bence bırakın artık kötü oyunların faturasını hakeme çıkartmaya yönetici bu maçtan sonra çıkıp ne diyecek hakem için
anlamıyorum hakem yüzündenmi kaybettik yoo bağıra bağıra hoca kaybettirdi bu maçı.
el neny i çıkartıp güveni koyduğu anda maçı kaybettik dedim hem dönen topları kesen tek oyuncuyu çıkarıyorsun
üstüne üstlük ayağına gelen bütün topları kaptıran oyuncu sokuyorsun yerine şu maçtan sonra çıkıp hakeme
birşey dersen sadece ağlak olursun herşeyi yaparsında hakem önüne set çeker tamam ama sen hiç birşey yapmamışsın maçı
kazanmak için bir sürü şut sayıyorlar ya aslında sıfır şutumuz var hepsi öylesine kaleye doğru vurulmuş toplar
daha vururken bile gol olmaz diyorsun lakayt vuruşlar. doksan dakika orta açtık adam gibi tek orta lensin yaptığıydı
bence tek pozisyonumuzda elneny in vurduğuydu gerçek anlamda olan işde bu 90 dakikanın özeti.
Yaw hakemlik fazla bisi olmadi fo gittiginden beri
Penalti falan deniyor da ben bile vermem onlara penalti
Penaltidan once rokoyo faul falan yahu bize verse sabaha kadar bagiririm ne faulu diye
Penaltiyi da vermem ayagini kendi takiyo
Cok kolay penalti istiyoruz
Biraz o diyabinin gucsuzlugunden oluyor herif devamli yerde
Yemin ediyorum malbuyana ile kapisiri dusmede, kafasini gozunu kiracak kendi basina bi macta
Bu hakem boyle suratsiz falan agir bir oryantasyonu tartismali bir insan ama daha facia yoentimler gorduk
Deplasmanda macimizi boyle yonetsin ben kabul ederim icsahada biraz daha evsahibi hakemi atamasi yaptirtmak lazim bu herif mesela deplasmana gelsin kabul ederdim bu yonetimini
Gecen hafta mesela ben hakem olsam kasimpasaliyi atmazdim cok net ayni bayern macinda vidayi da atmayacagim gibi
Taraftar diger maclwri da izleyince delleniyir
Mesela gs macinda o sansalan clcuk fena degildi her hakem icsahada gs macini oyle yonetemez
Fb macinda pala fb maclarina gore fena degildi ama emrenin el koluna gozunu kapadi bizde caner atildi insanlar ona kiziuor abi sonra basliyor olay combizlamaya