Arkadaşlar ligimiz çok kötü. İnanın bana çok çok çooooook kötü. Standart bir ligde hiç bir takım 8/8 9/9 yapamaz. Bu 3 takım bunu yaptı ve 4. ile fark açıldı.
Gs ile kadro farkı olduğu söyleniyor, lakin inanın ben bunu göremiyorum. Öyle bahsi geçen kadro farkı olsaydı şuan 8-10 ar puan önde olurdu rakipler.
Stadsızlığa bağlanıyor bazı şeyler. İnönüde ligi domine ettiğimiz sezon varmı diye sormuştum? En iyi sezonumuzda dahi minimum 4 maç puan kaybı yaşıyoruz inönüde. Normal sezonlarımızı geçtim bakın.
Biliçe niye kızıyoruz?
Yaklaşık 90 maçtır beşikaşın başında. Resmi maçtan bahsediyorum 90 maç 90 adet 90 dakika. 8100 dakika ediyor. Bunun en fazla 270 inde falan farklı bir oyun anlayışı denemiştir. 4-4-2 ye dönmek. 3-4-3 e dönmek gibi, geriye kalan dakikalarda Olcay-frei - Sosa- Oğuzhan son 10 dakika da ba-Cenk/tosun değişikliği olmuştur. Yani beşiktaş aslında şifrelerini tüm türkiye liglerindeki hocalara vermiştir.
Biliçe niye kızıyoruz? Ligde son 15 dakikalarda en çok gol yiyen kafa takımı olduğu için kızıyoruz.
Biliçe niye kızıyoruz, 2 -0 öne dahi geçsek maçı tutmayı öğretemediği için kızıyoruz.
Biliçe niye kızıyoruz? Formsuzluğu aşikar adamlardaki ısrarı için kızıyoruz. (Demba ba, Olcay, Sosa, Ersan, Tolga) gibi.
Biliçe niye kızıyoruz? 1 kere de biz mağlupken bir hamle yapsın da maçı alalım istiyoruz ama hep tersi olduğu için kızıyoruz.
Biliçe niye kızıyoruz? De sutter ve Battal ı, asrın forveti gibi oynattırdığı için kızıyoruz. Hiç bana oyuncum yetersiz falan filan anlatmasın kimse, yetersizse, aldıracak yeterli oyuncuyu, aldıramıyorsa burada işim yok diyip gidecek. Öyle ben bu oyuncuyu istemedim, ama bunu aldılarla olmaz bu işler.
Biliçe niye kızıyoruz? Beşiktaşın büyüklüğünü kavrayamadığı için kızıyoruz. Gerçi kendisinin profesyonel kariyerinde şampiyonluğu yok sanıyorum, ne Futbolcu ne TD kariyerinde, Şampiyonluğu tatmayan adamdan fazlasını beklememek gerekir elbette.
Ben biliçe niye kızıyorum, hakikaten saha kenarında herkese salça olmasına aşırı kızıyorum, ama oyuncu ama hakem ama rakip Td, illa birine salça oluyor, sonra sempatik görünmeye çalışıp unutturma çabasına giriyor.
Biliçe niye kızıyorum, Geçen sene son 9 hafta performansımız 4 mağlubiyet 2 beraberlik 3 galibiyet falan olsa gerek. Mağlubiyetlerden biride 3-0 lık sivas maçı, ruhsuz iğrenç bir oyun sonrası, hala umudumuz var gibisinden saçma söylemleri yüzünden kızıyorum.
Biliçe niye kızıyorum, Belediyeyi ilk maçta yendiysen, demek ki yenilebilir bir rakip, ikinci ve önemli maçta, rakiplerinin kayıpsız geçtiği, birinin haftaya bursa diğerinin ts ile oynayacağı hafta, pozisyon dahi bulamadan berabere bitirdiği maçtan sonra adil bir sonuç dediği için kızıyorum. Futbolcu ne düşünür ? Demek ki beraberlik yeterli bu maçlarda, sıkıntı yok devam.
Biliçe niye kızıyorum, Ver töreye izle modunda maçlar oynadığımız için kızıyorum. 2 tane yan top atamadan maçlar bitirdiğimiz için kızıyorum.
Biliçe niye kızıyorum, koskoca 26 haftada yanılmıyorsam ilk yarıdaki rize maçı hariç kornerden golümüz yok diye kızıyorum onuda olcay iğne deliğinden geçirmişti sanırım.
vss vs.. Uzar gider.
İstikrar kesin çözüm olsaydı inanın manchester united moyes de ısrarcı olurdu. İstikrarın yanına yazılacak adam ferguson, hatasından dönüp van gaal tercihi yaparak yeniden diriltti takımı. Bunlar da, sizin eski model kafalarınızdaki istikrar algısını değiştirir umarım.
Evet istikrar güzeldir, ama ileriye yönelik gelişim varsa iyidir. koca 26 hafta kornerden golün yok, iki orta açıp gol atmışlığın yok, en az 10-12 adet kurdeşen döktürerek izlettiğin maç var, oyunu tutabilmişliğin yok(geçen seneden beri) ehh insan bi düşünür, istikrar tamam da, neye istikrar.