Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3989307 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Valla ben bu tarz maçlarda büyük konuşamıyorum hep tedirginim o yüzden klasik olacak ama 1-0 olsun bizim olsun diyorum ben :)
Yok hocam aralarında var 1-2 tane akıllı adam ama hepsi boş insan.  Ba'yı Papadapoulos ve Belkalem tutarmış alırlarmış maçı. Yok Yusuf Töre'den daha iyi oyuncuymuş. Sosa'nın kalitesi Özer ve Ekici ile aynı seviyedeymiş. Bizi medya abartıyormuş. Kötü top oynuyormuşuz. Yedekleri daha kaliteli imiş. Çok boş tespitler yapmışlar. Bence havaya girdikleri için gerçekleri görmüyorlar ya da görmek istemiyorlar. Aynı geçen sene bizim gibi. Ben akıllandım daha bu şekilde düşünmüyorum. Ama yarın hamsi tava yapacağımızı düşünüyorum orası ayrı. :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Vallahi hiçbir şey konuşacak halleri yokta işte bizim maçların son 10 dakikaları bunları böyle konuşturuyor ne yazık ki.
Abi bu sefer farklı olur seyirci itecektir. Örnek Sivas maçı 2 kez geri geldik ve Kasımpaşa maçı. Bizim çocuklar seyirci ile daha farklı oynuyor.
[ Son Düzenleme: 06 Aralık 2014, 23:02:27 Samo1903 ]

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Tolga

Yok hocam aralarında var 1-2 tane akıllı adam ama hepsi boş insan.  Ba'yı Papadapoulos ve Belkalem tutarmış alırlarmış maçı. Yok Yusuf Töre'den daha iyi oyuncuymuş. Sosa'nın kalitesi Özer ve Ekici ile aynı seviyedeymiş. Bizi medya abartıyormuş. Kötü top oynuyormuşuz. Yedekleri daha kaliteli imiş. Çok boş tespitler yapmışlar. Bence havaya girdikleri için gerçekleri görmüyorlar ya da görmek istemiyorlar. Aynı geçen sene bizim gibi. Ben akıllandım daha bu şekilde düşünmüyorum. Ama yarın hamsi tava yapacağımızı düşünüyorum orası ayrı. :evillol:
Hepsi tamam da yedekleri bizden daha iyiymiş diyenler göstersinler Trabzon'da hangi oyuncu girip skoru değiştirebilecek.Yatabare ile Waris var ama onlarda yabancı sınırına takıldıkları için en azından Cardozo'nun çıkması lazım ya da Constant çıkacakta biri girecek.Başka da oyuncuları yok zaten bunların öz güvenine de hayret ediyorum bazen :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Hepsi tamam da yedekleri bizden daha iyiymiş diyenler göstersinler Trabzon'da hangi oyuncu girip skoru değiştirebilecek.Yatabare ile Waris var ama onlarda yabancı sınırına takıldıkları için en azından Cardozo'nun çıkması lazım ya da Constant çıkacakta biri girecek.Başka da oyuncuları yok zaten bunların öz güvenine de hayret ediyorum bazen :icool:
Bugün Lemi'de Ts'nin yedekleri Beşiktaş'ın yedeklerinden daha iyi olduğu için Ts kazanacak demiş.  :bandit:

Çevrimdışı Tolga

O değilde bugün G.Antep'in yediği golü gördüm de baya güldüm :D şimdi bu Karcemarskas 2 haftadır hatalı goller yiyor bizim maçta devleşir kalede.

Çevrimdışı Çağrı

Bruma aynı bizim Kerim yav. Gidiyor gidiyor ama ne yapacağını kendi de bilmiyor  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bugün Lemi'de Ts'nin yedekleri Beşiktaş'ın yedeklerinden daha iyi olduğu için Ts kazanacak demiş.  :bandit:
Evet onu da gördüm.Ona sorsan Trabzon'un kadrosunun ligteki en iyi kadro olduğunu söyler :lol:

Çevrimdışı Çağrı

Bu 20 dakika çok zor geçebilir Galatasaray için.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bruma aynı bizim Kerim yav. Gidiyor gidiyor ama ne yapacağını kendi de bilmiyor  :D
Oyun görüşünün gelişmediği uzun zamandır belli oluyor.Ben Kerim'in o konuda Bruma'ya nazaran yol katettiğini düşünüyorum ama yine de istenilen seviyede değil tabiki :)

Çevrimiçi Samet Ç

Kerim yine az çok geliştiriyor kendini ben Bruma'da hala bir gelişme göremedim.

Çevrimiçi Samet Ç

gese 70'den sonra skoru korumaya çalışacak o ara bir gol sallarsa sallar akhisar

Çevrimdışı Çağrı

Douglao da bugün Dumrullah kadar olmasa da içine etti yalnız takımının.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Tolga

Çevrimiçi Samet Ç

Douglao da bugün Dumrullah kadar olmasa da içine etti yalnız takımının.
adamların yıldızı Bilal abi o olmayınca top yapamıyorlar orta sahada

Çevrimdışı Tolga

Yarın kesin kazanmamız lazım şimdi

Çevrimdışı Çağrı

Ya tamam bugün hakettiler de çok da ballılar be.

Direkten dönene bak atılan gollere bak şimdi Telles'in çıkardığı topa bak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Sonuçta sezon bittiğinde kimse ayrıntıları konuşmaz 3 puanı konuşur.Herşey tabela bir yerde orada yazanlara göre lig tescilleniyor.

Çevrimiçi Samet Ç

gese ile fener flash tv de satılan ballardan almışlar herhalde

Çevrimdışı forzatunga

gs'nin bu kadro ile maksimumu bu işte.melo eksikti ama rakipteki eksik daha kritikti bilal.

Çevrimdışı Tolga

Şampiyon olmak istiyorsak hem Trabzonu hem Gs'yi yenmek zorundayız şampiyonluk bir yerde bu maçlardan geçiyor.Yarın zor bir maç olacak gerçekten de.Trabzon yenilmemek,üstten kopmamak için varını yoğunu ortaya koyacaktır.

Çevrimdışı Çağrı

Pozisyon faul yalnız taban var. 2-2 biterse kıyamet kopar bugün.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Şampiyon olmak istiyorsak hem Trabzonu hem Gs'yi yenmek zorundayız şampiyonluk bir yerde bu maçlardan geçiyor.Yarın zor bir maç olacak gerçekten de.Trabzon yenilmemek,üstten kopmamak için varını yoğunu ortaya koyacaktır.

Beraberliğin çok artısı yok bence onlara fener ve Gs yenmese tamam ama yenince fark etmiyor yarın son ihtimal beraberlik gibi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli