Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963438 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Selam arkadaşlar donanımhaberdeki troller sebebiyle ben de aranıza katıldım.

Şu an aklım önümüzdeki liverpool maçında. İnşallah bir sıkıntı vs çıkmaz da tam kadro çıkabiliriz.
:hosgeldin

Çevrimiçi Necmi

Atiba transfer edildiginde, bazilari "PSV forumlarinda Atiba icin kotu deniyor" yazdiklari icin, Hollandaca bildigimden, zamaninda girip en az bir 10-20 sayfa yorumlari okumustum. Ozellikle orta sahada oynadigi maclarda en ufak bir elestiriye rastlamadigim gibi cokca da ovguye rastlamistim, sag bekte oynadigi maclar haric.

Her neyse, Atiba'nin belli bir standarti var ve pek o standartin altina dusmuyor. Kesiciligi, alan savunmasi ve kisa paslari cok iyi ama tek yapabildigi sey de bunlar. Yoksa nadir olarak bindirmeler ve rakip ceza sahasina kosular yaptigi maclar oldu ama ne isabetli sut, ne final pasi, ne ara pasi (en fazla 1-2 kere), ne asist, ne orta, ne gol ne de skora en ufak bir etkisi yok.

Oynadigi mevki olarak hucuma katki vermesi beklenilse de, ondan daha geride oynayan oyuncular kadar bile skora etkisi yok. Bu yuzden de tipki PSV'de oldugu gibi sadece kesiciligiyle on plana cikiyor. Acikcasi artik joker kimliginden de yararlanilmayacak olmasi sebebiyle maas artirma cabalari biraz sonucsuz kalacak gibi duruyor.

Bilic, Atiba'nin kesiciligi ve istikrarini hakli olarak begense de, Atiba'nin hucuma katki ve pozitif futbol konusunda ne Veli ile ne de Tolgay ile yarisabilecegini pek sanmiyorum. Kesicilik olarak da ozellikle Veli cok yabana atilabilecek bir oyuncu zaten degil. Kisaca Atiba, bu saatten sonra ancak Necip'in onunde yer alabilir. Bunlari Atiba'yi begenen ama degerinin de abarti yorumlarla alakasi olmadigini dusunen biri olarak soyluyorum.

Çevrimdışı Mehmet K

Burada ortam baya iyiymiş. :icool: Tek eksik mobil sürüm veya tapatalk ile takip edebilme. O da gelirse tadından yenmez.
Bu arada bence Atiba'yı bizim taraftarımız biraz abartıyor. Evet takımımız o olmadan aksıyor ama Atiba'ya 1.5 vereceğimize sezon sonu 2 verip Atiba'nın skor üreten ve ürettiren, sertliğinden çekinilen bir versiyonunu bulabiliriz -ki bu da takımın kalitesini katlayacaktır diye düşünüyorum.

Çevrimiçi Necmi

selamun aleyküm dostlar ben de foruma yeni katıldım :)
yarışın sonunda ipi göğüsleyeceğimiz bir sene olur inşallah :icool:
herkese iyi forumlar :ok:
@rebel poet renklilerle uğraşmaktan bıkıp sonunda geldiniz :) bu forum ordaki troller yüzünden kuruldu zaten  :hosgeldin yedi ay önce toplu göç yaşanmıştı şimdide sanırım ikinci toplu göç yaşanıyor

Çevrimdışı arda

Hollandaca bildiğinizden emin misiniz hocam flemenkçe denir ona?

Flemenkçe dendiğine göre o zaman Belçikalılarla, Hollandalılar aynı dili konuşuyor değil mi Hocam? Şayet bu önermem doğru ise @Önder Özen arkadaşın uzun uzun anlattığı Atibayla ilgili teknik mevzu hakkında yaptığınız bu yorum aslında aynı dilin konuşulmadığını gösteriyor, Arkadaş bariz Hollandalı ki Hollandacası varmış okumuş forumu bilgilendirmiş, Sizde olaya Fransız kalmışsınız.

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi Necmi

Burada ortam baya iyiymiş. :icool: Tek eksik mobil sürüm veya tapatalk ile takip edebilme. O da gelirse tadından yenmez.
Bu arada bence Atiba'yı bizim taraftarımız biraz abartıyor. Evet takımımız o olmadan aksıyor ama Atiba'ya 1.5 vereceğimize sezon sonu 2 verip Atiba'nın skor üreten ve ürettiren, sertliğinden çekinilen bir versiyonunu bulabiliriz -ki bu da takımın kalitesini katlayacaktır diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Altuğ

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.

Çevrimdışı Kemal

@rebel poet renklilerle uğraşmaktan bıkıp sonunda geldiniz :) bu forum ordaki troller yüzünden kuruldu zaten  :hosgeldin yedi ay önce toplu göç yaşanmıştı şimdide sanırım ikinci toplu göç yaşanıyor

Kavimler Göçü gibi oldu aslında, ondan önceki yeride sayarsak 2-3 oba değiştirdik  :icool:

Yeni gelenler  :hosgeldin iz

Çevrimdışı 4nt0ny

Merhabalar. Bu ilk mesajım. Bende donanimhaberden geldim normalde çok yazan biri değilim ancak düzenli olarak takip ederim. Genelde mobil kullanıcı olduğum için mobil sürüm bekliyor insan :D emek vermeden beklentiye girmemek lazım gerçi. Sayfada çok ziyaretçi var tavsiyem kayıt olun takılalım beraber burda  :halay:

Çevrimdışı Altuğ

Merhabalar. Bu ilk mesajım. Bende donanimhaberden geldim normalde çok yazan biri değilim ancak düzenli olarak takip ederim. Genelde mobil kullanıcı olduğum için mobil sürüm bekliyor insan :D emek vermeden beklentiye girmemek lazım gerçi. Sayfada çok ziyaretçi var tavsiyem kayıt olun takılalım beraber burda  :halay:

Hoşgeldin 4nt0ny mobil sürüm için lerleyen zaman içerisinde mutlaka bir çalışma yapılacak.

Çevrimdışı Çağatay

merhaba arkadaşlar

bende donanimhaber deki troller ve saçma sapan sinir bozcu admin kararları yüzünden orayı terkedip buraya geldim

orada bundan sonra sadece trollük yapıcam :evillol:

şu trollüğün tadına varmak istiyorum artık bende  :steamed:

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Selamlar,

Ben de Donanımhaber'den gelenlerdenim :)
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı talha

http://www.transfermarkt.com/jordy-clasie/profil/spieler/104223

beyler gelecekse bu gelmeli. atiba'nın alternatifi görülen herkes'İn üretkenliği aynıdır.

ya da bu mu gelsin adam orta saha ama kanattan fazla skor üretmiş   :evillol:

http://www.transfermarkt.com/marko-vejinovic/profil/spieler/59594
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Altuğ

merhaba arkadaşlar

bende donanimhaber deki troller ve saçma sapan sinir bozcu admin kararları yüzünden orayı terkedip buraya geldim

Selamlar,

Günaydın arkadaşlar hoşgeldiniz.

Çevrimdışı Zala_

DH futbol bölümü kadar saçma yönetil(emey)en bir yer daha görmedim şu yaşıma kadar. Bir daha bakarsam namerdim.

Selam beyler.

Çevrimdışı talha

Bu arada dün maçın özetini izlerken ( maçı kaçırdık maalesef) Pedro'nun penaltı pozisyonunda tribünden çıkan o yüksek tepki uğultusunu benden başka özleyen var mı? :icool:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Şubat 2015, 10:27:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
merhaba arkadaşlar

Selamlar,

DH futbol bölümü kadar saçma yönetil(emey)en bir yer daha görmedim şu yaşıma kadar. Bir daha bakarsam namerdim.

Selam beyler.

Oh oh bugün göç yüksek baya  :D Hoşgeldiniz kartallar
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

Merhaba Acun Abi,

Bende Almanya'dan katılıyor yarışmaya. Mein Turken ist nicht çok iyi. O sebeple İngilizce konuşabilir miyim?

:P

Yeni gelen arkadaşların hepsine WELKOMMEN.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sabah Sabah Gülmekten Yarıldım resmen :kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Şubat 2015, 10:44:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Allahım Milner sözleşmesi bitiyo bu adam bize gelse ah ah yonetim uyuma milnerı kaçırma  :lol:

Sen de iyice ölücü çıktın Doğan  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Şubat 2015, 10:44:40
  • Beşiktaş / Bodrum
bi de birşey soracam

bu mete kalkavan-ihsan kalkavan yakınlığı var mıdır... soyadları aynı ya. kafamda deli sorular?

Yok araştırmıştım :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

Alıntı
Allahım Milner sözleşmesi bitiyo bu adam bize gelse ah ah yonetim uyuma milnerı kaçırma 

Sen de iyice ölücü çıktın Doğan  :biggrinking:

@Dogan  Toni Kroos diye bi adam varmış, 10 numara orta saha, bence başkan bir çıkartma yapsın İspanya'ya :D

Bi de Gareth Bale diye bi adam varmış, MAdrid takımı sene sonunda satacakmış, ona talip olalım :D

Abi şaka bi yana senin önerilerin takıma gelse efsane olur ama işte bizimde imkanlar belli :) Daha Pektemek'e verdiğimiz 1,4 ü çıkaramadım ben :S Bak yine aklıma geldi, sinirim tepeme çıktı :S
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Şubat 2015, 10:51:35
  • Beşiktaş / Bodrum
@Dogan  Toni Kroos diye bi adam varmış, 10 numara orta saha, bence başkan bir çıkartma yapsın İspanya'ya :D

Bi de Gareth Bale diye bi adam varmış, MAdrid takımı sene sonunda satacakmış, ona talip olalım :D

Abi şaka bi yana senin önerilerin takıma gelse efsane olur ama işte bizimde imkanlar belli :) Daha Pektemek'e verdiğimiz 1,4 ü çıkaramadım ben :S Bak yine aklıma geldi, sinirim tepeme çıktı :S

Bak şimdi nasıl iyimser bakacağım  :biggrinking:

Rus takımları Pektemk'i çok iyi sanıp hemen 5-6 milyon teklif versinler diye maaşını 1.4 yapmış olabiliriz  :kop: :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Aktaş

Merhaba arkadaşlar bende forumu uzun süredir ziyaretçi olarak takip ediyordum üye olmaya karar verdim inşallah sezon sonu şampiyonluğu burada beraber kutlarız :)