Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2556944 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oha
Yalniz sunu yaptiktan sonra kaybedersek fbliler altinda kalmaz kimse ziplamasin sonra
Azicik temkinli mutevazi olmak lazim arkadas
Bezaman koyacaz edecez boyle yaoacak desek basimiza bi is gelir.
Avcı da yönetim de iddialı konuşuyor. Sonumuz hayır olsun.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

1 dk dışında iyi olmuş. Ancak 1 dk çok kısa olmuş. Videodan çok gif koymak mantıklı hale gelmiş.

https://twitter.com/KramponSport/status/1207719593801928704

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

1 dk dışında iyi olmuş. Ancak 1 dk çok kısa olmuş. Videodan çok gif koymak mantıklı hale gelmiş.

hakem hatalarını içermeyecekse olsa da olur olmasa da olur
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bu stad turu işinden de f. orman nasıl bi kontrat yaptıysa para girdisi olmuyormuş 5 milyon ciro olmuş şu ana dek kasaya kuruş girmemiş
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

hakem hatalarını içermeyecekse olsa da olur olmasa da olur
En azından güzel hareket ve gollerin gifini paylaşabiliriz. Hakem hatası işi ligin değerini düşürür. Başka bir işe yaramaz. Bunu biz mi düşüneceğiz deme. En fazla hakem hatasına açık ara biz maruz kalırken biz bu tip paylaşım yapma gereksinimi duymadık. Bundan sonra da duymayız. O paylaşımlardan medet umanlar düşünsün  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu stad turu işinden de f. orman nasıl bi kontrat yaptıysa para girdisi olmuyormuş 5 milyon ciro olmuş şu ana dek kasaya kuruş girmemiş
Ben olsam bütün anlaşmaları iptal ederim. Hepsinde mutlaka bir bit yeniği vardır. Bazıları bu sene bittiğinde bunu göreceğimizi düşünüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Ben olsam bütün anlaşmaları iptal ederim. Hepsinde mutlaka bir bit yeniği vardır. Bazıları bu sene bittiğinde bunu göreceğimizi düşünüyorum  :tabe:

hepsinde cezai şart var iptal edemiyorsun  :tabe:

Çevrimdışı Liquidator

Sabah-sabah karşıma çıktı :bawling: Beşiktaştan bir Talisca geçti  :by2:

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Sahayı komple kapatsalar daha kolay olurmuş. Böyle hem daha kolay olurmuş  :money:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1207757101390544899
Aynen. Ben olsam direk semti maç günü ulaşıma kapatırdım.  :s20:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi tolga1903

Oha
Yalniz sunu yaptiktan sonra kaybedersek fbliler altinda kalmaz kimse ziplamasin sonra

Adamlar yenerse şu twiti alıntılar ve ağır dalga konusu oluruz. Bence de mütevazı olmamız lazım fener'i o stadyumda yenmemiz için ne fazla havaya girmemiz ne de gergin olmamız lazım kesin yeniliriz ön kabulüyle çıkılsın demiyorum ama havaya girince kendi sahamızda bile 3 0'ı yakalayıp ayaklarımız titredi maçı kaybediyorduk. Bu herifleri uyuta uyuta yeneriz anca bu şenol güneş zamanı beraberlik için çıktığımız maç vardı biraz kabilyetli olsak kazanırdık bak o maçı aynı öyle oynamamız lazım abi bence başka türlü zor ya

Çevrimdışı MUSTAFA_

hepsinde cezai şart var iptal edemiyorsun  :tabe:
Onun için bitene kadar bekleyeceğiz mecbur. Özellikle şu otopark işinde "Ateş olmayan yerden duman çıkmaz." sözü aklıma geliyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aynen. Ben olsam direk semti maç günü ulaşıma kapatırdım.  :s20:
Birilerini tribünleri doldurmamız korkutmuş anlaşılan. Bu kadar toplu küfür edilmesi imkansız. Kör göze parmak sokmuşlar  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Onun için bitene kadar bekleyeceğiz mecbur. Özellikle şu otopark işinde "Ateş olmayan yerden duman çıkmaz." sözü aklıma geliyor  :tabe:

otopark stad turu catı brandası menajere giderayak 30 milyon yuro ödeme yapılması bankalar antlaşması 3500 yıl gelirlere ipotek koydurması hani nereye el atsam altından bi çapanoğlu çıkıyor deriz ya formanın işler de o hesap

Çevrimdışı MUSTAFA_

otopark stad turu catı brandası menajere giderayak 30 milyon yuro ödeme yapılması bankalar antlaşması 3500 yıl gelirlere ipotek koydurması hani nereye el atsam altından bi çapanoğlu çıkıyor deriz ya formanın işler de o hesap
Az daha zorlasalar neler çıkacak Allah bilir. Ancak ispat edebilecek bulgular çıkmadıktan sonra sadece arkasından konuştuğumuzla kalıyoruz. Demirören sonrası kim ne yapabildi? Şu anda Orman sonrası da hiçbir şey yapılamayacak. Geçen gün Saffet Sancaklıoğlu'nun dediği gibi Kulüpler Birliği yasası çıkartılıp başkanlar, döneminde yapılan harcamalardan sorumlu tutulmadıkça bu iş çözülmez. Ona da çözüm bulurlar da bu kadar açılmazlar en azından  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Az daha zorlasalar neler çıkacak Allah bilir. Ancak ispat edebilecek bulgular çıkmadıktan sonra sadece arkasından konuştuğumuzla kalıyoruz. Demirören sonrası kim ne yapabildi? Şu anda Orman sonrası da hiçbir şey yapılamayacak. Geçen gün Saffet Sancaklıoğlu'nun dediği gibi Kulüpler Birliği yasası çıkartılıp başkanlar, döneminde yapılan harcamalardan sorumlu tutulmadıkça bu iş çözülmez. Ona da çözüm bulurlar da bu kadar açılmazlar en azından  :tabe:

hiç bişey çıkmaz en fazla ibretlik olurlar arkalarından kötü anıldıkları ile kalırlar yoksa fikret zaten kendini yasal olarak aklayacak paklayacak iş takvimini uydurup ibra olup kaçtı

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rakip bu sefer dişli. İyi kadromuzla çıkmazsak elenme ihtimalimiz yüksek  :tabe:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1207953433912860674

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bana göre türkiyeye gelmiş gecmiş en yetenekli futbolcu.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı cursedofdragon

Oha

adamalar dalga geçti abi ilk ayrıca yenilecez diye dalga geçmicez anlamına mı geliyor dalga her zaman geçilir  :tabe:

neden bu korku ?

Her şeyi bu kadar kötü yapmayı nasıl becerdi merak ediyorum.

maç kötü giderken şapkadan tavşan cıkartır golü atardı özledim  :bawling:

Rakip bu sefer dişli. İyi kadromuzla çıkmazsak elenme ihtimalimiz yüksek  :tabe:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1207953433912860674

ilk maç evimizde mi ?

bütün büyükler dişli takımlar çekmişler yayıncı kuruluşun işine gelmiş şans diyelim  :money:

https://twitter.com/outofcontextbjk/status/1208051473923399680?s=19

https://twitter.com/outofcontextbjk/status/1122211710327250944?s=19

son galibiyetimiz nolduysa bundan sonra oldu gittiler büyü yaptılar.sadece biz kazanamasak hadi neyse biz becereksiziz deriz ne gs ne ts kimse yenemiyor.

büyülü stat.

[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2019, 19:59:03 cursedofdragon ]