Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3989295 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Devre arası Gekas'ı kiralasak ya Demba'ya çok iyi alternatif olur hatta Bilal'i de kiralasak bence çok iyi olur :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Çağrı

Devre arası Gekas'ı kiralasak ya Demba'ya çok iyi alternatif olur hatta Bilal'i de kiralasak bence çok iyi olur :)

Akhisar'ı kiralayalım istersen seneye Ptt 1. ligine iade ederiz  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beraberliğin çok artısı yok bence onlara fener ve Gs yenmese tamam ama yenince fark etmiyor yarın son ihtimal beraberlik gibi.
Yani en azından deplasmana gelen onlar o yüzden 1 puana hayır demezler bizim için 1 puan iyi olmaz.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Tolga

Akhisar'ı kiralayalım istersen seneye Ptt 1. ligine iade ederiz  :biggrinking:
Bence ikisi de bize yarım sezonda baya fayda sağlar.Demba Ba yokken Cenk eh biraz Pektemek de yokları oynuyor.Alternatifimiz yok yani Gekas baya fayda sağlar :icool:

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı ALI RIZA

Neyse sağlık olsun yarın kazanırız  :evillol:

Çevrimdışı forzatunga

şu fb ve gs maçlarındaki uzatmalara hastayım bizimkilere hiç benzemiyor hem maçın skoruna göre eklenen süreler hem uzatma oynanırken hakemlerin çaldığı düdükler.

Çevrimdışı Togay_1981

Abi bu sefer farklı olur seyirci itecektir. Örnek Sivas maçı 2 kez geri geldik ve Kasımpaşa maçı. Bizim çocuklar seyirci ile daha farklı oynuyor.

Doğru ama isterse full tribün olsun son dakikaları yine zorlanarak geçiririz. Sivas maçının da Kasımpaşa maçının da son dakikaları kötü oynandı.

Normalde bizler Trabzon maçlarına gerçek derbi olarak bakmıyoruz ama bu maç o havaya sokuldu.Ve bu tarz dönüm noktası maçların en tehlikeli adamı Veli'dir. Mutlaka golle sonuçlanacak hata yapar. 80.000 Kişinin önünde de yaptı geçen yıl. Bu yıl Fenerbahçe maçında da.

Umarım takım güzel bir galibiyet alır. Bu maçı da alamazsa artık Biliç'e yorum yapmayacağım.

Çevrimdışı forzatunga

hayırlı olsun gs maçı da konyada

Çevrimdışı Tolga

hayırlı olsun gs maçı da konyada

Bu kadar bilet satılınca Gs maçınında Konya'da oynanması normal ve mantıklı sonuçta 4 Ocak'ta Olimpiyat'ta oynamak sıkıntı yaratabilir.

Çevrimdışı forzatunga

@Tolgaozkhrmn

bence de doğru tercih bakalım yarın güzel bir atmosfer olur birde galibiyet gelirse  bu maçın biletleri çok daha hızlı tükenir.

Çevrimdışı Togay_1981

Yani derbi maçları Konya'ya alıyolar da bari cumartesi olsa da hani ertesi gün tatil bir şekil düşünsek. Aylardan ocak araba ile gitsen yollar o biçim. Yönetim stad yok v.s. konularına bu işleri iyi kıvırdı. Eğer stad yapıldığında bu takım beklenen performansın altında kalırsa iki yıllık kombine sattık dediği taraftara ne cevap verir onu bilmem.

Çevrimdışı ALI RIZA

10 numara olmuş harika fikir...!

Çevrimdışı Tolga

Yani derbi maçları Konya'ya alıyolar da bari cumartesi olsa da hani ertesi gün tatil bir şekil düşünsek. Aylardan ocak araba ile gitsen yollar o biçim. Yönetim stad yok v.s. konularına bu işleri iyi kıvırdı. Eğer stad yapıldığında bu takım beklenen performansın altında kalırsa iki yıllık kombine sattık dediği taraftara ne cevap verir onu bilmem.
4 Ocak Pazar gününe geliyor.

Çevrimdışı Togay_1981

4 Ocak Pazar gününe geliyor.

Sorun o zaten :) Ertesi gün iş var. Yılbaşında izinde alınmıyor.

Çevrimdışı Tolga

Ali Dürüst devre arası transfer yok demiş :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Bilic bebeğinin adını Orao koymuş. Türkçe karşılığı Kartalmış.  :super:

Çevrimdışı forzatunga

kaynak sağlam mı bi ara q7 için de aynı muhabbet yapılmıştı kolpa çıktı diye hatırlıyorum

Çevrimdışı Tolga

:claps: :claps:

Çevrimdışı Deniz

Gs maci hangi tarihte? Ona gore gidebilirim maca..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Akhisar defasındaki siyahi kalas yüzünden 2 gol yediler. Ama gs etkili oynadi

Çevrimdışı ALI RIZA

belli değil biliç çocugunun adı resmi işlemler pazartesi günü nüfüs dairesinde belli olacak  :kop:
memur isim sorar biliç cevap verir  :kop: :kop: