Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2555876 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gökhan‚ Burak‚ Necip ve Victor Ruiz kart sınırında.

Ruiz ve Necip tamam da Gökhan ve Burak mutlaka derbide sahada olmalılar. :akuma:
Necip kartı görebilir. Gökhan ve özellikle Burak çok dikkatli olmalılar. Ruiz'in FB maçından önce oynamasını beklemiyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Burda yazdıklarını herkes ister de gerçekçi olup uçmamakta fayda var. Sonra çok üzülüyoruz. Bir defa bu CL takımı bütçeleriyle bizim dışımızda kimse mücadele edemez ama şu şartlarda biz de edemeyiz  :tabe:

@MUSTAFA_ CL yi almıyoruz zaten. Bırak onu Madrid,Barca Bayern alsın.Biz söyle çeyreklerde, yarılarda takılalım yeter  :biggrinking:
Uefayı almasına alırız da asılmıyoruz lig için ne tırt takımlar aldı o kupayı sen biliyosun  :kop:

Çevrimdışı cursedofdragon

Gökhan‚ Burak‚ Necip ve Victor Ruiz kart sınırında.

Ruiz ve Necip tamam da Gökhan ve Burak mutlaka derbide sahada olmalılar. :akuma:

malatya maçıne en eyyamcı hakemi atarlar mutlak burak ve gökhana kart gösteririler.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

malatya maçıne en eyyamcı hakemi atarlar mutlak burak ve gökhana kart gösteririler.

Çıkıp iki kelam etmezsek zaten öyle olacak Gülhanım.
Adamlar bir hata yapsakta ipimizi çeksek diye bekliyorlar.
Douglas ve Umutla cıkmak en güzeli gibi.

Çevrimdışı worns

pek zamanı değil ama yahu bu douglas öldü mü kaldı mı? ikide bir aklıma geliyor adam yine kadroda yok. gökhan'ı yedekleyecek adam yok dedik bir sene güya bir yedek aldık adam sezon boyunca ortada görünmedi. 35 yaşında her maç gel git yapan adamı yine dinlendiremiyoruz. kart sınırındayken en azından malatya maçında kenarda oturtulabilirdi. ama yine yedeği yok adamın.

Çevrimdışı MUSTAFA_

@MUSTAFA_ CL yi almıyoruz zaten. Bırak onu Madrid,Barca Bayern alsın.Biz söyle çeyreklerde, yarılarda takılalım yeter  :biggrinking:
Uefayı almasına alırız da asılmıyoruz lig için ne tırt takımlar aldı o kupayı sen biliyosun  :kop:
Bırak Avrupa'yı. En son Avrupa'yı düşündüğümüzde sonu iyi yere gitmemişti. Şu sıralar ligi koyalım ligi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sEuL

pek zamanı değil ama yahu bu douglas öldü mü kaldı mı? ikide bir aklıma geliyor adam yine kadroda yok. gökhan'ı yedekleyecek adam yok dedik bir sene güya bir yedek aldık adam sezon boyunca ortada görünmedi. 35 yaşında her maç gel git yapan adamı yine dinlendiremiyoruz. kart sınırındayken en azından malatya maçında kenarda oturtulabilirdi. ama yine yedeği yok adamın.

Aciklama yapildi ilk devreyi kapatti diye, onun icin bosuna bekleme derim.

Çevrimdışı worns

ben de öyle diyecektim ama douglas yok ki çıkalım. adam aylardır piyasada yok. en son gördüğümde ligin 3. maçı filandı herhalde

:tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aciklama yapildi ilk devreyi kapatti diye, onun icin bosuna bekleme derim.

Douglas'ı sahada bir görebilseydik iyiydi. En azından sağ kanatta iş yapardı bence  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Douglas'ı sahada bir görebilseydik iyiydi. En azından sağ kanatta iş yapardı bence  :tabe:

Bi de 3 yıllık sözleşme vermişiz adama. Bir ara görürüz herhalde

Çevrimiçi Necmi

yenge Gökhana bu sabah bayat ekmekle kuru sandvic yapmış herhalde asistte kaldı :D

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bakın bu ciddi anlamda manipüle etmektir olayları.
Bugün Lens yada Umut olmasa biz koskoca bir 2 puana ve milyonlarca Euroluk bir gelirden olabilirdik.
Hala resmi siteden cıkıp sununla alakalı konusmuyoruz .

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

3 puanı bana borçlusunuz maça gitmedim :D

acaba gitsem mi diye düşünmen bile maçı zora soktu @MURAT abi, eğer asla gitmeyecem falan deseydin 3-0 rahat rahat yenerdik  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

yenge Gökhana bu sabah bayat ekmekle kuru sandvic yapmış herhalde asistte kaldı :D
Buna da şükür. Burak aç kalmış herhalde. Arada davet etsinler  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu kornerler cidden bize sıkıntı olmaya başladı. Umarım bu durumu düzeltiriz  :tabe:

https://twitter.com/nuriduz17/status/1203762372437041157

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş, yıllardır kazanamadığı Konya deplasmanından sonra,  yine yılllardır kazanamadığı Kasımpaşa deplasmanından da galibiyetle ayrıldı..
Sıra fenerde 😏

Çevrimdışı MUSTAFA_

Caner Erkin'den maç sonu paylaşımı  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

:kop:

Bu kornerler cidden bize sıkıntı olmaya başladı. Umarım bu durumu düzeltiriz  :tabe:

https://twitter.com/nuriduz17/status/1203762372437041157

katılıyorum artık rakipler ön direği çözdüler.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Yönetim çıkıp konuşsanız kardeşim............. Bu ne lan biz bir öncekine laf ederken bir başkası daha geldi.
Hele özellikle maç öncesi takımı böyle demotive etmek falan bitiriyordu bizi. Akıllan sende başkanım. Artık şu muhabbetleri yapma. Tamam yapacaksan da mesela çık yarın yap, youtube kanalımız var paşalar gibi. Güzel güzel açıkla.

Kimse söylemiyor ama bari hocamın hakkını ben vereyim. Daha doğrusu taraftarında.Taraftar çıkıp lensi oğuzhanı alkışlarken tamam yuhaladık bir kezde alkışlayalım barışalım dedik.Biz doğrusu bu derken hop şenol hocam bir anda oğuzhan muhabettini açtırıp yine bir cephe yarattı. Lensi "kaptan" yaptı Abdullah Avcı. O maç işe yaramadı ama bak buyur bu maç destekledi hoca destekledi adam bize çok kritik bir 3 puan getirdi.

Avcı ve taraftar maçı kazandıracak hamleleri yaparken, yönetim bu maçı zorlayan taraf oldu. Ama daha bu başlangıçtı. Çık konuş yönetim hakemi eleştir beini eleştir ve şu mali durum açıklama olayını da bir daha zamanında ve düzgün bir yerde yapın. Bak daha geç olmadan önlemini al bugün kurtardın başka bir zaman kurtaramazsın.

Çevrimiçi Necmi

neyse bu hafta kötü oynadığımıza göre haftaya iyi oynarız. Taraftarın önünde bu kadar kötü olmazlar herhalde :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yeni anketimiz açıldı. Tahminleri alalım  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı caner.eryigit

neyse bu hafta kötü oynadığımıza göre haftaya iyi oynarız. Taraftarın önünde bu kadar kötü olmazlar herhalde :bandit:
Şu hava +7000-8000 taraftar yazar maç birde pazar günü full olur..