Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3970173 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

"BEŞİKTAŞ'IN STADI OLİMPİYAT"
"Beşiktaş stat konusunda size başvuru da bulundu mu?" sorusuna ise Dürüst, "Olimpiyatta oynamak istediğimizi söyledik. Zaten Beşiktaş'ın stadı orası. İyi niyet göstermek için her türlü yardıma açık olduğumuz belirttik. Şu anda stat konusunda da bir sorun yok. Sezon başında belirlenen stat orası. Şu anda orada futbol oynamaya engel her hangi bir şey yok. Kaldı ki Galatasaray 1 sene orada futbol oynadı" yanıtını verdi.

Bunların onursuzluk her yerinden akıyor her yerinden baştan aşağı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

YD TFF başına geçerken , şimdi Türk Futbolu düşünsün demiştik, aman tam destek hep destek 15 yıl daha TFF başkanı kalsın çünkü o görevi bıraktığında Beşiktaşa salça olacak aman diyeyim aman.
Hukumete bagli :)
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Scouting sisteminin ilk önemli meyvesi olacak olan Musa Muhammed Man.City ile anlaşmak üzere. Çocukların emeğine yazık, bulup getirdiler ta nerden...

Çevrimdışı Deniz

Scouting sisteminin ilk önemli meyvesi olacak olan Musa Muhammed Man.City ile anlaşmak üzere. Çocukların emeğine yazık, bulup getirdiler ta nerden...
Ciddi mi bu  :alala:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

"Beşiktaş stat konusunda size başvuru da bulundu mu?" sorusuna ise Dürüst, "Olimpiyatta oynamak istediğimizi söyledik. Zaten Beşiktaş'ın stadı orası. İyi niyet göstermek için her türlü yardıma açık olduğumuz belirttik. Şu anda stat konusunda da bir sorun yok. Sezon başında belirlenen stat orası. Şu anda orada futbol oynamaya engel her hangi bir şey yok. Kaldı ki Galatasaray 1 sene orada futbol oynadı" yanıtını verdi.

Şeref yoksunu takımlar  :akuma:

Çevrimiçi murat

Hos bulduk arkadaslar.Almanya`dan kucak dolusu sevgiler ve Besiktasima basarilar diliyorum.Aktif kullanici olmak ve kendi capimda yorumlarimla katilimda bulunmam dilegiyle...
Hoşgeldin

Çevrimdışı siyah-1903

haysiyetsizlik bu kadar ete kemiğe bürünebilir... nefretimsin galatasaray
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı BavyeraKartali

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, öncelikle hem rakip takımın hem de siyah beyazlı ekibin taraftarlarının rahat maç izleyeceği stat konusunda yönetim kurulu ile alternatif stat arayışını başlattı. Futbol Federasyonu'ndan Başakşehir Fatih Terim, Kasımpaşa R.Tayyip Erdoğan ve Olimpiyat Stadı'nda oynama konusunda fikir alış verişi yapıldı.

Kasımpaşa R. Tayyip Erdoğan Stadı yetkilileri zeminlerinin bozulduğunu ileri sürerek Beşiktaş'ın burada oynama teklifini reddettiler. Ardından Bayakşehir Fatih Terim Stadı yetkilileri ise stet zemini konusunda sıkıntı yaşadıklarını vurguladılar. Olimpiyat Stadı yetkilileri ise aynı şekilde, zemin sorununu ileri sürdüler.

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi tüm alternatifleri denediklerini belirterek taraftarların ve oyuncularında istediği Boluspor Stadı ile ilgili görüşmelere başladı. Fakat Rizespor yöneticisi Koray Deniz uzun mesafe nedeniyle oyuncularının yorgun olacağını ve Bolu'ya gitmek istemediklerini İstanbul'da herhangi bir statta oynayabileceklerini belirtti.

Beşiktaş bu kez, Sarıyer Stadı'nın uğurlu ve dolu olmasından dolayı yayıncı kuruluşa Sarıyer Stadı'nı teklif etti. Fakat yayıncı kuruluş "Beşiktaş'ın maçını akşam vermek istiyoruz" cevabını verdi.

Bunun üzerine dün sabah erken saatlerde Futbol Federasyonu'na müracaat eden Beşiktaş yönetimi, "Biz 4 önemli stat ile görüştük. Fakat olumlu yanıt alamadık. Sizden ricamız bize stat bulun" dedi.

Yayıncı kuruluş karşılaşmanın kesinlikle Sarıyer Stadı'nda oynanmayacağı ısrarını TFF'ye iletti.

Beşiktaş Kulübü bu kez Gençlik Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç'u arayarak durumu bildirdi ve Olimpiyat Stadyumu'nda devam etmekte olan çim zemin bakım çalışmalarının bir an önce bitirilmesi konusunda ricada bulundu. Gençlik Spor İl Müdürlüğü yetkilileri tam gün mesai yaparak, dün gece saat 20.00'de Olimpiyat Stadı'nı Beşiktaş'ın Rizespor ile oynayacağı maça hazır duruma getirdiler.

Böylece önce Bolu ardından Sarıyer'de oynanacağı konuşulan maç, karşılaşmanın oynanmasına 24 saat kala Atatürk Olimpiyat Stadyumu'na alındı. Daha önce 13:30'da oynanacğı açıklanan maçın saati ise 20:30 olarak belirlendi.

Kaynak : Hürriyet

110 yillik kulubun düsürüldügü duruma bakarmisiniz ?! Acaba biz dürüst oldugumuz icin lobimiz mi yok aksi halde Fener veya Galasaray olsaydi eminim herkes seferber olmustu.Diger kuluplerinin tutumlarinin Besiktasli basin tarafindan da yeterince elestirilmedigini dusunuyorum.
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı ALI RIZA

Tüm hersey statla çözülecek...! Bunlar düşecekler elimize...!

Çevrimdışı cisse557

Hos bulduk arkadaslar.Almanya`dan kucak dolusu sevgiler ve Besiktasima basarilar diliyorum.Aktif kullanici olmak ve kendi capimda yorumlarimla katilimda bulunmam dilegiyle...
Hocam Almanya'da Kartal Yuvaları açılsa çok iş yapmaz mı? 35 Euro Alman vatandaşları için gayet makul fiyat. Benim akrabalarım formayı gelip burdan alıp gidiyorlar da ondan sorayım dedim.

Çevrimiçi murat

Bundan sonra bu kulüplere kiralık ve satılık oyuncularda son alternatif gözüulre bakılmalı

Çevrimdışı cisse557

Kaynak ne?

Sanirim Kartal Yuvasi Online Satis yaptiginda yurt disina gonderiyor.Maalesef bende Turkiye`den aliyor veya getirtiyorum hatta daha dün Dembaba formasi siparis ettim Kirmizisindan :) Yurtdisinda yani benim yasadigim yerde Carsi sempatisi olan cok fazla insan var ama Besiktas taraftari maalesef az.Cocuklar Anne Babadan ne görüyorsa o oluyor ( bu durumda benim ikizlerim gercek bir Besiktasli Dogdular gerci Anneleri sonradan oldu ama o da yeter :) ) Bu nedenle Kartal Yuvasi riskli bir yatirim olur ama en azindan bir tane olmaliydi ! Ben mi acsam acaba :p
Hocam Almanya'da Kartal Yuvaları açılsa çok iş yapmaz mı? 35 Euro Alman vatandaşları için gayet makul fiyat. Benim akrabalarım formayı gelip burdan alıp gidiyorlar da ondan sorayım dedim.

Çevrimdışı cisse557

Emenike: "Şampiyonluk rakibimiz Beşiktaş."

Çevrimdışı cisse557

Sanirim Kartal Yuvasi Online Satis yaptiginda yurt disina gonderiyor.Maalesef bende Turkiye`den aliyor veya getirtiyorum hatta daha dün Dembaba formasi siparis ettim Kirmizisindan :) Yurtdisinda yani benim yasadigim yerde Carsi sempatisi olan cok fazla insan var ama Besiktas taraftari maalesef az.Cocuklar Anne Babadan ne görüyorsa o oluyor ( bu durumda benim ikizlerim gercek bir Besiktasli Dogdular gerci Anneleri sonradan oldu ama o da yeter :) ) Bu nedenle Kartal Yuvasi riskli bir yatirim olur ama en azindan bir tane olmaliydi . Ben mi acsam acaba :p
Doğrudur hocam. Orda yaşadığın için daha iyi biliyorsundur. Dedim hani orada gurbetçi çok, oralarda pek fanatik de yoktur Gs'lisi de Fb'lisi de alırlar sonuçta Türk takımı formaları diye düşünmüştüm :)

Çevrimdışı Altuğ

Herkese selamlar olsun...Zevkle takip ettigim foruma üsenmeyip kayit oldum.Aranizda bulunmaktan cok mutluyum :)

:hosgeldin aramıza  :)

Çevrimdışı WarrChief

Bilici aslında sosa ve ba tasıyormus havası var bende:)) cnk bu takımın kadro planlamasını yapan o
oyle olmasa mızmızlansaydı biz dermiydik yonetim butun herseyi sagladı ona verdi diye
bunu bizlere dedirten bilictir yoksa biz bilmiyormuyuz cok daha fazla topcuya ihtiyacımız oldugunu:))
yani desteksiz değil dusuncem ama yinede guveniyorum o ayrı....

fakat akhisar macı sayfasına furkan yaman hakkında sakin olalım sabredelim fazla misyon yuklemeyelim dedim ama galiba kumasta buyuk problem oldugnu dusunuyorum

bir pozisyon vardı ikinci yarıda olcay  sagdan içeri katediyorken  ikisi beraber ceza sahasına girdiler simdi o sırada furkan pozisyonda yer alıcakken olcayı ve topu takip etmesi gerekirken garip birsekilde  kostugu yone dogru bakarak ilerledi ve o sırada tabi zaman geçtiği için pozisyon alısında yanlıslık oldu gorsel olarak o atagı izlediğimizde  bi yamukluk bi tuhaflık hissediceksiniz, farkediceksiniz ben uzun zamandır mac izlerim böylesine amatorluk gormedim:))

buradan ben sunu anlıyorum daha cook ekmek fırın yemesi gerek

Çevrimdışı okansosa

Güncel haberler kısmına Liverpool eşleşmesi yazılabilir grup aşaması yerine
O gemi bir gün gelecek

Bilic Musa Muhammed'i antremanlarda izledi ve kesinlikle istemedi. Yaklaşık 500K $ bi maliyeti vardı. Şu durumda o parayı birkaç sene sonrasına kumar olarak bağlamak istemediler. Öyle bir topçu ki döneminin dünyada en iyi sağ beki de olabilir, potansiyel var. Umarım paramız ve geleceği düşünen teknik kadrolarımız olduğu günlerde de böyle fırsatlar yakalayabiliriz

Çevrimdışı Deniz

İngilizlerin calisma stiline bakin.adamlar sakat oyuncusunu bile boyle calistiriyor.bizde sakatlar aylsrca yatar sonra bekle ki tekrar form tutsun, yetmiyor gucsuz kaslari tekrar sakatlaniyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Ben Bilicìn kendini gelistirdigini ve bunu yaparken Besiktasin genc kadrosuna da sinif atlattigini dusunuyorum.Bilic`de gordugum ve dun aksam ma aile maci izlerkende soyledigim birsey var ki Mac ne Maci olursa olsun Gazaozuna dahi olsa bile icinde kazanma hirsi var . Aldigi parayi fazlasiyla hakeden is ahlaki olan bir T.Direktor.Uzuldugum tek nokta Oguzhanìn kendini gelistirmesine yardimci olamamasi gerci Oguzhanìnda tembel oldugunu sagir sultan duydu.Onun disinda kesinlikle Besiktasin ruhuna pararlel bir T.Direktörümüz var.

Çevrimdışı Çağrı

İngilizlerin calisma stiline bakin.adamlar sakat oyuncusunu bile boyle calistiriyor.bizde sakatlar aylsrca yatar sonra bekle ki tekrar form tutsun, yetmiyor gucsuz kaslari tekrar sakatlaniyor.

@Deniz  çok haklısın yalnız burada sorun bizde değil :)

Sorun sporcuda. Biz Avrupa'daki gibi çalıştırmaya kalktığımız anda takımın yarısında kas yırtıkları , tendon atmaları başlıyor çünkü buraya yatmaya geliyorlar.

Beşiktaş voleybol takımı sene başında revir gibiydi. Yazın hepsi yatmış bir yüklenildi alayı sakatlandı.

Yani en son sorun antrenman yöntemi burada. Çünkü bunları yaptırmak çok kolay mesele yapacak olan kişinin hazır olmaması.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Ben Bilicìn kendini gelistirdigini ve bunu yaparken Besiktasin genc kadrosuna da sinif atlattigini dusunuyorum.Bilic`de gordugum ve dun aksam ma aile maci izlerkende soyledigim birsey var ki Mac ne Maci olursa olsun Gazaozuna dahi olsa bile icinde kazanma hirsi var . Aldigi parayi fazlasiyla hakeden is ahlaki olan bir T.Direktor.Uzuldugum tek nokta Oguzhanìn kendini gelistirmesine yardimci olamamasi gerci Oguzhanìnda tembel oldugunu sagir sultan duydu.Onun disinda kesinlikle Besiktasin ruhuna pararlel bir T.Direktörümüz var.

Bilic Avrupa'nın en çok potansiyel vaad eden 10 teknik direktörü arasında.

Bilic'in zayıf yönleri var. Motivasyonu , iş ahlakı , disiplini , oyuncu yönetimöi üst seviyeye yakın ama bunlar mental kısmı yani taktikal özellikler.

Antrenman özellikleri olarak baya zayıf. O yüzden Jurcevic'i nereye gitse peşinden götürüyor  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Beşiktaş, 23 yaşındaki başarılı sağ bekin transferi için çok önemli adımlar attı. Martin Linnes'le daha önce el sıkışan siyah-beyazlılar, Molde Kulübü ile de 2.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağladı.

:bandit:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Daily Star gazetesi, Beşiktaş'ın Chelsea'da forma giyemeyen genç Fransız stoper Kurt Zouma'yı kiralayacağını iddia etti.

:bandit:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli