Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979793 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Ulan yine başladık adele yırtıklarına.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Hay anasını ya, ulan çimlerde yenilendi bu nerden çıktı şimdi. Adam kalmadı oynatacak mahvolduk
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı aykut.celenk

Ersan ve Atınç kaldı defans birde bilic'in kralı NECİP  :s20:

Çevrimdışı ALI RIZA

adele sezonunu açtık hayırlara vesile olsun...! ilk kurban sivok

Çevrimdışı adnan

ersan da sakat şuan durumu belirsiz eğer oda oynayamazsa vay halimize atınç necip falan çıkarız herhalde artık off ulan :s20:
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı Tolga

şu sakatlık sorununu çözdüğümü gün şampiyon oluruz bu kadar sakat veren bir takım nasıl ideal ilk 11 oluşturabilir ki. :s20:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

sivok da olmayacağına göre savunmada atınç oynamalı başka şeye gerek yok ne olursa olsun herkes kendi mevkisinde oynarsa verimli olur.

cenk
serdar-atınç-ersan-motta
g.töre-sosa-atiba-frei
cenk tosun-demba ba

eğer ersanda da problem varsa mecburen stopere atiba geçecektir.o zaman da onun yerine veli oynar.

Çevrimdışı Abdullah

sivok da olmayacağına göre savunmada atınç oynamalı başka şeye gerek yok ne olursa olsun herkes kendi mevkisinde oynarsa verimli olur.

cenk
serdar-atınç-ersan-motta
g.töre-sosa-atiba-frei
cenk tosun-demba ba

eğer ersanda da problem varsa mecburen stopere atiba geçecektir.o zaman da onun yerine veli oynar.
Cenk yerine Oğuzhan'ı yerleştirirsek ideal 11 olabilir  :tabe:

Çevrimdışı Tolga

Cenk yerine Oğuzhan'ı yerleştirirsek ideal 11 olabilir  :tabe:
hocam çift forvetli sistemin şuan bize daha uygun olduğunu düşünüyorum cenk belki son maçta etkili gözükmemiş olabilir ama demba ba nın daha rahat top almasına daha az yıpranmasına çok katkı sağladı.rakipler cenk i markaj altına almaya çalışırken demba ba çok daha etkili oldu o yüzden bu ve bundan sonraki maçlarda buna yakın bir oyun formatıyla çıkmamız gerektiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Abdullah

hocam çift forvetli sistemin şuan bize daha uygun olduğunu düşünüyorum cenk belki son maçta etkili gözükmemiş olabilir ama demba ba nın daha rahat top almasına daha az yıpranmasına çok katkı sağladı.rakipler cenk i markaj altına almaya çalışırken demba ba çok daha etkili oldu o yüzden bu ve bundan sonraki maçlarda buna yakın bir oyun formatıyla çıkmamız gerektiğini düşünüyorum.
Mustafa olur ama cenk daha o seviyede yeterli değil bence ayrıca Oğuzhan ilerde top tutmamızı sağlıyor o çıkınca oyundan çok düşüyoruz. Oğuzhan yokken Cenk Ba çift forvet olabilir ama oğuzhan varken kesinlikle denenmemeli bence   :ok:

Çevrimdışı Abdullah

Sakatlığı sona eren Ersan Gülüm, bu sabah takımımızla çalıştı. #Beşiktaş inşallah başına bir şey gelmez 3 gün  :bawling:

Çevrimdışı Tolga

Mustafa olur ama cenk daha o seviyede yeterli değil bence ayrıca Oğuzhan ilerde top tutmamızı sağlıyor o çıkınca oyundan çok düşüyoruz. Oğuzhan yokken Cenk Ba çift forvet olabilir ama oğuzhan varken kesinlikle denenmemeli bence   :ok:
mustafa olsa haklısın da ben bildim bileli mustafa hep sakat o yüzden kadro yazarken onu pek değerlendirmeye almıyorum artık tabi herkesin kendi fikridir oğuzhan tabiki de bu takım için önemli ama sosa nın tek başına da oğuzhanın yükünü üstlenebileceğini düşünüyorum.oğuzhanın şu anki fiziki durumu anca maçın son yarım saatini kaldırabilecek durumda ondan daha verimli bir şekilde faydalanabilmek için kenarda bekletmek bir süreliğine daha faydalı olabilir :)

Çevrimdışı Abdullah

mustafa olsa haklısın da ben bildim bileli mustafa hep sakat o yüzden kadro yazarken onu pek değerlendirmeye almıyorum artık tabi herkesin kendi fikridir oğuzhan tabiki de bu takım için önemli ama sosa nın tek başına da oğuzhanın yükünü üstlenebileceğini düşünüyorum.oğuzhanın şu anki fiziki durumu anca maçın son yarım saatini kaldırabilecek durumda ondan daha verimli bir şekilde faydalanabilmek için kenarda bekletmek bir süreliğine daha faydalı olabilir :)
tabii herkesin fikri farklı Bilic'in ki bambaşka  :evillol: bakalım bu maç ne maceralar arayacağız  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Ne necipi ya yeter necipin kredisi mi kaldı hala  :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: ..Atınç oynasın .
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

tabii herkesin fikri farklı Bilic'in ki bambaşka  :evillol: bakalım bu maç ne maceralar arayacağız  :bandit:
orası öyle tabi sonunda kararı verecek kişi bilic bekleyip göreceğiz :)

Çevrimdışı Deniz

1 sağ bek alsalardı şu an liderdik bu konuda hem fikir miyiz?  :)

Çevrimiçi murat

1 sağ bek alsalardı şu an liderdik bu konuda hem fikir miyiz?  :)
bunda bir kesin söylemde bulunamayız.belki sağbek olursa demba olmayabilirdi yada sosa. :tabe:

Çevrimdışı manyak1903

Sıkıntı şu ki kombinesi olanlar da bilet alacak yine sonra geri iade edilecek sanırım  :biggrinking: Yani şuan toplam  3500 olabiliriz  :D
dediğin gibiyse rezalet ülkesinde rezaletlik.Ankara'da olanı anlarım da İstanbul'da ne alaka.

O zaman al yönetime öneri kombineleri derhal 500 liraya çekelim.(sadece bu sezon geçerli olmak üzere)

Kombine satılsın hem oradan gelir kazanırız.10 bin daha satılsa 500 liradan  5.000.000 TL .
Daha fazla satamayız çünkü genelde 20 bin lik statlar hedefimiz.

Daha sonra kombinelilere 1-2 öncelikli olmak üzere her maç bilet satışı yapılsın.Kombineli olan kişilere bilet parası iade edilsin ,almazsa da alan gelsin.

Anadolu'da oynadığımız her maç veya olimpiyat haricinde İstanbul'da oynanan statlarda bu sistemi uygularız.Olimpiyat'a gelen kombineliden bilet parası almak saçmalık olur : )

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı ahmetemre13

Atınç oynasın Atınç... Necip ten ne kadar daha kötü olabilir ki?

Çevrimdışı manyak1903

bunda bir kesin söylemde bulunamayız.belki sağbek olursa demba olmayabilirdi yada sosa. :tabe:
sağ bek olsa liderdik abi : ) 2 maçı kaybetmediğimizi düşün sadece :D rakip 3 puan alamadığı gibi biz de puan almıştık.

Ayrıca demba ba ve sosa + sağ bek olarak bu.
Ve yaşanmış olarak bakarsam da sosa yani çok maç kaçırdı ,her maç oynayan bir sağ bek bir başka olurdu.

Ve sosa olmasa en azından oğuzhan var diye almadılar derdik falan , sağ beki kim var diye almadık , serdar mı necip mi sol ayaklı ismail mi   :kop:

Çevrimdışı cisse557

Musa Muhammed alt yapıdan çıktığı için Türk statüsünde oynayabilir diye duymuştum. Çıkar A takıma devre arasına kadar oynasın bir sürü maç var Necipten de her türlü iyi oynar. Bakarsın taş gibi bek olur.

Çevrimiçi murat

işin gerçeği aslında bu takımın sağ bek+çift yölü ortasaha+dembaba yanına veya yedeğine iyi bir golcü lazım ama malesef şartlar uygun değil.

Çevrimdışı manyak1903

Aslında Necip ' i yerden yere vurmakla haklıyız ancak Necip ile beraber kesinlikle yönetimde bu yönden bir yerlere vurulmalı.

Bir de şöyle düşünün gerçekten takır takır oynayan bir takım var ortada , her türlü skorunu almış ve daha sonradan oyuna Necip'in "orta saha" ya dahil olduğunu düşünün.Kimse Necip'i görmez bile.Deriz yaşı genç.Hatta böyle takımda gerçekten bir şeyler kazanmış olurdu.

Bu sene geçen sene sametli sene 23 yaşında şu anda , yani 20 yaşından beri kardeşimiz bir şekilde takımı sırtlamaya çalışıyor.

Bu maçların kaçını adam gibi yerinde oynayabildi ki.Ve kendisini taşıyabilecek kadroyla.Oğuzhan mı kapatacak Necip 'in açıklarını.

Yani sadece Necip'in payı değil.Necip zorunlu mu sağ bek oynamaya  :alala: niye oğuzhanı koymuyoruz ? neden veliyi koymuyoruz ? neden cenk'i koymuyoruz.Neden onu bunu değil de Necip.Hangisini koysak hepsine bugün Necip'e yaptığımız muameleyi yapıyor olacaktık.

Hatta belki örnek Cenk'i koyuyor olsa bu sefer Bilic'e laf söyleyecektik onun yeri orası mı diye , elinde Necip var onu koysana diye.

hatta ek olarak yapıyoruz bile.Serdar olsun İsmail olsun.İsmail oynasın dedik iyi oynadı.sonraki maçlar yetersiz kaldı.Onu da eleştirdik.Kısır bir döngü içindeyiz kısaca.2 maç biri oynuyor 1 maç iyi 2.maç kötü sonra onu eleştiriyoruz.Şu oynasa diyoruz.Şu oynasa dediğimiz oynuyor şu daha iyidi.Şu daha iyidiyi koyuyoruz onu eleştiriyoruz.Sonra başa dönüyoruz.Unuttuğumuz iyi oynuyor sonra kötü oynayınca şunu koy artık diye.
[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2014, 15:58:40 manyak1903 ]

Çevrimdışı aykut.celenk

Yönetime O kadar yükleneceksek İ.toraman niye yolladın bile diyebiliriz en azından sağ bek oynamış az çok tecrübesi olan biriydi.

Çevrimdışı adnan

necip ilk A takımda oynamaya başladığında üniversitedeydim geleceğin gerard ı deniliyodu mezun olduk iş güç sahibi olduk bazı arkadaşlarım evlendi çocuğu oldu ama necip bir arpa boyu yol alamadı hala
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...