Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 4101071 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Volkan Başaran

Ama o dönemi hatırlayalım lescottla anlaşıldı denilip yalçın getirilmişti tepkinin sebebi asıl buydu.Başta yıldız oyuncuların lafı edilmeden getirilse bence kimse ses etmezdi.

Yada Demba ba ile beraber getirilse kimse yine bişey demezdi.

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi Samet Ç

Defans için Michael Ciani adı geçiyor
Ciani'nin adı nerede geçiyor? Öyle bir şey varsa devre arası için iyi transfer olur.

Çevrimiçi Samet Ç

Şimdi gördüm Ciani sağ bek adayıymış. Bu adamdan sağ bek olursa Necip'ten Gerard olur. He stoper için alacaklarsa hayır demem.

Çevrimdışı Deniz

Yada Demba ba ile beraber getirilse kimse yine bişey demezdi.

Aynen bir de o dönem Ba için kronik sakat almayacaz muhabbetleri döndü yani lescott ve dembaba konuşulup sadece yalçın getirilince taraftar haklı olarak tepkisini koydu.

Devre arasında yerli defans bakıyorum da piyasada da pek yok  :alala:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Ayrıca dikkat ettim de "şerefli" basın yine bizle uğraşmaya başladı.yok kulüp satılacak,yok Beşiktaş tüm varlıklarını kaybedecek..Hem de ciddi bel altı vurmaları.Borç yumağının içine düşmüş,haciz evrakları postalanmaktan posta kutusu yamulmuş gs için haber yapan yok yine gelip bize sarıyorlar.Camiayı karıştırmaya çalışıyor bu çakallar yine..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Ama o dönemi hatırlayalım lescottla anlaşıldı denilip yalçın getirilmişti tepkinin sebebi asıl buydu.Başta yıldız oyuncuların lafı edilmeden getirilse bence kimse ses etmezdi.
bir takımın 4 ya da 5 stoperi olur normalde ve bütün sezon bir şekilde idare eder ama bizim oyuncular o kadar sık sakatlanıyorlar ki 10 tane stoper olsa bile yetmeyecekmiş gibime geliyor.asıl sorun elindekilerin kolay sakatlanıyor olması yoksa elimizdeki stoper sayısı az falan değil.hala aynı fikirdeyim yalçın falan bu takımın oyuncusu değil onu oynatacağıma atınç'a şans veririm daha mantıklı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

bir takımın 4 ya da 5 stoperi olur normalde ve bütün sezon bir şekilde idare eder ama bizim oyuncular o kadar sık sakatlanıyorlar ki 10 tane stoper olsa bile yetmeyecekmiş gibime geliyor.asıl sorun elindekilerin kolay sakatlanıyor olması yoksa elimizdeki stoper sayısı az falan değil.hala aynı fikirdeyim yalçın falan bu takımın oyuncusu değil onu oynatacağıma atınç'a şans veririm daha mantıklı.
bence atınç ersandan daha yetenekli :ok:

Çevrimdışı Tolga

bence atınç ersandan daha yetenekli :ok:
atınç'a şans verilsin bu takımda diğerleri kadar şu haliyle (tecrübesiz olmasına rağmen) bile oynar çok rahat.

Çevrimdışı Deniz

atınç'a şans verilsin bu takımda diğerleri kadar şu haliyle (tecrübesiz olmasına rağmen) bile oynar çok rahat.
+1903 :claps:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Kasım 2014, 20:53:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Necip topçu olacak kalitede de değil ki  :akuma:

Abartmamak lazım :) Bu adam 3 yıl önce en potansiyelli 10 Avrupa ortasha oyuncusu listesinde Schnederlen'in önünde 7. sıradaydı.

Tek fark bizimki kısıtlı çıktı patladı Schneiderlein patladı gidiyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Kasım 2014, 20:54:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Yabancı kontenjanını da düşünmek lazım.Biz linnesi alırsak kontenjan dolmuyor mu ?

Çevrimdışı Tolga

Yabancı kontenjanını da düşünmek lazım.Biz linnesi alırsak kontenjan dolmuyor mu ?
pedro,sivok,atiba,motta,sosa,demba ba elimizdeki yabancılar bunlar yabancı sınırı da 5+3+1 o yüzden bu konuda baya rahatız yani.

Çevrimdışı Türkay

pedro,sivok,atiba,motta,sosa,demba ba elimizdeki yabancılar bunlar yabancı sınırı da 5+3+1 o yüzden bu konuda baya rahatız yani.

Önder Özen sayesinde  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Abdullah

Abartmamak lazım :) Bu adam 3 yıl önce en potansiyelli 10 Avrupa ortasha oyuncusu listesinde Schnederlen'in önünde 7. sıradaydı.

Tek fark bizimki kısıtlı çıktı patladı Schneiderlein patladı gidiyor.
Abi ben abartmıyorum kendisi artık çok abartıyor. Erciyes maçındaki hataları beni sinir krizine soktu çıldırttı. Ondan sonra isterse Şampiyonlar Ligini tek başına kazansın getirsin umurumda değil. Kaç yıldır Beşiktaş A takımında sürekli oynayan şans bulan bir oyuncu 2 metreye adam gibi pas veremiyorsa kimse kusura bakmasın ama ondan futbolcu falan olmaz. Abartıyorum belki ama o da artık hata yapma işini abartıyor. O yaptığı hatayı biz halı saha maçında bile yapmıyoruz. Bu kadar amatör olunmaz.  :akuma: :akuma:

Çevrimdışı Kemal

İyide ;  ilk 18 e;  Pedro-Linnes-Sosa-Atiba-Demba BA  ( ilk 11)   yazarsanız ;

Tolga

Linnes          Ersan          Pedro             Köybaşı

Veli                      Atiba

Töre                Sosa                   Olcay
                                Ba 

olur ;

yedeklerde :    Cenk - Serdar - Sivok - Oguzhan- Kerim - Tosun - Pektemek

Serdar sağbek oynar - duruma göre serdarı kadroya almayıp motta koyarsınız ki sağbekte sıkıntı olursa atibayı kaydırırsınız Oguzhanı btb denersınız maç içi. Kerim F. zaten sağ ve sol açık oynayabiliyo ki Pektemekte sağ açık oynar. Tosunla çift forvete dönebilirsiniz.

Zaten sivok ve pektemek kronık sakat bunlar 18 e gırmedımı de Atınç ve Motta kadroya girer. Köybaşı sakatlanırsa Oguzhan - Motta ile 11 e başlarsınız .

Kısaca bizde yabancı sınırı yok . Hatta ince ayarlarla önbero ihtiyacımız karşılandığında bile ilk 11 ve 18 ını ayarlarsınız. Sadece kaleci sorunumuzu seneye yabancı sınırı değişeceğinden o zaman bırakmalıyız.

Çevrimdışı Tolga

İyide ;  ilk 18 e;  Pedro-Linnes-Sosa-Atiba-Demba BA  ( ilk 11)   yazarsanız ;

Tolga

Linnes          Ersan          Pedro             Köybaşı

Veli                      Atiba

Töre                Sosa                   Olcay
                                Ba 

olur ;

yedeklerde :    Cenk - Serdar - Sivok - Oguzhan- Kerim - Tosun - Pektemek

Serdar sağbek oynar - duruma göre serdarı kadroya almayıp motta koyarsınız ki sağbekte sıkıntı olursa atibayı kaydırırsınız Oguzhanı btb denersınız maç içi. Kerim F. zaten sağ ve sol açık oynayabiliyo ki Pektemekte sağ açık oynar. Tosunla çift forvete dönebilirsiniz.

Zaten sivok ve pektemek kronık sakat bunlar 18 e gırmedımı de Atınç ve Motta kadroya girer. Köybaşı sakatlanırsa Oguzhan - Motta ile 11 e başlarsınız .

Kısaca bizde yabancı sınırı yok . Hatta ince ayarlarla önbero ihtiyacımız karşılandığında bile ilk 11 ve 18 ını ayarlarsınız. Sadece kaleci sorunumuzu seneye yabancı sınırı değişeceğinden o zaman bırakmalıyız.
:claps: :claps:

Çevrimdışı Deniz

Ben 3 transferi belirledim kendi kafamda.Sağ bek ,stoper ve ön libero transferleri bize çok rahat yeter..

Çevrimdışı Tolga

Ben 3 transferi belirledim kendi kafamda.Sağ bek ,stoper ve ön libero transferleri bize çok rahat yeter..
devre arası olması gereken transferler bunlar haklısın seneye de kaleci ve forvet transferi olmalı.

Çevrimdışı cisse557

Orta sahaya Michael Essien tarzı bi ön libero alırsak Türkiyenin en iyi orta sahası yapısı biz de olur

Çevrimdışı rubi_tobin

Pedro cezalı, Sivok sakatsa forma artık Atınç'a verilmeli.
Devşirme stoper ile olmaz.
Necip'i çekmesin orayai
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Kasım 2014, 16:20:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Pedro cezalı, Sivok sakatsa forma artık Atınç'a verilmeli.
Devşirme stoper ile olmaz.
Necip'i çekmesin orayai

içimden bir ses dıyoki, pazar p.tesi herkes , bu Atınç bugüne kadar niye oynatılmadı şeklinde Bilici konuşacak. Öyle kendini gösterecek.

Çevrimdışı manyak1903

atınç böyle maçta oynatılmalı ki kötü oynasa bile tek o vardı diyebilelim.Yani kötü durumda futbolcuya çok yüklenilmez.

Demin ntvsporda bursa fenerin eksikleri saydılar.Bursa kart cezalı +sakat olarak eksik yok.
[ Son Düzenleme: 21 Kasım 2014, 17:20:35 manyak1903 ]

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası