Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2543380 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı ardiles

renklilerle rekabetimizde ilklerin kulübü olmakla övünürüz. henüz alınmamış ve sahibini bekleyen rütbeler çekmecelere kilitlenmiş bekliyor. ilk batan, ilk kayyum atanan, ilk satılan... araplarla kültürel anlaşmazlığımız nedeniyle katarlı şeyh konusunu revize ediyorum, yiğit azeri işadamları ne güne duruyor rus oligarkta olabilir.

Çevrimdışı mylife1903

renklilerle rekabetimizde ilklerin kulübü olmakla övünürüz. henüz alınmamış ve sahibini bekleyen rütbeler çekmecelere kilitlenmiş bekliyor. ilk batan, ilk kayyum atanan, ilk satılan... araplarla kültürel anlaşmazlığımız nedeniyle katarlı şeyh konusunu revize ediyorum, yiğit azeri işadamları ne güne duruyor rus oligarkta olabilir.
Bizim takimi alsa alsa yd alir
Kendimizi intihar ederiz sonra

Çevrimdışı ardiles

şimdi bazı arkadaşlar bana kızabilir neden kulübün satılmasını istiyor diyebilir. beşiktaş gs ve fb arasında iddia edildiği gibi bir rekabet yok. suni rekabet ortamı oluşturulmuş. bu üç kulübü sömürenler birbiriyle dirsek temasında, aynı semtin çocukları. bu kulüplerin sırasıyla yaşadığı dönemsel sorunlara bakın hepsi copy paste.

rekabet olmadan gelişim olmaz, rekabet için şirketleşmek gerekli siz asıl o zaman izleyin rekabeti. ortalık kan gölüne döner.

Çevrimdışı ardiles

Bizim takimi alsa alsa yd alir
Kendimizi intihar ederiz sonra

hangi parti olursa olsun, siyasilere yakın durmuş kimselere dur ihtarı verilir. oy kaybı endişesiyle yanaşmazlar. onların tek isteği vergi kaynağı yaratmak olur. futbolcu vergileri artırılır ve avrupadaki gibi gelir vergisini futbolcu öder. hükümet vergi konusunda koca kulüple muhatap olarak oy kaybı endişesi yaşamak yerine futbolcuyla muhatap olur. halk için de daha cazip olur kimse tepki göstermez. hali hazırda hiçbir kulüp vergi ödemiyor, sürekli af bekliyor. o vergileri yine biz ödüyoruz olan bize oluyor. önce bu durumun değişmesi lazım. sonra oturup vergilerin nereye gittiğini tartışırız. aşama aşama...

Çevrimdışı levitate

iban tedavisi uygulamışız sakatların çoğu iyileşmiş hobaa
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

iban tedavisi uygulamışız sakatların çoğu iyileşmiş hobaa
Topçular bu konularda çok duygusal biliyorsun  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

Topçular bu konularda çok duygusal biliyorsun  :ebebe:
çok kızamayız aslında :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

bielsa bu... herşeyi her an yapabilir...

bize alacaksın bielsa yı.. yanına da üzülmez i koyacaksın... el loco ve deli ibo... inanılmaz proje olur...

Bielsa'nın 2. olduğu ligde lider olan takımın hocası var. Leeds'i bırak West Brom'a bak :)

Çevrimdışı worns

Uluslararası sermayenin ne işi olur allahaşkına batmış Türk kulüpleriyle. Zaten toplumsal-siyasal dengeler aracılığıyla ayakta tutulmaya çalışılan, reel anlamda iflas halinde olan yapılar. Futbol ortamı, ligin seviyesi, değeri vs belli. Bu kadar borçtan kim dönüp de orta vadede karlılık umabilir. Arap'ı da almaz Rus'u da almaz. Hatta YD bile almaz.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bielsa'nın 2. olduğu ligde lider olan takımın hocası var. Leeds'i bırak West Brom'a bak :)
Allah korusun
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı AigleBordeaux

Her hafta Avcı’yla yaşadığımız
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı worns

İşin finansal boyutu üzerine laf açılmışken bir kaç şey söyleyesim geldi. @ardiles in sahte rekabet-dirsek temasında sömürücüler önermesi tamamen doğru. Esasen futbol kulüpleri şu anda olması gereğinden, gerçek değerinden büyük balonlara dönüştü. Bu gidişatın sürdürülmesinde bu denli hevesli olunmasında bir kaç neden var. Birincisi futbol kulüplerinin mevcut yapısının rant çevrelerini beslemek için son derece ideal bir hukuki zemine oturması. Bizden sonrası tufan anlayışıyla şişen faturaların bedelini ise tüm toplum ödeyecek. İkincisi elverişli toplumsal kontrol araçları olmaları. Üçüncüsü ise köklü ve duygusal bağ kuran bireylerin çokluğu nedeniyle bu kulüplerin olası çöküşünün ciddi bir siyasal karşılığı olması riski ve herkesin elbette bundan kaçınmak istemesi. Futbol kulüplerinin batışı aslında total çöküşü çok daha kolay görünür hale getirir.

Bizim ülke olarak bu denli şişik bir ekonomiyi uzun vadede sübvanse edecek gücümüz yok aslında. Çin ya da Rusya gibi devlet tekelleri eliyle durumu kotaramayız. Futbol ekonomisini ayakta tutabilecek böyle bir kamusal sermaye gücüne sahip değiliz. Kısa vadeli çözümler günü kurtarır ancak uzun vadeli bilançoyu daha ağır hale getirir. Şu an çözüm olarak ortaya konulan projeler orta uzun vadeli bir çözüm getirmiyor. Ekonominin yasaları gereği bu kulüpler er ya da geç çökmek sonra ise piyasanın ürettiği değer neyse o aralıktaki ekonomik bilançolara dönmek durumunda. Bunun da genel bir ekonomik krizin uzantısı olarak çok uzak olmayan bir gelecekte gerçekleşeceği öngörülebilir.
[ Son Düzenleme: 26 Ekim 2019, 00:11:25 worns ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

şimdi bazı arkadaşlar bana kızabilir neden kulübün satılmasını istiyor diyebilir. beşiktaş gs ve fb arasında iddia edildiği gibi bir rekabet yok. suni rekabet ortamı oluşturulmuş. bu üç kulübü sömürenler birbiriyle dirsek temasında, aynı semtin çocukları. bu kulüplerin sırasıyla yaşadığı dönemsel sorunlara bakın hepsi copy paste.

rekabet olmadan gelişim olmaz, rekabet için şirketleşmek gerekli siz asıl o zaman izleyin rekabeti. ortalık kan gölüne döner.

Kim kızıyor abi bu fikre allah aşkına, görüyoruz profesyonel yöneticileri adamlar vın uzuyolar. Fikret orman dedik güvendik adam 2 sene takımı tınlamadı en sonda harcama yapıp topuk yaptı. Fikret ormanın kendi şirketi olsaydı ilk seneler yine aynı yönetim olurdu ama ondan sonra 2 sene bırakmazdı hadi diyelim 2 sene yine saldı, en son sene bu kadar bol keseden hareket edemezdi.

Çevrimdışı worns

Kim kızıyor abi bu fikre allah aşkına, görüyoruz profesyonel yöneticileri adamlar vın uzuyolar. Fikret orman dedik güvendik adam 2 sene takımı tınlamadı en sonda harcama yapıp topuk yaptı. Fikret ormanın kendi şirketi olsaydı ilk seneler yine aynı yönetim olurdu ama ondan sonra 2 sene bırakmazdı hadi diyelim 2 sene yine saldı, en son sene bu kadar bol keseden hareket edemezdi.

Yakın dönemde ya da şu anda yönetimde olan hiç kimse bu kulübü satın almaz. İmkanı olsa dev bir sermayeyi kontrol etse yine almaz. Şu an görev alacak motivasyonu bulmalarının nedeni kulüplerin mevcut yapısı. En iyi olanı kötü yönetse bile hesap vermeyeceğini, en kötü olanı ise sağlam rant zincirleri yaratıp yine hesap vermeyeceğini bilerek bunun rahatlığıyla kolları sıvıyor.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Yakın dönemde ya da şu anda yönetimde olan hiç kimse bu kulübü satın almaz. İmkanı olsa dev bir sermayeyi kontrol etse yine almaz. Şu an görev alacak motivasyonu bulmalarının nedeni kulüplerin mevcut yapısı. En iyi olanı kötü yönetse bile hesap vermeyeceğini, en kötü olanı ise sağlam rant zincirleri yaratıp yine hesap vermeyeceğini bilerek bunun rahatlığıyla kolları sıvıyor.

Evet bende onu diyorum kimse almaz. Ama hayal ya işte şöyle psgnin başkanı gibi biri gelse parayı vursa, borcu yok artık bu külübün ekstradan da süper yıldızlar falan  :lol:

Çevrimdışı sametbagan

Avcıya ben gs maçına kadar süre vermiştim gs maçı kaderini belirler demiştim.

Ama takım gerçekten umut vermiyor maalesef.

Hani ne şuster gibi rakip sahada oynuyor ne aybaba gibi coşkulu oynuyor ne de biliç gibi takım savunmasını iyi yapıyor.

Aklıma şey geldi aykut kocaman son fener hocası iken ''bir takımın 3 sezonda başına gelecek sakatlık ,aksilik ve becerisizlik 10 haftada başımıza geldi.''diye.

Ben de avcıyı tıpkı buna benzetiyorum gerçekten çok şanssız bir hoca.Sanırım gs maçında alacağımız skor kadar oynayacağımız oyunda çok önemli.

Sizi bilmem ama ben yarın hem çevremdekilerin sağlığı hemde kendi sağlığım açısından izlemeyeceğim.Maalesef çok kabız futbol oynamaya başladık.

Çevrimdışı tangaz

vidanın mr temiz çıkmış oynamasında engel yokmuş burak ve diabinin de oynama ihtimali varmış
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Akil Emre

Avcıya ben gs maçına kadar süre vermiştim gs maçı kaderini belirler demiştim.

Ama takım gerçekten umut vermiyor maalesef.

Hani ne şuster gibi rakip sahada oynuyor ne aybaba gibi coşkulu oynuyor ne de biliç gibi takım savunmasını iyi yapıyor.

Aklıma şey geldi aykut kocaman son fener hocası iken ''bir takımın 3 sezonda başına gelecek sakatlık ,aksilik ve becerisizlik 10 haftada başımıza geldi.''diye.

Ben de avcıyı tıpkı buna benzetiyorum gerçekten çok şanssız bir hoca.Sanırım gs maçında alacağımız skor kadar oynayacağımız oyunda çok önemli.

Sizi bilmem ama ben yarın hem çevremdekilerin sağlığı hemde kendi sağlığım açısından izlemeyeceğim.Maalesef çok kabız futbol oynamaya başladık.
Maçı 10 - 0 bile kazansak avcıyı istemem , ne oynattığı belli değil. Rakip takım sadece kendi sahasında beklesin bizimkiler elbet topu kaybediyor ve hızlı atağa çıkıyor.
Çok istemesemde Sergen gelsin devre arasıda sözleşmesi biten Zlatanı getirsinler bu takımın heyecana ihtiyacı var.

Çevrimdışı mylife1903

Maçı 10 - 0 bile kazansak avcıyı istemem , ne oynattığı belli değil. Rakip takım sadece kendi sahasında beklesin bizimkiler elbet topu kaybediyor ve hızlı atağa çıkıyor.
Çok istemesemde Sergen gelsin devre arasıda sözleşmesi biten Zlatanı getirsinler bu takımın heyecana ihtiyacı var.

Zlatan oyuncu/menejer olarak gelsin
Kendini oyuna alip ortasahadan rovosanka yapsin

Su adamin vurdugu yerden bizim takimda kaleye yetistiremeyecekler var :evillol:

Çevrimdışı tangaz

bence de avcı kesinlikle gitmeli. bu cümleyi kurarken adamın şanssızlıklarını düşünüyorum bir defa en büyük şanssızlığı f.ormanla çalışması idi zamanında transfer yapmayan takımı geç kurup hocaları zor duruma düşüren maaşları ödemeyen verdiği ödeme sözlerini tutmayan yeni başkanın imasına göre oyunculara yalan söyleyen bir başkanla çalışması büyük talihsizlik avcı adına. sonra yaşanan sakatlıklar kartlar filan da diğer talihsizlikleri. bunları göz önüne alıp adama da haksızlık ediyoruz diyebilirim adalet bana bunu emrediyor lakin kesinlikle gitmeli demek durumundayım çünkü sahada ne yaptıgı belli değil takımın yanlışta ısrarcı katı inatçı ve loser bi karakter ve bu nedenle kesinlikle gitmeli 10-0 kazansak dahi gitmeli. geseyi yenip 3 puan mı kazandık merak etmeyin 3 haftada fazlası ile iade eder avcı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sametbagan

Zlatan ve fabriyi getirip fazla maaşa alnları göndersek devre arası hocanın bile gitmesine gerek kalmaz.Zlatan saha içinde bütün oyunculara yapmaları gerekeni söyler zaten.

Klasik türkiye ligi ,hala çözemediklerine inanamıyorum vallahi.Atanınla tutanın en iyisi olacak geri kalanları vasat bile olsa şampiyonluğa oynuyorsun.

Araya 2 winner oyuncu bulabilirsen orta saha ve kanat zaten lige ambargo koyuyorsun be kadar net.

Çevrimdışı tangaz

Zlatan ve fabriyi getirip fazla maaşa alnları göndersek devre arası hocanın bile gitmesine gerek kalmaz.Zlatan saha içinde bütün oyunculara yapmaları gerekeni söyler zaten.

Klasik türkiye ligi ,hala çözemediklerine inanamıyorum vallahi.Atanınla tutanın en iyisi olacak geri kalanları vasat bile olsa şampiyonluğa oynuyorsun.

Araya 2 winner oyuncu bulabilirsen orta saha ve kanat zaten lige ambargo koyuyorsun be kadar net.

X bir hoca ile zlatana 3 top gider avcı ile 1  :D

Çevrimdışı sametbagan

X bir hoca ile zlatana 3 top gider avcı ile 1  :D
e yeter zaten o bir top gol atabilen adama geldimi sıkıntı yok.
Aklına ankaragücü maçında umut nayırın 1 ve  dabinin kaçırdığı 2 pozisyonda ibrahimovici  getir

Çevrimdışı tangaz

e yeter zaten o bir top gol atabilen adama geldimi sıkıntı yok.
Aklına ankaragücü maçında umut nayırın 1 ve  dabinin kaçırdığı 2 pozisyonda ibrahimovici  getir

aklıma avcı öncesi de geliyor ve avcı yetersiz sonucuna iyice kapılıyorum  :D

+a.gücü gibi rezil bir rakibe karşı dahi 3 pozisyon sayamıyoruz durumun vehametine bakarmısın  :ebebe:
[ Son Düzenleme: 26 Ekim 2019, 11:58:16 tangaz ]

Çevrimdışı mylife1903

aklıma avcı öncesi de geliyor ve avcı yetersiz sonucuna iyice kapılıyorum  :D

+a.gücü gibi rezil bir rakibe karşı dahi 3 pozisyon sayamıyoruz durumun vehametine bakarmısın  :ebebe:
Kadromuz angaragucunden demi kotuyahu