Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2566144 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimiçi yaço58

Kötü oynarız iyi oynarız biz bunu konuşuruz değerlendiririz orası ayrı bizim hakkımız olan penaltıları vermemeye ne hakları var ? Hakemlik bir şey yoktu da bütün oyuncularımız neden isyan etti taraftar  neden isyan etti ? Avcı çıkıp neden hakem hakkında takdir haklarını onlardan yana kullandı dedi.Sende bir tuhafsın abi avrupada olunca hakem hatası hakem maçı katletti diyorsun burda bangır bangır 2-3 haftadır hakemler bizi biçiyor hakemlere rağmen kazanıyoruz bir yerde patlayacak diye kendimi yırttım bugün patladı ses çıkarmadığı sürece haftaya derbi de daha çok patlayacak.Amerikayı yeniden mi keşfediyoruz hakemler bize karşı ne zaman melek oldular biz böyle hakemleri melek pırlanta bugün ki maçta ne vardı dersek seneye guardiolayı getirdiğin de yıldızları aldığında bile doğrandığında ses çıkartamazsın yapmadılar mı doğramadılar mı ?

yine söylüyorum iyi oynarız kötü oynarız bizi doğrama hakkını vermiyor hakemlere biz kendi öz eleştirimizi yaparız.Oynanan oyunu beğenmiyorsun vasat diyorsun pozisyon üretemiyoruz diyorsun geçen sene deli gibi pozisyon üretirken de bizi doğradıkların da biz iyi oynamıyoruz ki diyorsun abi bence bu bahane hakemin eyyamlarını örtüyorsun yanlış.
Adamlar renkliler rakibi açsın diye penaltı uyduruyor bize hakkımız olanı vermiyor bugun atibaya yapılanı verse atıp öne geçsek Malatya kabak gibi açılacaktı ama adamlar deli gibi kapandı

Çevrimdışı mylife1903

Vicdanlı konuşmak lazım hakem bir ara saçmalamaya başladı tamamen bizim oyuncuların deli gibi her pozisyona itiraz etmesinden kaynaklıydı. Ne var ortada hiçbir şey yok gözünün önünde bizim oyuncu adama faul yapıyor ona bile itiraz ediyor caner katılıyorum her maç istisnasız 3 sarısı var itirazdan. Burak da öyle el kol hiç durmuyor top kendisinden çıkıyor ona bile yan hakeme el kol. Penaltı pozisyonlarının içinde verebileceği tek atiba'ya yapılandı ama saçmalığa bak ki kendinden çıkan taça bile itiraz eden takım ona etmedi. Ha başka takıma verse o penaltıyı eminim satılık hakem falan derdik. Bu kadar 30+ oyuncunun kariyerleri boyunca bir tane itirazla sonuç değiştirememelerine rağmen hala itirazdan sarı kart görmeleri insana aklını kaybettiriyo. Hayır yine yap itirazını yapma diyen yok da bari haklı olunca yap her pozisyonda hakeme binmenin manası ne vereceği varsa da inatlasip vermiyor belki adam.
Kilcik oyuncu az
Fb macinda fbli tekme atiyor 5-6 fbli kosuyor itiraz ediuor faul yok diye karttan kurtuluyor fbli
Bizde bi caner bazen burak
2 tane olunca goze batiyir devamli kart yiyorlar

Çevrimiçi Necmi

sezonun genelinden bahsetmiş atibanın kötü dediğin hali bile diğer bütün oyuncularımızdan iyi.
forma isim yazdırma derken yani kayda değer bir oyuncu anlamında kullanılan bir sözdür genelde o, yani öne çıkan takıma en çok katkı verecek/verme ihtimali olan     tarzı biri gibi.

quaresmada beşiktaşlı ilgili şeyleri pijama olarak kullanıyordur en fazla portolu arkadaşımız.
yok ya bizde oynarken bile çocuğunun odası porto nun renklerine boyalıydı.

normalmi bence normal tabi ama Beşiktaş üzerinden prim yapmayacaksın o zaman.
senin çocuğun Beşiktaş camiasında büyüdü portalı olması pek mümkün değilde yapmak için özel çaba gösteriyordu sanki

Çevrimdışı mellfred

Avcı kaç senelik td ama her takım ayrı hikayeymiş elneny’nin ortasahayı derleyip toparlayan adam olduğunu bugün öğrendi
Berabere giden maçta ortasahayı komple boşaltmaması gerektiğini de umarım öğrenmiştir

Çevrimiçi Necmi

Kilcik oyuncu az
Fb macinda fbli tekme atiyor 5-6 fbli kosuyor itiraz ediuor faul yok diye karttan kurtuluyor fbli
elneny de varda bu maç girmedi topa sınırda diye sanırım burakda pek girmedi topa.

Çevrimiçi Necmi

Avcı kaç senelik td ama her takım ayrı hikayeymiş elneny’nin ortasahayı derleyip toparlayan adam olduğunu bugün öğrendi
Berabere giden maçta ortasahayı komple boşaltmaması gerektiğini de umarım öğrenmiştir

öğrendimi acaba :alala:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Gg varya son sampiyonluk macinda 33 hafta fbye icsahada 6 tane gol stsin gene yazdirilmaz ismi formaya
Fbden gelme
Severim ben ggyi ama fbden gelme yani isterse besiktasli olsun
Tayfurun ismini yazdirmadi taraftar sebanin akrabasi fb 3-5 mac oynadi diye
Biraz tutucu olmak normal karsilanmali bu konuda
Atibanin da ismini yazdirmasin kulup direkt heykelini diksin

e yani bizim şampiyon olmayacağımız bir şampiyonluk maçında fbyi 6-0 yensek 6 golü de gökhan atsa bile yazdırmazsın. Şampiyon olmayacağın sene neden yazdırasın ki ???

Çevrimdışı mellfred

Kilcik oyuncu az
Bunları da çalışacaksın abi
maç boyunca hangi sırayla itiraz edileceğini de çalışacaksın
bir ara Barcelona böyleydi
 her pozisyona 11 kişi itiraz ederdi
hakemin etrafını öyle sararlardı ki adam bunalır açığa kaçardı
biz de bi garip Caner günah keçisi oldu

Çevrimiçi tolga1903

Kilcik oyuncu az

Fb çirkef takım abi hep öyleydi ben kendimi bildim bileli böyleler senin gençliğinde de öyledir eminim taraftarından bugüne bugün bir kere eleştiri görmemiştir cirkeflik yapmayın diye ama bir fark var işte biz fenerli değiliz. Haklıyken hakkımız yendiğinde sonuna kadar arayalım ama her pozisyonda haksız da olsan itiraz işini sevmedim abi ben yakışmıyor.

Çevrimiçi Necmi

Adamlar renkliler rakibi açsın diye penaltı uyduruyor bize hakkımız olanı vermiyor bugun atibaya yapılanı verse atıp öne geçsek Malatya kabak gibi açılacaktı ama adamlar deli gibi kapandı
bak en fazla penaltıya yakın olan pozisyon oydu tamam ama verilse bu haksızlık olmazmıydı
böyle penaltı olmaz kardeşim adam gibi oyna al maçı o kadar kötüyüz ki artık hakemin çalacağı eften püften penaltıya kaldıysak zaten bu çocuk oynamaz hiç kasmayalım.

Çevrimdışı ozankarakoc

Ne mi yaptı daha ne yapması gerekiyor ? Yada şöyle sorayım bir şey yapmadı da taraftar ve saha içinde ki oyuncular atiba gibi bir adam bile niye isyan etti ? Oyuncular saha içinde çıldırıyor dalga mı geçiyorsunuz ? Abi ciddi ciddi bunları söylüyormusunuz ?

Caner'i atıncaya kadar fahiş verdiği hatalı kararlara neden değinmiyorsunuz misal ? Biz malatyalı herhangi bir oyuncuya dokunca çat sarı kart örnek mi ? Umut.Hiç bir şey yapmadanda sarı kart örnek mi karius ? Bir hakemin illa bir takımı doğraması için fahiş hatalar vermesine gerek yok verdiği kararlar ile de takımı çıldırtabilir örnek mi ? Zırt pırt oyunu durdurur anlamsız fauller verir."neyse ki" diye yanlış bir temenni de bulunduğunu düşünmek istiyorum...

Bir şey yapmadı dediğiniz hakem en az 2 en fazla 3 penaltımızı vermedi iyi ki bir şey yapmamış.

Adamların penaltısından önce rocoya faul yok mu ? Sencesi bencesi mi var bunun gs,fb,ts bütün takımlarda defansa dokunca faul oluyor bizde yok ittir kaktır hızlı adamı düş boz devamında penaltı al ?

Burağın,diaby'nin hatta atibanın pozisyonları bizde penaltı değil rakip takımlarda olursa penaltı.gs daha komiklerini aldı geçen sene onyekurunun rüzgardan düşen ayağı top ceza sahasına girmeden 3 kişinin kendini yere bırakması filan rize maçında onları da biliyoruz bu sene de eli kapalı olan oyuncuya bile faul calındı bütün maçları izliyorum rakiplere neler calınıyor bize neler calınmıyor biliyorum yıllardan beri.

Bu maçtan sonra hakeme yüklenilmesi "2-3 haftadır gayretinizi görüyoruz hakeme rağmen kazanıyoruz bu maçta arşa çıkardınız" tepkisi olurdu bana göre.

Ya ben Türk futbolunu bilmiyorum ya Türk futbolu değişmiş.

Genelde yorumlarını objektif ve mantıklı buluyorum, ama bu yazdıklarının hiçbirine katılmıyorum. Umut'un hareketi net sarı karttı. Bilerek dirsek atsaydı kırmızı olurdu zaten. Topa çıkıyorsun, elin kolun havada, inerken de adamın yüzüne geliyor, sarı kart verilebilir. İtiraz edilecek bir şey yok. Ayrıca sarı vermese de faul verecek, oyun her türlü duracak.

2-3 penaltımızı vermediğine 'hiç' katılmıyorum. Öyle penaltı olmaz. Ben, takımım öyle bir penaltıyla maç kazansa sevinemem, bir an önce yatıp uyumak isterim. Ayrıca hakem verse VAR iptal eder zaten. Atiba'nın pozisyonu için 'belki' denebilir ama yine de ağır olurdu penaltı kararı. Ben bu halimle hakem olsam, canım çok istese de veremezdim, elim gitmezdi. Diaby'yle Burak'ın pozisyonları zaten ucuz... Omuz omuza mücadeleye de mi girmesin adamlar?

'O dandik penaltılar rakiplere veriliyor, bize verilmiyor' diyorsun, o ayrı mesele... Ama onun çözümü, bize de dandik penaltıların verilmesi değil, rakiplere dandik penaltıların verilmemesi... Yönetim, rakiplere verilen dandik penaltılar için ayağa kalkıp açıklama yapacaksa yapsın. Ama şu maçtan sonra söyleyecek tek bir söz yok.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

e yani bizim şampiyon olmayacağımız bir şampiyonluk maçında fbyi 6-0 yensek 6 golü de gökhan atsa bile yazdırmazsın. Şampiyon olmayacağın sene neden yazdırasın ki ???
Aynen oyle Bide sey var
Fbde gsde tsde oynamis burak 33. Hafta cakacak fbye 95. Dakika mac 0-0 tam kupa gitti derken
30mden doksana boyle direge vurup iceri girecek cifankkkk diye ses gelecek direkten
Hooopp 100 bin forma burak
Butun dogan cocuklar burak kartal isminde

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Aynen oyle Bide sey var
Fbde gsde tsde oynamis burak 33. Hafta cakacak fbye 95. Dakika mac 0-0 tam kupa gitti derken
30mden doksana boyle direge vurup iceri girecek cifankkkk diye ses gelecek direkten
Hooopp 100 bin forma burak
Butun dogan cocuklar burak kartal isminde

Burak 2 haftadır yürümeyi bile beceremiyor, en fazla 95.dakika da kulak işareti ya da başka bir oyuncuya falan kızar.

Çevrimdışı mylife1903

Fb çirkef takım abi hep öyleydi ben kendimi bildim bileli böyleler senin gençliğinde de öyledir eminim taraftarından bugüne bugün bir kere eleştiri görmemiştir cirkeflik yapmayın diye ama bir fark var işte biz fenerli değiliz. Haklıyken hakkımız yendiğinde sonuna kadar arayalım ama her pozisyonda haksız da olsan itiraz işini sevmedim abi ben yakışmıyor.
3-4 kere gs gibi kupa alaydik oyle bi severdik ki

Çevrimdışı ozankarakoc

Ne mi yaptı daha ne yapması gerekiyor ? Yada şöyle sorayım bir şey yapmadı da taraftar ve saha içinde ki oyuncular atiba gibi bir adam bile niye isyan etti ? Oyuncular saha içinde çıldırıyor dalga mı geçiyorsunuz ? Abi ciddi ciddi bunları söylüyormusunuz ?

Caner'i atıncaya kadar fahiş verdiği hatalı kararlara neden değinmiyorsunuz misal ? Biz malatyalı herhangi bir oyuncuya dokunca çat sarı kart örnek mi ? Umut.Hiç bir şey yapmadanda sarı kart örnek mi karius ? Bir hakemin illa bir takımı doğraması için fahiş hatalar vermesine gerek yok verdiği kararlar ile de takımı çıldırtabilir örnek mi ? Zırt pırt oyunu durdurur anlamsız fauller verir."neyse ki" diye yanlış bir temenni de bulunduğunu düşünmek istiyorum...Ligin en az faul yapan ama en çok sarı kart , kırmızı kart alan takımıyız.(bunlar hakemlik değil ama bizim takımdan ötürü biz çok sert fauller yapıyoruz)

Bir şey yapmadı dediğiniz hakem en az 2 en fazla 3 penaltımızı vermedi iyi ki bir şey yapmamış.Bütün takdir haklarını rakipten yana kullandı deplasmandamayız evdemi oynuyoruz karıştırdım bir an.Anadolu takımları en çok bizimle oynarken rahat ediyorlardır istedikleri gibi hakemler istediklerini ypaıyorlar.

Adamların penaltısından önce rocoya faul yok mu ? Sencesi bencesi mi var bunun gs,fb,ts bütün takımlarda defansa dokunca faul oluyor bizde yok ittir kaktır hızlı adamı düş boz devamında penaltı al ?

Burağın,diaby'nin hatta atibanın pozisyonları bizde penaltı değil rakip takımlarda olursa penaltı.gs daha komiklerini aldı geçen sene onyekurunun rüzgardan düşen ayağı top ceza sahasına girmeden 3 kişinin kendini yere bırakması filan rize maçında onları da biliyoruz bu sene de eli kapalı olan oyuncuya bilepenaltı calındı bütün maçları izliyorum rakiplere neler calınıyor bize neler calınmıyor biliyorum yıllardan beri.

Bu maçtan sonra hakeme yüklenilmesi "2-3 haftadır gayretinizi görüyoruz hakeme rağmen kazanıyoruz bu maçta arşa çıkardınız" tepkisi olurdu bana göre.

Ya ben Türk futbolunu bilmiyorum ya Türk futbolu değişmiş.

Son olarak... 'Taraftar ve oyuncular niye tepki gösterdi' demişsin. O da psikoloji... Oyuncular öyle çıldırasıya tepki göstermediler ayrıca. Taraftar son dakikada bağırdı, o da iç sahada 100 dakika boyunca kaleye bir (1) isabetli şut atabilmenin ve Yeni Malatyaspor'dan 2 gol yiyebilmenin ardından gelen isyan psikolojisiydi...

Çevrimdışı cursedofdragon

Genelde yorumlarını objektif ve mantıklı buluyorum, ama bu yazdıklarının hiçbirine katılmıyorum. Umut'un hareketi net sarı karttı. Bilerek dirsek atsaydı kırmızı olurdu zaten. Topa çıkıyorsun, elin kolun havada, inerken de adamın yüzüne geliyor, sarı kart verilebilir. İtiraz edilecek bir şey yok. Ayrıca sarı vermese de faul verecek, oyun her türlü duracak.

2-3 penaltımızı vermediğine 'hiç' katılmıyorum. Öyle penaltı olmaz. Ben, takımım öyle bir penaltıyla maç kazansa sevinemem, bir an önce yatıp uyumak isterim. Ayrıca hakem verse VAR iptal eder zaten. Atiba'nın pozisyonu için 'belki' denebilir ama yine de ağır olurdu penaltı kararı. Ben bu halimle hakem olsam, canım çok istese de veremezdim, elim gitmezdi. Diaby'yle Burak'ın pozisyonları zaten ucuz... Omuz omuza mücadeleye de mi girmesin adamlar?

'O dandik penaltılar rakiplere veriliyor, bize verilmiyor' diyorsun, o ayrı mesele... Ama onun çözümü, bize de dandik penaltıların verilmesi değil, rakiplere dandik penaltıların verilmemesi... Yönetim, rakiplere verilen dandik penaltılar için ayağa kalkıp açıklama yapacaksa yapsın. Ama şu maçtan sonra söyleyecek tek bir söz yok.

Burası Türkiye ligi geçen sene gsyi hakem korumasına rağmen çatır çatır çıkıp konuşmadılar mı bizim hakkımı yiyorlar işte başağı şampiyon yapacakalar dış gücler şunlar bunlar demedi mi ? Hakemler korumasına rağmen kazanamıyorlardı lig sonunda ne oldu ?

Ben haksız bir şey istemiyorum hakkımız olanı versinler yeter.

2-3 haftadır hakemler bizi doğramaya calısmıyor mu biz hakemlere rağmen kazanmıyormuyuz bu bir yerde patlayacak dedim çıkıp konusun kazanmamıza rağmen dedim bugün patladı haftaya daha kötü olacak.Biz halen yok taktik yok hoca yok oyuncu muhabeti yapıyoruz tamam bunları da yapalım özeleştiri oyunu filan ama ana odak noktasını kaçırıyorsunuz aynı şeyi geçen sene de yaptık hakkımızı savumuyorsunuz bizi doğruyolar dediğim de biz iyi oynamıyoruz ki zaten deniliyordu güneş kötü oynatıyor deniyordu oyuncular şöyle deniyordu bugün yine aynı.gelecek sene en iyi hocayı getir guardiolayı ona da bir şey buluruz doğru yere odaklanmıyorsunuz.

Hakkımızı arayın demek kötü bir şey değil ayrıca bahsettiğim konuları pas geçmişsin bir hakem illa fahiş hatalar vererek doğramaz maç içinde ince ince seni sindire sindire doğrar oyuncuların isyan etmesinden bunu anlayabiliriz taraftarda isyan etti hoca da isyan etti.

Çevrimiçi yaço58

bak en fazla penaltıya yakın olan pozisyon oydu tamam ama verilse bu haksızlık olmazmıydı
böyle penaltı olmaz kardeşim adam gibi oyna al maçı o kadar kötüyüz ki artık hakemin çalacağı eften püften penaltıya kaldıysak zaten bu çocuk oynamaz hiç kasmayalım.
Abi neyin haksızlığı kabak gibi penaltı adamın topla alaksı yok neyin haksızlığı olsun https://twitter.com/CemGnc2/status/1206253250598653953?s=19 pozisyon ortada

Son olarak... 'Taraftar ve oyuncular niye tepki gösterdi' demişsin. O da psikoloji... Oyuncular öyle çıldırasıya tepki göstermediler ayrıca. Taraftar son dakikada bağırdı, o da iç sahada 100 dakika boyunca kaleye bir (1) isabetli şut atabilmenin ve Yeni Malatyaspor'dan 2 gol yiyebilmenin ardından gelen isyan psikolojisiydi...

Psikoloji mi ? Çıldırasıya tepki göstermediler mi ?  Taraftar son dakika mı bağırdı ?

Yorum yapamıyorum.

Abi neyin haksızlığı kabak gibi penaltı adamın topla alaksı yok neyin haksızlığı olsun https://twitter.com/CemGnc2/status/1206253250598653953?s=19 pozisyon ortada

boşver kardeşim benim kafam almıyor avrupada hakem bize haksız kırmızı verince 1 hataya hakem bizi doğradı oluyor.

Türkiye liginde içimizden geçiyor hakemler tık yok hakemlere.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Avcı 'yla devre arası ayrılalım yoksa sezon sonunu zaten göremeyecek, taraftar göndertecek, buraya yazıyorum...
Senin rakiplerin bu hafta puan/lar kaybetmiş, altın değerinde bir 3 puan... ama gel gör ki ne takımı hırslandırabilmiş, ne taktiksel olarak ne oynattığı belli değil. Oyuncular birbirlerinin koşu yollarını bilmiyorlar, ceza sahası etrafında gereksiz al-verler, kaleye şut çekmek yasak(?), kornerleri fos gibi atıyoruz (atamıyoruz) bize tehlikeli oluyor; ayrıca takımda oyun hafızası diye bir şey yok, karman çorman bir şeyler oluyor maçta. Ben bunların hocadan kaynaklandığını düşünüyorum, yoksa elimizdeki oyuncular ligimize göre iyi oyuncular, ama işte işte takımı maalesef oynat(a)mıyor.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi yaço58

Zaten bu pozisyona hakem faul verdi avantaja oynattı ama vara gitmedi oyun durunca komed resmen

Çevrimdışı ozankarakoc

boşver kardeşim benim kafam almıyor avrupada hakem bize haksız kırmızı verince 1 hataya hakem bizi doğradı oluyor.

Biraz sakin yorum yapmak lazım. Atiba bu pozisyonda düştü, kalktı, devam etti oyuna. Eğer oyuncuların itiraz etmesini bu kadar belirleyici buluyorsan, bunu da dikkate almanı öneririm. Pozisyonun direkt içindeki adam bile inanmadı penaltı olduğuna, devam etti.

Şu pozisyonda Fenerbahçe penaltı kazansaydı bir hafta konuşurduk. 'Hayırlı işler Ali Koç' falan diye...

Çevrimiçi yaço58

Çıldırmamak elde değil şu penaltıyı verse atsak maçın senaryosu tamemen farklı gelişecek bizde istemeyiz haksız penaltıyı ama bu heryerdem penaltıdır adamda zaten faule hükmediyor ama avantaja oynatıyor var bakmıyor baksa verecek hakkımız olmayanı mı istiyoruz hakkımız olanı istiyoruz

Çevrimiçi yaço58

Biraz sakin yorum yapmak lazım. Atiba bu pozisyonda düştü, kalktı, devam etti oyuna. Eğer oyuncuların itiraz etmesini bu kadar belirleyici buluyorsan, bunu da dikkate almanı öneririm. Pozisyonun direkt içindeki adam bile inanmadı penaltı olduğuna, devam etti.

Şu pozisyonda Fenerbahçe penaltı kazansaydı bir hafta konuşurduk. 'Hayırlı işler Ali Koç' falan diye...
Atiba kalktı devam etti devam etmesi neyi değiştirir adam hemen kalkmış o anki refleksle mğdahele çok sert değildi ama faul ve bu ceza sahasında ise penaltıdır illa penaltı olması için atibanın biçilmesi gerekmez adam tüm iyi niyetiyle kalktı devam etti

Atiba kalktı devam etti devam etmesi neyi değiştirir adam hemen kalkmış o anki refleksle mğdahele çok sert değildi ama faul ve bu ceza sahasında ise penaltıdır illa penaltı olması için atibanın biçilmesi gerekmez adam tüm iyi niyetiyle kalktı devam etti

Atiba renkliler gibi yerlerde yuvarlanmalı demek istiyor bence @ozankarakoc :)