Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2560797 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maç sonu paylaşımlar devam ediyor. Gökhan Gönül'ün paylaşımı  :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Yav şu sercan dikme artık basın toplantısında soru sormasın. Youtube açıklama videosunu izliyorum da bune saçma sorular kadeşim ya. Her hafta birbirinden saçma sorular.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Hunter Reis , Elneny ve Güven değişikliğini güzelce açıklamış.  :ok:

Çevrimiçi Necmi

burak malatya maçında sarı görürse cezalı duruma düşüyor fener maçına
gökhanında 3 sarısı var.  ruizde sınırda

Çevrimiçi Necmi

umut 64 dakikada bir gol atmış  :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bu arada karşı tarafın kaptan oyuncusuna efsanemiz diyen, bugünkü asıl efsanemiz atibaya karşı nasıl bakacaklar. Yani bu adamdan karşı taraftan hak istemek zorunda kalırlar valla. Formayı öpen koklayan hasta "Beşiktaşlı" karşı takımın kaptanlığını yapan kişi ile instagramında eski takımın fotoğrafları olmasına rağmen bugün formasını dibine kadar terleten ağzı yüzü kanayan biriyle karşı karşıya geldi. Olay gösterişte değil, bugün kimin daha çok saygıyı haketmesi gerektiğini zamanında niye düşman olduğumu bir daha gördüm. Fikret Orman'ın yaptığı en güzel şeydir gözümde.

Çevrimiçi Necmi

3 fener puan kaybı > 2 fener 2 sivas puan kaybından.

Bence asıl sıkıntı başakşehir. ts çok kötü takım, ligin en hücum yapması sıkıntı gsyi bile havaya soktu. bugün antalya neler kaçırdı tek kale oynadı tsye karşı. Ama başakşehir gerek kadro kalitesi gerek şampiyonluğa oynamayı öğrenmiş bir takım. Üstelik oyun ezberleri de var.

Biz daha böyle maç önceleri takımı demotive edelim, hakemleri konuşmadıktan sonra kadıköy deplasmanında fenere koyarız ama hakeme koyamayız işte.

ts potada kalırsa itilir hemde öyle böyle itilmaz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Yav şu sercan dikme artık basın toplantısında soru sormasın. Youtube açıklama videosunu izliyorum da bune saçma sorular kadeşim ya. Her hafta birbirinden saçma sorular.

Kardeşim bence sorusu çok güzeldi . " Umur Nayır Championship manager Beşiktaş’ı şampiyon yapmıştı orda yetmemiş .Siz şampiyonluk özelinde ve Umut Nayır özelinde ne söylemek istersiniz "  :lol:

Çevrimiçi Necmi

Güzel yayın olma potansiyeli var izlemek isteyenler için  :tabe:

https://twitter.com/aliececom/status/1203777049221107719
youtube düşerse izlerim ben artık spor programlarını izlemiyorum
 :bandit:

Çevrimiçi murat

ts potada kalırsa itilir hemde öyle böyle itilmaz.
bizden önce ts şampiyon olamıyordu bizim dönemimizde şampiyon yaptık evelallah :D  birde 40 yılın boşalması var ki hiç istemem şahsen.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben atarım buraya güzel olursa  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Lenste bu sezon çıkış vardı gayet belliydi . Özellikle oyunu genişletme ve defansif aksiyonlarda takıma yardımcı oluyordu. Goldeki katkısı inanılmaz derecede iyiydi. Lens mi Q7 mi sorunsalını düşünürken attığımız ilk ve 2.golde q7 nerede duruyor iyi bakın o zaman neden bu adamın beşiktaşın 2 senesini manevi babası ile birlikte çaldığını daha iyi anlarsınız.

Umut sezon başı kimsenin beklemediği 4.sırada görülen santrafordu nitekim sözde santrafor yetiştirme ustası olan eski hocamız her ne hikmetse geçen sene onu Bursaya kiralamayı uygun bulmuştu. Aynı eski hocamız Larin ve Negredonun yüzüne bakmıyordu fakat her ne hikmetse hem Larin hem Negredo gittikleri takımlarda baya gol atıyorlar.Geçen sene 26 puan aldığımız ilk yarıda "santraforsuzluktan dert yanmıştı" biz de soruyorduk Gs de Eren Derdiyok tek santrafor var onlar nasıl bizden fazla puan topladı. Cevap yok tabi. Fakat doğru ya Şenol Güneş santrafor geliştirme ustası idi unutmuşum! Bu maç en kötü oyuncumuz Burak'tı özellikle merkezden ona atılan topları sırtı dönük alamadı . Kaptırdığımız her top kalemize atak olarak geri döndü.
[ Son Düzenleme: 08 Aralık 2019, 23:57:51 mrred ]
The great gig in the sky

Youtubeda canlı yayın veriyorlar.

Kardeşim bence sorusu çok güzeldi . " Umur Nayır Championship manager Beşiktaş’ı şampiyon yapmıştı orda yetmemiş .Siz şampiyonluk özelinde ve Umut Nayır özelinde ne söylemek istersiniz "  :lol:

Valla abi bence çok saçma sapan bir soruydu  :lol: Neymiş fmde şampiyon yapmış, bugünde burda şampiyon yapmış falan. :lol:

Çevrimdışı worns

Yav ne beraberliği abi Allah aşkına. Bırak yenilsinler sivas eze eze yensin. Sivası cidden rakip mi görüyorsunuz ya. İkinci yarı takımlar geri çekilip onların taktiğine ona uygulamaya başladığında patır patır gidecekler zaten. Bırak 5 hafta sonra lider olalım ama tam olalım. Renkliler baya aşağımızda olsun.

kesinlikle katılıyorum. sivas uzun yol gidemez. alanya, malatya şimdiden döküldü sivas'ın da gideceği 20. 21. hafta filan. daha uzun götürse bile işimize gelir. fb, gs geride kalsın, sivas, başak biz kafadaki üçlü olalım. gayet keyifli ve bizim rahat kazanacağımız bir yarış olur.

Çevrimiçi Necmi

kesinlikle katılıyorum. sivas uzun yol gidemez. alanya, malatya şimdiden döküldü sivas'ın da gideceği 20. 21. hafta filan. daha uzun götürse bile işimize gelir. fb, gs geride kalsın, sivas, başak biz kafadaki üçlü olalım. gayet keyifli ve bizim rahat kazanacağımız bir yarış olur.
18. hafta biz burda sivasa vurur aşağıya atarız sonra rızanın ağlamalarını dinleriz :D

Bu arada hocanın dediği şey benim gözümde çok değerli.
Attığımız 3 golde çalıştığımız yaptığın organizasyonun karşılığında olan gol.
Bunu bende hissetim izlerken, en azından bu takım bir şeylere çalışıyor bir şeyler amaçlıyor diyorsun. Doğru ya da yanlış, hoca zaten hamlelerini anlatıyor. Bu maçı çeviren değişiklikleri de yaptığını düşünüyorum.
Bu maçın golleri gözümde 1 abdullah avcı 1 taraftar 1 caner gökhan atiba umut
karşı tarafın golleri 1 bizim yönetim 1 hakem.

Çevrimdışı ozankarakoc

Neredeyse tamamını 10 kişiye karşı oynadığımız Kasımpaşa deplasmanında galibiyeti böylesine zorlanarak alabilmiş olmamızdan, 3 puanın bir oraya bir buraya gitmesinden tabi ki çok rahatsızım, ama oyundaki kıpırdanma için seviniyorum. Galiba o sıkıntıdan patladığımız, artık bitsin diye yalvardığımız maçlar geride kalmak üzere... En azından bir şeyler deniyoruz. Öyle ya da böyle pozisyona giriyoruz.

Gökhan'dan bir tane daha olsa, biri önde biri arkada oynasa, Diaby'yi, Lens'i, Boyd'u 6 ay görmesem hatırlamam.

Atiba'nın hücuma bu kadar katkı verme potansiyeli olduğunu rüyamda görsem inanmazdım. Bu, tesadüfen ortaya çıkmış bir şeyse, ya da Atiba hocaya 'bu Ljajic'in oynamaya niyeti yok, ben onun boşluğunu da doldurayım' dediyse, tamam. Ama bu özelliğini tek başına Abdullah Avcı görüp ortaya çıkardıysa ilk defa kendisini şöyle huzur içinde, gururla alkışlarım.

Caner, bazen insanı yorsa da, çok açık ve net bir şekilde N'koudou'dan daha faydalı bir açık. N'koudou, 'dur ben şuradan bir yardırayım, sonra duruma göre bakarım' der gibi oynuyor. Caner, topu aldığı anda kafasında pozisyonu kurgulamaya başlıyor. Arada ciddi bir oyun zekası farkı var.

Umut için bir şey söylemek ne kadar zor... Tam teşekküllü bir golcü olması imkansız görünüyor, ama bir yandan da golü gerçekten iyi kokluyor. Burak geçen hafta ilk kez çok hareketli oynamıştı ve müthiş katkı sağlamıştı. Bugün sabitti, kaybolup gitti. Umut, geçen hafta Burak'ın yaptığını yaptı. Sahanın her yerindeydi. Topu almak için yalvardı, gol için çırpındı ve takımı ipten alan adam oldu. Burak'ın 100 dakikada yapamadığını yarım saatte yaptı.

Ben Lens veya Boyd olsam, Diaby'yi kesemediğim için kendimi keserdim.

Bir de... Şu Ljajic'in derdinin ne olduğunu öğrenemeden ölmeyiz umarım. Zira aklımı kaçırmak üzereyim.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

başladı yayın

Çevrimdışı worns

18. hafta biz burda sivasa vurur aşağıya atarız sonra rızanın ağlamalarını dinleriz :D

:D :D şimdiden o maçı düşünmeye başlamıştır.

Çevrimdışı Liquidator

Goller devam ediyor))) yayinci kurluşa gitmiş bu gol )))

https://twitter.com/Besiktas/status/1203748393652240384?s=19

Отправлено с моего MI 8 Lite через Tapatalk

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Neredeyse tamamını 10 kişiye karşı oynadığımız Kasımpaşa deplasmanında galibiyeti böylesine zorlanarak alabilmiş olmamızdan, 3 puanın bir oraya bir buraya gitmesinden tabi ki çok rahatsızım, ama oyundaki kıpırdanma için seviniyorum. Galiba o sıkıntıdan patladığımız, artık bitsin diye yalvardığımız maçlar geride kalmak üzere... En azından bir şeyler deniyoruz. Öyle ya da böyle pozisyona giriyoruz.

Gökhan'dan bir tane daha olsa, biri önde biri arkada oynasa, Diaby'yi, Lens'i, Boyd'u 6 ay görmesem hatırlamam.

[u]Atiba[/u]'nın hücuma bu kadar katkı verme potansiyeli olduğunu rüyamda görsem inanmazdım. Bu, tesadüfen ortaya çıkmış bir şeyse, ya da Atiba hocaya 'bu Ljajic'in oynamaya niyeti yok, ben onun boşluğunu da doldurayım' dediyse, tamam. Ama bu özelliğini tek başına Abdullah Avcı görüp ortaya çıkardıysa ilk defa kendisini şöyle huzur içinde, gururla alkışlarım.

Caner, bazen insanı yorsa da, çok açık ve net bir şekilde N'koudou'dan daha faydalı bir açık. N'koudou, 'dur ben şuradan bir yardırayım, sonra duruma göre bakarım' der gibi oynuyor. Caner, topu aldığı anda kafasında pozisyonu kurgulamaya başlıyor. Arada ciddi bir oyun zekası farkı var.

Umut için bir şey söylemek ne kadar zor... Tam teşekküllü bir golcü olması imkansız görünüyor, ama bir yandan da golü gerçekten iyi kokluyor. Burak geçen hafta ilk kez çok hareketli oynamıştı ve müthiş katkı sağlamıştı. Bugün sabitti, kaybolup gitti. Umut, geçen hafta Burak'ın yaptığını yaptı. Sahanın her yerindeydi. Topu almak için yalvardı, gol için çırpındı ve takımı ipten alan adam oldu. Burak'ın 100 dakikada yapamadığını yarım saatte yaptı.

Ben Lens veya Boyd olsam, Diaby'yi kesemediğim için kendimi keserdim.

Bir de... Şu Ljajic'in derdinin ne olduğunu öğrenemeden ölmeyiz umarım. Zira aklımı kaçırmak üzereyim.

Mahmut tekdemiri futbolcu yapmış birinin elinde atiba cidden nadide bir parçaya dönüştü.