Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3989264 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Fener maçının 10-25 dakikaları arası bir baskı kurmuştuk.

Taraftar baskısı ile aynısını yaparsak rahatlarız Samo golleri erken bulmak önemli.
İnşallah bulacağız abi

Çevrimdışı Kemal

Tek korkum defans hattındaki bireysel hatalar, ligtv de son 10 yılın ts bjk maçlarını verdi onları izledim yenildigimiz maçların çoğunda bireysel savunma hatalarından gol yemisiz.

Çevrimdışı Tolga

Constant oynamazsa baya iyi olur bizim için.Yine de Medjani orta sahayı toparlayacaktır.Tahmin ettiğim gibi Ts bu maça en kötü 1 puan düşüncesiyle çıkacak.Tipik Ersun Yanal takımı izlemeyebiliriz bu akşam.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Bu maçta kaleye bol bol şut çekmeliyiz.Kalecileri tecrübesiz özellikle ceza sahasında Demba Ba topla buluştuğu her an gol diye ayağa kalkabiliriz :)

Çevrimdışı Deniz

Bu maçta kaleye bol bol şut çekmeliyiz.Kalecileri tecrübesiz özellikle ceza sahasında Demba Ba topla buluştuğu her an gol diye ayağa kalkabiliriz :)
Bizim takımın en büyük - si orda.Kaleye çok az şut çekiyoruz.Töre Sosa Demba BA sürekli kaleyi denemeli.Aman Kerim denemesin  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

töre bu maçın yıldızı olacak sosa ile...! Ba da vurucusu olacak...!

Çevrimdışı Tolga

Bizim takımın en büyük - si orda.Kaleye çok az şut çekiyoruz.Töre Sosa Demba BA sürekli kaleyi denemeli.Aman Kerim denemesin  :evillol:
Aynen dediğin gibi az şut çekiyoruz ama bu maçta bol bol şut çekip gol şansımızı arttırmalıyız. :)

Çevrimdışı Deniz

Aynen dediğin gibi az şut çekiyoruz ama bu maçta bol bol şut çekip gol şansımızı arttırmalıyız. :)
Aynen.İddia ediyorum Sosa 30 metreden vursun bu kaleci yer :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Şenol Güneş nereye gitse yapıyor işini be.

Seneye hoca filan aranırsa ( Bilic kalmalı ) hiç dışarı çıkmaya gerek yok adres belli.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Şenol Güneş nereye gitse yapıyor işini be.

Seneye hoca filan aranırsa ( Bilic kalmalı ) hiç dışarı çıkmaya gerek yok adres belli.
Bilic gelmeden önce ısrarla Şenol hoca gelsin diyordum kesinlikle çok iyi bir teknik direktör :)

Çevrimdışı Deniz

Bursa 30 dkda 3 gol attı kasımpaşaya.Şenol güneş cidden bir başka..

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada seneye ortasaha istiyoruz Bursa'daki Josue 23 yaşında Porto'dan kiralık ve opsiyonları da yok istersek alabiliriz.

Bu çocuk iyi izlenmeli çok büyük potansiyeli var.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Benim gözümde Bursa Trabzon'dan iyi takımdır.

Ortasahası nerdeyse bizim kadar iyi Bursa'nın.

Josue ve Belluschi hem çift yönlü hem teknik. 10 numaraları yok sadece bir de Batalla olsaydı bu takım baya bir zorlardı yukarıları.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

Şota kopardı yine  :kop:

- Biz kötü oynamadık. Biz yoktuk çünkü. Yani utanç mı ee yo yo yoktuk bildiğin yoktuk  :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Sene sonu Belluschi'nin sözleşmesi bitiyormuş Trabzon kesin atlayacak üstüne.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Beşiktaşımız, Trabzonspor maçına beyaz forma ve beyaz şort ile çıkacak, Kalecimiz siyah forma giyecek ‪#‎YükselBeşiktaş‬

Keşke siyah olaydı

Yanlış yere yazmışım ama burda kalsın madem  :lol:
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2014, 15:43:42 Türkay ]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Bursa'nın kazanmasını bekliyordum ama bu denli fark atacaklarını beklemiyordum :)

Çevrimdışı ErmanS

frei yerine olcayı seçmiş  :claps: :claps:

ilk 11lerde genelde dogru seçim yapıyo hoca. ama maç içinde değişikliklerde heyecandan mıdır nedir yarardan çok zarar vericek değişiklikler yapıyo

Çevrimdışı Tolga

İlk 11 imiz

Tolga, Serdar, Pedro, Ersan, Motta, Atiba, Veli, Gökhan Töre, Sosa, Olcay Şahan, Demba Ba

Çevrimdışı Kemal

Su kadroyu devre arasi

Tolga
kaderabek     Zouma    Pedro   Koybasini
               Veli           Atiba
Töre              Sosa          Olcay
               BA

Yapsak

Çevrimdışı Tolga

Su kadroyu devre arasi

Tolga
kaderabek     Zouma    Pedro   Koybasini
               Veli           Atiba
Töre              Sosa          Olcay
               BA

Yapsak
Abi valla çok iyi olur Uefa da bile baya gideriz bu ilk 11 ile fakat sol bekte ben İsmail'e pek güvenmiyorum bir de ön libero olsa Noboa tarzında baya işimizi görür :)

Çevrimdışı Kemal

İşte oda seneye mabetimizde hatta Babacar forvet takviyeside alınarak

Çevrimiçi mayguntr

Olcay sonradan girdiğinde pek faydalı olamıyor diye bence Kerim'i bir koz olarak saklamak istedi.Öne geçersek  Veli out Oğuzhan in yaparak orta sahada topu bizde tutmalıyız yoksa Trabzon şişirip şişirip bizi çok zorlarlar. Yanlız trabzon taraftarı çok şişmiş ya barselona falan zannediyolar kendilerini şu an  :ebebe: