Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2491069 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı Nartallo

Bize şu pası savunma arkasına koşan oyuncuya atacak adam lazım. Elimizdeki bunu talep üzerine mi yapmıyor inisiyatif mi almıyor bilmiyorum ancak çok kalın oynuyoruz biz futbolu ince bir tane işimiz yok. Şunu doğru zamanlama ve şiddetle diaby'nin önüne at da kaçırıyorsa sorumlu o olsun neden denemiyorsun yeteneğin mi yok?

Önündeki adamların koşu yoluna top atmayan oyuncu kurucu yönetiyor Beşiktaş’ın hücumlarını.

Bunun yüzünden Djaby sağda saçmalayıp duruyor, şunu göremeyen adam kariyerim var diyor. Alanya maçında Burak’a varıp içeride tamamlaması, Ankaragücü maçında boş kaleye kaçırsa da öncesinde çok iyi görmesi adamı, Diaby’de birşeyler var dedirtiyor ama kariyerli vatandaş Ljajiç zararlısını oynatmak için bu çocuğu sağda harcıyor.

Çevrimdışı ozankarakoc

sesini çıkartan bir yönetim yok 30.cu hafta kopartırlar kelleni gerekirse 33.cü hafta kopartırlar gerekirse son hafta kopartırlar yapmadıkları şey değil.

Yönetim sınıfta kaldı benim gözümde asla sizi yalnız bırakmayacğaım asla size yalan söylemiyeceğim deyip böyle takımı yüz üstü ortada bırakmak yine döndük F.O yönetimine saha içinde ki oyuncuların emeklerine hırslarına yazık hakkımızı savunan yok nasıl bir tezgahın içine düştük biz.

Şu maçtan sonra bir yönetici çıkıp da hakemi şikayet etse ben çok utanırım açıkçası.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ljajic'in olayı bu. Etliye sütlüye karışmayan bir adam Ljajic. O yüzden illa ki oynayacaksa benim için yeri savunmanın önüdür. Karius buna versin, bu da pres falan yokken şöyle güzel güzel baksın etrafına, en boşta kim varsa ona versin. Hem o kurtulsun, hem biz delirmeyelim. Hiç ortalarda büyük takım topçusu, oyun kurucu, 10 numara, lider falan diye dolaşmasın.

ljajicten fındık kıracağı bile olmaz. formayı giyiyor diye bazı şeyleri söylemek istemiyorum. yüzyılın kazıklarından bize kendisi.

Çevrimdışı caner.eryigit

kulüp battı kardeşim zaten, her geçen gün daha kötüye gidicez. Bu külüp satılmadığı sürece hiç bir zaman ileriye gitmeyecek. Bunlar daha iyi günlerimiz, fo döneminde yine bir umudumuz bir stad yapılışımız iyi kötü bir kaç para eden oyuncumuz falan vardı. Şimdi dön bak kadronun yarısı huzurevinden gelip maç yapıyor.
Satın alacak neden satın alsın para kazanmadıktan snr hangi saf alır acaba var mı öyle bir enayi

Çevrimdışı mylife1903

haftaya kazanırsak çok komik olur

umarım kazanırız ya

0-0 bitecek bence ama pozitif yönde yanılmayı çok istiyorum :D
0-0 verisnler hic gitmeyek gene bi sekil kesip bicerler 3-5 hafta kendimize gelemeyiz
Maca da firatboyunu verirler fbnin iyi e agzimiza sicar

Çevrimiçi tolga1903

Bu herif kaç haftadır çok canımı sıkıyor. Özellikle gözlemliyorum Diaby'e zorunda kalmadıkça kesinlikle pas atmıyor. Elneny'de sebebi bu mudur bilemem zorunda kalmadıkça buna pas atmıyor. Maç içinde belirli periyotlarda salağa yatıyor bekliyor. Verkaç yapması gereken yerde topu eveleyip geveliyor kanada açıp atağı soğutuyor.

Bak burası önemli "verkaç yapması gereken yerde topu eveleyip geveliyor kanada açıyor". İşte bunu eğer hoca istiyorsa büyük yanılgı içinde çünkü yaratıcı özellikli 2 3 futbolcu varsa biri bu adam ve resmen sabote ediyor takımı. Savunma arkasına atiba elneny atacağına ljajic atsın başarısız oluyorsa da ljajic olsun neden bu çekingenlik bu adamın görevi ne ki bu işler harici yani yapmayacaksa neden var daha direk oynarız topu rakibe veririz ama daha çok pozisyona gireriz ljajic olmadan.

Çevrimdışı ozankarakoc

ljajicten fındık kıracağı bile olmaz. formayı giyiyor diye bazı şeyleri söylemek istemiyorum. yüzyılın kazıklarından bize kendisi.

42 milyon Türk Lirası...

Çevrimdışı caner.eryigit

Bütün hayatımın önüne geçiyorsun ve bundan çok yoruldum artık Besiktas siz hepiniz önünüzdeki maçlara bakacaksınız da bizde işler öyle yürümüyor. Sıkıldım para alanların para verenlere zulüm etmesinden.
Böyle yaşayan çok insan tanıyorum.

Çevrimdışı ozankarakoc

Bu arada Rebocho da bugün aşırı kötüydü. Ah Adriano ah...

Çevrimdışı mylife1903

Ya bırak abi Allah aşkına bu takım şampiyon falan olamaz. fenerbahçeyi bırak yenilmemeyi yensek bile bir şey olmaz. boşuna ümit bağlamayın biz sezonu bugün kapattık. ağlak herifler baştayken hiç bir şey olmaz. konuşmaya devam etsinler bomboş. tffsini de renklisini de hepsinin yani.
Yaw kupa muhim degil tokmak daha taze zaten 2 sefer olmusuz da su fbyi yakalamisken evire cevire bi 4lesek dadindan yenmez volkan (...) da yok tilsim o herifteydi belki cakariz, sinerjiyi bozma sen
0-0 bitse kafi zaten
Ama kupayi mi alak fbye 5mo cekek deseler yemisim kupasini cakalim gecelim fbye 5ligi 30 sene dalgasini geceriZ

Çevrimdışı mylife1903

Bu herif kaç haftadır çok canımı sıkıyor. Özellikle gözlemliyorum Diaby'e zorunda kalmadıkça kesinlikle pas atmıyor. Elneny'de sebebi bu mudur bilemem zorunda kalmadıkça buna pas atmıyor. Maç içinde belirli periyotlarda salağa yatıyor bekliyor. Verkaç yapması gereken yerde topu eveleyip geveliyor kanada açıp atağı soğutuyor.
Vurdumduymazin teki olmasa bizde ne isi var
Interde oynuyor olurdu hala

noldu abi ya bu öfke ne

valla kardeşim bu maç ligin en kritik maçıydı. ruhsuzlar ordusu hareketli oynamadılar. defansın ortasında durdular. ruhsuzlar resmen istemediler. biz bugün şampiyonluğu kaybettik. bırak şampiyonluğu ilk 5teki yerimizi bile kaybetmiş olabiliriz. sene sonu derdi dersin. bu sene bizim can suyumuz olacak seneydi, rakiplerde bu kadar kötüyken çıkıp koyacaktık. başkanın desen zırlayıp duruyor rezil ediyor elaleme bizi, diğer taraftan yoldan birisini çevir o bile kulüpten para aşındırmıştır kulüp o hale gelmiş. Ne bir umut ışığı hiç bir şey şuan Beşiktaşın rengi sadece karadır....

Bu arada Rebocho da bugün aşırı kötüydü. Ah Adriano ah...

Rebocho bir balon. Sene başından gelirken de eleştirdim, takıma bir tane katkısı yok, caner kendisinden 1000 kat daha yararlı oyuncu. (...)

Çevrimdışı ozankarakoc

Bütün hayatımın önüne geçiyorsun ve bundan çok yoruldum artık Besiktas siz hepiniz önünüzdeki maçlara bakacaksınız da bizde işler öyle yürümüyor. Sıkıldım para alanların para verenlere zulüm etmesinden.
Böyle yaşayan çok insan tanıyorum.

Benim tek avuntum, sahada 'ruhsuzluğun' değil 'beceriksizliğin' olması... En azından 'biz burada deliriyoruz, heriflerin keyfi yerinde' dedirtmiyorlar. Ama içerdekilerin de kenardakilerin çok büyük çoğunluğu, Beşiktaş armasını en fazla rüyalarında görmeleri gereken adamlar...

Benim tek avuntum, sahada 'ruhsuzluğun' değil 'beceriksizliğin' olması... En azından 'biz burada deliriyoruz, heriflerin keyfi yerinde' dedirtmiyorlar. Ama içerdekilerin de kenardakilerin çok büyük çoğunluğu, Beşiktaş armasını en fazla rüyalarında görmeleri gereken adamlar...

Katılıyorum + ekliyorum bizi yetersizlere mükkemel oyuncu gibi davranmaya başladık. Eskiden dembabayı beğenmeyen takım eleştiren bizler artık umuta falan okey diyoruz. İsmaile laf ederken daha da kötüsüne enerjisi var bilmem ne diye övmeye başladık.

Çevrimdışı cursedofdragon

Şu maçtan sonra bir yönetici çıkıp da hakemi şikayet etse ben çok utanırım açıkçası.

Woav bize az bile yapıyorlar o zaman.

Çevrimdışı ozankarakoc

Yaw kupa muhim degil tokmak daha taze zaten 2 sefer olmusuz da su fbyi yakalamisken evire cevire bi 4lesek dadindan yenmez volkan (...) da yok tilsim o herifteydi belki cakariz, sinerjiyi bozma sen
0-0 bitse kafi zaten
Ama kupayi mi alak fbye 5mo cekek deseler yemisim kupasini cakalim gecelim fbye 5ligi 30 sene dalgasini geceriZ

Biz çok şahane dağılan bir takımız. Herhangi bir oyun planı, sistem falan olmadığı için, kendi kendimize çıkıp oynuyoruz, gol yiyince de dağılıyoruz. Halı saha takımı gibiyiz. O yüzden Fener bizi 5'lerse şaşırmayalım. 65'e kadar ortalarda gider, 65'te seken bir toptan abuk bir gol yeriz. Sonra Wolverhampton maçındaki gibi oluruz, haberimiz olmaz.

Bence biz 24 Erzincanspor maçına odaklansak en güzeli...

Çevrimdışı levitate

valla kardeşim bu maç ligin en kritik maçıydı. ruhsuzlar ordusu hareketli oynamadılar. defansın ortasında durdular. ruhsuzlar resmen istemediler. biz bugün şampiyonluğu kaybettik. bırak şampiyonluğu ilk 5teki yerimizi bile kaybetmiş olabiliriz. sene sonu derdi dersin. bu sene bizim can suyumuz olacak seneydi, rakiplerde bu kadar kötüyken çıkıp koyacaktık. başkanın desen zırlayıp duruyor rezil ediyor elaleme bizi, diğer taraftan yoldan birisini çevir o bile kulüpten para aşındırmıştır kulüp o hale gelmiş. Ne bir umut ışığı hiç bir şey şuan Beşiktaşın rengi sadece karadır....

:(

8 maç yenilmeyince şampiyon olmadık bir mağlubiyetle de sezonu kapatmadık

oyuncuların ruhsuz olduğunu düşünmüyorum ama taktik teknik yönetim vs. çoook sorun var
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

diaby böyle çok kaçıyor ama kimse o topları atmıyor bir elneny deniyor atmayı ve çokda iyi atıyor
kasıtlımı sanmıyorum. başkalarına atıp diabye atmasa anlayacağımda kimseye atmıyor topları genelde ayağında eziyor
yada kenara yolluyor. hiç adam kaçırmayı düşünmüyor bizde bunu bir elneny birde ruiz yapıyor
ara ara roboco ve canerin yaptığı oluyor ender ama

Çevrimdışı mylife1903

Rebocho bir balon. Sene başından gelirken de eleştirdim, takıma bir tane katkısı yok, caner kendisinden 1000 kat daha yararlı oyuncu. (...)
Sikat tayfa vidyolarini yapiyordu
Byle super soyle super falan
Sonu insallah o sey cocuga benzemez opera mi neydi ya hizli boyle sipzip bisi
Yaw guzellemeler bitmis gene orantisiz gomu baslamis agiz tadiyla gomemiyoZ

Çevrimdışı Alper1903

Bak burası önemli "verkaç yapması gereken yerde topu eveleyip geveliyor kanada açıyor". İşte bunu eğer hoca istiyorsa büyük yanılgı içinde çünkü yaratıcı özellikli 2 3 futbolcu varsa biri bu adam ve resmen sabote ediyor takımı. Savunma arkasına atiba elneny atacağına ljajic atsın başarısız oluyorsa da ljajic olsun neden bu çekingenlik bu adamın görevi ne ki bu işler harici yani yapmayacaksa neden var daha direk oynarız topu rakibe veririz ama daha çok pozisyona gireriz ljajic olmadan.

ya kusura bakılmasın da bunu eğer hoca istiyorsa kendisi tam bir kördür. hatta o toz konduramadığı hocalığı baştan aşağı sorgulanır. bu takım başka kimle oyun kuracak? iki 6 numara atiba-elneny ile mi? mental anlamda düşük olan kanatlarla mı? e bunlarla olmayınca da mecburen caner'in ortalarına bakıyor takım.

(...)

Çevrimdışı ozankarakoc

Katılıyorum + ekliyorum bizi yetersizlere mükkemel oyuncu gibi davranmaya başladık. Eskiden dembabayı beğenmeyen takım eleştiren bizler artık umuta falan okey diyoruz. İsmaile laf ederken daha da kötüsüne enerjisi var bilmem ne diye övmeye başladık.

Benim de bütün derdim o. Diaby, sağ açıkta 'hiçbir işe' yaramıyor. Elli kere denendi, sıfır katkı. Bir kere forvet arkasında oynadı, iki olumlu hareket yaptı, kral oldu. N'Koudou, her maçta taç çizgisinde yatıp uyudu, deli gibi koşması dışında hiçbir işe yaramadı, sonra bir maçta kritik bir gol attı, 'büyük sol açık' oluverdi. Böyle olunca, üstüste de birkaç galibiyet 'denk gelince', 'çekilin Beşiktaş geliyor' tribine girildi. Oysa ilk günden beri her şey apaçık ortada...

'Dün Abdullah Hoca'ya sallayanlar şimdi nerede' saçmalıkları falan... 20 maç olmuş, hala tek bir düzgün 90 dakika izleyememişiz. 6 maçta 7 gol atarak üstüste birkaç maç kazanabildik diye heykelini mi dikeceğiz? Gözümüz görmüyor mu sahadaki oyunu...

Çevrimdışı ferdi1903

sayin baskan cikip iki kelime edemedimi? yönetici falanda iki kelam etmemismi?
topunuzun köküne kibrit cakacaksin, biktik artik kilibik pisirik yöneticilerden

Çevrimiçi tolga1903

Rebocho bir balon. Sene başından gelirken de eleştirdim, takıma bir tane katkısı yok, caner kendisinden 1000 kat daha yararlı oyuncu. Bir an önce gitmesi dileğiyle.

Balon falan değil sen sinirlisin biraz kardeşim. Bugün etkisizdi hatta son oynadığı 3 maçta biraz sallandı ancak bizim takımın gerisi yetenek ordusuymuş gibi bu adamı gömmenin alemi yok. Daha geçen sene geldiği takımda gayet harika ortalar açabilen dinamik ve bizim takım için yaşı çok makul oyuncu üstünde durulması lazım her maç itirazdan sarı gören bir adama güvenip de bir an önce gönderirsen sol bek falan alınmaz necip izlersin ikinci yarı sol bekte.

Çevrimdışı mylife1903

ya kusura bakılmasın da bunu eğer hoca istiyorsa kendisi tam bir kördür. hatta o toz konduramadığı hocalığı baştan aşağı sorgulanır. bu takım başka kimle oyun kuracak? iki 6 numara atiba-elneny ile mi? mental anlamda düşük olan kanatlarla mı? e bunlarla olmayınca da mecburen caner'in ortalarına bakıyor takım.

ha yok layiç'in kendisinde bir sıkıntı varsa devre arası yollanması en mantıklı iş olur. iyi para veren alıcısı hala vardır onun italya'da falan.
Kac orta oldu acaba
Kornerle ile firikikler sayildi mi
Ondeki adama carptirilan hilbert ortalari orta mi sayildi top kaybi mi sayildi

Nedense bunlar gundeme gelmiyor, sikoru alamayinxa ortaya basliyorsun bu normal de
Bu isler simdi neden gundeme gelmiyor
Senol gunese has bisiydi herhalde