Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3990914 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı WarrChief

Tolga yapma kardeşim o kadroda kimler vardı?

Aynı mı oyuncuların sahiplenişi?

Hasan Şaşların Hakanların oynadığı dönemle bu kadro bir mi?

Bunlar zibidi. Bunlar onlar gibi parasını almayınca oynarlar mı sanıyorsun?

tolganın dediklerine katılıyoruım ama senin dediğinde cok dogru yani yine bunlar sampiyon olurlar isteseler senin dediğin gibi sahiplenseler

iyiki yapamıyorlar bu bizim işimize yarıyor bu sırada biz toparlıcaz bu sefer biz toparladıkmı nolucaz süreklilik kazanacak bir duruma gecicez onların oyle değil zaten uzun vadede sıkıntıları var onların...

Çevrimdışı Çağrı

Aslında Diego bizde olsa da şuan Sosa kadar katkı verirdi sorun bence fbde diye düşünüyorum ondan faydalanamıyorlar.Bilic birçok konuda eleştirilebilir ama oyunculardan verim alma konusunda çok başarılı.Özellikle istediği ve alınan oyuncuların performansı üst düzeyde.

26 yaşından önce Diego Sosa'nın çok önündeydi ama 29'dan sonra iş değişmiş bence aynı katkıyı vermez.

Sosa fizik olarak çok diri duruyor sahada bir de oyun tarzımıza çok uyumlu. İlk dokunuşu çok hızlı ve top tutmuyor Sosa Diego daha fazla oynuyor topla.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Fatih Doğan ‏@fatihdogan_38  2 dk.2 dakika önce
Biliç takımla Konya'ya gitmedi, maça gidecek. Daha büyük heyecanı var! Yeni eşinden bu akşam YAVRU KARTAL bekliyor. Önce doğum,sonra derbi!

haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı WarrChief

Biliç takımla Konya'ya gitmedi, maça gidecek. Daha büyük heyecanı var! Yeni eşinden bu akşam YAVRU KARTAL bekliyor. Önce doğum,sonra derbi!

haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

sırp üniversiteli kzılaydı bu bizim bilic babasıyla sorunları vardı kızın eylül ayındaki fotoda karnında bir değilşiklik yoktu alın size medyaya güzel bir malzeme daha:D:D

Çevrimdışı Tolga

az önce bende görmüştüm haberi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Sissoko'yu izliyorum gözlerim kapalı..

Ortasaha budur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı cisse557

Balıkesirspordan anlamsız bi şekilde umudum var :iscrewy:

Çevrimdışı Çağrı

Balıkesirspordan anlamsız bi şekilde umudum var :iscrewy:

Aynı hisleri paylaşıyorum  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

fener bugün kazanır kadrosuna baktım da çıkabilecekleri en iyi kadro ile çıkmışlar balıkesir ligin en zayıf takımı direnemez fazla.

Çevrimdışı cisse557

Aynı hisleri paylaşıyorum  :biggrinking:
Galatasarayı yendikleri için ordan mı nem alıyoz acaba  :D

Çevrimdışı cisse557

Webo oynamasaydı iyiydi ama bu takımlar kendi seviyesindeki takımlara karşı direnç göstermiyor büyük takımlara direnmeye çalışıyorlar halbuki büyüklere gösterdikleri eforu normal takımlara gösterseler alamadıkları 3 puanları alırlar

Çevrimdışı cisse557

Gs nin şu halini gördükçe o kadar mutlu oluyorum ki ev arkadaşlarımla okey oynarken küçük taş beklerken Beşiktaşı bekliyorum büyük taş beklerken Gs yi bekliyorum diyorlardı. Şimdi hiç birisinin de çıtı çıkmıyor. Şimdi onlara Beşiktaş ulan diyorum  :D

Çevrimdışı Tolga

Gs nin şu halini gördükçe o kadar mutlu oluyorum ki ev arkadaşlarımla okey oynarken küçük taş beklerken Beşiktaşı bekliyorum büyük taş beklerken Gs yi bekliyorum diyorlardı. Şimdi hiç birisinin de çıtı çıkmıyor. Şimdi onlara Beşiktaş ulan diyorum  :D
gs'lılar öyledir kazandıklarında ya da başarılı olduklarında onlara göre dünyanın en iyisi onlardır ama bir başarısız dönemde olsunlar hiçbiri gs'yı ağzına almaz :)

Çevrimdışı cisse557

gs'lılar öyledir kazandıklarında ya da başarılı olduklarında onlara göre dünyanın en iyisi onlardır ama bir başarısız dönemde olsunlar hiçbiri gs'yı ağzına almaz :)
Aynen öyle kardeşim. Ben Beşiktaşla ilgili her şeyi öğrenmeye çalışırken onlar " kanka bu kadar çok şey bilmeye gerek yok takım kazanıyor mu ona bak, Kesmez bizi drogba gelsin artık benzema" diyorlardı şimdi kulübün hali ortada. Ulan Demirören faciasını yaşamışız biz tabiki de her şeyi araştırırız. Güzel günler göreceğiz az kaldı az  :)

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Türkay

Deweden ÇOK BÜYÜK DEVASA bir pankart istiyorum.

Komdine ithafen umarım yapar 4 hafta sonra.

Gün gelir devran döner ... ya da komidin komidin dediniz bak noldu şimdi? gibi bi pankart efsane olurdu   :kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı Türkay

Bu arada gs nin borcu ne kadar? bazıları 1 milyar diyor bazıları 800 milyon?

Çevrimdışı Çağrı

Ulan şöyle gollerle şampiyon olsam tükürürm öyle kupaya utansınlar be bu ne böyle.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Kalecinin yediği golü aç izle saatlerce gül

Çevrimdışı Çağrı

Yahu hadi tutamayacan topu içeri ne tokatlıyorsun emrullah yumrukla dışarı be
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Rıdban nasıl yumuşatarak yorumluyor ya.

Ulan top oynamıyor fener desene. Beşiktaş'ın yarısı kadar direnç koyamıyor desene.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hakan Bilgin

bu fenerin rakiplerinin kalecilerinin fenere bu kaçıncı ikramı ya karabük konya eskişehir balıkesir hep aynı daha unuttuğumda vardır kesin
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Deniz

Emrullahtan kale içine güzel bir smaç geldi.Meireles bile inanamadı gole.Bu kadar da olmaz bari daha düzgün bir topu yeseydin.Şike yine kol geziyor.Yetti 1 değil 2 değil.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba