Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3970230 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

İddaa'da ev sahibi oranımız 1,20'ye kadar indi.

Hem de bu Akhisar. Yani Balıkesir filan olsa 1,05 verecekler.

Artık gerçekçi istatistikçiler tarafından da ciddi favoriyiz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Biz kalan 3 maçımızı kazanırsak Gs diğer maçlarını alsa bile onlara 4 puan bindirip bitiriyoruz ilk yarıyı.

Fener de Merisn ve Belediye ile içerde oynayacak. Anormal şeyler olmazsa 3 maçın 2'sinde en az 4 puan kaybeder. Onlara da 4-5 puan farkıyla girebiliriz.

Peki ne olur bu durumda?

Ligin ikinvi yarısının ilk 5 haftasında bizim fikstürümüz diğer 2 sarışına karşı çok kolay. Oralarda puan farkı 8-9'â çıkabilir.

Fener derbisine kadar fenere 8-9 puan fark atarsak o maçı da Kadıköy'de kaybetmeyiz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

iStatikçiler hakemlere de puan verseler olmaz mı  :evillol: bizim maçlarda 8.4 garanti  :bandit: görevini başarıyla yapıyorlar  :kop:

Çevrimdışı WarrChief

İngilizlerin calisma stiline bakin.adamlar sakat oyuncusunu bile boyle calistiriyor.bizde sakatlar aylsrca yatar sonra bekle ki tekrar form tutsun, yetmiyor gucsuz kaslari tekrar sakatlaniyor.

fazlasıyla katılıyorum ama bu guclendirme antrenmanları bizdede yapılıyor  ha nasıl yapılıyora gelirsek kesin kosudan baska birsey değildir butun sivogun calısmalarının oldugu resimlerde dikkatimi çekmiştir baska stil yok hep yuruyus yuzme hafif agırlık kaldırma bu yani:))

Çevrimdışı WarrChief

Beşiktaş, 23 yaşındaki başarılı sağ bekin transferi için çok önemli adımlar attı. Martin Linnes'le daha önce el sıkışan siyah-beyazlılar, Molde Kulübü ile de 2.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağladı.

:bandit:

bua rada bunu diyen serdar sarıdag oldugu için dogrulugu yuksektir içerden kimi sızdırdıysa hepsi dogru cıktı:)) birkaçı haric fakat ben yinede linneste bir problem cıkıcagını dusnuyorum

Çevrimdışı fani madida

Biz kalan 3 maçımızı kazanırsak Gs diğer maçlarını alsa bile onlara 4 puan bindirip bitiriyoruz ilk yarıyı.

Fener de Merisn ve Belediye ile içerde oynayacak. Anormal şeyler olmazsa 3 maçın 2'sinde en az 4 puan kaybeder. Onlara da 4-5 puan farkıyla girebiliriz.

Peki ne olur bu durumda?

Ligin ikinvi yarısının ilk 5 haftasında bizim fikstürümüz diğer 2 sarışına karşı çok kolay. Oralarda puan farkı 8-9'â çıkabilir.

Fener derbisine kadar fenere 8-9 puan fark atarsak o maçı da Kadıköy'de kaybetmeyiz.
bu ülkedeki futbol düzeni varken bizim renklilere 8-9 puan fark atmamız mümkün değil. kesinlikle izin vermezler buna. zaten öyle bir fark atacak durumumuz da yok maalesef 2 oyuncuya bağımlıyız. ba ve sosa olmadığı zaman çok sıradan bir takımız.
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Deniz

@Deniz  çok haklısın yalnız burada sorun bizde değil :)

Sorun sporcuda. Biz Avrupa'daki gibi çalıştırmaya kalktığımız anda takımın yarısında kas yırtıkları , tendon atmaları başlıyor çünkü buraya yatmaya geliyorlar.

Beşiktaş voleybol takımı sene başında revir gibiydi. Yazın hepsi yatmış bir yüklenildi alayı sakatlandı.

Yani en son sorun antrenman yöntemi burada. Çünkü bunları yaptırmak çok kolay mesele yapacak olan kişinin hazır olmaması.
Oyuncunun etkisi var tabi ama kulup oyuncuya calisacaksin derse o oturamaz.yukardan baskiyi gorse yeter.su adam iki sene once oguzhanla ayni vucuda sahipti.simdi her yeri kas.oguzhana bakin?çit kirildim hala.oguzhan sosa ya da jack gibi gibi vucut yapmazsa yok olur gider.bu kadar gucsuz olunmaz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

gs maçına kadar lider götürelim iyidir 2 hafta dan bahsediyorum dikkat...

Çevrimdışı Renton

fenerbahçe bu sene içerde zor puan kaybeder bu durumlarda deplasman kayıplarını bekleyeceğiz bugun erciyes deplasmanında uğur hoca iyi gazlarsa beraberlik kokuyor
See you in another life,brother.

Çevrimdışı panic13

Selam,

Ben de @Renton a katılıyorum, hiçbir hesabı FBnin evinde maç kaybetmesine göre yapmamalıyız. Daha önce yazmıştım, FB nin tüm şampiyonluk stratejisi kendi evinde en az 15 G + 2B, deplasmanda da alabildiğin kadar çok galibiyet üzerine kurulmuştur. FB nin iç saha maçların da futbolcuların da, antrenörlerin de, yöneticilerin de çirkefleşmesi ve galibiyet için herşeyi yapması bundandır.

Bizim için reçete belli, son 4 maçta mutlaka 3G+1B alıp 39 puanla lider kapatmak, mümkünse 4G. İkinci yarıya da maç maç bakacağız. Çünkü evimiz kendi evimiz değil, o yüzden deplasman ya da içsaha ayrımı yapamıyoruz.

STSL de 70 puan toplayan %70, 75 puan toplayan %100 şampiyon olur. İlk yarıyı 39 puan ile kapattığımızı var sayar isek, ikinci yarı yarı en az 10 net G ve 1-2 tane de şapkadan çıkan G gerekiyor. Bu modelde, deplasmanda oynayacağımız derbileri kaybetsek bile 74-75 civarı puan ile şampiyon olabiliyoruz. Maç maç bakmamız demem bu yüzden.

Artı, son 10 haftaya hala lider girersek hem GS nin, hem FB nin hemde diğer faktörlerin müdahaleleri ile uğraşacağız. Beşiktaş'ın efsane sol beki olan adamdan bile zarar gördük. Bizi tutmasını zaten istemeyiz de, tarafsız bile olamadı, FB ye yontuldu herşey. Şİmdi GS ye yontulacak. Beşiktaşlı bunu asla aklından çıkarmasın. Bizim bizden başka dostumuz yok.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimiçi Kartal Ç

bazı kriterlere bağlı olarak seneye yabancı sınırının kalkacak olması bizi nasıl etkiler? kriterlerden biri olan, altyapıdan gelecek oyuncu sayısı ve kadroda en az 10 yerli oyuncu olması konusunda kalite olarak sıkıntı yaşamayız zaten. Eğer kriterleri dedikleri gibi uygulamaya koyarlarsa ligde mali fairplayi ihlal etmeden deli gibi yabancı transferi yapabilecek klüp yok zaten. federasyon biraz da ona güveniyor bence.

Çevrimdışı Sedat

handikaplı çArşı  

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Sedat

handikaplı çArşı  

Çevrimdışı panic13

bazı kriterlere bağlı olarak seneye yabancı sınırının kalkacak olması bizi nasıl etkiler? kriterlerden biri olan, altyapıdan gelecek oyuncu sayısı ve kadroda en az 10 yerli oyuncu olması konusunda kalite olarak sıkıntı yaşamayız zaten. Eğer kriterleri dedikleri gibi uygulamaya koyarlarsa ligde mali fairplayi ihlal etmeden deli gibi yabancı transferi yapabilecek klüp yok zaten. federasyon biraz da ona güveniyor bence.

Beşiktaş özelinden bakarsak bizim için kısa ve orta vadede sıkıntı yok çok şükür.

Yabancı sınırının mutlaka kalkması lazım. Herkes sebeplerini biliyor yazmaya gerek yok. Bununla birlikte, senin de belirttiğin finansal fair play kuralının da mutlaka çıkıp, denetlenmesi lazım. Zaten ödeme konusunda kaliteli yabancıların en çok uzak durduğu ülkeyiz, adamlar bi mukavele yapıyor sonra ondan kurtulmak için totomuzda ayı bağırtıyoruz. En son Hayroviç örneği var GS de. Biz hala para ödüyoruz Ferrari'ye, onu düşün. FF kuralı çıkmazsa, kulüplerimizin batmaması için bi neden görümüyorum. Bir de, bence Lig tv gelirleri de düşmeli. Bu lig, yıllık 320 milyon dolar edecek bi lig değil kesinlikle. Yeni ihalede yıllık 200 milyon dolar+kdv civarı bi fiyat olması lazım ki, kulüplerimizin aklı başına iyice gelsin. Gelir yaratmak için alternatif kanallara yönelsinler BJK ve FB gibi.

Taraftarı olan ürün yatırımı yapsın, olmayan futbolcu ticaretinden para kazanmaya baksın. Yıkılsın artık bu iğrenç düzen özetle.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Forumda ziyaretçilerin okuyamadığı bir bölüm var mı?

Çevrimdışı Kemal

Demba Ba nın sakatlık durumu hakkında bilgi sahıbı olan var mı?

Çevrimdışı ALI RIZA

Forumda ziyaretçilerin okuyamadığı bir bölüm var mı?
ziyaret mi olacaksın  :evillol:  yok ziyaretçilerde sadece ileti yazamıyorlar... İlerki zamanlarda sadece üye olacaklar...

ziyaret mi olacaksın  :evillol:  yok ziyaretçilerde sadece ileti yazamıyorlar... İlerki zamanlarda sadece üye olacaklar...
kilitli bir başlık olsa iyi olur diye düşünüyorum

Çevrimdışı ALI RIZA

kilitli bir başlık olsa iyi olur diye düşünüyorum
Yakın zamanda stat başlıgı için üye olacaklar o zaman daha detaylı bilgiler olacak son dem olacak statla ilgili...

Çevrimdışı Tolga

24 Aralık Çarşamba
20.30 Beşiktaş-Adana Demirspor (Atatürk Olimpiyat)

30 Aralık Salı
20.30 Adana Demirspor-Beşiktaş (5 Ocak Fatih Terim)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Her hafta futbol oynamadan penaltiyla 3 puan.boyle ligin ..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Tolga

Bizim iyi olmamız falan bir şey değiştirmiyor adamlar penaltılarla ligte tutunuyorlar her sene yeter valla.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz