Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3989228 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Gs maci hangi tarihte? Ona gore gidebilirim maca..
Hocam 4 Ocak Pazar günü
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

belli değil biliç çocugunun adı resmi işlemler pazartesi günü nüfüs dairesinde belli olacak  :kop:
memur isim sorar biliç cevap verir  :kop: :kop:
Konu dışı konuşuyorsun hocam silmesinler senin mesajını da :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Konu dışı konuşuyorsun hocam silmesinler senin mesajını da :)
fark etmez canları sağolsun  :ok:

Çevrimdışı Çağrı

kaynak sağlam mı bi ara q7 için de aynı muhabbet yapılmıştı kolpa çıktı diye hatırlıyorum

Ahahah ben yazacaktım bunu  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Biz de menemn onlarda yerini kurufasulyeye bırakmış.

Biri söylesin Fransaray'a biz o yoldan geçtik sonu pek iyi bir yere çıkmıyor  :bandit:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

Beşiktaş - Trabzonspor maçı satılan bilet pazar saat 10.18 itibarıyla 31.960 adet.

Çevrimdışı Çağrı

Beşiktaş - Trabzonspor maçı satılan bilet pazar saat 10.18 itibarıyla 31.960 adet.

35,000 bekliyordum bulacağız belli oldu müthiş atmosfer olacak  :super:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Biz de menemn onlarda yerini kurufasulyeye bırakmış.

Biri söylesin Fransaray'a biz o yoldan geçtik sonu pek iyi bir yere çıkmıyor  :bandit:
abi gese herhalde kuru fasulye gaz yaptığı için yemeyi tercih edecek bu sene

Çevrimdışı Abdullah

35,000 bekliyordum bulacağız belli oldu müthiş atmosfer olacak  :super:
Rahat bulur abi 35000'i  :bandit: Dün Ankara'daki kartal yuvalarında bilet sırası vardı  :super:

Çevrimdışı Çağrı

abi gese herhalde kuru fasulye gaz yaptığı için yemeyi tercih edecek bu sene

Prandelli'nin pizzaları mideye oturdu belli ki  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Derin lavuğu benim kaldığım otelde kalıyormuş şu adamı çok merak ediyorum. Bir yerde yakalasam da iki lafın belini kırsak.  :biggrinking:

Çevrimdışı Abdullah

Derin lavuğu benim kaldığım otelde kalıyormuş şu adamı çok merak ediyorum. Bir yerde yakalasam da iki lafın belini kırsak.  :biggrinking:
Tek tek gez odaları  :kop: lobiye çık derin neredeysen çık ortaya diye bağır  :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Konya stadının tribünlerinin sahaya uzaklığı kale ile 9 metre taç çizgisi ile 8 metre imiş. Yani bu maçta çıkan gürültünün 2 kat fazlasını Vodafone Arena'da hayal etmek lazım. Bizim stadın tribün ile kale arasındaki mesafe 895 cm taç çizgisi ile tribün arası 615 cm di yanılmıyorsam.

Çevrimiçi Samet Ç

Tek tek gez odaları  :kop: lobiye çık derin neredeysen çık ortaya diye bağır  :evillol:
Valla hocam çok merak ediyorum şu adamı twitterdan paylaşmış otelin ismini sonra kaldırmış.  :kop:

Çevrimdışı Çağrı

Lafla uğraşma doğrudan kır belini rahatlayalım  :iscrewy:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Konya stadının tribünlerinin sahaya uzaklığı kale ile 9 metre taç çizgisi ile 8 metre imiş. Yani bu maçta çıkan gürültünün 2 kat fazlasını Vodafone Arena'da hayal etmek lazım. Bizim stadın tribün ile kale arasındaki mesafe 895 cm taç çizgisi ile tribün arası 615 cm di yanılmıyorsam.

795 kale arkası 1 metre daha yakın :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Lafla uğraşma doğrudan kır belini rahatlayalım  :iscrewy:
Bulamadım abi bir de maç saatine yakın bir zamanda gezeceğim o zaman bulurum belki

Çevrimiçi Samet Ç

Trabzon forumundan alıntı Vol 2  :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

Ligtv nin verdigi kadro :

...............Fatih................

Bosi Belkalem Papa Musa

..............Mediani..............

...Sefa Ekici Ozer Yusuf..

.............Cardozo............

Çevrimdışı Çağrı

Ligtv nin verdigi kadro :

...............Fatih................

Bosi Belkalem Papa Musa

..............Mediani..............

...Sefa Ekici Ozer Yusuf..

.............Cardozo............

Musa'ya karşı Töre  :ebebe:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada fenerdeki yapının aynısı ile çıkıyor.

Çakılı ön libero içe kat eden iki kanat.

Lakin Sow ve Kuyt forvetlerdi o yüzden arka direğe çok iyi koşu yapıyorlardı Sefa ve Yusuf ile bu çok zor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Musa'ya karşı Töre  :ebebe:
Aynen abi bizim sağ bekimiz vasatsa onlarında sol beki vasat sıkıntı yok gözümde serdar=musa Constant'ta oynamaz ise ilk 45 dakika da baskıyı kuracağımız için ilk yarı 2-0 biter gibi geliyor bana.

Çevrimdışı Çağrı

Aynen abi bizim sağ bekimiz vasatsa onlarında sol beki vasat sıkıntı yok gözümde serdar=musa Constant'ta oynamaz ise ilk 45 dakika da baskıyı kuracağımız için ilk yarı 2-0 biter gibi geliyor bana.

Fener maçının 10-25 dakikaları arası bir baskı kurmuştuk.

Taraftar baskısı ile aynısını yaparsak rahatlarız Samo golleri erken bulmak önemli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli