ben yüz yüze konuşup söylediğini sanmıyorum bir programında yorum yapmışdır
bu konuda hocanında onu dinlediğini düşünüp ben demişdim böyle diye konuşmuştur.
burda bende yazmışdım aynı şeyi şimdi yazsam ben demişdim hocaya elneny değişmez diye
bunu hocanın suratınamı söylemiş oluyorum.
yalnız bu tip konuşmalar kışkırtıcıdır. ufak ufak nifak tohumu ekmektir. hocanın sıfır kredisi bie yok
eksilerde dolanıyor. suç yönetimde böyle birini Beşiktaşa hoca olarak getiremezsin kardeşim geldiği anda
her günü kaosdur bu takım hiçmi kötü sonuç almayacak ağzıyla kuş tutsa kötü sonuçta yerle bir edilecek
böyle bir risk neden alınır bilmiyorum. şuraya bak ne olursa olsun 6 maç üst üste galip gelen takım
kaybettiği ilk maç sonunda hoca salsdırıya uğruyor taraftar eleştirir ama basının böyle yapması doğru değil
resmen taraftarın hassasiyetine çalışmaktır bu.
Abi, eleman diyorki abdullah avciya acik acik soyledim o lafin algisindan yuzyuze konustuklari imajini yapiyo sonra sanki hoca kumar oynadim kaybettim demis gibi de hocanin agzindan cevap veriyor kendi kurdugu temele kacak kat cikip.
Ne derdi varsa, boyle sey denir mi hic.
Dedigin gibi 3 hafta daha boyle konussun bu hocaya kufur ederler tiribunden
Bence bilerek yapiyor abi, masum gormedim.
Cikarsin mac sonu mikrofon uzatirlar
O degisiklik de yapilir mi falan filan bi giydirirsin mac uzuntusuyle sonra unutulur gider.
Azicik dikkatli bakacam o ali eceye boyle killarim tikenlesti ilk okudugumda sonra dondum bi daha okudum bah sen yazdin bir daha baktim abi yok yeminle bisiler karistiriyor bence
Hoca da acemi bunlarla fazla muhatap oluyor yarin besle kargayi oysun gozunu olur
Bunlara soracaksin anan yasiyor mu, hava guzeldi, mac iyi gecti, onumuzdeki maclara bakacaz, eksikleri biliyoruz hooop bana musade