Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2556914 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı MUSTAFA_

memnun etmese ne olur ki gerekli riskleri alamayacak kadar pısırıklar
Bu yönetimin bildiği en iyi şey kötü durumda olduğumuzu bilmiyormuşuz gibi sürekli "Bak biz çok kötü durumdayız." demek  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Yaw normal sonuc 15 senedir yenemiyoz
Hemen basliyonuZ
Sanki her sene 3-4 atiyorduk da bu sene yenildik
Ya bi git arkadas ya, sanki bu millet yenilgiye üzülüyor. Biz bilmiyorduk 15 senidir yenemedigimizi. Takim hali saha takimi gibi oynuyor, ne topcular yadigi belli ne hocanin yapdigi belli, biz bu eziklere karşi en son ne zaman bukadar ezildik??? Yenildigimiz oldu, ama bu sekilde uzun yillardir olmuyordu.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Alper1903

Tam olarak 0-0 bitecek zevksiz bir derbiydi 4 gol olmasına rağmen. Avcı onu bile beceremedi, tebrik ederim. Kendisi gibi 90 dk sahada izleyen bir takım yaratmış takımı müthiş yansıtıyor kendisini. Sen hakeme itiraz etmezsen hakemler de bunu kullanır. fb kornere bile it gibi itiraz ediyordu. Aynı şekilde yeni yönetimi de kutlarım. Bu saatten sonra konuşmazlar da konuşurlarsa da boşa konuşmuş olurlar. İş bitmiş neyi konuşacaksın artık? Bu forumda da sosyal medyada da çokça gördüm insanlar maçı kazandığımızda bile çıkın konuşun diyorlardı konuşmadılar. Tartışmalı pozisyonlarda hata %100 kendilerindedir, başka suçlu falan yok. Takım da maça çok iyi hazırlanmış, sözde feneri eksik yönlerinden vururuz hesabı ama kendileri eksik yönlerinden vuruldular. Bol kaoslu kadıköy maçlarına çıktık bu akşam hiç de öyle değildi, tam yata yata bitireceğin bulursan da 1 tane ittireceğin bir maçtı. Onu bile beceremediler. Bravo!

Çevrimdışı mellfred

Beşiktaş yönetimine gelip kesesini şişirip ilişki ağımı genişletip gidenlere  de yazıklar olsun
Atiba, Pascal Nouma, hatta quaresma sizden büyük Beşiktaşlı benim nazarımda

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş yönetimine gelip kesesini şişirip ilişki ağımı genişletip gidenlere  de yazıklar olsun
Atiba, Pascal Nouma, hatta quaresma sizden büyük Beşiktaşlı benim nazarımda

Atiba ile diğer ikisini aynı cümlede kullanmak Atiba'ya hakaret  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

3 penaltımızı vermeyen hakem milimetrik sıyıran topu nasıl da verdi
bugün konuşmayan yönetim benim adıma YOKTUR

bugün konuşan bir yönetim benim için yoktu 3-4 haftadır verdi adamlar sinyalleri çıkıp konuşun dedik yenerken bile çıkın hakkımızı arayın dedik nasıl olsa bir şekilde yeniyoruz ortalığı germenin anlamı yok dediler geçen hafta verilmeyen penaltılarınla yenildin bu hafta doğrandın bangır bangır bağırdık haftalardır.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Truvamız görevini yerine getirmeye devam ediyor ;)
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi yaço58

3 penaltımızı vermeyen hakem milimetrik sıyıran topu nasıl da verdi
bugün konuşmayan yönetim benim adıma YOKTUR

konuşmasınlar denizli maçından sonraki süreçte çıkıp konuşacaklardı bugun belliydi hakemin bizi biçeceği vidaya yapılan yüzde bi milyon tartışmasız penaltı nkadoou formasından çeke çeke sündürdü bunada vermedi demekki maçlarda forma çekmek serbestmiş bazıları oyun kötü falan diyorda yav bugün iyide oynasan adam seni 10 kişi bırakıp fenerede penaltı çalardı yine kazandırrıdı fbninki penaltıysa vidanın 15.dkda ki düşürülmesi daha çok penaltıdır iyi uykular yönetim

Çevrimdışı AigleBordeaux

Hemen basliyonuZ
Abi yapma sen yapma bari Fener’de son vuruşlarda şanslı olsa  maç 6-1 yada 5-1 bitecekti
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı levitate

yönetim konuşmadan staddan ayrılmış LMAAAOOO
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/ibrahimegebjk/status/1208807866041274369?s=19
Komedi adam görüyor gözleriyle yinede vermiyor neden kardeşim neden bazıları oyun kötü diyor bugun biz çok iyi oynasak 10 kişi kalır bide aleyhimize penaltı ile gene kazanırdı fb adam kafasında maçı oynamış vidaya sarılıp indirdi yine vermediler fbnin ki penaltıysa vidanın ilk indirilmesi yüzde yüz penaltıdır kaç hafta oldu verilemeyen penaltılarımız kaç oldu

Çevrimdışı AigleBordeaux

Yönetim korkak teknik direktör korkak
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ne bekliyordun? Katarlılar ne isterse o  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Abi yapma sen yapma bari Fener’de son vuruşlarda şanslı olsa  maç 6-1 yada 5-1 bitecekti
kardeşim senin ilk penaltını verse 1-0 öne geççen ikinciyi verse 2-2 olcak burak atsa 2-2 olacak hala fener şanslı olsaydı diyorsun senin hakkın yenmeseydi maç kaç kaç bitecekti bide onu düşün

Çevrimdışı levitate

Yönetim korkak teknik direktör korkak
oyuncularda farklı değil 2 kişi anca
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Ne bekliyordun? Katarlılar ne isterse o  :ebebe:
keşke alsalar bizi kurtulsak
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

kardeşim senin ilk penaltını verse 1-0 öne geççen ikinciyi verse 2-2 olcak burak atsa 2-2 olacak hala fener şanslı olsaydı diyorsun senin hakkın yenmeseydi maç kaç kaç bitecekti bide onu düşün
Ben sana şöyle diyeyim. Senin yöneticin çıkıp haftalardır süre gelen hataları çıkıp anlatsaydı kazanırken şimdi burada düzgün yönetilen bir maç (3-4 'den sonra hiç görmedik) izliyorduk. Olasılıklar üstünden maçı değerlendirmek pek doğru olmuyor. Çünkü hatalarını kabul edecek kadar ileri gitseler bile sonuç değişmiyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

keşke alsalar bizi kurtulsak
Senin gibi borçlu takım alacağına gider Başakcity'i alırlar. Ayrıca Türkiye'de kimse takım almak istemez. Ölü yatırım olur. Lig 18 takımı beslemeye yetecek değeri yaratamıyor. Katarlıya para kazandırmaya yetmez  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Egos

Hemen basliyonuZ

sen bu topa girme ağabey. "4 averaj, 4 averaj" diye tutturdun haftasında averajın yarısını bıraktık.

Çevrimiçi yaço58

Ben sana şöyle diyeyim. Senin yöneticin çıkıp haftalardır süre gelen hataları çıkıp anlatsaydı kazanırken şimdi burada düzgün yönetilen bir maç (3-4 'den sonra hiç görmedik) izliyorduk. Olasılıklar üstünden maçı değerlendirmek pek doğru olmuyor. Çünkü hatalarını kabul edecek kadar ileri gitseler bile sonuç değişmiyor  :tabe:
yönetim denizli maçından sonra konuşmalıydı zaten onuda yazdık ettik ama sustular denizli maçı paşa maçı maltya maçı hepsinde aleyhimize hatalar yapıldı fahiş ya penaltın verilmedi ya faulden gol yedin sayıldı bugünde cüneytle mete bizim lehimize pozisyonlarda var diye bi icat olmadığı için devam ettirdiler fenerin ilk ve tek penaltı poazisyonuna sinek ısırığına vara gidip verdi bir pozisyonda autu oyuncuların baskısıyla korner yaptı şaka gibi hakettik bu maçı bariz görünüyordu hakemler içlerinde resmen bir koalisyon oluşturmuşlar bize karşı denizli maçı verilmeyen penaltılarımız ve rakibe verilmeyen net kırmızı paşa maçı faul olan golü vermeleri ligdeki tüm o tarz gollerde hakem varda izlerdi ne hikmetse gitmedi malatya maçı verilmeyen penaltı ne denirki bağıra bağıra geldi böylede şampiyonluk yarışı veremeyiz kadromuz zaten uçup kaçmıyor hocamızda uçup kaçmıyor o yüzden hakemleri yenemeyiz resmen adamlar karşımızda

Çevrimdışı levitate

@tangaz abi şimdi eldivenleri takıp gömmeye geliyor auuuuw
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Senin gibi borçlu takım alacağına gider Başakcity'i alırlar. Ayrıca Türkiye'de kimse takım almak istemez. Ölü yatırım olur. Lig 18 takımı beslemeye yetecek değeri yaratamıyor. Katarlıya para kazandırmaya yetmez  :tabe:
başağı alsa kar etmez bizi alır en azından forma bilet vs. para girer bir yerden
bipbipbupbup

Çevrimdışı Nartallo

3 haftadır ikişer penaltı verilmiyor, Beşiktaş yönetimine Beşiktaşlı birileri ne zaman gelecek.

Çevrimdışı mylife1903

Sonuc normal olabilir de futbol normal degil. Uzun zamandir boyle bir rezalet gordugumu hatirlamiyorum. Deniz ve Tolga az bucuk sut cekebilseler bugun 5-1 veya 6-1 biterdi bu mac. Bu kadar rezil bir futbol, bu kadar ezilerek alinan bir maglubiyet hatirlamiyorum.
Sistem oturtup sistemle degerli oyuncu yapacak lensi falan iste
Rize falan daha iyi oynuyor deplasmanlarda zaten