Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2556918 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

:)

https://twitter.com/Anataeus/status/1208479667885359109

Duygulandım ya cidden. Canım benim neyi düşünmüş ya. Allah bu çocuğun yüzünü güldürür inşallah yarın.

Çevrimiçi yaço58

Akşamki maç için beraberliğe bağlayıp son 20 dk falan nkadou ile 1 tane sallarsan 3 puanı alırız olmadı 1 puan Kadıköyden şu ligde iyidir bakalım akşam ne sonuç çıkacak en son ki fb maçında travma yaşamıştık inşallah bu sefer biz onlara travma yaşatırız evlerinde akşamki maç için galibiyetten fazla umudum yok ama hayırlısı olur inşallah insan hala geçen seneki maçı unutulmuyor şenol hocanın en loser maçıydı biz izlerken oda bizle izlemişti öyle bir travmaydıki 1 hafta ne sosyal medyaya bakmıştım ne Bi spor kanalı açmıştım insana çok koymuştu inşallah bugun o maçın acısını 3 puan ile çıkarırız bugun 3 puan almamız zor ama eğer alırsak bir anda fbyi büyük bir travmaya sokarız 5 puan farkı takmış oluruz

Çevrimdışı mylife1903

Cucu 0-0 baglasin hic ugrasmayalim

Yenemiyorsak yenilmeyelim kafi zaten
Tahrik olup dagilirsak tahris oluruz cok fena
Burak gg lens nejipjan ruiz sinirda
Ilk gerilimde dagilirsak bunlarda en az 3u kart gorur
Ustune caner ile elneni de kirmizi gorur
Gencler macina erzincan kadrosu gibi kadro cikar

Illa kavga cikartip kirmizi gorecek olan da 85te falan dalsin mac biterken, mac sonu kavgasiji etsin

Kaybedersek sadece 3 puan kaybedelim
Oyuncu kaybedip 3 puani da kaybedersek haftaya da sikinti cekeriz

Ilk defa yenmeyecez ilk defa yanilmeyecez
Sakin dakin su 20 dakikayi gecelim yemeden sonra bakariz
Aman aman 70-80 dakika 0-0 giderse riske girilmesin malatya maci gibi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Cucu 0-0 baglasin hic ugrasmayalim

Yenemiyorsak yenilmeyelim kafi zaten
Tahrik olup dagilirsak tahris oluruz cok fena
Burak gg lens nejipjan ruiz sinirda
Ilk gerilimde dagilirsak bunlarda en az 3u kart gorur
Ustune caner ile elneni de kirmizi gorur
Gencler macina erzincan kadrosu gibi kadro cikar

Illa kavga cikartip kirmizi gorecek olan da 85te falan dalsin mac biterken, mac sonu kavgasiji etsin

Kaybedersek sadece 3 puan kaybedelim
Oyuncu kaybedip 3 puani da kaybedersek haftaya da sikinti cekeriz

Ilk defa yenmeyecez ilk defa yanilmeyecez
Sakin dakin su 20 dakikayi gecelim yemeden sonra bakariz
Aman aman 70-80 dakika 0-0 giderse riske girilmesin malatya maci gibi
On bire on bir oynanan bir oyunda FB'nin bize üstünlük kuracağını sanmıyorum. Maçı Cücü mümkün olduğunca dengeleyecektir. Erken gol atan kazanıyor bu derbiyi. Ancak bu halimizle maçı mümkün olduğunca 0-0'a bağlayıp maç sonuna doğru öne geçmek daha mantıklı duruyoBu maç kimsenin düşünmediği bir şeyler olacak gibi duruyor. Hayırlısı olsun...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Doğru seçim

Maça Beyaz forma Siyah şort çıkıyoruz :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Hoca son antrenmanda denediği 11 , yüksek ihtimalle bu 11 ile sahadayız

Bence çok doğru secim Lens de kıpırdanma var , Diaby sonunda forvet arkası (2.ci santraforda olabilir ) kullanacağız

Karius

Gökhan    Vida    Roco   Rebocho

Atiba   El neny

Lens              Diaby          Caner

Burak Yilmaz

Çevrimiçi sozkul

Hoca son antrenmanda denediği 11 , yüksek ihtimalle bu 11 ile sahadayız

Bence çok doğru secim Lens de kıpırdanma var , Diaby sonunda forvet arkası (2.ci santraforda olabilir ) kullanacağız

Karius

Gökhan    Vida    Roco   Rebocho

Atiba   El neny

Lens              Diaby          Caner

Burak Yilmaz

Diaby'yi beğenenlerden değilim, ama doğru tercih. Deplasmandayız ve layiç zaten bu yıl kötü, biz rakip sahada hızlı davranırsak kazanırız ayağımızda top tutarak kazanamayız, Diabby'nin rakibe kart çıkarttırma ve kendinin kart görme olasılıkları Layiç'den bir tık fazla... Dikkatli olsun, cücü affetmez..

Diaby'yi beğenenlerden değilim, ama doğru tercih. Deplasmandayız ve layiç zaten bu yıl kötü, biz rakip sahada hızlı davranırsak kazanırız ayağımızda top tutarak kazanamayız, Diabby'nin rakibe kart çıkarttırma ve kendinin kart görme olasılıkları Layiç'den bir tık fazla... Dikkatli olsun, cücü affetmez..
Diaby nin hızından bu maçta fazlasıyla ekmek yeriz abi

Hem kontra ataklarda hemde hücum pressde çok ekmek yeriz

On alan baskısı yapacağız görünen o

Lens    -  Diaby   - Caner

Burak

Bu 4 lü sürekli önde basarak fener savunmasını hataya zorlayacak ve cabuk çıkmalarını engelleyecek , taktiğin bu olduğunu düşünüyorum

Kağıt üstünde 4-2-3-1 , top rakipteyken 4-4-2 , önde Diaby & Burak. Sağda Lens , solda Caner...
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2019, 14:53:26 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı blackeagle35

Fenerbahçe sırf orta saha olarak çıkacak maça herhalde..Stoperde Jailson diyorlar bence Zanka oynar, orta saha sırf merkez orjinli orta sahalar.. Burada Diaby ile 4 4 2 formatına yaklaşmak mı mantıklı yoksa Llajic ile başlayıp topu kanatlara aktarark gitmek mi mantıklı zor karar..Sanki Llajic kanatlarda Nkoudou Lens daha iyi olur gibi..Lens mecburen tabiki Diaby formsuz bu aralar özellikle kanatta..

Çevrimdışı cursedofdragon

Gençlerbirliği'nde sarı kart gören 3 futbolcu da cezalı duruma düştü ve haftaya Beşiktaş karşısında yoklar: Stancu, Berat ve Fabricio Baiano.

Çevrimiçi Sinan23

Gençlerbirliği'nde sarı kart gören 3 futbolcu da cezalı duruma düştü ve haftaya Beşiktaş karşısında yoklar: Stancu, Berat ve Fabricio Baiano.

Baiano nün kartını sildirelim. En vasat sağ bek.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı levitate

nkoudou'nun son 10-15 dk çırpınışı üzdü
bipbipbupbup

Çevrimdışı murat baltacı

Yonetimsen bu rezil oyundan sonra avcıyı kovacaksin  oyuncularda hizaya gelecek oynamayan mücadele etmeyen gidecek.

(...) Burası Beşiktaş. Yazıktır
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mellfred

3 penaltımızı vermeyen hakem milimetrik sıyıran topu nasıl da verdi
bugün konuşmayan yönetim benim adıma YOKTUR

Çevrimdışı mylife1903

AVCI GO TO BKM
Yaw normal sonuc 15 senedir yenemiyoz
Hemen basliyonuZ
Sanki her sene 3-4 atiyorduk da bu sene yenildik

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugün konuşan yönetim benim için yoktur. Bir tarzları varsa arkasında durup devam etsinler. Hakem hataları buradan fizana yol oldu. Zaten yok hükmündeler bu kouda iyic kabuklarına çekilsinler tek bildiklerini yapıp  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı f_madida

Hemen basliyonuZ

Sonuc normal olabilir de futbol normal degil. Uzun zamandir boyle bir rezalet gordugumu hatirlamiyorum. Deniz ve Tolga az bucuk sut cekebilseler bugun 5-1 veya 6-1 biterdi bu mac. Bu kadar rezil bir futbol, bu kadar ezilerek alinan bir maglubiyet hatirlamiyorum.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

is isden gecdikden sonra konuşsan ne yazar, haftalardir hakemler bize karşi bi cephe aldılar, yönetim cikip bir kelime etmedi, simdi lige havlu attik, artik konuşmayada gerek kalmadi
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı sEuL

Is isten gectikten sonra konussalar ne olur? Haftalardir dograniyoruz, cikip konusucaktin. Simdi konussan kime neye yarar?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hemen basliyonuZ
Avcı'nın bu maçtaki hatalarına değil, üstü üste hatasındaki ısrarının sonucu bu. Kimse bir maçla hocayı gömmez. Bu maç özelinde bir değerlendirme değil sadece  :tabe: Biliyorsun ki yönetim ara transfer dönemine kadar süre verdi Avcı'ya. Bu verilen süredeki performansı kimseyi memnun etmemiş  :tabe: "Look at the tabela" diyenler alınan sonucun ardından çıkmadı yani  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Avcı'nın bu maçtaki hatalarına değil, üstü üste hatasındaki ısrarının sonucu bu. Kimse bir maçla hocayı gömmez. Bu maç özelinde bir değerlendirme değil sadece  :tabe: Biliyorsun ki yönetim ara transfer dönemine kadar süre verdi Avcı'ya. Bu verilen süredeki performansı kimseyi memnun etmemiş  :tabe: "Look at the tabela" diyenler alınan sonucun ardından çıkmadı yani  :tabe:

memnun etmese ne olur ki gerekli riskleri alamayacak kadar pısırıklar

bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

Namussuzca (Hakaret Yasak)₅ doğranıyoruz