Sebepleri ben sayayım abi sana
çok dobra adam
yönetimi hep taraftar önünde ifşa eder başarısızlık durumunda ve direk uzar
hiç bir takımla bir seneyi bitiremez
birde laf çakar falan gazetecilere
ha bide bütün takımlarda forma giyen bir Beşiktaş "efsanesidir" kendisi
arma için çalışır oynar mesela araba vericez derler hemen girer arma için oynar yoksa normalde oynamaz
teknik direktörlüğü pek sevmiyorum zorundalıktan yapıyorum der
ha bide muhteşem futbol kültürüyle bekleri önemsiz sayar
18 yaşında eşya piyangosundaki araç için yaptıgı bir şeyi temcit pilavı gibi öne getirmek doğru değil adam amatör ruhla çocuklukla dolmuşla idmana gidip gelirken yöneticiye gol atarsam arabayı bana verirmisiniz demiş sakat olmasına rağmen araba için çıkıp oynamış gol atıncada değiştir beni demiş ne var bunda ikide bir bunu yazıp durursunuz ki
sanki çok muhteşem takımları çalıştırdı da 1 seneyi bitirmez diyorsun
20sene önce filan yanındaki renkliyi bozmak için sol bek çok önemli bi mevkii değil demiş ordaki inceyi gör önce. sonra aurello %95 pasla oynarken onun gibi oynasam ben %100 pas veririm hiç araya oynuyor mu risk alıyor mu dediğiini kimse görmez mesela
t.d .liği sevmiyorum zorunlulukdan yapıyorum dediği vidyoyu getir lütfen ben hiç duymadım bunu ama bu sene yada önceki sene hocalık planlarını kendine koydugu hedefi röportajlarında dinledim hiç de öle dediğin gibi zorunlulukdan yapan adam cümleleri değildi.
şu an için yeterlidir değildir yetersiz görürsün eyvallah ama sunduğun argümanlar mesnetsiz...