Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2555868 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı MUSTAFA_

son adamdan mı haberi yokmuş.
Bu sene herkese futbol öğretiyoruz. Şuraya eşeği bağlasak zamanla futbol profesörü olurdu  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Az önce ben de denk geldim farklı bir eski Beşiktaşlı oyuncudan. Herhalde konuşması gerekenleri yazıp veriyorlar  :money:
ona yazıp veriyorlar denmezde denecek şeyi söylesem egos atar beni :D

Çevrimdışı worns

yetenek nasıl birşey trivella falanmı yapmak
adam forvet ve hep topun olacağı yerde olmayı biliyor daha öncede böyleydi
bu yetenek değilmi :alala:

top kontrolü, top tekniği filan zayıf biraz ama bence de pozisyonuna göre önemli engeller değil. bahsettiğin gibi pozisyon alma başarısı geleceği için daha önemli.

Çevrimdışı MUSTAFA_

ona yazıp veriyorlar denmezde denecek şeyi söylesem egos atar beni :D
Az çok tahmin edebiliyorum ama en temiz böyle açıklanırdı herhalde  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

berbat oynadık on kişiyi yenemiyorduk neden ben sürekli sırıtıyorum anlamadım :D

hep olur böyle maçlar. hikayeyi güzelleştirir. benim de hiç olumsuzluktan filan bahsedesim gelmiyor :D

Çevrimiçi Necmi

Ben de 2. olacak dedim. Bana ödül yok napalım  :D Bu arada Başakşehir puan kaybeder de dedik @Necmi abiyle  :utan
başak puan kaybetmezse nasıl ikinci olacaktıkki  :D
ikinci olacağız diyen herkes zaten başak puan kaybeder demiş oluyor :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

başak puan kaybetmezse nasıl ikinci olacaktıkki  :D
ikinci olacağız diyen herkes zaten başak puan kaybeder demiş oluyor :evillol:
Kafa gitmiş  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

son adamdan mı haberi yokmuş.

yahu şu pozisyonun tartışılması bile abes. azıcık karakterli olsunlar. atiba'nın topu açmasının konuyla ne ilgisi var belki atiba uçuyor gidip alacak o topu kalecinin ayağından. bunları değerlendirmek hakemin işi değil ki. kalenin önünde kaleciyle 1v1 kalmış dribling halindeki oyuncu bunlar kırmızı kart için yeterli. yeri gelince kuralları bile unutuyorlar sağolsunlar.

ayrıca kasımpaşa'lı oyuncu öyle bir kaydı ki başka yerde bu hareketin kendinin bile kırmızı olduğu tartışılabilirdi. direk sakatlamaya yönelik kontrolsüz kayma. kırmızıyı kolaylaştırdı bu aksiyonuyla sağolsun.

Çevrimiçi Necmi

yahu şu pozisyonun tartışılması bile abes. azıcık karakterli olsunlar. atiba'nın topu açmasının konuyla ne ilgisi var belki atiba uçuyor gidip alacak o topu kalecinin ayağından. bunları değerlendirmek hakemin işi değil ki. kalenin önünde kaleciyle 1v1 kalmış dribling halindeki oyuncu bunlar kırmızı kart için yeterli. yeri gelince kuralları bile unutuyorlar sağolsunlar.

ayrıca kasımpaşa'lı oyuncu öyle bir kaydı ki başka yerde bu hareketin kendinin bile kırmızı olduğu tartışılabilirdi. direk sakatlamaya yönelik kontrolsüz kayma. kırmızıyı kolaylaştırdı bu aksiyonuyla sağolsun.
ayağını kaldırmasa atiba üstünden atlayacaktı :bandit:

Çevrimiçi Necmi

hep olur böyle maçlar. hikayeyi güzelleştirir. benim de hiç olumsuzluktan filan bahsedesim gelmiyor :D
şampiyonluklar kötü oynadığın maçlarda aldığın üç puanlarla gelir
her maç iyi olamayız. önemli olan kazanmak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

şampiyonluklar kötü oynadığın maçlarda aldığın üç puanlarla gelir
her maç iyi olamayız. önemli olan kazanmak.
Önemli olan nokta bu kötü oynadığımız maçların sayısını azaltmak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

ben de seviyorum bu adamı. bu sene ekstra çabalıyor, didiniyor.

tamam adam yeteneksiz ama çok çalışkan. bu tür kafası çalışan uzun ceza sahası santraforlarında olgunluk önemli. 25'lere kadar alt liglerde sürünüp 30a doğru patlama yapan bu tarz çok adam vardır italya'da almanya'da.

çok çalış umut. hazır 2 maçı kurtardın taraftar nezdinde kredi de kazandın. geliştir kendini. senin olabileceğin santrafor tipi için yaşın fazla değil. fiziğini güçlendir, dayanıklılığını artır, son vuruşlarını keskinleştir. en kötü 2. santrafor bakma derdinden kurtarırsın bizi yıllarca hizmet edersin.
nerede duracağını nereye hareketleneceğini biliyor onun ekmeğinide az çok yiyor.

Çevrimdışı ferdi1903

burak lajic ve elneny nin asiri kötü oynamasi maci bu hale getirdi, atiba gökhan ve caner olmasa bugün puan kaybi kesindi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Abdullah Avcı’nın başarılı olmasını çok ama çok istiyorum.
Adam artık cidden bişeyleri hakediyor.
Çalışıyor, emek harcıyor , düşünüyor.
İnsallah bu camiada ismi güzel anılacak bir insan olacak.

7 Şampiyonluk + 1 Uefa Kupası + 3 Çeyrek Final CL  + 1 Yarı Final CL bunun için yeterli olur.  :ok:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

burak lajic ve elneny nin asiri kötü oynamasi maci bu hale getirdi, atiba gökhan ve caner olmasa bugün puan kaybi kesindi
Sadece bu mac degil, bu seriyi yakalamamizin en büyük sebebi caner gökhan ve atiba.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi murat

elneny nin kötü oynadığına katılmıyorum.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Öncelikle tebrikler Beşiktaşım  :claps: :claps:

Yeni bitme eyyamcı hakeme, VAR'daki cücüye ve tüm renklilere g..sin (=gelsin) bu son dakika golümüz.

Ama her zaman dediğim gibi; elimizdeki kadro lige göre hiç fena değil gayet iyi hatta, ama Avcı takımı oynattıramıyor aksine taktiksel anlamda baltalıyor, belli oyuncuların hırsı ve çabaları getiriyor galibiyeti... umarım en kısazamanda kendisine teşekkür eder ve vedalaşırız.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Abdullah Avcı’nın başarılı olmasını çok ama çok istiyorum.
Adam artık cidden bişeyleri hakediyor.
Çalışıyor, emek harcıyor , düşünüyor.
İnsallah bu camiada ismi güzel anılacak bir insan olacak.

7 Şampiyonluk + 1 Uefa Kupası + 3 Çeyrek Final CL  + 1 Yarı Final CL bunun için yeterli olur.  :ok:
Burda yazdıklarını herkes ister de gerçekçi olup uçmamakta fayda var. Sonra çok üzülüyoruz. Bir defa bu CL takımı bütçeleriyle bizim dışımızda kimse mücadele edemez ama şu şartlarda biz de edemeyiz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı caner.eryigit

Kuduruyor zanım evladım havuz medyası sırma saçlının ağzından salyalar akıyor.
Ya bir tane yönetici şöyle canlı yayına bağlanıp alttan üsten sokuşturup çıkarsa çok mu zor arkadaş.

Çevrimdışı MUSTAFA_

elneny nin kötü oynadığına katılmıyorum.
Elneny son dönemde o kadar iyi oynuyor ki vasat oynayınca kötü oynuyor sanılıyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Gökhan‚ Burak‚ Necip ve Victor Ruiz kart sınırında.

Ruiz ve Necip tamam da Gökhan ve Burak mutlaka derbide sahada olmalılar. :akuma:

Çevrimiçi yaço58

yalnız tüm spor kanallarında bizim aleyhimize yayın yapıyorlar resmen nasıl koyduksak vidaya faula yok diyorlar atibanın pozisyona sarı diyorlar koiitaya sarı değil diyende varmış valla yazık günah yönetim niye uyuyor 3 puan iyi güzel ama göz göre göre adamlar bizi biçmiş nasıl konuşmazlar neyi bekliyoruz onu anlamıyorum

Çevrimdışı cursedofdragon

önemli deplasmanlar da kazanıyor olmamız daha önemli 2.ci yarı evimizde de yenersek bunları  :naughty:

https://twitter.com/firatgunayer/status/1203756794994155521

Çevrimiçi yaço58

Gökhan‚ Burak‚ Necip ve Victor Ruiz kart sınırında.

Ruiz ve Necip tamam da Gökhan ve Burak mutlaka derbide sahada olmalılar. :akuma:
burak hangi ara geldi sınıra gökhanla burak mutlaka olmalı malatya maçında kovalayacaklardır cezalı duruma düşürmek için inşallah sahada olurlar