Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979701 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı manyak1903

bu arada neden Necip neden yönetim diyorum.

Necip'in bu sene 14/15 için kesin sözleşmesi var her türlü.
Öncesi 550bin TL sonrası 900 bin TL sonrası 900 bin € 3 kere yenilenmiş 3 ücret de bu sene için.

900bin€x2,79 kur=2.511.000 TL . ilk geçerli olanın neredeyse 5 katı ikincisinin neredeyse 3 katı.

2.511.000 TL / 130 TL = 19.315 forma parası.
Hatta şöyle diyim bu kadar forma satsan kulübe kalan 130 liranın yarısı 65 lira olsa 40 bine yakın forma satman gerekir.

Hadi forma alalım çocuklar diyince kızıyorum bu yüzden.Sen al birileri har vurup harman savursun.Tamam şimdi başka konuya geçebiliriz :D

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Deniz

necip ilk A takımda oynamaya başladığında üniversitedeydim geleceğin gerard ı deniliyodu mezun olduk iş güç sahibi olduk bazı arkadaşlarım evlendi çocuğu oldu ama necip bir arpa boyu yol alamadı hala
Aynen öyle..Sabri sarıoğlu bile gsde bir gelişim gösterdi en azından senelerce formayı giydi korudu ama necip hala yerinde sayıyor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

1 sağ bek alsalardı şu an liderdik bu konuda hem fikir miyiz?  :)
kesinlikle katılıyorum @Deniz hocam bu arada denetçi olmuşsun hayırlı olsun  :busted_cop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

kesinlikle katılıyorum @Deniz hocam bu arada denetçi olmuşsun hayırlı olsun  :busted_cop:
Teşekkürler Tolga  :)

Çevrimdışı Kemal

işin gerçeği aslında bu takımın sağ bek+çift yölü ortasaha+dembaba yanına veya yedeğine iyi bir golcü lazım ama malesef şartlar uygun değil.

Katılıyorum ,  demba ba allah korusun sakatlandı diyelim ne yapacak Beşiktaş?  Pektemek zaten kronik sakat. Tek forvet Tosun mu çıkacaz, alternatifi yok o bölgeninde.

Linnes + Noboa + Khouma Babacar + Lescott tarzı stoper şu takımı uçurur. ama işte Hayallerle yaşıyorum diye bi şarkı vardı.

---------

Bu arada bıktık artık Sivok-Ersan-Köybaşı-Pektemek yırtıldı sakatlandı sözlerini duymaktan . Yeter ya, yok mu bi babayiğit zengin Beşiktaşlı iş adamı bizi bu adamların elinden yırtığından kurtaracak. Sezonun yarısını sakat geçirir bunlar, huylarıdır.

Çevrimdışı Deniz

Bilic 3 transferden söz etmiş.1 i banko sağ bek olduğunu düşünürsek 2 tane geriye kalıyor.1 stoper de kesin bence.3. sü muhtemelen ön libero olur

Çevrimdışı Tolga

Katılıyorum ,  demba ba allah korusun sakatlandı diyelim ne yapacak Beşiktaş?  Pektemek zaten kronik sakat. Tek forvet Tosun mu çıkacaz, alternatifi yok o bölgeninde.

Linnes + Noboa + Khouma Babacar + Lescott tarzı stoper şu takımı uçurur. ama işte Hayallerle yaşıyorum diye bi şarkı vardı.

---------

Bu arada bıktık artık Sivok-Ersan-Köybaşı-Pektemek yırtıldı sakatlandı sözlerini duymaktan . Yeter ya, yok mu bi babayiğit zengin Beşiktaşlı iş adamı bizi bu adamların elinden yırtığından kurtaracak. Sezonun yarısını sakat geçirir bunlar, huylarıdır.
bu takıma sağ bek,stoper,ön libero ve demba ba ya yakın kalitede bir forvet hatta kaleci transferi bile şart ama yakın zamanda bu eksiklerin giderilebileceğini pek sanmıyorum.

Çevrimdışı Deniz

Takımın en az güven verdiği bölge kale..Bence tolganın eli sıkılıp trabzona geri yollanmalı biz de Ospinayı almalıyız.Tolga bu sezon sürekli düşen bir performans gösterdi.Artık güven vermiyor.Ospinayı alırsak senelerce kaleci aramayız..

Çevrimdışı Tolga

Takımın en az güven verdiği bölge kale..Bence tolganın eli sıkılıp trabzona geri yollanmalı biz de Ospinayı almalıyız.Tolga bu sezon sürekli düşen bir performans gösterdi.Artık güven vermiyor.Ospinayı alırsak senelerce kaleci aramayız..
ilk gündeme geldiği zaman çok istemiştim alınmasını olmamıştı keşke alınsa da kalemiz güvenli hale gelse gerçekten de ne cenk ne de tolga o güveni bize vermiyor maalesef tolga bende hayal kırıklığı yarattı.

Çevrimdışı Deniz

ilk gündeme geldiği zaman çok istemiştim alınmasını olmamıştı keşke alınsa da kalemiz güvenli hale gelse gerçekten de ne cenk ne de tolga o güveni bize vermiyor maalesef tolga bende hayal kırıklığı yarattı.
Keşke alınsa..

Çevrimdışı Tolga

Keşke alınsa..
cordoba'nın o zaman bir açıklaması olmuştu ospina benden bile daha iyi kaleci diye dünya kupasındaki performansından sonra hakederek arsenale gitti ve neden oynatılmadığını da hiç anlamıyorum doğrusu.

Çevrimdışı Türkay

Defans için Michael Ciani adı geçiyor
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Devre arası transferlerinden genelde pek hayır gelmez ama bizim ciddi anlamda 3 oyuncuya ihtiyacımız var.Daha ligin 10. haftası savunmaya koyacak adam bulamıyoruz..

Çevrimdışı manyak1903

ellerine yüzlerine bulaştırdılar sanırım

haber doğruysa başka , yalansa başka , böyle bir açıklama yapmadıysa da bunlardan artık yalan haberler için tazminat alarak bile geçinebiliriz.Ne tazminat alınıyor ne bir şey.

"
Beşiktaş'ın 2. ve Asbaşkanı Ahmet Nur Çebi, FANATİK'e gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Bu sözler çok tartışma yaratacak

http://www.fanatik.com.tr/2014/11/20/sok-sok-sok-besiktas-satiliyor-mu-397521
"

yalanlama http://www.bjk.com.tr/tr/haber/60316/ahmet_nur_cebi_rsquo_den_aciklama.html
[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2014, 19:33:58 manyak1903 ]

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı manyak1903

Çevrimdışı manyak1903

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/60316/ahmet_nur_cebi_rsquo_den_aciklama.html

peki bu adam orhan yıldırım denen şahsiyetli nasıl artık Beşiktaş adına haber yapabilir ? Daha nasıl antrenmanlara girebilir , fanatikten tazminat nasıl alınamaz.Bu orhan yıldırım iki gözü sağlam nasıl dolaşır anlamak mümkün değil.Sıdkım sıyrıldı artık.

Çevrimdışı Türkay

@Deniz abi hayırlı olsun yeni gördüm  :claps:

Çevrimdışı Türkay

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/60316/ahmet_nur_cebi_rsquo_den_aciklama.html

peki bu adam orhan yıldırım denen şahsiyetli nasıl artık Beşiktaş adına haber yapabilir ? Daha nasıl antrenmanlara girebilir , fanatikten tazminat nasıl alınamaz.Bu orhan yıldırım iki gözü sağlam nasıl dolaşır anlamak mümkün değil.Sıdkım sıyrıldı artık.

Oysa bu adamın "Memlekette tek iyi giden şey Beşiktaş" haberini çok sevmiştim.

Çevrimdışı manyak1903

Oysa bu adamın "Memlekette tek iyi giden şey Beşiktaş" haberini çok sevmiştim.
ben ilk ondan değil ,ekşi de bir bknz da görmüştüm "Memlekette tek iyi giden şey Beşiktaş" diye.Belki o haber başlığını o bile başka yerlerden gördü ama o haber yapıp göz önüne koydu diye ondan çıkmış gibi oldu , ülkede diğer her şeyde olduğu gibi.

O başlık ondan çıktıysa tebrik eder çıkmadıysa zor onun işi bu kafayla : )

Çevrimdışı Volkan Başaran

Devre arası transferlerinden genelde pek hayır gelmez ama bizim ciddi anlamda 3 oyuncuya ihtiyacımız var.Daha ligin 10. haftası savunmaya koyacak adam bulamıyoruz..

Yalçın gelecekti taraftarımızın tepkisi geri dönderdi..

Bu tarz adamlara hep ihtiyaç oluyor oysa..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Deniz

Yalçın gelecekti taraftarımızın tepkisi geri dönderdi..

Bu tarz adamlara hep ihtiyaç oluyor oysa..

Ama o dönemi hatırlayalım lescottla anlaşıldı denilip yalçın getirilmişti tepkinin sebebi asıl buydu.Başta yıldız oyuncuların lafı edilmeden getirilse bence kimse ses etmezdi.