Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3990317 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Yakup

Göreceksiniz taraftarı da gelmeyecek.

Geçin o her yerde destekleriz ayaklarını. 15 bin ortalamay oynayacaklar o stadta onlara feda filan işlemez.

İyi gün taraftarını hakettiğini buldu.

bu akşam akhisar maçı 21:45 te en fazla 10 bin diyorum. akhisarda yenerse arsenal maçı arsen wenger yedekleri getireceğini açıkladı sonrası olmaz. ikinci yarı bizim maça kadar :D
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Yakup

Galatasaray sinecek bu 5 sene.

Şimdi bizim yapmamız gereken 3 kez üst üste şampiyonluğu yakalayıp Beşiktaş modasını geri getirmektir.

O zaman çok fazla Galatsaraylı çocuğun Beşiktaşlı olduğunu göreceksiniz.

Taraftar da kaybedecekler. Zamanında bizim kaybettiğimiz gibi.

şuan sokakta gol atan çocuklar demba ba diye bağırıyor. geçen seneye kadar bu isim drogbaydı. bence bu bile çok önemli...
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Çağrı

bu akşam akhisar maçı 21:45 te en fazla 10 bin diyorum. akhisarda yenerse arsenal maçı arsen wenger yedekleri getireceğini açıkladı sonrası olmaz. ikinci yarı bizim maça kadar :D

YaKup bunlar popüler kültür takımı.

Hava olmazsa hepsi kız arkadaşlarıyla süslü hayatlarıyla ilgilenir soran olduğunda ben zaten fanatik değildim der.

Beşiktaşlı gibi gözyaşı dökmez. Biz 3 sene ezildik sabrettik ama çünkü hep cefakardık bunlar alışık değil çok büyük kaoslar çıkacak Florya basılacak.

Neler neler olacak biz yeni stadımızda feneri inletirken.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

şuan sokakta gol atan çocuklar demba ba diye bağırıyor. geçen seneye kadar bu isim drogbaydı. bence bu bile çok önemli...

Bizim berberin çırağı ya. Çocuk Beşiktaşlıydı bi baktım Galatasaraylı olmuş geçen sene. Neden dedim?

Formasını alacağım adam yok dedi. Dün gördüm geri dönmüş  :kop: Bastım küfürü.

Çok olacak bunlar inan bana DÖNÜYORUZ.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Sponsorlar kaçıyor.

Türk telekom bıraktı Liv hospital yarıya indirdi.

Seneye o borçla hiç sponsor bulamayacaklar.

Çünkü bize olduğu gibi firmalar paranın borca gideceğini başarı gelmeyeceğini biliyor neden yatırım yapsın?

Şimdi daha iyi anlıyorum yöçnetimin çektiklerini.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Galatasaray sinecek bu 5 sene.

Şimdi bizim yapmamız gereken 3 kez üst üste şampiyonluğu yakalayıp Beşiktaş modasını geri getirmektir.

O zaman çok fazla Galatsaraylı çocuğun Beşiktaşlı olduğunu göreceksiniz.

Taraftar da kaybedecekler. Zamanında bizim kaybettiğimiz gibi.

İşte en büyük mesele bu biz bırakın 3 seneyi 2 sene üst üste şampiyon olabilir miyiz kolay değil hele ki böyle bir düzen kurulmuşken.Evet gs çok sıkıntılı durumda kabul ediyorum ama zamanında gs hocasız şampiyon olmadı mı ya da sadece yerli oyunculardan kurulu takımla şampiyon olmadı mı.Demem o ki gsyın maddi durumu maalesef onların şampiyon olmasını engelleyemiyor.Bir şekilde öyle böyle şampiyon olabiliyorlar.Keşke çıkıp arka arkaya şampiyon olsak eskiden olduğu gibi o zaman çok şey değişecektir kabul ediyorum ama bu bence kolay değil bu ülkedeki futbol dinamitlerini düşündüğümde.gs her zaman olduğu gibi yine yarışta tutunabilmesi için bu ülkede herşey yapılır bundan adım kadar eminim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Deweden ÇOK BÜYÜK DEVASA bir pankart istiyorum.

Komdine ithafen umarım yapar 4 hafta sonra.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

İşte en büyük mesele bu biz bırakın 3 seneyi 2 sene üst üste şampiyon olabilir miyiz kolay değil hele ki böyle bir düzen kurulmuşken.Evet gs çok sıkıntılı durumda kabul ediyorum ama zamanında gs hocasız şampiyon olmadı mı ya da sadece yerli oyunculardan kurulu takımla şampiyon olmadı mı.Demem o ki gsyın maddi durumu maalesef onların şampiyon olmasını engelleyemiyor.Bir şekilde öyle böyle şampiyon olabiliyorlar.Keşke çıkıp arka arkaya şampiyon olsak eskiden olduğu gibi o zaman çok şey değişecektir kabul ediyorum ama bu bence kolay değil bu ülkedeki futbol dinamitlerini düşündüğümde.gs her zaman olduğu gibi yine yarışta tutunabilmesi için bu ülkede herşey yapılır bundan adım kadar eminim.

Tolga yapma kardeşim o kadroda kimler vardı?

Aynı mı oyuncuların sahiplenişi?

Hasan Şaşların Hakanların oynadığı dönemle bu kadro bir mi?

Bunlar zibidi. Bunlar onlar gibi parasını almayınca oynarlar mı sanıyorsun?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Biz gerekirse paylaşaım 3 biz 2 fener olsun. Ama bu adiler 2. bile olamasın bu 5 sene.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Yarsuvat : 34 günlük bir yönetim olmasına rağmen adeta her tarafı tırmalıyoruz, sponsor bulalım diye ama var olan sponsorlar da kaçıyor, bunu belirtmek gerekir
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Tolga yapma kardeşim o kadroda kimler vardı?

Aynı mı oyuncuların sahiplenişi?

Hasan Şaşların Hakanların oynadığı dönemle bu kadro bir mi?

Bunlar zibidi. Bunlar onlar gibi parasını almayınca oynarlar mı sanıyorsun?
İyi de hocam bugün yerden yere vurulan gs hala zirveyi zorluyor.Baktığında 2-3 oyuncuyu kenara koy gerisi vasat takım ama yine de derbi kazanabiliyorlar ve yarışın içerisinde olabiliyorlar.Tabiki şuanki oyuncular o oyuncular kadar takımı sahiplenmezler ama bu ülkede yine söylüyorum maalesef kimse gsyın uzun süre yarış dışı kalmasına izin vermez.Şike sürecini bile ben bir nebze buna bağlıyorum.Umarım senin dediğin gibi olur çıkarız 2 sene üst üste şampiyon oluruz ben de derim ki o zaman bugüne kadar yanlış düşünüyormuşum ama görüyoruz ki pek değişen birşey yok.

Çevrimdışı Tolga

Biz gerekirse paylaşaım 3 biz 2 fener olsun. Ama bu adiler 2. bile olamasın bu 5 sene.
Bana kalsa kimse şampiyon olmasın fb de olmasın gs de  :D

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada Gs 220 metrekarre alandan yılda 5 milyon dolar lira bekliyor yaıtırımla.

Bizim Fulya'da kullanmadığımız bir arazi var. Burası 21 bin metrekare. Varın oradan elde edeceğimiz geliri de si< düşünün.

Tabi diğer Fulya projesi gibi liğme edilmezse.

http://www.sabah.com.tr/ekonomi/2014/02/05/besiktasin-fulya-operasyonu

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

İyi de hocam bugün yerden yere vurulan gs hala zirveyi zorluyor.Baktığında 2-3 oyuncuyu kenara koy gerisi vasat takım ama yine de derbi kazanabiliyorlar ve yarışın içerisinde olabiliyorlar.Tabiki şuanki oyuncular o oyuncular kadar takımı sahiplenmezler ama bu ülkede yine söylüyorum maalesef kimse gsyın uzun süre yarış dışı kalmasına izin vermez.Şike sürecini bile ben bir nebze buna bağlıyorum.Umarım senin dediğin gibi olur çıkarız 2 sene üst üste şampiyon oluruz ben de derim ki o zaman bugüne kadar yanlış düşünüyormuşum ama görüyoruz ki pek değişen birşey yok.

Hocam bu sezon başı. Adamların aldıkları maçları gördün 2-3 maç dışında futbol yok.

Gerçekçi olursak en en fazla 25. haftada düşecek potadan onlar.

Kaldı ki seney şuanda olan kadronun yarısı kalmayacak ellerinde bunu da göreceğiz.

Bu gibi durumlada en önemlisi yerli çekirdektir. Sahipleniştir. Bu yok artık çünkü oyuncular Galatasaraylı değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Ünay Aysal : Galatasaray benim için sosyal sorumluluk projesi ve 2016'dan sonra Galatasaray hayat planımda yok

Bunu Fikret Orman söylese taraftar ıslak spoayla girerdi varın süz düşünün.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bu arada bizim için 2 kritik maç var.Ts ve gs maçları gerçekten de çok önemli.

Çevrimdışı Çağrı

Alın gaza gelmiş bir laz uşağı daha  :kop:

Lemi Çelik :  "Trabzonspor'un yedek kulübesinin daha güçlü olduğunu görmekteyiz. Oyuncu değişimlerinde kulübeden gelen oyuncuların Trabzonspor'a daha çok katkı sağlayacağını düşünüyorum. Şu anki performanslara göre yüzde 60 Trabzonspor, yüzde 40 Beşiktaş diyebilirim." diyerek sözlerini tamamladı

Yedek kulübemizden Oğuzhan , Cenk , Olcay Geliyor.

Bu oyuncuları Trabzon'A versen direk 11 oynarlar adam çıkmış daha iyi diyor.

Trabzon'un yedekleri Beşiktaş'ta yedek olabilir mi hiç düşünmüyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada biz bu maçı kazanaanınca bizi yine şampiyon ilan edecekler.

Umarım ayaklarımız yere basar.

Tottenham maçınnın araya girmesi çok iyi olacak kendimize geliriz onlar karşısında aslında çok da iyi olmadığımızı anlarız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Diego'nun yıllık maliteyi 5 milyon euro

Sosa'nın 1.6 milyon euro
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Eğer trabzonu yenersek çok büyük bir adım atmış oluruz.Aksi halde tekrar başa sararız be yine yara sarma bölümüne gireriz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Diego'nun yıllık maliteyi 5 milyon euro

Sosa'nın 1.6 milyon euro

Aslında Diego bizde olsa da şuan Sosa kadar katkı verirdi sorun bence fbde diye düşünüyorum ondan faydalanamıyorlar.Bilic birçok konuda eleştirilebilir ama oyunculardan verim alma konusunda çok başarılı.Özellikle istediği ve alınan oyuncuların performansı üst düzeyde.

Çevrimdışı Tolga

Eğer trabzonu yenersek çok büyük bir adım atmış oluruz.Aksi halde tekrar başa sararız be yine yara sarma bölümüne gireriz.
Aynen katılıyorum kazanmamız lazım çünkü bu maçlar aslında 6 puanlık maçlardır.Yendiğimiz an ts psikolojik olarak çökebilir biz de ciddi bir şekilde moral bulmuş oluruz.

Çevrimdışı Kemal

Bu gs yıllarca fb ve bjk avrupa mahrumiyetidir sikedir arada parsayi cl de götürdü onlar olmasa napacaklarmis acaba

Birde artık biz şampiyonluk isteyip yol almak istiyosak ts yi ezmeliyiz

Çevrimdışı WarrChief

Son 1 ayda faizden ve ödemelerden 20 milyon dolar borç yapmış Fransaray.

Bu hızla giderlerse Mayısı görmeden çok fena batarlar.

Artık sponsor da yok devletle ters düştükleri için.

öyle durumdalarki  genel kurulda yarsuvat diyorki bizlere uyardım etmek istiyorsanız gelin bizle konusun biryerlere sponsor yapalım sizleri gün birlik diyor lan bu kadarmı dustunuz:D

Çevrimdışı Deniz

Duygun amcanın elinde proje falan yok gs zor kurtulur bu bataktan. :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba