Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2569333 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı Zafer55

Geçen hafta diaby ve rebechoyu çıkarıp umut ve lensi aldıktan sonra 84.dakikada elneny - güven değişikliği yapmıştı .Bu akşamda diaby ve rebochu yu çıkarıp peşine 84.dakikada elneny- güven değişikliği yaptı.
Haftaya da aynısını yaparsa ben şaşırmam.

Çevrimiçi Necmi

Woav bize az bile yapıyorlar o zaman.
bence bırakın artık kötü oyunların faturasını hakeme çıkartmaya yönetici bu maçtan sonra çıkıp ne diyecek hakem için
anlamıyorum hakem yüzündenmi kaybettik yoo bağıra bağıra hoca kaybettirdi bu maçı.
el neny i çıkartıp güveni koyduğu anda maçı kaybettik dedim hem dönen topları kesen tek oyuncuyu çıkarıyorsun
üstüne üstlük ayağına gelen bütün topları kaptıran oyuncu sokuyorsun yerine şu maçtan sonra çıkıp hakeme
birşey dersen sadece ağlak olursun herşeyi yaparsında hakem önüne set çeker tamam ama sen hiç birşey yapmamışsın maçı
kazanmak için bir sürü şut sayıyorlar ya aslında sıfır şutumuz var hepsi öylesine kaleye doğru vurulmuş toplar
daha vururken bile gol olmaz diyorsun lakayt vuruşlar. doksan dakika orta açtık adam gibi tek orta lensin yaptığıydı
bence tek pozisyonumuzda elneny in vurduğuydu gerçek anlamda olan işde bu 90 dakikanın özeti.

Çevrimdışı mylife1903

Benim de bütün derdim o. Diaby, sağ açıkta 'hiçbir işe' yaramıyor. Elli kere denendi, sıfır katkı. Bir kere forvet arkasında oynadı, iki olumlu hareket yaptı, kral oldu. N'Koudou, her maçta taç çizgisinde yatıp uyudu, deli gibi koşması dışında hiçbir işe yaramadı, sonra bir maçta kritik bir gol attı, 'büyük sol açık' oluverdi. Böyle olunca, üstüste de birkaç galibiyet 'denk gelince', 'çekilin Beşiktaş geliyor' tribine girildi. Oysa ilk günden beri her şey apaçık ortada...

'Dün Abdullah Hoca'ya sallayanlar şimdi nerede' saçmalıkları falan... 20 maç olmuş, hala tek bir düzgün 90 dakika izleyememişiz. 6 maçta 7 gol atarak üstüste birkaç maç kazanabildik diye heykelini mi dikeceğiz? Gözümüz görmüyor mu sahadaki oyunu...
Ocak ayi olmus averaj 4
4 la oyle averaj mi olur

Çevrimdışı Alper1903

diaby böyle çok kaçıyor ama kimse o topları atmıyor bir elneny deniyor atmayı ve çokda iyi atıyor
kasıtlımı sanmıyorum. başkalarına atıp diabye atmasa anlayacağımda kimseye atmıyor topları genelde ayağında eziyor
yada kenara yolluyor. hiç adam kaçırmayı düşünmüyor bizde bunu bir elneny birde ruiz yapıyor
ara ara roboco ve canerin yaptığı oluyor ender ama

diğer maçlardaki pozisyonlarda atamıyor olabilir ama bugün diaby'e pası atmadı. diaby'i gördüğünü gördüm ben izlerken. yani umarım diaby'i ofsaytta falan sanmıştır.

Çevrimdışı ozankarakoc

Woav bize az bile yapıyorlar o zaman.

Abi allahaşkına, bugün ne yaptı hakem isyan etmeyi gerektirecek?

Ben hakem olsam, yönettiğim her maçta atarım Caner'i mesela... Bugün de 5-6 sarı kart haketti itirazdan, ikisini görebildi neyse ki... Yan hakeme öyle şiddetli bir el hareketi yaptı ki bir ara, anında paketlerdim düdük bende olsaydı.

Başka ne var? Adamların penaltısı penaltı değil mi? Roco'ya yapılan hareket faul mü? Bence değil. Verseydi çok ağır karar olurdu. Güven'in hareketi de bal gibi penaltı...

Burak'ın, Diaby'nin pozisyonları penaltı mı? Bence hiç değil. Galatasaraylı düşse öyle bir pozisyonda, penaltıyı alsa, bir hafta demediğimizi bırakmazdık.

Bu maçtan sonra bir yöneticinin hakeme yüklenmesi, 'bizim şampiyon olamayacağımız çok belli, bari bir iki atıp tutalım da, sorumluluk başkasındaymış gibi görünsün' demekten başka bir şey değildir bana göre.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

Geçen hafta diaby ve rebechoyu çıkarıp umut ve lensi aldıktan sonra 84.dakikada elneny - güven değişikliği yapmıştı .Bu akşamda diaby ve rebochu yu çıkarıp peşine 84.dakikada elneny- güven değişikliği yaptı.
Haftaya da aynısını yaparsa ben şaşırmam.
ezbere yapıyor herşeyi. bu şekilde Şenol hocadan bir farkı yokki.
elneny çıkartmak oyunu okuyamamak demektir. geçen haftada bu böyleydi.
hataydı çıkartması ama kazandık ipden döndü. o zamanda eleştirmişdim
güveni sokmak için hiç bir oyuncu oyundan çıkarılmaz sakatlanırsa güven gireceğine
tek ayakla zıplayarak oynasın. kaldıki takımın en iyisini çıkarıyorsun olacak iş değil.

Çevrimiçi levitate

Balon falan değil sen sinirlisin biraz kardeşim. Bugün etkisizdi hatta son oynadığı 3 maçta biraz sallandı ancak bizim takımın gerisi yetenek ordusuymuş gibi bu adamı gömmenin alemi yok. Daha geçen sene geldiği takımda gayet harika ortalar açabilen dinamik ve bizim takım için yaşı çok makul oyuncu üstünde durulması lazım her maç itirazdan sarı gören bir adama güvenip de bir an önce gönderirsen sol bek falan alınmaz necip izlersin ikinci yarı sol bekte.
+1903
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

ya kusura bakılmasın da bunu eğer hoca istiyorsa kendisi tam bir kördür. hatta o toz konduramadığı hocalığı baştan aşağı sorgulanır. bu takım başka kimle oyun kuracak? iki 6 numara atiba-elneny ile mi? mental anlamda düşük olan kanatlarla mı? e bunlarla olmayınca da mecburen caner'in ortalarına bakıyor takım.

ha yok layiç'in kendisinde bir sıkıntı varsa devre arası yollanması en mantıklı iş olur. iyi para veren alıcısı hala vardır onun italya'da falan.

Valla italya'da iyi para verecek alıcısı vardıysa da şu performansı görüp vazgeçmiştir eminim. Allayıp pullayıp araplara falan anca satarız aldığımız paraya şu haliyle. Hiç de üzülmem açıkçası yerine diaby'i atar bir kanat bir de burakla rekabete girecek santrafor için kaynak yaratmış oluruz. Kiralayıp da iyi performans aldığımız oyuncular içinde sadece bunun bonservisini alabildik bu da ilk seneden su kaynattı takımda şans yok.

Çevrimiçi emre_1978

Edit : @mylife1903  senin Kadıköy’de 5 gol totemini alıntılamıştım ama çıkmamış, alakasız bir ileti olmuş :)

5 golü geçtim, kaleyi tutan 5 şutumuz olur mu acaba

Çok felaket kadrolar gördük zamanında ama ben bu kadar golle alakası olmayan bir takım hatırlamıyorum. Böyle bir haftada 0-0’a şampiyonluk geliyormuş gibi oynanmaz. Sonrasında da orta sahayı boşaltmak büyük amatörlük.

30 yıldır maçlara giderim, cenazede de hastalığımda da en sevdiklerimin doğum günleri yıl dönümlerinde bile takım sıralamada kaçıncı olursa olsun tereddüt etmeden maça giderim ama vallahi bu sene acaba gitmesem mi diye aklımdan geçiyor artık.
[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2019, 23:02:33 emre_1978 ]

Çevrimiçi Necmi

Ben hakem olsam, yönettiğim her maçta atarım Caner'i mesela... Bugün de 5-6 sarı kart haketti itirazdan, ikisini görebildi neyse ki... Yan hakeme öyle şiddetli bir el hareketi yaptı ki bir ara, anında paketlerdim düdük bende olsaydı.

Başka ne var? Adamların penaltısı penaltı değil mi? Roco'ya yapılan hareket faul mü? Bence değil. Verseydi çok ağır karar olurdu. Güven'in hareketi de bal gibi penaltı...

Burak'ın, Diaby'nin pozisyonları penaltı mı? Bence hiç değil. Galatasaraylı düşse öyle bir pozisyonda, penaltıyı alsa, bir hafta demediğimizi bırakmazdık.

Bu maçtan sonra bir yöneticinin hakeme yüklenmesi, 'bizim şampiyon olamayacağımız çok belli, bari bir iki atıp tutalım da, sorumluluk başkasındaymış gibi görünsün' demekten başka bir şey değildir bana göre.
bence tek penaltı kokan pozisyon atibaya yapılandı onda bile ağır karar olurdu.
hakemin tek olumsuz yanı Beşiktaş oyuncusu olunca kartı elinde olması bazı kartlar yanlışdı anlamsızdı
bence malatyanında öyle kartı var. sanki gol attıkda hakem saymadı. net penaltı varda hakem vermedi.
caner ikinci sarıyı bence kasıtlı yedi. cezayı kupada çekmek için

Çevrimdışı mylife1903

bence bırakın artık kötü oyunların faturasını hakeme çıkartmaya yönetici bu maçtan sonra çıkıp ne diyecek hakem için
anlamıyorum hakem yüzündenmi kaybettik yoo bağıra bağıra hoca kaybettirdi bu maçı.
el neny i çıkartıp güveni koyduğu anda maçı kaybettik dedim hem dönen topları kesen tek oyuncuyu çıkarıyorsun
üstüne üstlük ayağına gelen bütün topları kaptıran oyuncu sokuyorsun yerine şu maçtan sonra çıkıp hakeme
birşey dersen sadece ağlak olursun herşeyi yaparsında hakem önüne set çeker tamam ama sen hiç birşey yapmamışsın maçı
kazanmak için bir sürü şut sayıyorlar ya aslında sıfır şutumuz var hepsi öylesine kaleye doğru vurulmuş toplar
daha vururken bile gol olmaz diyorsun lakayt vuruşlar. doksan dakika orta açtık adam gibi tek orta lensin yaptığıydı
bence tek pozisyonumuzda elneny in vurduğuydu gerçek anlamda olan işde bu 90 dakikanın özeti.
Yaw hakemlik fazla bisi olmadi fo gittiginden beri
Penalti falan deniyor da ben bile vermem onlara penalti
Penaltidan once rokoyo faul falan yahu bize verse sabaha kadar bagiririm ne faulu diye
Penaltiyi da vermem ayagini kendi takiyo
Cok kolay penalti istiyoruz
Biraz o diyabinin gucsuzlugunden oluyor herif devamli yerde
Yemin ediyorum malbuyana ile kapisiri dusmede, kafasini gozunu kiracak kendi basina bi macta
Bu hakem boyle suratsiz falan agir bir oryantasyonu tartismali bir insan ama daha facia yoentimler gorduk
Deplasmanda macimizi boyle yonetsin ben kabul ederim icsahada biraz daha evsahibi hakemi atamasi yaptirtmak lazim bu herif mesela deplasmana gelsin kabul ederdim bu yonetimini

Gecen hafta mesela ben hakem olsam kasimpasaliyi atmazdim cok net ayni bayern macinda vidayi da atmayacagim gibi
Taraftar diger maclwri da izleyince delleniyir
Mesela gs macinda o sansalan clcuk fena degildi her hakem icsahada gs macini oyle yonetemez
Fb macinda pala fb maclarina gore fena degildi ama emrenin el koluna gozunu kapadi bizde caner atildi insanlar ona kiziuor abi sonra basliyor olay combizlamaya

Çevrimiçi Necmi

Çok felaket kadrolar gördük zamanında ama ben bu kadar golle alakası olmayan bir takım hatırlamıyorum. Böyle bir haftada 0-0’a şampiyonluk geliyormuş gibi oynanmaz. Sonrasında da orta sahayı boşaltmak büyük amatörlük.

30 yıldır maçlara giderim, cenazede de hastalığımda da en sevdiklerimin doğum günleri yıl dönümlerinde bile takım sıralamada kaçıncı olursa olsun tereddüt etmeden maça giderim ama vallahi bu sene acaba gitmesem mi diye aklımdan geçiyor artık.
bence golle alakası olmayan takım değil golle alakası olmayan hoca şu oyunumuzun geçen seneki başakdan ne farkı var
ordada visca vardı bir şekilde atarsa maç kazanıyorlardı o durunca takım duruyordu viscanın formsuzluğu şampiyonluğu verdirdi.
bizim daha kötü çünkü elde visca da yok.
diğer aynı durum var topa hakimsin pas yüzden yüksek ama sonuç yok.

Çevrimdışı cursedofdragon

Kötü oynarız iyi oynarız biz bunu konuşuruz değerlendiririz orası ayrı bizim hakkımız olan penaltıları vermemeye ne hakları var ? Hakemlik bir şey yoktu da bütün oyuncularımız neden isyan etti taraftar  neden isyan etti ? Avcı çıkıp neden hakem hakkında takdir haklarını onlardan yana kullandı dedi.Sende bir tuhafsın abi avrupada olunca hakem hatası hakem maçı katletti diyorsun burda bangır bangır 2-3 haftadır hakemler bizi biçiyor hakemlere rağmen kazanıyoruz bir yerde patlayacak diye kendimi yırttım bugün patladı ses çıkarmadığı sürece haftaya derbi de daha çok patlayacak.Amerikayı yeniden mi keşfediyoruz hakemler bize karşı ne zaman melek oldular biz böyle hakemleri melek pırlanta bugün ki maçta ne vardı dersek seneye guardiolayı getirdiğin de yıldızları aldığında bile doğrandığında ses çıkartamazsın yapmadılar mı doğramadılar mı ?

yine söylüyorum iyi oynarız kötü oynarız bizi doğrama hakkını vermiyor hakemlere biz kendi öz eleştirimizi yaparız.Oynanan oyunu beğenmiyorsun vasat diyorsun pozisyon üretemiyoruz diyorsun geçen sene deli gibi pozisyon üretirken de bizi doğradıkların da biz iyi oynamıyoruz ki diyorsun abi bence bu bahane hakemin eyyamlarını örtüyorsun yanlış.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Her şeyi yazmışsın bize bir şey kalmamış. Tebrikler.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı ozankarakoc

Baştan sona aynı fikirdeyim.

Bir de şunu ekleyeyim... Kendimi bildiğim günden beri her günüm Beşiktaş'la geçmiştir. İlk hatırladığım doğumgünü hediyem Beşiktaş formasıydı. O zaman arkaya numara yazdırmak yoktu. Babam ressamdır. O '11' yazmıştı akrilik boyayla. Metin Tekin'in numarasıydı...

O günden sonra hiçbir sezon hatırlamıyorum ki formama adını yazdırmak isteyeceğim bir oyuncu olmasın koskoca Beşiktaş kadrosunda... Bu sezon yok! Bildiğin yok!

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Baştan sona aynı fikirdeyim.

Bir de şunu ekleyeyim... Kendimi bildiğim günden beri her günüm Beşiktaş'la geçmiştir. İlk hatırladığım doğumgünü hediyem Beşiktaş formasıydı. O zaman arkaya numara yazdırmak yoktu. Babam ressamdır. O '11' yazmıştı akrilik boyayla. Metin Tekin'in numarasıydı...

O günden sonra hiçbir sezon hatırlamıyorum ki formama adını yazdırmak isteyeceğim bir oyuncu olmasın koskoca Beşiktaş kadrosunda... Bu sezon yok! Bildiğin yok!

Atibaya haksızlık etmiş olursun. Atiba hatta gökhanın ne suçu var ???

Çevrimiçi Necmi

Yaw hakemlik fazla bisi olmadi fo gittiginden beri
Penalti falan deniyor da ben bile vermem onlara penalti
Penaltidan once rokoyo faul falan yahu bize verse sabaha kadar bagiririm ne faulu diye
Penaltiyi da vermem ayagini kendi takiyo
Cok kolay penalti istiyoruz
Biraz o diyabinin gucsuzlugunden oluyor herif devamli yerde
Yemin ediyorum malbuyana ile kapisiri dusmede, kafasini gozunu kiracak kendi basina bi macta
Bu hakem boyle suratsiz falan agir bir oryantasyonu tartismali bir insan ama daha facia yoentimler gorduk
Deplasmanda macimizi boyle yonetsin ben kabul ederim icsahada biraz daha evsahibi hakemi atamasi yaptirtmak lazim bu herif mesela deplasmana gelsin kabul ederdim bu yonetimini

Gecen hafta mesela ben hakem olsam kasimpasaliyi atmazdim cok net ayni bayern macinda vidayi da atmayacagim gibi
Taraftar diger maclwri da izleyince delleniyir
Mesela gs macinda o sansalan clcuk fena degildi her hakem icsahada gs macini oyle yonetemez
Fb macinda pala fb maclarina gore fena degildi ama emrenin el koluna gozunu kapadi bizde caner atildi insanlar ona kiziuor abi sonra basliyor olay combizlamaya
diaby güçlü olsa zaten rakip penaltı yapacak sorun orda zaten bu kadar kolay atarsan kendini hakem yemez bunu
orda ayakta kalmaya çalışsa rakip arkadan geliyor hiç şansı yok o gelişle penaltıyı yapacak. ama öyle kolay düşüyorki rakip bile düşürse inandırıcı değilki.

Çevrimiçi tolga1903

Vicdanlı konuşmak lazım hakem bir ara saçmalamaya başladı tamamen bizim oyuncuların deli gibi her pozisyona itiraz etmesinden kaynaklıydı. Ne var ortada hiçbir şey yok gözünün önünde bizim oyuncu adama faul yapıyor ona bile itiraz ediyor caner katılıyorum her maç istisnasız 3 sarısı var itirazdan. Burak da öyle el kol hiç durmuyor top kendisinden çıkıyor ona bile yan hakeme el kol. Penaltı pozisyonlarının içinde verebileceği tek atiba'ya yapılandı ama saçmalığa bak ki kendinden çıkan taça bile itiraz eden takım ona etmedi. Ha başka takıma verse o penaltıyı eminim satılık hakem falan derdik. Bu kadar 30+ oyuncunun kariyerleri boyunca bir tane itirazla sonuç değiştirememelerine rağmen hala itirazdan sarı kart görmeleri insana aklını kaybettiriyo. Hayır yine yap itirazını yapma diyen yok da bari haklı olunca yap her pozisyonda hakeme binmenin manası ne vereceği varsa da inatlasip vermiyor belki adam.

Çevrimiçi Necmi

bu maç kötüydü atiba bence
bende formama ismini yazdıracağım bir oyuncu görmüyorum atiba dahil ama illaki birini yazdıracak olsam bu atiba olur elbet.
ama buna bakmamak lazım ben zaten formaya isim yazdırmam bunu sevmiyorum :D kimsede sevmiyor
bu iş çok quaresma forması sattık demelerine benziyor alanlar sadece pijama olarak giyiyor sanırım :D
ortada yok çünkü

Çevrimdışı mylife1903

Gg varya son sampiyonluk macinda 33 hafta fbye icsahada 6 tane gol stsin gene yazdirilmaz ismi formaya
Fbden gelme
Severim ben ggyi ama fbden gelme yani isterse besiktasli olsun
Tayfurun ismini yazdirmadi taraftar sebanin akrabasi fb 3-5 mac oynadi diye
Biraz tutucu olmak normal karsilanmali bu konuda
Atibanin da ismini yazdirmasin kulup direkt heykelini diksin

Çevrimiçi yaço58

Neyin ağlaklığı abi o zaman yasaklansın bizim penaltı kullanmamız yaka paça indiriyorlar adamlarımızı ceza yayında skor 0 0 Ken birini çalsa bugun çok şey değişirdi ayrıca hakemin art niyetli olduğu konu sadece bu değil ben 2 kere gördüm ofsayt olmayan pozisyonları ofsayt diye kesti teki tehlikeli atak oluyordu sonra bize orta sahada faul yapıp ksptıklsrı topların çoğunu oynattı oyunu soğutmaısnı söylemeye Grek bile yok adam maçı bile isteye gerdi hakkını aramak ağlaklısa ağlayalım Rize maçındada aynı hakem 3 penaltımızı vermedi niye hep bize denk geliyor birde aynı hakem acaba tesadüf herhalde

Çevrimdışı ozankarakoc

Atiba'ya canım feda olsun :) Onun adına font yaptım ben. Masamda üç boyutlu figürü falan duruyor. Gökhan'ı da öper başıma koyarım. Ayrıca Elneny'yi de beğeniyorum, Vida'yı çok faydalı buluyorum. Onlara haksızlık etmek için söylemedim. Ama formaya genelde stoperin ya da sağ bekin adını yazdırmazsın, çok çaresiz kalmazsan... En azından benim için öyledir. Belki 5 yaşımdan beri mahallesinden halı sahasına, büyük sahasına kadar her yerde ileriye dönük orta saha ya da forvet oynadığım içindir.

Çocuklar mahallede spikerlik yaparlar kendi kendilerine, hepimiz yapmışızdır... 'Metin, Metin gidiyor, Metin, şuuuut ve gooool'... 'Şifo Mehmeeet, şimdi Sergeeen, ondan bir ara pası, Amokaachiii'...

Ama şöyle konuşmazsın mahallede... 'Gökhan... Bir yan pas, Atiba... Tekrar Gökhan... Şimdi tekrar Atiba... Ondan geriye, Roco... Roco'dan tekrar Atiba... Atiba'dan Elneny...'

Futbolu öyle bir şey zannedenler genelde basketbola yöneldiler. Abdullah Hocam hariç...

Çevrimiçi Necmi

Vicdanlı konuşmak lazım hakem bir ara saçmalamaya başladı tamamen bizim oyuncuların deli gibi her pozisyona itiraz etmesinden kaynaklıydı. Ne var ortada hiçbir şey yok gözünün önünde bizim oyuncu adama faul yapıyor ona bile itiraz ediyor caner katılıyorum her maç istisnasız 3 sarısı var itirazdan. Burak da öyle el kol hiç durmuyor top kendisinden çıkıyor ona bile yan hakeme el kol. Penaltı pozisyonlarının içinde verebileceği tek atiba'ya yapılandı ama saçmalığa bak ki kendinden çıkan taça bile itiraz eden takım ona etmedi. Ha başka takıma verse o penaltıyı eminim satılık hakem falan derdik. Bu kadar 30+ oyuncunun kariyerleri boyunca bir tane itirazla sonuç değiştirememelerine rağmen hala itirazdan sarı kart görmeleri insana aklını kaybettiriyo. Hayır yine yap itirazını yapma diyen yok da bari haklı olunca yap her pozisyonda hakeme binmenin manası ne vereceği varsa da inatlasip vermiyor belki adam.
adam kendi ayağından çıkan taça bile itiraz etti ötesi varmı sarı görecek şimdi atılacak dedim
bu kadar Beşiktaşlıyım valla canere hakem olsam ben bile dayanamam burakda yaptığı şey yüzünden itiraz ediyor
sürekli hakemle oynadılar bu akşam bu oynamak için yanlış hakem neyseki cezasız bitirdik maçı
karius neden kart gördü onu anlamadım sadece

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

bu maç kötüydü atiba bence
bende formama ismini yazdıracağım bir oyuncu görmüyorum atiba dahil ama illaki birini yazdıracak olsam bu atiba olur elbet.
ama buna bakmamak lazım ben zaten formaya isim yazdırmam bunu sevmiyorum :D kimsede sevmiyor
bu iş çok quaresma forması sattık demelerine benziyor alanlar sadece pijama olarak giyiyor sanırım :D
ortada yok çünkü

sezonun genelinden bahsetmiş atibanın kötü dediğin hali bile diğer bütün oyuncularımızdan iyi.
forma isim yazdırma derken yani kayda değer bir oyuncu anlamında kullanılan bir sözdür genelde o, yani öne çıkan takıma en çok katkı verecek/verme ihtimali olan     tarzı biri gibi.

quaresmada beşiktaşlı ilgili şeyleri pijama olarak kullanıyordur en fazla portolu arkadaşımız.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ne mi yaptı daha ne yapması gerekiyor ? Yada şöyle sorayım bir şey yapmadı da taraftar ve saha içinde ki oyuncular atiba gibi bir adam bile niye isyan etti ? Oyuncular saha içinde çıldırıyor dalga mı geçiyorsunuz ? Abi ciddi ciddi bunları söylüyormusunuz ?

Caner'i atıncaya kadar fahiş verdiği hatalı kararlara neden değinmiyorsunuz misal ? Biz malatyalı herhangi bir oyuncuya dokunca çat sarı kart örnek mi ? Umut.Hiç bir şey yapmadanda sarı kart örnek mi karius ? Bir hakemin illa bir takımı doğraması için fahiş hatalar vermesine gerek yok verdiği kararlar ile de takımı çıldırtabilir örnek mi ? Zırt pırt oyunu durdurur anlamsız fauller verir."neyse ki" diye yanlış bir temenni de bulunduğunu düşünmek istiyorum...Ligin en az faul yapan ama en çok sarı kart , kırmızı kart alan takımıyız.(bunlar hakemlik değil ama bizim takımdan ötürü biz çok sert fauller yapıyoruz)

Bir şey yapmadı dediğiniz hakem en az 2 en fazla 3 penaltımızı vermedi iyi ki bir şey yapmamış.Bütün takdir haklarını rakipten yana kullandı deplasmandamayız evdemi oynuyoruz karıştırdım bir an.Anadolu takımları en çok bizimle oynarken rahat ediyorlardır istedikleri gibi hakemler istediklerini ypaıyorlar.

Adamların penaltısından önce rocoya faul yok mu ? Sencesi bencesi mi var bunun gs,fb,ts bütün takımlarda defansa dokunca faul oluyor bizde yok ittir kaktır hızlı adamı düş boz devamında penaltı al ?

Burağın,diaby'nin hatta atibanın pozisyonları bizde penaltı değil rakip takımlarda olursa penaltı.gs daha komiklerini aldı geçen sene onyekurunun rüzgardan düşen ayağı top ceza sahasına girmeden 3 kişinin kendini yere bırakması filan rize maçında onları da biliyoruz bu sene de eli kapalı olan oyuncuya bilepenaltı calındı bütün maçları izliyorum rakiplere neler calınıyor bize neler calınmıyor biliyorum yıllardan beri.

Bu maçtan sonra hakeme yüklenilmesi "2-3 haftadır gayretinizi görüyoruz hakeme rağmen kazanıyoruz bu maçta arşa çıkardınız" tepkisi olurdu bana göre.

Ya ben Türk futbolunu bilmiyorum ya Türk futbolu değişmiş.
[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2019, 23:14:52 cursedofdragon ]