giymedide

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2015, 00:47:21
  • Beşiktaş / Bodrum
ömeri hiç canlı izledinmi o zaman neden gönderildiğini bilmen gerekir şu halimle ondan daha hızlı koşarım :bandit: @Tolgaozkhrmn  ben hangi maçtı şimdi hatırlayamıyorum biliçin onun ipini çektiği maç tribündeydim zaten biliçi gördüm ve bir daha ömer Beşiktaş forması giyemez dedim zaten giymedide

Katılıyorum böyle değildi bu çocuk kalça 2 katına çıkmış bildiğim pivot forvet olmuş fuleli forvet.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Aradıgımız şey de buydu zaten sırf Beşiktaşlı adam gibi konuşulabilecek üyeler paralı askerler degil Güzel bir karşılama yaşadık hepinize teşekkürler :friendship:
biz hepimiz Beşiktaşlıyız nasıl karşılamamız gerekiyorki :) sadece sizlerden isteyeceğim şey karşınızda konuştuğunuz kişilerinde Beşiktaşlı olduğunu unutmayın farklı düşünceye sahip olabilirler saygı ve sabır göstermek gerekir burda herkes Beşiktaş sevgisiyle konuşuyor. Bunu idrak ettikten sonra zaten hoşgörü oluyor.

Pedro sene sonu gider gibi sürekli stoper isimleri geçiyo bizimle ilgili keşke stoper almadan Pedro kalsa şu Pedro Ersan miloş Atınç 4 lüsü ile devam etse. Ersan uzatmadan başka bir stoper de alınabilirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2015, 01:12:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Pedro sene sonu gider gibi sürekli stoper isimleri geçiyo bizimle ilgili keşke stoper almadan Pedro kalsa şu Pedro Ersan miloş Atınç 4 lüsü ile devam etse. Ersan uzatmadan başka bir stoper de alınabilirdi

Bu 4 lü ciddi anlamda yetersiz.

Sebebi de 1 tanesi yani Pedro Cover stoper diğerleri kesici. Ama 3 kesiciyi toplasan 1 sağlam adam çıkmaz hepsinin eksik yönleri çok kritik eksikler.

Ersan'ın her tarafı zayıf. Atınç hem ağır hem tek hamleli. Miloyu izleyemedik ama umutluyuz.

Ersan kaldığına göre seneye Pedro satılmazsa Atınç kiraya verilir yüzde 90. Ama bir stoper kesinlikle alınmalı kesici ve sert.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Bu 4 lü ciddi anlamda yetersiz.

Sebebi de 1 tanesi yani Pedro Cover stoper diğerleri kesici. Ama 3 kesiciyi toplasan 1 sağlam adam çıkmaz hepsinin eksik yönleri çok kritik eksikler.

Ersan'ın her tarafı zayıf. Atınç hem ağır hem tek hamleli. Miloyu izleyemedik ama umutluyuz.

Ersan kaldığına göre seneye Pedro satılmazsa Atınç kiraya verilir yüzde 90. Ama bir stoper kesinlikle alınmalı kesici ve sert.

1 stoper alırsak Banko bir adam satarlar oda Pedro olur ben Pedronun satılmasından yana değilim keşke Ersan ile uzatmasaydık :(

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2015, 01:23:18
  • Beşiktaş / Bodrum
1 stoper alırsak Banko bir adam satarlar oda Pedro olur ben Pedronun satılmasından yana değilim keşke Ersan ile uzatmasaydık :(

Bazı şeyler futbol metalarıyla açıklanamıyor bizde zaten.

Ersan ve Pektemek'in anlaşmaları gibi. Bunların sebebini futbolla açıklamak izahat getirmek mümkün değil.

Tek açıklaması birini başkanın kafasını dağıtma pahasına girdiği için çok sevmesi, diğerinin de takımdaki en lider karakterli yerli olması.

Çünkü oyuna kalsa iş 6 ay oynasın Atınç Ersan'ın 1 boy üstüne çıkar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı safa burak

konuya tıklarken son mesaja gitme imkanımız var mı ben görememiş olabilirim. öyle çok kullanışlı oluyor sayfaya baştan başlamıyoruz.

Ersan ve Pektemek'in anlaşmaları gibi. Bunların sebebini futbolla açıklamak izahat getirmek mümkün değil.

Tek açıklaması birini başkanın kafasını dağıtma pahasına girdiği için çok sevmesi, diğerinin de takımdaki en lider karakterli yerli olması.

Ersan ı bilmem de Mustafa sözleşmesi komedi den başka bir şey değil 1.7 milyon Euro'yu geçtim 1 m euroyu bile hak etmiyor. Bence seneye kolay kolay daha savunmaya transfer yapmazlar sağ bek hariç . Keşke imkan olsa da defansı komple yenilesek. Orta sahaya bence 1 tane sağlam yabancı lazım 5-10 verip almaya değecek aslında fırsat vardı bu yıl banega felan ölü fiyatına gitti. Fransa alt  ligleri tam bize göre ucuz genç sağlam futbolcular var ön libero ve orta saha merkeze

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2015, 01:41:00
  • Beşiktaş / Bodrum
konuya tıklarken son mesaja gitme imkanımız var mı ben görememiş olabilirim. öyle çok kullanışlı oluyor sayfaya baştan başlamıyoruz.

Bunun için sanırım önce ana forumun içine girip son sayfayı seçmen gerekiyor. Ana sayfadan doğrudan konuya girdiğinde bıraktığın yerden devam ediyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ramayan

bence baskan türk oyuncuların arasındaki bu ortamın basarıyı getırecegıne ınandıgı ıcın mustafayı ersanı pas gecmedı gelıcek basarılarsa bu oyuncalara bıseyler katacak ve kendılerını gelıstırecekler dıye dusundu.. mustafanın gecmıstekı performansı 500bin etmez ama gelecekte beklenen performansına verıldı bu para.. bence

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2015, 01:43:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Ersan ı bilmem de Mustafa sözleşmesi komedi den başka bir şey değil 1.7 milyon Euro'yu geçtim 1 m euroyu bile hak etmiyor. Bence seneye kolay kolay daha savunmaya transfer yapmazlar sağ bek hariç . Keşke imkan olsa da defansı komple yenilesek. Orta sahaya bence 1 tane sağlam yabancı lazım 5-10 verip almaya değecek aslında fırsat vardı bu yıl banega felan ölü fiyatına gitti. Fransa alt  ligleri tam bize göre ucuz genç sağlam futbolcular var ön libero ve orta saha merkeze

Fransa'dan çift yönlü ortasaha çok nadir çıkıyor ama fix adamlar 4-3-3'ün ön libero çapasını üretiyorlar seri halde.

Sağ beke Maxi Pereir büyük ihtimalle sene sonu için imzalayacak diye düşünüyorum stoper de Kaboul Roma'ya gitmezse onun yakasını bırakmazlar.

Ama ön libero alınacağına ihtimal vermiyorum ben anca olursa Stad açılıyor diye bir bomba patlarsa patlar. Sissoko gelse mesela Newcastle'dan öf yani.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Pektemek'i de görüyoruz geldiğinden beri kaç gol attı kaç asist yaptı. :)

Pektemek'in sakatlanabilme ihtimalini düşünerek en azından kadroda bulunabilirdi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

anasayfadan son mesaj yazılan konuya tıklarsanız kaldığınız yerden okumaya devam edersiniz
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2015, 01:52:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Pektemek'i de görüyoruz geldiğinden beri kaç gol attı kaç asist yaptı. :)

Pektemek'in sakatlanabilme ihtimalini düşünerek en azından kadroda bulunabilirdi :)

Kural kalkmışken Belçika 2Eden ya da Polonya 1'den ya da Arjantin aperturadan 1 milyon maliyetli potansiyelli bir adam bulamazsak yuh olsun bir dahaki sene bize.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Kural kalkmışken Belçika 2Eden ya da Polonya 1'den ya da Arjantin aperturadan 1 milyon maliyetli potansiyelli bir adam bulamazsak yuh olsun bir dahaki sene bize.
1 adam alınacaksa Ömer'e gerek yok ama adam alınmayacaksa bana göre Ömer'in takıma dönmesi gerekiyor. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 'TaNeR'

Ya herşey ortam falan güzel de fakat forumun formatına alışamak henüz zor...
Sanki çok boşluk varmış gibi cevap/mesaj aralarında...
Nerede cevap var nerede başlıyor diye çok dikkatli bakmak gerekiyor,
bu da biraz gözleri yoruyor sanki...

Kusura bakmayın çamur atmak anlamında yazmıyorum, DH'de alışmışım forum formatına,
oradaki cevaplar sanki daha hemen göze geliyordu fazla boşluklar yoktu...

Cevaplarda sırasıyla bir koyu bir açık arkaplan olsa misal, birinin nerede bittiğini diğerinin nerede
başladığını daha iyi ayırt edebiliriz...

Saygılar sevgiler  :ok:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Fransa'dan çift yönlü ortasaha çok nadir çıkıyor ama fix adamlar 4-3-3'ün ön libero çapasını üretiyorlar seri halde.

Sağ beke Maxi Pereir büyük ihtimalle sene sonu için imzalayacak diye düşünüyorum stoper de Kaboul Roma'ya gitmezse onun yakasını bırakmazlar.

Ama ön libero alınacağına ihtimal vermiyorum ben anca olursa Stad açılıyor diye bir bomba patlarsa patlar. Sissoko gelse mesela Newcastle'dan öf yani.

Maxi zor gibi Benfica alternatif bulmadan bırakacağını sanmam keşke hannover é bedava giden Valencia bek gelseydi opare yerine. Çıkıyor yahu fransa alt liglerden hatta Nancy de Remi Walter, Arnaud Lusamba felan var orta sahada oynayan denemeye değer keza Belçikayı unutmamak lazım. Gerçi ben en çok Yugoslav pazarına girmemizi isterim orası tam cevher kaynıyor

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2015, 01:55:38
  • Beşiktaş / Bodrum
1 adam alınacaksa Ömer'e gerek yok ama adam alınmayacaksa bana göre Ömer'in takıma dönmesi gerekiyor. :)

700,000 euro lacak gelirse 4. forvet için çok geliyor ama o zaman da Pektemek'in maaşı diyeceksin   :biggrinking:

Normalde 300 bini geçmemeli 4. forvetin alacağı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli