Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2542622 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Su kadroyu bir tur verseler de senol gunese maksimumunu gorsek
Şu kadro Şenol Güneşin elinde olsa ligde ya liderdik yada 2.ci

Uefada 2 galibiyetimiz vardı en az , Bitmiş soradan takımları bile yenemeyen milli takımı Fransanın önünde lider yapan yapan adamdan bahsediyoruz
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

uefa şampiyonluğu ile bu seneki grup maçlarındaki rakiplerimizi ve oynanan oyunları mukayese edip gülüyorsan seni tutmayım git köşede gül bolbol

bu sene 3de 3 yapamayışımızın tek nedeni hocanın tercihleri ve önde yetenek eksikliğidir öndeki hiç bir oyuncunun q7 katkısı dahi veremediğini göremiyormusun
Arkadaş Quaresmanin S.L de yaptığı asist ve Golleri unutmuş abi boşver

O sene Talisca ve Cenk kadar katkısı vardı Q7 nin S.L de hatta onlardan bile daha fazla katkısı vardı , attığımız her Golde asisti vardı nerdeyse

uymaz abi italyan hoca bizim fitbol iklimine ters italyan gelir şimdi bissürü taktik filan gelemez bizimkiler o işlere direkt baskın oynatacak bir alaman tercihimdir.
Israrla Jorge Jesus demeye devam edeceğim :bandit:

Çevrimdışı sametbagan

Israrla Jorge Jesus demeye devam edeceğim :bandit:
Dur ortalık zaten karışık bide sen karıştırma ortalığı.En son boykoda da böyle diyordun

Jesusu getirmek için avcıya 6 milyon öryro tazminat jesusla da enaz senelik 3 milyondan 3 sene sözleşme yapacağımız varsayarsak fazla değil sezon sonu gelmeden jesusus göndermek için de bi 9 milyon da ona bayılırız.Sonucunu bile bile ne gerek var şimdi durduk yere 15 milyonn milyar öyro tazminat ödemeye böyle iyi.En azından taraftarın beklentisi şampiyonluktan  derbi galibiyetine evrilmişken durduk yere beklentiyi yükseltmeye gerek yok.Nasılsa sonu yine hüsran yine hüsran.Kalsın işte avcı elbet devre arasına kadar kendi kendine pes eder yapamazsa.

Çevrimdışı tangaz

Arkadaş Quaresmanin S.L de yaptığı asist ve Golleri unutmuş abi boşver

O sene Talisca ve Cenk kadar katkısı vardı Q7 nin S.L de hatta onlardan bile daha fazla katkısı vardı , attığımız her Golde asisti vardı nerdeyse

bizim taraftar namkör yunus emre yapacak bişey yok zaten bu yüzden bu haldeyiz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Dur ortalık zaten karışık bide sen karıştırma ortalığı.En son boykoda da böyle diyordun

Jesusu getirmek için avcıya 6 milyon öryro tazminat jesusla da enaz senelik 3 milyondan 3 sene sözleşme yapacağımız varsayarsak fazla değil sezon sonu gelmeden jesusus göndermek için de bi 9 milyon da ona bayılırız.Sonucunu bile bile ne gerek var şimdi durduk yere 15 milyonn milyar öyro tazminat ödemeye böyle iyi.En azından taraftarın beklentisi şampiyonluktan  derbi galibiyetine evrilmişken durduk yere beklentiyi yükseltmeye gerek yok.Nasılsa sonu yine hüsran yine hüsran.Kalsın işte avcı elbet devre arasına kadar kendi kendine pes eder yapamazsa.

sence yapabilme ihtimali var mı?

ben hiç öyle bir ihtimal görmüyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sametbagan

sence yapabilme ihtimali var mı?

ben hiç öyle bir ihtimal görmüyorum.
Çıkmayan candan ümit kesilmez zaten yapamazsa ben istifa edeceğini düşünüyorum.

Ama her zaman söylediğim şeyi yine tekrarlayayım.Kim olursa olsun 10-15 maçta yapabilirliği belli olmaz.

avcı veya x bir kişi isim önemli değil.Biz biliçle 3 sene geçirdik.Avcıya da en az 2020-2021 sezonuna başlaması için sabır edilmeli.

Ha Türkiyede bu gerçekleşir mi dersen cık.Tüm takımı değiştiremeyeceğine göre en kolayı hocayı değiştirmek.

ligde 8 maç oynadık avrupada da 3 maç puan kaybetmeyi  hakettiğimiz sadece 2 maç var bana göre. sivas ve trabzon o maçlarda da maç 0-0 giderken penaltılarımız verilmedi.

Şimdi türkiyede kararlar skkora göre verildiği için avcının tartışılması çok normal.Sadece içerideki rize ve ankaragücü maçını bile galibiyetle tamamlasaydık 13 puandaydık.

Eğer gs maçındaki beraberlik bile avcının gitmesine yetecektir.Hatta devre arasına kadar yeni hocayla nereye transfer yapılacak diye temaslar bile yapılır gizlice

Çevrimdışı sametbagan

Misal gs iki sene şampiyon oldu kimse oyunu tartışmıyordu.Neden çünkü soru bi şekilde alıyorlardı.

Siz hiç gs hocasının skoru aldı ama oyunu güçlü değil diye bir futbol tartışıldığını duydunuz mu.

Ta ki bu sezon skor alamayana kadar.2-3 maç daha böyle giderse terim de gider.

Bu düzen her zaman böyledir.Türkiyede futbol skor üzerine kuruludur.Kimse senin oyununa bakmaz.

@mylife1903 dediği gibi türkiyede horoz olacan koyup geçecen ne tartışma olur ne sorgulama.

Çevrimdışı mylife1903

Misal gs iki sene şampiyon oldu kimse oyunu tartışmıyordu.Neden çünkü soru bi şekilde alıyorlardı.

Siz hiç gs hocasının skoru aldı ama oyunu güçlü değil diye bir futbol tartışıldığını duydunuz mu.

Ta ki bu sezon skor alamayana kadar.2-3 maç daha böyle giderse terim de gider.

Bu düzen her zaman böyledir.Türkiyede futbol skor üzerine kuruludur.Kimse senin oyununa bakmaz.

@mylife1903 dediği gibi türkiyede horoz olacan koyup geçecen ne tartışma olur ne sorgulama.
Ortasira takimi olursan oyuna bakilir
Kimi almisin kimi oynatmisin
Kimi kaca satmisin

Buyuk takim kotu oynarken de mac kazanan takimdir
Yildiz oyuncun cikar atar 2 tane canakkale gecilmez yapar reali de yenersin

Çevrimdışı caner.eryigit

Adamlar işini şansa bırakmayacaklsr bu sene belli oldu böyle birşry yok cumhurbaşkanı federasyon başkanı spor bakanı hayret edersin divan kurulunda kupa töreni yapacaklar az sonra

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Adamlar işini şansa bırakmayacaklsr bu sene belli oldu böyle birşry yok cumhurbaşkanı federasyon başkanı spor bakanı hayret edersin divan kurulunda kupa töreni yapacaklar az sonra

Boşversene ya, hakemmiş,lobiymiş, düzgün oyunmuş falan. Eğer tdmiz dobra sergen, kanatımız quaresma olsaydı orda biz olurduk ve uefadan 3 maç galibiyet ödülümüz verilirdi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Burak yılmaz kesin olarak derbide yok.  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı haluk.m

Burak hangi ts-gs maçında iyi oynamış ki şimdi onu arıyoruz? son oynadığı gs maçı aklıma geldikçe  :s20: 

Çevrimdışı Akil Emre

Burak hangi ts-gs maçında iyi oynamış ki şimdi onu arıyoruz? son oynadığı gs maçı aklıma geldikçe  :s20:
Şuçu burakta arayacağımıza bize güvenle umut nayiri yedek tutanlarda arayalım bnce. Derbide de direk diaby forvet oynasın .

Çevrimdışı haluk.m

Şuçu burakta arayacağımıza bize güvenle umut nayiri yedek tutanlarda arayalım bnce. Derbide de direk diaby forvet oynasın .

Bu da işin başka bir yönü, transfer sezonuna baktığımızda 17m€  ile rekor bizde ama en eksik takımda yine biziz.(+aldığımız oyuncuya para vermeyip küstürüyoruz)  Eski yönetimi götüren de bu kötü tercihler oldu, şimdi yeni yönetimi destekleyip Beşiktaş'ı yetersiz oyunculardan kurtarma vakti. 

Çevrimdışı Karabay

Malatyaspor resmi facebok ve twitter adreslerini takip eden var mı  :kop:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

1 ay yok denen ruiz ve douglas bugün antrenmana çıkmış :D

şoklu iban tedavisi wuhu
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

1 ay yok denen ruiz ve douglas bugün antrenmana çıkmış :D

şoklu iban tedavisi wuhu
Rahatsızlıkları duygusalmış  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı yoruk

Büyük takım çalıştırmak başkadır dedik.Avcı milli takımdan sonra bizdeki 4 aylık süreç içinde de saha dışında sınıfta kaldı.Saha içini etkiliyor pekala bu durumu.
Dikkat edin Avcı son maçlarda ilk 5-6 maçtaki bazı ısrarlarından vazgeçti ,ödün vermek zorunda kaldı.Aslında bu daha kötü oldu.İşe yaramadı, Başakşehir yıllarında bunu yapmasına gerek kalmıyordu. Gerçi ortada yine bir şey yok hani şunu oynuyor diyeceğimiz takım yok.
Sistem ısrarı dedık kaybettık sistem değişti yine kaybettik,şu aşamada yapılacak şey altyapısından A takımına kadar bir düzen getirmek ve A takım ne onayacaksa altyapılarda da aynı sistem olmalı.Yönetim değişti ,para yok ,şampiyonluk gitti ,Uefa yok ,rakipler sıkıntı içinde tam fırsatı aslında.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı murat

Stada gidip maç seyretmak işkenceye dönüşmeye başladı arkadaşlar, taraftarda kendi arasında kavga etmeye başladı birisi ıslıklıyor, birisi yuhluyor, birileri niye öyle yapıyorsun diye yanındakine kızıyor.
futbolcuların özgüveni filan yok olmuş durumda, seyirciden korkuyorlar kimse risk almak istemiyor. Galatasary maçına canım gitmek istemiyor ama mecbur gideceğiz.. :(

Güven'i santrafor oynatmak santraforsuz oynamaktan daha kötü. Çocuk geçen seneden çok kötü, ben kaleci degajlarında filan kafa topuna bu kadar büyük timing hatalarıyla çıkan bir adam görmedim.
çevresinde kimse yok top havada süzülerek geliyor adam topa kafayı isabet ettiremiyor.
Solda sağda daha faydalı Güven.
Orkan'ı alınca hocaya kızdım ama girdikten sonra tek insiyatif alan futbolcu oldu. Ötekiler top ban gelmesin diye toptan kaçıyorlardı.
Caner'e kızıyoruz, golleri yediriyor ama asistler de ondan geliyor. Takım gol anlamında bu kadar kuruyken Caner'den vazgeçemeyiz.
Oğuzhan bence dün artık Beşiktaş kariyerini bitirdi  Hoca devre arası çıkarmalıydı.. En azından ıslıklanmamış olurdu.

maç anında ve maçtan sonra aynı şeyleri düşünmüşüz süleyman abi.takımın en verimli oyuncusu caner ıslıklanıyor ha kötü oynadı dye görenler de olmuştur bir şey diyemem de bariz en çok mücadele eden oyuncu olduğu bir gerçek.avcının  değişiklikler felaket .değişiklikler yapılırken takımın en kötüsü güven dururken necipin bile oyundan alınıp güvenin oyunda kalması absürd bir durumdu.takımdaki özgüven kaybının en büyük nedeni de seyirci,şöyle örnek vereyim oğuzhan topu alıyor geriye veya yana pas veriyor seyirciden uğultu her topu ara pası atmak zorundaymış gibi çocuk ileri pas deniyor başarılı olamıyor uğultu ıslık sonra olmadık pozisyonda ileri pas atılacak poziyonda güvenli sağa sola geriye pas.oyuncuların cesaretini kırıyorlar.maçı canlı izledim oyuncuları bir değerlendireyim roco neden oynamaz necip santrafor oynar ben çözemedim biraz ağır ama en azından stoper oynamayı biliyor ligi kaldırır en azından ruiz yoksa necip değil roko oynar.necip süper maç çıkarsın illaki bir sakarlık yapar.rebechoyu beğendim ,douglas pek olmayacak gibi ama rebecho hücum savunma dengeli bir oyuncu.elneny iyiydi.boyd fena değildi aslında ama arkasında jiç ileri çıkmayan bir necip ile oynadı.çoğu pozisyonda kanatta topu aldı 30-35 metre mesafede yakınında hiç oyuncumuz olmadı eski alışkanlık q7 alıp orta yapardı boyd yalız kaldı gg ile farklı olabilir.sene başındaki transfer politikası yanlıştı demeyeyimde eksiklikler ve fazlalıklar içeriyordu.diaby ve douglas fazlaydı bir golcü eksikti stoper belki tamam gibiydi ama orası da eksik kalmış kaleci eksik ve tabi en önemli eksik 8 numara.ne kanatları çalıştırabiliyoruz ne oyunun kontrolünü elimize alıyoruz ne defansı oturtabiliyoruz.elneny ne tam bir altı ne tam bir sekiz.açıkça bu eldeki kadro ile şöyle oynasak şunlarla oynasak başarılı oluruz dedirtecek bir potansiyel yok.deneme yanılma metoduyla da sezon çöpe dönmek üzere.geriyi sağlam tutalım bir atarsak kazanırız uymaz bu takıma, her halukarda yiyoruz golü.orta kafa oyunu desen o da uymaz ,pası zaten beceremiyoruz.

Çevrimdışı murat

sövemeyecek diye bir şey yok, o konuda organizasyonumuz iyi: geçen sene şenol güneş'i savunanlar, bu sene avcı'ya sövüyor; avcı gittiğinde, savunucuları sergen'e sövecek. fabrika ayarlarına dönmek için rıza çalımbay ya da samet aybaba'nın gelmesi lazım ki hep birlikte sövelim, ardından getirilecek olan da rahat etsin.
aybaba gelirse sövmem adamın bir futbol felsefesi var topu mümkün olduğunca çabuk kazanmak ve en kısa yoldan kaleye gitmek.kupa gelir gelmez onu bilemem ama güzel futbol izlettirir.