Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968669 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

Sebanin serefli ismini boyle seref yoksunu bir ligle ayni anda anmam ben.
can evinden vurma inada inat ettirme  :kop:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı WarrChief

gecen sene aynı takımlar son dakika golleriyle ligi aldılar simdide penaltılarla peki biz??
biz ise hakkımızla zorlaya zorlaya alnımızın teriyle macları eze eze alıp goturuyoruz ama nereye kadar?? bizede bunlardan yapılmalı ama :eyes

Çevrimdışı cisse557

Bu sene ne olur bilmem ama seneye bizim ligimiz olacak.

Fener'in kadrosu çok yaşlı gençleşmeye çalışacak takım kurma sıkıntısı yaşayacaklar.

Gs'nin durumu ortada büyük ihtimal küçülmeye gidecekler yeni başkan adayı da mali sıkıntıları gidermek için çalışacağız dedi.

Biz ise genç, oturmuş ve deplasmanda oynamaya alışmış bir takım olacağız.

Yeni stadımız ile birlikte de geleni geçeni tokatlarız.

Çevrimdışı Tolga

Bu sene ne olur bilmem ama seneye bizim ligimiz olacak.

Fener'in kadrosu çok yaşlı gençleşmeye çalışacak takım kurma sıkıntısı yaşayacaklar.

Gs'nin durumu ortada büyük ihtimal küçülmeye gidecekler yeni başkan adayı da mali sıkıntıları gidermek için çalışacağız dedi.

Biz ise genç, oturmuş ve deplasmanda oynamaya alışmış bir takım olacağız.

Yeni stadımız ile birlikte de geleni geçeni tokatlarız.
Ümitlerinizi kırmak istemem ama bu sezonda bizim sezonumuz olabilir normal şartlarda ama görüyorsunuz işte Fb'nin nasıl hakemler tarafından korunduğunu.Biz ne yaparsak yapalım durum değişmeyecek hiç ümidim kalmadı artık. Durum bizlik değil artık bizi aştı yani.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cisse557

Ümitlerinizi kırmak istemem ama bu sezonda bizim sezonumuz olabilir normal şartlarda ama görüyorsunuz işte Fb'nin nasıl hakemler tarafından korunduğunu.Biz ne yaparsak yapalım durum değişmeyecek hiç ümidim kalmadı artık. Durum bizlik değil artık bizi aştı yani.
Babam 57 yaşında. bana hep biz hakemleri de yenerdik Beşiktaş şampiyon olmak istiyorsa hakemleri de yenmeli der.

Benim ümidim adaletin düzeleceğinden yana değil bu takıma güveniyorum.

Futbolcularımızın yaptığı gibi maç maç gideceğiz. Belki şu an puanı farkını açmış gidiyor olmamız gerekiyordu ama yapacak bişey yok. Elden bişey gelmiyor. Çıkıp Akhisarı yeneceğiz yeniden lider olacağız. Bu sistem bizi açık ara şampiyon yaptırmıyorsa yarım puanla şampiyon olmayı öğreneceğiz.

Çevrimdışı Çağrı

Tolga'ya kızmayın adamın yapısı negatif  :icool:

Bunlar oluyor , olacak malesef gerçek hayatın ta kendisi ama kıracağız bu zinciri. Her maç göstere göstere yapamazlar 2 hafta sonra 10 takım birden itiraz eder.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Fenerlilerin hepsi bakın ilk kez hepsi birden isyanda.

İstemiyorlar böyle şeyleri ama hak için değil biz konuşmayalım diye.

Alıntı

bu mesajımı arşivleyim

çok feci bi felaket yolda

bu takım umulmayan bi takımdan fark yiyecek

olmayan penaltılarla maç kazanılıyor

bugün erciyes yerine orta halli bi takım olsa yenilmiştik

ama bu ismail ile çok feci tokat yiyecek bu takım

forma adaleti yok‚sistem taktik yok kondisyon yok

hiçbirşey yok !!!
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Ayrıca biz bu takıma nasıl yenildik buna yanalım nasıl nasıl aklım almıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Tolga'ya kızmayın adamın yapısı negatif  :icool:

Bunlar oluyor , olacak malesef gerçek hayatın ta kendisi ama kıracağız bu zinciri. Her maç göstere göstere yapamazlar 2 hafta sonra 10 takım birden itiraz eder.
Normal hayatımda tam aksine çok pozitif biriyimdir ama bu futbol düzenini gördüğüm için negatif biri oluyorum durum bu aslında :)

Çevrimdışı cisse557

Biz bu takıma değil de derbi kazanamama psikolojisine yenildik. Şu Fenerle ya da Cimbomla kupada karşılaşsak ya da süper kupada rahat oynarız ama iş ligdeki derbi maçına gelince futbolcularımız derbi kazanamama baskısıyla mücadele ediyorlar. Umarım Gs maçında yaşamayız bu sorunu.

Çevrimdışı Çağrı

Babam 57 yaşında. bana hep biz hakemleri de yenerdik Beşiktaş şampiyon olmak istiyorsa hakemleri de yenmeli der.

Futbolcularımızın yaptığı gibi maç maç gideceğiz. Belki şu an puanı farkını açmış gidiyor olmamız gerekiyordu ama yapacak bişey yok. Elden bişey gelmiyor. Çıkıp Akhisarı yeneceğiz yeniden lider olacağız. Bu sistem bizi açık ara şampiyon yaptırmıyorsa yarım puanla şampiyon olmayı öğreneceğiz.

Tam olarak budur. Böyle düşünmezsek pes ederiz başımıza gelenleri de haketmiş oluruz.

Böyle düşündüğümüz sürece bizi yarıştan asla silemezler. Düzeni kaybettik 10 yılda sadece 1 şampiyonluk 1 ikinclik gördük.

Beşiktaş istikrarı ve düzeni asla ama asla kaybetmemli.

3 senede 1 kez şampiyon 2 kez ikinci olur sürekli istikrarı koruduğu sürece.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Rıdvan'a da yazıklar olsun yumuşatmak için bir tarafını zorlamış.

Penaltı değil diyeceksin öyle geçen hafta olduğu gibi 3 büyükleri itiyorlar demiyeceksin.

Fener'e 6 penaltı Beşiktaş'a 6 kırmızı çıkıyor diyeceksin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

bizi bu ligde şampiyon falan yapmazlar bugün cidden inancımı kaybettim.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

bizi bu ligde şampiyon falan yapmazlar bugün cidden inancımı kaybettim.

Olacağız hepsini eze eze olacağız forum olarak kutlayacağız bunu.  :akuma:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Futbolseverler, Ziraat Türkiye Kupası 'nda 31 Aralık'ta ve 1 Ocak'ta da maç izleyecek. TFF, tarafından açıklanan maç programı şöyle...

Bu adamlar kafayı yedi tamamen.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çokta önemsemiyorum artık açıkçası Avrupa'da gidelim o bana yeter.Alsınlar kendi liglerinde istedikleri gibi oynasınlar.Şampiyon olursak da bu kadar olumsuzlukların yanında büyük bir başarı elde etmiş oluruz.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Futbolseverler, Ziraat Türkiye Kupası 'nda 31 Aralık'ta ve 1 Ocak'ta da maç izleyecek. TFF, tarafından açıklanan maç programı şöyle...

Bu adamlar kafayı yedi tamamen.
31 aralıkta ve 1 ocak ta maç oynanmasının neresi kötü anlamadım
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Deniz

Yaptırmazlar.2 kırmızı kartla kanadımızı kırarlar sonra da bunlara penaltıları çalarlar her türlü işlerini götürürler.

Çevrimdışı Çağrı

31 aralıkta ve 1 ocak ta maç oynanmasının neresi kötü anlamadım

31 aralık ve 1 ocakta stadlarda taraftar buluyorlarsa eğer onu da bulamayacaklar millet 31 aralıkta maça mı gider?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Olay bu zaten abi.. Sen fiksturu butun olarak ele alirsan zaten kafadan kaybediyorsun... Mac mac devam edeceksin... Her maci sampiyonluk maci olarak dusun yeter... Zaten takim olarak bi havadasin, guzel top oynuyorsun, rakiplerin bok otesi... Onlarin extradan puanlar almasi senin motiveni bozmasin... Sen bildigini oku... Akhisari yeneriz de gs macinda ne yapariz diye dusunme... gs maci gelince onu dusun.. gsyi de bu halinden dolayi kucumseme...

Bu sekilde dusunuldukten sonra bu takim sampiyonluga yurur... Ama fark atar ama averajla sampiyon olur... Fark etmez...

Ama bu oyuncularda da bu inanc var... Cogu taraftar da olmasa bile...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Deniz

28inde konya maçımız var 30 unda ADS maçı nasıl olacak o iş 2 günde ?

Çevrimdışı ZORBEY

Biz bu takıma yenilmedikki! bizi bu takımla olan mac öncesi yapılan Gökhan töre`ye yapılan komplo ile yaraladılar, akabinda derbi macın ilk yarısında necip in üzerine oynuyarak olcay a kırmızı göstertiler, birazda bizim cocukların gencliğine vermek gerekiyor olgun davranamayıp hoplayıp zıpladılar, netice ortada yenilmemiz icin bütün gücler el birlik oldu. bizi fener değil federasyon yayıncı kuruluş mağlup etti. bunu sadece bizler değil, renkli palyacolar bile aynı fikirdeler
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Deniz

Biz bu takıma yenilmedikki. bizi bu takımla olan mac öncesi yapılan Gökhan töre`ye yapılan komplo ile yaraladılar, akabinda derbi macın ilk yarısında necip in üzerine oynuyarak olcay a kırmızı göstertiler, birazda bizim cocukların gencliğine vermek gerekiyor olgun davranamayıp hoplayıp zıpladılar, netice ortada yenilmemiz icin bütün gücler el birlik oldu. bizi fener değil federasyon yayıncı kuruluş mağlup etti. bunu sadece bizler değil, renkli palyacolar bile aynı fikirdeler
+1903 imzamı atarım.Biz yenilmedik tff aziz lick tv üçlüsü yendi bizi.

Çevrimdışı Fatih

Yayinci kurulus bu sene tek sampiyon istiyor... O da BJK...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...