Yönetim çıkıp konuşsanız kardeşim............. Bu ne lan biz bir öncekine laf ederken bir başkası daha geldi.
Hele özellikle maç öncesi takımı böyle demotive etmek falan bitiriyordu bizi. Akıllan sende başkanım. Artık şu muhabbetleri yapma. Tamam yapacaksan da mesela çık yarın yap, youtube kanalımız var paşalar gibi. Güzel güzel açıkla.
Kimse söylemiyor ama bari hocamın hakkını ben vereyim. Daha doğrusu taraftarında.Taraftar çıkıp lensi oğuzhanı alkışlarken tamam yuhaladık bir kezde alkışlayalım barışalım dedik.Biz doğrusu bu derken hop şenol hocam bir anda oğuzhan muhabettini açtırıp yine bir cephe yarattı. Lensi "kaptan" yaptı Abdullah Avcı. O maç işe yaramadı ama bak buyur bu maç destekledi hoca destekledi adam bize çok kritik bir 3 puan getirdi.
Avcı ve taraftar maçı kazandıracak hamleleri yaparken, yönetim bu maçı zorlayan taraf oldu. Ama daha bu başlangıçtı. Çık konuş yönetim hakemi eleştir beini eleştir ve şu mali durum açıklama olayını da bir daha zamanında ve düzgün bir yerde yapın. Bak daha geç olmadan önlemini al bugün kurtardın başka bir zaman kurtaramazsın.