Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 63 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2561218 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Çevrimiçi tolga1903

niye kimya hocasını oynamamış

Niye kimya hocasını oynayacak? Gs'lilerin geçen sene algı yaptığı ama hocamızın söylemedim diye ısrarla savunduğu kimya muhabbetini bu sene de bizim taraftar mı devraldı açsana biraz neden kimya?

Çevrimdışı mylife1903

Niye kimya hocasını oynayacak? Gs'lilerin geçen sene algı yaptığı ama hocamızın söylemedim diye ısrarla savunduğu kimya muhabbetini bu sene de bizim taraftar mı devraldı açsana biraz neden kimya?
Demedim diye aciklmasi var

"Abdullah Avcı'dan rakipleriyle ilgili bir şey duydunuz mu? Erzurumspor maçında berabere kaldıktan sonra 2 gün bulunduğum yerden kalkamadım. Abdullah Avcı'nın geçmişine baksınlar. Ben o camianın içinde görev yaptım. Bütün takımlara saygım var. Konuların başka şekilde yansıtılması bizi üzüyor. Hiçbir rakibimizin değerini düşürecek hiçbir kelime kullanmadım"

Acik acik kimya kelimesini kullanmadim, dememis ama soru ustune boyle bir aciklama yapmis
Dese nolur demese nolur ben onu anlamiyorum, gsye laf soylenemez mi?
Tuzlali oyuncu konustu diye linc yiyor
Feto gibi bisi olmuslar
Dokunan yaniyor, nasi bi camia nerelere kollsri uzaniyor ilginc

Sanki kotu bisi kimya bozulmasi, keyfi kacar, sitrez yapar anlaminda  kullanirsin, saygisizlik da degildir

Adamin da ustune yapisti, rakiplerin gelip biz puan kaybedince kimyaci diye takilmasi gayet normal.
Fbli parayra pisikolocimizi bozacakti 2 mac fazlasi varken hala dalga geciyor bizim taraftar o adamin ustune de o pisikolocik baski yapisti

Normal seyler bunlar
Biz 8 yedik dalga gectiler
Real maci 7 olsa 80. Dakikada bizim butun camia heyecan yapar ga yiyecek 8i diye
20 sene dalga geceriz ayrica

Çevrimdışı levitate

espri abi nesini açayım :D

adama söylesek güler geçer çok şey yapmamak lazım
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Demedim diye aciklmasi var

"Abdullah Avcı'dan rakipleriyle ilgili bir şey duydunuz mu? Erzurumspor maçında berabere kaldıktan sonra 2 gün bulunduğum yerden kalkamadım. Abdullah Avcı'nın geçmişine baksınlar. Ben o camianın içinde görev yaptım. Bütün takımlara saygım var. Konuların başka şekilde yansıtılması bizi üzüyor. Hiçbir rakibimizin değerini düşürecek hiçbir kelime kullanmadım"

Acik acik kimya kelimesini kullanmadim, dememis ama soru ustune boyle bir aciklama yapmis
Dese nolur demese nolur ben onu anlamiyorum, gsye laf soylenemez mi?
Tuzlali oyuncu konustu diye linc yiyor
Feto gibi bisi olmuslar
Dokunan yaniyor, nasi bi camia nerelere kollsri uzaniyor ilginc

Sanki kotu bisi kimya bozulmasi, keyfi kacar, sitrez yapar anlaminda  kullanirsin, saygisizlik da degildir

Adamin da ustune yapisti, rakiplerin gelip biz puan kaybedince kimyaci diye takilmasi gayet normal.
Fbli parayra pisikolocimizi bozacakti 2 mac fazlasi varken hala dalga geciyor bizim taraftar o adamin ustune de o pisikolocik baski yapisti

Normal seyler bunlar
Biz 8 yedik dalga gectiler
Real maci 7 olsa 80. Dakikada bizim butun camia heyecan yapar ga yiyecek 8i diye
20 sene dalga geceriz ayrica

Yiprattilar abi adamı geçen sene bir yalan uydurup hatta gsli bi şaklaban muhabir konuyu dalga geçer gibi açınca delirmişti. Tuzla olayına hiç girmiyorum safi rezillik bir de bizim muhabirler savunmaya geçiyor babalarının oğlu sanki muslera falan harbi dediğin gibi dokunulmaz olmuşlar

Çevrimiçi tolga1903

espri abi nesini açayım :D

adama söylesek güler geçer çok şey yapmamak lazım

Sorsunlar yine delirir geçen sene hatırlasana basın toplantısını gsliler biseyle dalga geciyosa orda durur düşünürüm ondan yani kardeşim yanlış anlama:)

Çevrimdışı mylife1903

Sorsunlar yine delirir geçen sene hatırlasana basın toplantısını gsliler biseyle dalga geciyosa orda durur düşünürüm ondan yani kardeşim yanlış anlama:)
Bu isler boyledir orda hocanin hatasi var
Esprili bi yanit verse daha ustune gitmezlerdi
Adam cildirip gsliye patlayinca gsliler daha da ustune gitti
Linc ediyor adamlar karsi bisi diyeni

Yakinda o tuzlali topcunun esi icin neler neler diyecekler
Feto ile fazla takilan elemanlari icinde barindirinca onlardan taktikleri ogrenmisler
Zamaninda hakan skure falan fa laf edemezdin
Linc ederlerdi
Simdi vatan hayini bile diyebiliyoz

Çevrimiçi tolga1903

Bu isler boyledir orda hocanin hatasi var
Esprili bi yanit verse daha ustune gitmezlerdi
Adam cildirip gsliye patlayinca gsliler daha da ustune gitti
Linc ediyor adamlar karsi bisi diyeni

Yakinda o tuzlali topcunun esi icin neler neler diyecekler
Feto ile fazla takilan elemanlari icinde barindirinca onlardan taktikleri ogrenmisler
Zamaninda hakan skure falan fa laf edemezdin
Linc ederlerdi
Simdi vatan hayini bile diyebiliyoz

Acayip organize oluyorlar abi böyle durumlarda tek aykırı ses göremezsin fener de böyle ama gs başka. Bir bizde yok bu olay kesinlikle organize olmayız hep farklı fikirler çıkar dışarıya karşı da öyle aman aman birleşmeyiz. Bu gs'lileri büyük sosyal medya hesapları yönetiyor koyun gibi oradan çıkan bir yazıyı binlerce kez görebilirsin bekliyorlar kendi fikirleri çoğu zaman yok tıpkı bizim ülkedeki diğer bir kitleye çok benzetirim bu bakımdan gs taraftarını hatta tıpatıp aynılar çok açmaya gerek yok :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

bizden birileri sorsa fazla takmaz
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

bizden birileri sorsa fazla takmaz
Bizim basinci normal sormazki
Fbye yeniliriz 5-0
Bizim bjk muhabiri gecinen cikip hocaya sorar
-hocam agir maglubiyet kimyaniz bozuldu mu?

Renkliye gerek yok icimizdeki renkliler yeter
Muhabirlerden yarisindan fazla besiktasli gecinip besiktastan gecinenlerdir obur yarisi da renkli iste

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sahayı komple kapatsalar daha kolay olurmuş. Böyle hem daha kolay olurmuş  :money:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1207757101390544899

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı celiker1

https://twitter.com/Besiktas/status/1207761452704161792?s=19
Hayatımın en mutlu ilk üç sıralaması içindedir bu an :ishock: Böyle denk geldiğim her zaman içimi bir.mutluluk,bir.gülümseme kaplıyor :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2019, 04:50:09 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

https://twitter.com/Besiktas/status/1207761452704161792?s=19
Oha
Yalniz sunu yaptiktan sonra kaybedersek fbliler altinda kalmaz kimse ziplamasin sonra
Azicik temkinli mutevazi olmak lazim arkadas
Bezaman koyacaz edecez boyle yaoacak desek basimiza bi is gelir.