Niye kimya hocasını oynayacak? Gs'lilerin geçen sene algı yaptığı ama hocamızın söylemedim diye ısrarla savunduğu kimya muhabbetini bu sene de bizim taraftar mı devraldı açsana biraz neden kimya?
Demedim diye aciklmasi var
"Abdullah Avcı'dan rakipleriyle ilgili bir şey duydunuz mu? Erzurumspor maçında berabere kaldıktan sonra 2 gün bulunduğum yerden kalkamadım. Abdullah Avcı'nın geçmişine baksınlar. Ben o camianın içinde görev yaptım. Bütün takımlara saygım var. Konuların başka şekilde yansıtılması bizi üzüyor. Hiçbir rakibimizin değerini düşürecek hiçbir kelime kullanmadım" Acik acik kimya kelimesini kullanmadim, dememis ama soru ustune boyle bir aciklama yapmis
Dese nolur demese nolur ben onu anlamiyorum, gsye laf soylenemez mi?
Tuzlali oyuncu konustu diye linc yiyor
Feto gibi bisi olmuslar
Dokunan yaniyor, nasi bi camia nerelere kollsri uzaniyor ilginc
Sanki kotu bisi kimya bozulmasi, keyfi kacar, sitrez yapar anlaminda kullanirsin, saygisizlik da degildir
Adamin da ustune yapisti, rakiplerin gelip biz puan kaybedince kimyaci diye takilmasi gayet normal.
Fbli parayra pisikolocimizi bozacakti 2 mac fazlasi varken hala dalga geciyor bizim taraftar o adamin ustune de o pisikolocik baski yapisti
Normal seyler bunlar
Biz 8 yedik dalga gectiler
Real maci 7 olsa 80. Dakikada bizim butun camia heyecan yapar ga yiyecek 8i diye
20 sene dalga geceriz ayrica