Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2556938 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı mylife1903

Avcı'nın bu maçtaki hatalarına değil, üstü üste hatasındaki ısrarının sonucu bu. Kimse bir maçla hocayı gömmez. Bu maç özelinde bir değerlendirme değil sadece  :tabe: Biliyorsun ki yönetim ara transfer dönemine kadar süre verdi Avcı'ya. Bu verilen süredeki performansı kimseyi memnun etmemiş  :tabe: "Look at the tabela" diyenler alınan sonucun ardından çıkmadı yani  :tabe:
Yahu mal bu
Ne bekleniyordu da ne oldu
Kasimpasa macinda 5 senelik barut siktik
Sonrasi patladi zaten

Çevrimdışı Alper1903

Burak da hiç şov falan yapmasın şahsen ben yemiyorum. Senin sahadaki varlığın o topu kalecinin soluna plaseyle vurmak. Başka yaptığın bir şey yok zaten. Onu da yapamıyorsan yol.

Çevrimiçi tolga1903

Harbiden çok iğrenç oynadık ya. İkinci lig takimi bu kadar kötü oynayamaz adamlar maçın her anında her saniyesinde ezdi bizi oyun kalitesi olarak değil fiziken ezdiler bizden çok daha fazla koştular o gustavo'ya baksın da utansın ljajic diaby falan 32 yaşında adam bırakmışlar 36 yaşında atiba'yla garibim elneny'e ezim ezim ezildik. Hakemin özellikle o var hakemindeki güya bizim çocuğumuz denilen mete denen neyse kufur etmicem allah belasini versin. 2 tane net 1 tane tartışmalı penaltimiz hiç oldu ulan var geldi derbiler adaletli geçer dedik aynı tas aynı hamam

Çevrimdışı mylife1903

Tam olarak 0-0 bitecek zevksiz bir derbiydi 4 gol olmasına rağmen. Avcı onu bile beceremedi, tebrik ederim. Kendisi gibi 90 dk sahada izleyen bir takım yaratmış takımı müthiş yansıtıyor kendisini. Sen hakeme itiraz etmezsen hakemler de bunu kullanır. fb kornere bile it gibi itiraz ediyordu. Aynı şekilde yeni yönetimi de kutlarım. Bu saatten sonra konuşmazlar da konuşurlarsa da boşa konuşmuş olurlar. İş bitmiş neyi konuşacaksın artık? Bu forumda da sosyal medyada da çokça gördüm insanlar maçı kazandığımızda bile çıkın konuşun diyorlardı konuşmadılar. Tartışmalı pozisyonlarda hata %100 kendilerindedir, başka suçlu falan yok. Takım da maça çok iyi hazırlanmış, sözde feneri eksik yönlerinden vururuz hesabı ama kendileri eksik yönlerinden vuruldular. Bol kaoslu kadıköy maçlarına çıktık bu akşam hiç de öyle değildi, tam yata yata bitireceğin bulursan da 1 tane ittireceğin bir maçtı. Onu bile beceremediler. Bravo!
Adamin solbeki saglanat oyuncusu dirar
Onunde de tolga oynuyir
Sen oraya alip lensi koyuyon
10 tane falan faul yapti herhalde lens
Oradan madeni bulmusun sen lensi koyup oraya geri dusuyon

Çevrimdışı caner.eryigit

Hocayı hemen bu akşam göndersinler hemen hiç vakit kaybetmeden
Şu maç sonu açıklamaları skandal
Ne anlatıyorsun sen arkadaş

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/bjksokakk/status/1208814363181830144?s=19
Hakkımız nasıl yeniyor görüyor ama kafasında bize penaltı çakmamak var hadi onu geçtim var niye incelemiyor Bi düzgün maç yönetin bikere be şurda penaltı verse 2-2olsa yine kaybetsek ama hakkıyla kayvbettik deyip oyunumuzu hocayı eleştiririz şu ortamda bugun kim olsa teknik direktörümüz aynısı olacaktı en iyi sezonlarımızdada böyle olmadı mı şenol hocayla palabıyık aynı yönetimi göstermedi mi daha Bi 10 sene daha yenemeyiz bunları ama oyun yüzünden değil fb iyi olduğu için değil hakemler kolladıkları için sen hakemsen şunlara vereceksin vara bile gerek olmadan ama adamlar maçı zaten oynamış bu maç çok iyi başlasak 30 da 10 kişi kalırdık net

Çevrimdışı mylife1903

Abi yapma sen yapma bari Fener’de son vuruşlarda şanslı olsa  maç 6-1 yada 5-1 bitecekti
Sene basi 0 yazdigim icin asiri tepki vermiyorum
Gidip genclere puan verirsen ana avrat girerim
Puan olarak kotu yerde degiliz
Oynadigi oyuna gore cok bile aldi abdullah hoca
Baya basarili bence

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yahu mal bu
Ne bekleniyordu da ne oldu
Kasimpasa macinda 5 senelik barut siktik
Sonrasi patladi zaten
Mal buysa malı seçen de bu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

şu ligde hala potadayız ama umutsuzuz sebepler belli yönetim kötü hoca kötü oyncular kötü hakemler hep aleyhimize çalışıyor ne yapılması gerekiyor yani hocayı göndersek yerine kim var kimi getireceğiz oyuncuları nasıl temizleyeceğiz diaby falan direk gitsin geri boşuna kalabalık yapmasın feneri sivas fatih ziya orta sahası ile pas pas etti şu oyunla şu hakemlerle şu oyuncu grubuyla potada olmamız çok iyi ancak bişeyler yaplması lazım yoksa biyerde kopacağız bu belli radikal önlemler alınmalı

Çevrimdışı mylife1903

bunu sen biliyorsun hoca bilmiyor reyiz üzücü

https://twitter.com/buzzspor/status/1208815768206561291
Uzun top sanki bugun gordu
Bu da kendi poposunu kurtarmak icin habire salliyor
Bacak arasi yedi tingir mingir
Aydan gol yedi gene

Lan uzun topsa calis hafta ici azicik isabetli vur
Uzun vurdugunu taca vuran sensin lan
Caner falan yarin bunu odaya kapatip dover
Ilkyari dalacakti buna zaten bombos topu taca viruyor 30m top atamiyon top mop oynama arkadas ustune boyle konusacaksan
Sana mi kaldi hocaya falan laf soylemek
Kiralik adamsin gelmis bikbikbik

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aydan gol yedi gene

Ilkyari dalacakti buna zaten bombos topu taca viruyor 30m top atamiyon top mop oynama arkadas ustune boyle konusacaksan
Karius bu kadar kötü de neden yönetim almak için görüşüyor acaba  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

sen bu topa girme ağabey. "4 averaj, 4 averaj" diye tutturdun haftasında averajın yarısını bıraktık.
Yaw onu desinler,  yil sonu hala 2 averaj
Fbye yenildik diye sanki dunyanin sonu
Zaten top mop oynanmiyordu belliydi patlayacagi
Kayseriye 4 atinca guzellerken dusuneceklerdi

Çevrimiçi tolga1903

Adamin solbeki saglanat oyuncusu dirar
Onunde de tolga oynuyir
Sen oraya alip lensi koyuyon
10 tane falan faul yapti herhalde lens
Oradan madeni bulmusun sen lensi koyup oraya geri dusuyon

Abi madeni kimle işleyecen adamlar ezdi bizi fizikleriyle dirar tolga dediğin iki adam gökhan'ı sahadan sildi ikinci yarı dakika 80'di heralde ilk bindirdiğinde. Burak mı geçmeliydi o kanata bir halt olmazdı diyim sana. Burak önce karşı karşıya 2 2 yapacak golü atsın. Diabyle mi madeni işleyecektik abi üf desen yerlerde sürünüyor bugün en zoruma giden fenerli her oyuncunun bizim her oyuncudan bariz net tartışmasız şekilde fizik üstünlüğü olmasıydı bu kadar olmaz ya

Çevrimdışı 'TaNeR'

Hocayı hemen bu akşam göndersinler hemen hiç vakit kaybetmeden
Şu maç sonu açıklamaları skandal
Ne anlatıyorsun sen arkadaş

Diğer rakipler ilk yarı kötüyken fark açabilecekken, takım oyununu ne hallere getirdi. Bence hemen kurtulmalıyız. T. direktörsüz bile takım bundan kötü oynamaz.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı levitate

Aydan gol yedi gene

caner herkese dalıyor reyiz

bi diabye dalamadı ama gg nasıl sabrediyor merak ediyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı Alper1903

@mylife1903 öyle veya böyle kart almadık kaos olmadı oynatsın işte bu kadroyu gençler maçında kabız futbolla 1 tane atıp yensinler devre arasında da yolu versinler hocaya. gına geldi artık. devre arasında iyi topçu alacaklar da ne olacak kazandığımız maçları onların bireysel beceriyleriyle kazanacağız. o zaman da hocanın kalmasının bir anlamı yok.

alıntı yapamadım ondan böyle yazdım  :D

Çevrimdışı caner.eryigit

Hocanın hemen görevine son verilsin kaybedilen her saniye zarar.
Hoca ile oyuncular arasında sıkıntı olduğu da net gözüküyor.
(...)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Aydan gol yedi gene

Hocası futbolcularına sallarsa futbolcu da hocasına sallar. Söylenecek çok şey var. Bu da kısaca demek oluyor ki artık zaman konuşma değil icraat zamanı.

Çevrimdışı mylife1903

Karius bu kadar kötü de neden yönetim almak için görüşüyor acaba  :alala:
yaw 500bine falan almaya calisiyorlardir buna 8 verilirse isyan cikar semtte
Bu yeni yonetim de stada giremez

Fo ile beraber yattan takip ederler

Çevrimiçi yaço58

Çok iyi. Böyle yönetsinler tabi. Bal şeker kaymak sizin için  :money:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1208822091656638465
dooğruyu demiş bu şekilde yönetilsin şubatta verelim kupayı hatta ligi oynamayalım hiç gerek yok

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sebep ne diye sorup ülkede genel bir adalet sorunu olduğu aklıma geldi sustum  :locked:

https://twitter.com/ilkerpirlant/status/1208821652278140929

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

yaw 500bine falan almaya calisiyorlardir buna 8 verilirse isyan cikar semtte
Bu yeni yonetim de stada giremez

Fo ile beraber yattan takip ederler
En son 2 milyon euro önerdiklerine yönelik bir haber okudum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Abi madeni kimle işleyecen adamlar ezdi bizi fizikleriyle dirar tolga dediğin iki adam gökhan'ı sahadan sildi ikinci yarı dakika 80'di heralde ilk bindirdiğinde. Burak mı geçmeliydi o kanata bir halt olmazdı diyim sana. Burak önce karşı karşıya 2 2 yapacak golü atsın. Diabyle mi madeni işleyecektik abi üf desen yerlerde sürünüyor bugün en zoruma giden fenerli her oyuncunun bizim her oyuncudan bariz net tartışmasız şekilde fizik üstünlüğü olmasıydı bu kadar olmaz ya
Layici atacan oraya iste de hocanin baska pilani vardi herhalde

Layic gecen sene oynamadi diye kufur edenler avciya da dalsin hele

Diyabi cok dusuyor hep yerde dedim hakemler inanmiyor dedim bah noldi

Adamlar kendi evinde oynuyor onu unutmayalim ayrica fb derbileri de iyi oynAr.
Adamlar autu korner yapiyor hokus pokus kendi evinde bizim saha da misafirhane

Çevrimdışı MUSTAFA_

Düzgün oynamayıp hakemi bahane eden futbolcu. Hakemlere itirazı saha içinde edecektin. Bu dakikadan sonra bu iş yönetimin işi :money:

https://twitter.com/firatgunayer/status/1208823793877233665

Beşiktaş Tarihi
★★★