Selam,
Ben de
@Renton a katılıyorum, hiçbir hesabı FBnin evinde maç kaybetmesine göre yapmamalıyız. Daha önce yazmıştım, FB nin tüm şampiyonluk stratejisi kendi evinde en az 15 G + 2B, deplasmanda da alabildiğin kadar çok galibiyet üzerine kurulmuştur. FB nin iç saha maçların da futbolcuların da, antrenörlerin de, yöneticilerin de çirkefleşmesi ve galibiyet için herşeyi yapması bundandır.
Bizim için reçete belli, son 4 maçta mutlaka 3G+1B alıp 39 puanla lider kapatmak, mümkünse 4G. İkinci yarıya da maç maç bakacağız. Çünkü evimiz kendi evimiz değil, o yüzden deplasman ya da içsaha ayrımı yapamıyoruz.
STSL de 70 puan toplayan %70, 75 puan toplayan %100 şampiyon olur. İlk yarıyı 39 puan ile kapattığımızı var sayar isek, ikinci yarı yarı en az 10 net G ve 1-2 tane de şapkadan çıkan G gerekiyor. Bu modelde, deplasmanda oynayacağımız derbileri kaybetsek bile 74-75 civarı puan ile şampiyon olabiliyoruz. Maç maç bakmamız demem bu yüzden.
Artı, son 10 haftaya hala lider girersek hem GS nin, hem FB nin hemde diğer faktörlerin müdahaleleri ile uğraşacağız. Beşiktaş'ın efsane sol beki olan adamdan bile zarar gördük. Bizi tutmasını zaten istemeyiz de, tarafsız bile olamadı, FB ye yontuldu herşey. Şİmdi GS ye yontulacak. Beşiktaşlı bunu asla aklından çıkarmasın. Bizim bizden başka dostumuz yok.