Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3982131 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı manyak1903

Bence bizim sakatlıkların en büyük nedeni de futbolcular kendine bakmıyor.2 haftadır lig oynanmıyor.Bunlar da ara veriyor.Maç haftası olunca birden çalışıyorlar yırtılıyorlar.

Ayrıca antrenman hareketleri de adam gibi aslına uygun olarak değil şekil olarak yapılıyor bana kalırsa.Fener idmanında işte ortada antrenör gösteriyor hareketi ,futbolcular yaparken sadece şekil olarak yapıyorlar.Yani gerçekten o ayağı germiyor ya da sağ sola sonuna kadar uzamıyorlar.Bazı hareketleri sadece dıştan yapar gibi görünmek için yaptıklarından en ufak bir zorlama ya da ani harekette direkt sonuç yırtık.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Deniz

Atinc kotu de oynasa kimse bise demez sonucta genc oyuncu ve elimizde baska alternatif yok.ama bunu bile bile necipi oynatip kotu sonuc alirsa bilic in hocaligindan suphe etmeye baslarim.1 deil 2 deil..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Gökdelen gibi çocuk kale önünde dursa yeter, Atıncı hafta sonu sahada görmek istiyorum  :claps:

Çevrimdışı Tolga

Gökdelen gibi çocuk kale önünde dursa yeter, Atıncı hafta sonu sahada görmek istiyorum  :claps:
zaten franco ve sivok yokken hala atınç oynatılmıyorsa o zaman kadroda kalmasının bir anlamı yok çok net söylüyorum bilic'in muhakkak atınç'tan faydalanması gerekiyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Kasım 2014, 20:02:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Atınç oynamamalı. Bunlar doğru maçlar değil çok kritik dönemdem geçiyoruz hepiniz sadece iyi oynama ihtimali üzerinde durmuşsunuz.

Kasımpaşa'nın çok hızlı ayakları olduğu gibi uzun hücum oyuncuları yok Atınç'ın tüm defolarının çıkacağı maç olma ihtimali çok yüksek.

Atınç'ın oynayacağı maç deplasman maçları olmalı. Rakibin üzerimize geldiği maçlar. Erciyes maçı çok uygundu mesela tüm golleri ortalardan yedik kafaya çıkamadık hiç.

Bu maç oraya Atiba'yı çekip Veli tek ön libero önünde Oğuzhan Sosa oynamalı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı manyak1903

Atınç oynamamalı. Bunlar doğru maçlar değil çok kritik dönemdem geçiyoruz hepiniz sadece iyi oynama ihtimali üzerinde durmuşsunuz.

Kasımpaşa'nın çok hızlı ayakları olduğu gibi uzun hücum oyuncuları yok Atınç'ın tüm defolarının çıkacağı maç olma ihtimali çok yüksek.

Atınç'ın oynayacağı maç deplasman maçları olmalı. Rakibin üzerimize geldiği maçlar. Erciyes maçı çok uygundu mesela tüm golleri ortalardan yedik kafaya çıkamadık hiç.

Bu maç oraya Atiba'yı çekip Veli tek ön libero önünde Oğuzhan Sosa oynamalı.
Atiba'nın olmadığı bir orta saha daha çok defo demek bana göre.

Çevrimdışı Türkay

İnşaata bi yerden başlamak lazım bence Atınç 11 de oynamalı
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Kasım 2014, 20:25:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Atiba'nın olmadığı bir orta saha daha çok defo demek bana göre.

Bu maç için değil. Bu maçta tutarak kazanamayız Kasımpaşa bizim gibi oynuyor çünkü. Çok hızlı.

Atınç'ı 3-4 kez izledim ben ayakları hiç iyi değildi yerden. Oynatacağını sanmıyorum Bilic'in ama oynarsa umarım Adem ve Babel'le karşı karşıya gelmez. Çünkü kafa vurmaya benzemeyecek  :iblush:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı manyak1903

Bu maç için değil. Bu maçta tutarak kazanamayız Kasımpaşa bizim gibi oynuyor çünkü. Çok hızlı.

Atınç'ı 3-4 kez izledim ben ayakları hiç iyi değildi yerden. Oynatacağını sanmıyorum Bilic'in ama oynarsa umarım Adem ve Babel'le karşı karşıya gelmez. Çünkü kafa vurmaya benzemeyecek  :iblush:
yedikten sonra öyle de yiyoruz sorun değil.

atiba tek ön libero olsun

oğuzhan sosa töre olcay ba ile orta sahayı doldur.bir de kaleci

kaldı 4 oyuncu.

şu gs nin denedğini yapabiliriz.

2 stoper önlerine atiba yakın.motta serdar.

--------cenk
serdar atınç ersan motta
---------atiba
töre---sosa oğuzhan---olcay
---------Ba

burada önemli olan savunma yaptığımızda takımca yapıp.Sosa özellikle oğuzhanın orta sahada çok koşması ve doldurması orayı.

Atiba orta saha olarak düşünmüyoruz daha çok 3 lü stoper tarzında.Savunmanın önünde ve yakın çıpa gibi.Yani atibanın görevini sosa ve oğuzhan yapması gerekiyor böyle bir durumda.5-1-3-1 gibi bir şey.

-------------cenk
-------atınç atiba ersan
serdar -----------------motta
-------------sosa------------
töre-------oğuzhan----olcay--
--------------ba--------------

sosa özellikle oğuzhan inisiyatif alacak.biri ilerideyse diğeri kesin geriyi kollayacak.konuşacaklar.

Çevrimdışı Tolga

elimizdeki stoperlerin atınçtan daha iyi olduğunu düşünmüyorum kimi koysak basit hatalarla golleri yiyoruz bugün sivok ya da franco da oynasa aynı sorunlarla karşılaşmayacağımızı kimse söyleyemez bence denenmeli atınç hele hele atibayı orta sahadan almak hiç mantıklı gelmiyor bana eğer ersanda da problem varsa o zaman mecburen atiba stopere geçer o ayrı tabi.
[ Son Düzenleme: 21 Kasım 2014, 21:18:09 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı Tolga

elimizdeki stoperlerin atınçtan daha iyi olduğunu düşünmüyorum kimi koysak basit hatalarla golleri yiyoruz bugün sivok ya da franco da oynasa aynı sorunlarla karşılaşmayacağımızı kimse söyleyemez bence denenmeli atınç hele hele atibayı orta sahadan almak hiç mantıklı gelmiyor bana eğer ersanda da problem varsa o zaman mecburen atiba stopere geçer o ayrı tabi.ayrıca atınç hata yapsa da kimsenin kızacağını sanmıyorum.
[ Son Düzenleme: 21 Kasım 2014, 21:18:48 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı Deniz

Yildiz oyuncular kritik maclarda kendini gösterir. Bakin kerime oyle yerlerde sahneye cikti ki su an taraftarin ve teknik ekibin guvenini kazandi
Atinc da bunu yaparsa kalici olur.Türkiye kupasinda oyunu avikca kimsede yer etmez.böyle maclarda sorumluluk alabilmeli..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Kasım 2014, 22:22:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Şuan Arroyo'yu izliyorum kazandırdığı her maç , attığı her sayı bizim potamıza giriyor malesef. Çok büyük oyuncu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Şuan Arroyo'yu izliyorum kazandırdığı her maç , attığı her sayı bizim potamıza giriyor malesef. Çok büyük oyuncu.
hocam hiç sorma gittiği günden beri aynı üzüntüyü ben de yaşıyorum özellikle gs de oynaması daha da üzüntü verici başka ülkeye gitse belki de bu kadar üzülmezdim de rakibine en iyi oyuncunu kaptırdığında ister istemez insan kahroluyor.
[ Son Düzenleme: 21 Kasım 2014, 22:38:56 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı Hakan Bilgin

önder özen biraz önce trt de sağ bek için edilson linnes ve ıvo pınto yu söyledi 4. üncü isim olarak kulup açıklama dedi bende açıklamıyorum dedi acaba önder özen hala fahri sportif direktörlüğe devam mı ediyor acaba :D
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Tolga

önder özen biraz önce trt de sağ bek için edilson linnes ve ıvo pınto yu söyledi 4. üncü isim olarak kulup açıklama dedi bende açıklamıyorum dedi acaba önder özen hala fahri sportif direktörlüğe devam mı ediyor acaba :D
illaki arada fikrini alıyorlardır önder özen'in ve doğru olanda bu zaten ve ben ileride tekrardan kulübe döneceğini düşünüyorum başkanın bu yönde bir girişimi olabilir söyledi dersiniz :) :)

Çevrimdışı Deniz

Bence bu planlar çok önceden yapılmıştır.Önder Özen de bu planların baş mimarlarından  :)

Çevrimiçi mayguntr

Arkadaşlar baya uzun yazdım okumak isterseniz ;

+10 yıllık FM + CM +5 yıllık futbol izleyiciliğime göre Beşiktaşı biraz analiz ettim.Nasıl seviye atlayabiliriz diye ve devre arasında nasıl bir transfer yapılabilir ;

Kale : Tolga , Cenk 

Yabancı sınırlamasından dolayı bence şimdilik yeterliler.Şampiyonlar liginde çeyrek final oynama iddianız yoksa bu kaleciler bize yeter.Bence Cenk biraz daha olgun bir oyun oynarsa yerli Casillas olabilir.Günayla , Emre varken kalede bir eksikliğimizin olduğunu düşünmüyorum.

Defans - Göbek : Atınç,Ersan,Franco,Sivok

Sivok ve Ersan ne yazikki hiç bir sezon 30 maç oynamıyorlar.Hep bir sakatlık durumları var.Franco ve yanına alınacak bir ağabey stoper ile bu iş halledilir bence.Ancak ara transferde almak maddi olarak bizi zorlayacak görünüyor ve Lig için gereksiz.Atınçla veya arada Neciple lig idare edilebilir.Ancak gelecek sene direk Ş.Ligine gidersek 27-30 yaş arası şampiyonlar ligi tecrübesi bulunan, Francoyu tamamlayacak adam adamada iyi , hava toplarında hakimiyeti olan , fiziki olarak yeterli bir stoper almamız lazım.8-10 milyon euro civarında harcanması lazım , hatta böyle bir transfer olursa bence takım bir gömlek üste çıkar.Sivok la olan sözleşme de yenilenmemeli bence. Ersan,Franco,Atınç,Yeni transfer ve Gelecek vaad eden alt yapıdan bir stoperle bir dahaki sezona başlamalıyız.

Defans-Bekler : Serdar,İsmail,Motta

Üç büyük takımlar içinde en kötü bekler bizde.Beklerin getirip attığı bir gol hatırlamıyorum.Ancak Fenerbahçe gollerinin yarısını böyle buluyor, orta sahadan oyuncu
alıyo sağdan gökhan soldan caner çıkıyolar oraya uzun top tehlikeli ortalarla gol arıyorlar.Bizde de Ba gibi bir "kafacı" varken hala kafa topundan gol attıramadık 1 tane hariç.Gökhan ve Olcay içeri kat eden oyuncular.İkisi içeri kat ettiğinde arkalarında büyük
boşluklar kalıyor ama oraya bindirip,atağı etkili bitirebilen beklerimiz ne yazik ki yok
arada motta deniyor ancak onunda yetenekleri ne yazik ki kısıtlı.Motta'nın gönderilmesi
gerektiğini düşünmüyorum ama Türk sol-beklere baktığımda oraya yabancı yıldız bir sol bek gerekiyor bence.Sağ bek zaten şart ama sağa bence genç gelecek vaad eden bir türk/yabancı
alınabilinir.Sol bek için Ümit Karaal'dan çok beklentileri var Biliçin onun için sol bek olarak geleceğe yönelik değil de 2-3 yılımızı çıkaracak olgun bir sol bek alınabilir.Defans kurgumuzda Sağ bek ve Franco genç Sol bek ve bir stoper deneyimli oluşturmalıyız seneye şampiyonlar liginde başarı düşünüyorsak ve planlama için bence en azından birisini devre arası almalıyız maliyeti düşük olan Sağ bek herkesin tercihi.

Orta Saha : Veli,Necip,Atiba,Sosa,Oğuzhan

BU listeye necip'i yazıp yazmamakta kararsız kaldım.Fenerbahçedeki Selçuk şahin bile
ileriye top oynamaya çalışırken 92 jeneresyonundan en fazla şans bulan Necip maçlarda
1 cm bizi ileriye taşımıyor aksine hep geriye götürüyor.Oğuzhan nasıl ileriyi düşünüyorsa
sadece necipte tam tersi geriyi düşünüyor sürekli.Artık modern futbolda ileriye oynamayan
orta sahalar kalmadı ne yazikki.Biraz mantıklı olarak Melo ile bizim defansif orta sahalarımızı karşılaştıralım yada Meireless ile.
Veli : Defansif anlamda Meireless den iyi Melodan kötü hücumda ikisinde de kötü.
Necip : -
Atiba : Hücum-Defans dengesi olarak iki oyuncudan da iyi.
Sosa : -2 li de oynarsa - Hücumda ikisinden de iyi, savunmada ikisinde de kötü.
Son sözlerim Oğuzhanla ilgili bence Oğuzhan bu takımın en yetenekli oyuncusu.Sürekli
ileriyi düşünmesi , pasları , çalım becerisi çok yüksek seviyede.Ancak maç içinde düşüşleri
var özellikle son haftalarda hakemlerle çok konuşuyor bence kendisini daha çok Futbola vermeli.Arsenalden yollanmasının sebebi Fiziksel olarak bir türlü kendisini yükseltememesi.Fiziksel dediğimde anlatmak istediğim koşu mesafesi falan değil tabiki.Koşuda bakarsanız her maç zaten en çok koşanlar arasında ancak verimli koşmuyor oğuzhan.Biraz enerjisini dengeli kullanmayı öğrenmeli bu biraz tecrübeyle olacak şeyler.Ve defansif katkısını geliştirmesi lazım.Örneğin emre ile bire birde kaldığında sizce kim ayakta kalır ? Yada Melo ile yada Selçuk ile.Bunun için ekstra vücut çalışması lazım ancak kendisi baya tembel bir kişilik olduğundan pek umudum yok bu konuda.En azından bir Mesut kadar fizik çalışması lazım ya da fiziksel futbola ihtiyacı kalmayacak kadar pozisyon bilgisine ulaşması lazım.Ara transferde bence bu bölgeye ihtiyacımız yok ancak bir dahaki sezon için defansif orta saha olarak Veli'nin yerine daha kaliteli bir oyuncu almalıyız.Veli de bir opsiyon olarak kulubede beklemeli.Bursadaki Ozan çok iyi ama alabilir miyiz , pek zannetmiyorum.

Forvet : Cenk,Ba,Mustafa,Kerim,Gökhan,Olcay

Uzun yıllar transfer gerektirmeyecek bölgemiz kanatlarımız ve forvet hattımız.Ba hayallerimizdeki golcü.Ş.Ligi finalinde de gol atar,Kasımpaşa maçında da.Arkasında oynayan Cenk ve Mustafa da yoklukta giderler.Gökhan-Kerim ikilisi bir kaç sene sonra Robben-Ribery etkisi yaratabilirler bence.Geçen seneki Gökhanla bu seneki Gökhan çok farklı , eğer Kerimde böyle üstüne koymaya devam ederse cidden o özlediğimiz sağdan soldan bindiren Beşiktaşı izleyebiliriz.

Özetle bu transfer dönemi : Gelecek vaad eden,süratli,Uzun(Defansın boy ortalaması ne yazik ki çok kısa bence bunu uzatmalıyız.Takım da genel olarak kısa) bir Sağ bek.

Yaz Dönemi : Stoper(Yabancı),Sol Bek(Yabancı),Defansif Ortasaha(Yerli)

Çevrimdışı Tolga

@mayguntr hocam ben kaleci ve forvet konusunda söylediklerine katılamayacağım.ne tolga ne de cenk bize maç kazandırmıyor normal kalecilik ortaya koyuyorlar.bize tek başına maç kazandıracak bir kaleci lazım.ayrıca demba ba nın alternatifi ne sürekli sakatlanan pektemek ne şuan ki haliyle(ileri de daha iyi olabilir o potansiyel var ) cenk olamaz mutlaka demba baya yakın kalitede bir de forvet almalıyız.ön libero ya mutlaka transfer şart unutmadan onu da söyleyeyim.

Çevrimdışı Deniz

gs kızılyıldız maçında bir sırp taraftar kalbinden bıçaklanıp öldürülmüş

Çevrimdışı Tolga

çarşı buna benzer bir olaya karışsaydı yer yerinde oynardı gs taraftarının içinde böyle çok tip var bir dönem iyi gittiği için gs bunlar ortaya çıkmıyorlardı yakında daha fazla bu tarz olaylarla gündeme gelecekler.

Çevrimdışı Deniz

çarşı buna benzer bir olaya karışsaydı yer yerinde oynardı gs taraftarının içinde böyle çok tip var bir dönem iyi gittiği için gs bunlar ortaya çıkmıyorlardı yakında daha fazla bu tarz olaylarla gündeme gelecekler.
Eğer bide bu olsa ilk sıradan 10 gazetede haber.Katil Çarşı diye propogandalar hazırdı bile..

Çevrimdışı Yakup

mühendis oktay + 2 leeds taraftarı + 1 kızılyıldız taraftarı

bunlar bildiğin katil ama dillendiren yok bu olayları. fransız tohumları  :akuma: :akuma:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimiçi Samet Ç

Şaşırmadım bunlar hep böyle 1 kişiye 10 kişi saldırırlar üstüne birde bıçak çekerler. Ama medyada şöyle bir durum var sanki bunu yapanlar yüceltiliyor gibi geldi bana.