Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2548598 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı tangaz

Sebepleri ben sayayım abi sana
çok dobra adam
yönetimi hep taraftar önünde ifşa eder başarısızlık durumunda ve direk uzar
hiç bir takımla bir seneyi bitiremez
birde laf çakar falan gazetecilere
ha bide bütün takımlarda forma giyen bir Beşiktaş "efsanesidir" kendisi
arma için çalışır oynar mesela araba vericez derler hemen girer arma için oynar yoksa normalde oynamaz
teknik direktörlüğü pek sevmiyorum zorundalıktan yapıyorum der
ha bide muhteşem futbol kültürüyle bekleri önemsiz sayar

18 yaşında eşya piyangosundaki araç için yaptıgı bir şeyi temcit pilavı gibi öne getirmek doğru değil adam amatör ruhla çocuklukla dolmuşla idmana gidip gelirken yöneticiye gol atarsam arabayı bana verirmisiniz demiş sakat olmasına rağmen araba için çıkıp oynamış gol atıncada değiştir beni demiş ne var bunda ikide bir bunu yazıp durursunuz ki

sanki çok muhteşem takımları çalıştırdı da 1 seneyi bitirmez diyorsun

20sene önce filan yanındaki renkliyi bozmak için sol bek çok önemli bi mevkii değil demiş ordaki inceyi gör önce. sonra aurello %95 pasla oynarken onun gibi oynasam ben %100 pas veririm hiç araya oynuyor mu risk alıyor mu dediğiini kimse görmez mesela

t.d .liği sevmiyorum zorunlulukdan yapıyorum dediği vidyoyu getir lütfen ben hiç duymadım bunu ama bu sene yada önceki sene hocalık planlarını kendine koydugu hedefi röportajlarında dinledim hiç de öle dediğin gibi zorunlulukdan yapan adam cümleleri değildi.

şu an için yeterlidir değildir yetersiz görürsün eyvallah ama sunduğun argümanlar mesnetsiz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Geçen sene uefa şampiyonu olmuştuk dime abi kendisi varken  :lol: :lol:

uefa şampiyonluğu ile bu seneki grup maçlarındaki rakiplerimizi ve oynanan oyunları mukayese edip gülüyorsan seni tutmayım git köşede gül bolbol

bu sene 3de 3 yapamayışımızın tek nedeni hocanın tercihleri ve önde yetenek eksikliğidir öndeki hiç bir oyuncunun q7 katkısı dahi veremediğini göremiyormusun
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

uefa şampiyonluğu ile bu seneki grup maçlarındaki rakiplerimizi ve oynanan oyunları mukayese edip gülüyorsan seni tutmayım git köşede gül bolbol

bu sene 3de 3 yapamayışımızın tek nedeni hocanın tercihleri ve önde yetenek eksikliğidir öndeki hiç bir oyuncunun q7 katkısı dahi veremediğini göremiyormusun

Geçen senede kendisi varken uefa grubundan çıkamadık. Olay quaresma falan değil evet yetenek eksikliği konusuna katılırım hocanın bazı hatalı tercihleri de var tamam ama günümüz futbolu sadece yetenekle oynanmıyor. Quaresma dönemi kapanalı çok oluyor bitti adam yahu en iyi döneminde bile katkı veremeyen adam. Bugün lense de boyda da o kadar özgürlük verilse abi sen hiç koşma maç boyunca 50 orta yap deseler onlarda quaresmanın istatistiklerini yapar. o kadar derbiye çıktı müthiş yetenek bir fb içerideki maç harici başka hiç bir maçta doğrudan çevirmedi ??? Bu mudur yetenek ??? Asıl yetenek gomezdir taliscadır. Asıl katkıyı bu adamlar verdi ve asıl yetenekler bunlardır.

Çevrimdışı Koa_lAA

ben bitek a.avcı yı merak ediyordum büyük takımda ne yapar diyerekten... sonuç yerli hoca olarak tr de bir numara şenol güneş dir benim için...

her nekadar adamı yesekte yok b planı yok, laz inadı, cuaresma sever vs. bi yığın şey...

adam sadece saha içi değil saha dışını da yönetmekte, oyuncudan verim almada avcı dan önde...

Çevrimdışı tangaz

Geçen senede kendisi varken uefa grubundan çıkamadık. Olay quaresma falan değil evet yetenek eksikliği konusuna katılırım hocanın bazı hatalı tercihleri de var tamam ama günümüz futbolu sadece yetenekle oynanmıyor. Quaresma dönemi kapanalı çok oluyor bitti adam yahu en iyi döneminde bile katkı veremeyen adam. Bugün lense de boyda da o kadar özgürlük verilse abi sen hiç koşma maç boyunca 50 orta yap deseler onlarda quaresmanın istatistiklerini yapar. o kadar derbiye çıktı müthiş yetenek bir fb içerideki maç harici başka hiç bir maçta doğrudan çevirmedi ??? Bu mudur yetenek ??? Asıl yetenek gomezdir taliscadır. Asıl katkıyı bu adamlar verdi ve asıl yetenekler bunlardır.

sen maç analizlerini yap sonra yetenek konuşalım biz quaresmanın yeteneklerini yeterliliğini değil bu seneyi konuşuyoruz sen ise geçen seneyi.  geçen sene kupadan eleniş hikayesi farklıdır bu sene farklı.

biz bu sene 3 maçı da kazanırdık önde azcık top tutan eleman olaydı 3 maçıda rahat alırdık bunu dahi göremiyormusun kalkıp bana yetenek dersi veriyorsun. beğenmediğin quaresma 10+asist yapıyordu şimdikiler ne yapıyor gol atamıyorsun gol önde top tutan geriden gelenlere zaman tanıyan tek oyuncu yok takımda.

Q7 sahada olsa biz grupda 3de 3 yapardık.

Çevrimdışı tangaz

ben bitek a.avcı yı merak ediyordum büyük takımda ne yapar diyerekten... sonuç yerli hoca olarak tr de bir numara şenol güneş dir benim için...

her nekadar adamı yesekte yok b planı yok, laz inadı, cuaresma sever vs. bi yığın şey...

adam sadece saha içi değil saha dışını da yönetmekte, oyuncudan verim almada avcı dan önde...

her açıdan önde bir de paratoner görevi vardı onu da atlamayalım yönetime de iş bırakmıyordu bu bağlamda.

sen maç analizlerini yap sonra yetenek konuşalım biz quaresmanın yeteneklerini yeterliliğini değil bu seneyi konuşuyoruz sen ise geçen seneyi.  geçen sene kupadan eleniş hikayesi farklıdır bu sene farklı.

biz bu sene 3 maçı da kazanırdık önde azcık top tutan eleman olaydı 3 maçıda rahat alırdık bunu dahi göremiyormusun kalkıp bana yetenek dersi veriyorsun. beğenmediğin quaresma 10+asist yapıyordu şimdikiler ne yapıyor gol atamıyorsun gol önde top tutan geriden gelenlere zaman tanıyan tek oyuncu yok takımda.

Q7 sahada olsa biz grupda 3de 3 yapardık.

tamam abi kasımpaşa avrupaya giderse onlar yapar 3te3

Çevrimdışı Koa_lAA

her açıdan önde bir de paratoner görevi vardı onu da atlamayalım yönetime de iş bırakmıyordu bu bağlamda.

biz kolay adam harcıyoruz orası net... şimdi avcı gidecek yerine sergen gelecek... kuvvetle muhtemel başarısız olacak... e sonra... taraftar bu sefer ona da sövemeyecek, kendi istedi... topcuları sırayla yuhlarız artık... gerçi yapıyoruz onu şuan ama neyse....

yabancı hoca getirsinler avcı gidecekse... bence kalsın ama şayet gidecekse yabancı hoca gelmeli...

Çevrimdışı tangaz

tamam abi kasımpaşa avrupaya giderse onlar yapar 3te3

güzel cevap aferim  :claps:

Çevrimdışı levitate

marcelino bizde tutar mı acaba hmm
bipbipbupbup

Çevrimdışı Egos

biz kolay adam harcıyoruz orası net... şimdi avcı gidecek yerine sergen gelecek... kuvvetle muhtemel başarısız olacak... e sonra... taraftar bu sefer ona da sövemeyecek, kendi istedi... topcuları sırayla yuhlarız artık... gerçi yapıyoruz onu şuan ama neyse....

yabancı hoca getirsinler avcı gidecekse... bence kalsın ama şayet gidecekse yabancı hoca gelmeli...

sövemeyecek diye bir şey yok, o konuda organizasyonumuz iyi: geçen sene şenol güneş'i savunanlar, bu sene avcı'ya sövüyor; avcı gittiğinde, savunucuları sergen'e sövecek. fabrika ayarlarına dönmek için rıza çalımbay ya da samet aybaba'nın gelmesi lazım ki hep birlikte sövelim, ardından getirilecek olan da rahat etsin.

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı tangaz

Maldini nasil abi?

uymaz abi italyan hoca bizim fitbol iklimine ters italyan gelir şimdi bissürü taktik filan gelemez bizimkiler o işlere direkt baskın oynatacak bir alaman tercihimdir.

Çevrimdışı mylife1903

sövemeyecek diye bir şey yok, o konuda organizasyonumuz iyi: geçen sene şenol güneş'i savunanlar, bu sene avcı'ya sövüyor; avcı gittiğinde, savunucuları sergen'e sövecek. fabrika ayarlarına dönmek için rıza çalımbay ya da samet aybaba'nın gelmesi lazım ki hep birlikte sövelim, ardından getirilecek olan da rahat etsin.
Dedim donguys girdik diye
Luce sonrasi iste
Delbokse - avci
Riza - sergen
Ertugrul - kuvvetle muhtemel atiba
Mustafa denizli - mustafa denizli

Çevrimdışı mylife1903

uymaz abi italyan hoca bizim fitbol iklimine ters italyan gelir şimdi bissürü taktik filan gelemez bizimkiler o işlere direkt baskın oynatacak bir alaman tercihimdir.
Cozum belli abi
Feliks “daha kimse olmedi” makat

En azindan biyle sunepe durmaz topcu sahada
Olen olur kalanlarla mis gibi oynariz
Azicik ustune oara verince idari islere muhasebeye yonetime falan da bakiyir

Çevrimdışı tangaz

Cozum belli abi

f. orman sonrası muhasebeyi bilançoyu çözene dek ölür abi feliks bey

Cozum belli abi

bu antreman programıyla 50 kişi sakatlanıyor bu adam gelse bizim vitaminsizler normal kalmaz abi  :lol:

zaten klasik olarak her türk takımının söyleyişidir: acilen futbol bilen bir alman td getirilmeli  :lol:

konu hep buraya dönüyor ya da klasik türk hocalara  :lol:

ben bugta mı kaldım o zaman, ben ikisini de haklı oldukları yerde savunuyor eleştirilmesi gereken yerde eleştiriyorum  :lol:
rıza yine bu kulüpten girerse  :pissed: :pissed:

Çevrimdışı mylife1903

f. orman sonrası muhasebeyi bilançoyu çözene dek ölür abi feliks bey

Abi su 20. Saniyede nays dedikten sonraki gulusune bi bakiver
Efsane ya
Bu bizim ozziyi almaz antremana olur falan basima kalir diye

Çevrimdışı tangaz

Abi su 20. Saniyede nays dedikten sonraki gulusune bi bakiver
Efsane ya
Bu bizim ozziyi almaz antremana olur falan basima kalir diye

vidyo açamıyorum şirketten akşama bakayım nays mı değil mi  :D

Çevrimdışı mylife1903

bu antreman programıyla 50 kişi sakatlanıyor bu adam gelse bizim vitaminsizler normal kalmaz abi  :lol:

zaten klasik olarak her türk takımının söyleyişidir: acilen futbol bilen bir alman td getirilmeli  :lol:

konu hep buraya dönüyor ya da klasik türk hocalara  :lol:

ben bugta mı kaldım o zaman, ben ikisini de haklı oldukları yerde savunuyor eleştirilmesi gereken yerde eleştiriyorum  :lol:
rıza yine bu kulüpten girerse  :pissed: :pissed:
Dogal seleksiyona yardimci olacak makat reyiz
Boyle habire sakatlanmadan olecekler onlar da biz de kurtulacaz sag kalan oynayacak
Nejip caner falan oynariz

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Şenol Güneş'i savunanlar sırf savunmuş olmak için savunmadılar. Abdullah Avcı'ya da öyle sövmediler. Bir tespit yaptılar, geleceğe yönelik öngörüde bulundular. Bir insana modern futbolu bilmeyen taktikten sistemden anlamayan  cahil, köylü yakıştırmaları yapmak sövmektir. FM oynayıp öğrendiği birkaç şeyle 50 senedir futbolun içinde olan adama bak benim dediklerimi yap yoksa olacaklardan sen sorumlusun demek o kişiyi aşağılamaktır. Hiç girmeyelim bu konulara, sinirlerim bozuluyor her aklıma geldikçe.

Sergen sezon öncesi daha uygun bir tercihti. Şu an Malatyaspor teknik direktörü ve orada kalmalı. Bizim taraftar olarak hatamız hep belli kişilere kanalize olup kendi kendimizi kısıtlamamız. Dünya üzerinde bize faydalı olabilecek tek teknik direktör Sergen değil şu anda. Geçmişte de Rıza Çalımbay ile Samet Aybaba değildi. İlk önce bir durum tespiti yapmak sonra bir yol haritası çizmek lazım. Bunu yapacak olan yönetim. Bırakalım yapsınlar. Fikret Bey sağ olsun her türlü kısıtladı yeni gelen yönetimi. En azından bundan sonrasında neyin nasıl olacağına kendileri karar versin.

Çevrimdışı tangaz

yoo sövmüyoruz eleştiriyoruz sadece, malumun ilanını yapıyoruz biraz da.

ama şenolu eleştirenler avcıya sövüyor mesela  :D neden çünkü dilim kopsaydı da o hatayı etmeyeydim dürtüsü ile  :bandit:

Çevrimdışı Egos

Şenol Güneş'i savunanlar sırf savunmuş olmak için savunmadılar. Abdullah Avcı'ya da öyle sövmediler. Bir tespit yaptılar, geleceğe yönelik öngörüde bulundular. Bir insana modern futbolu bilmeyen taktikten sistemden anlamayan  cahil, köylü yakıştırmaları yapmak sövmektir. FM oynayıp öğrendiği birkaç şeyle 50 senedir futbolun içinde olan adama bak benim dediklerimi yap yoksa olacaklardan sen sorumlusun demek o kişiyi aşağılamaktır. Hiç girmeyelim bu konulara, sinirlerim bozuluyor her aklıma geldikçe.

Sergen sezon öncesi daha uygun bir tercihti. Şu an Malatyaspor teknik direktörü ve orada kalmalı. Bizim taraftar olarak hatamız hep belli kişilere kanalize olup kendi kendimizi kısıtlamamız. Dünya üzerinde bize faydalı olabilecek tek teknik direktör Sergen değil şu anda. Geçmişte de Rıza Çalımbay ile Samet Aybaba değildi. İlk önce bir durum tespiti yapmak sonra bir yol haritası çizmek lazım. Bunu yapacak olan yönetim. Bırakalım yapsınlar. Fikret Bey sağ olsun her türlü kısıtladı yeni gelen yönetimi. En azından bundan sonrasında neyin nasıl olacağına kendileri karar versin.

fikret orman'ın kısıtladığı doğru, yalnız daha önce de konuşmuştuk kredi geri ödemesinin en elverişli dönemi ilk iki senesi. ayrıca fikret orman'ın son icraatları yeni yönetimin elini oldukça güçlendirdi. bu durumda ahmet nur çebi'nin yapacağı en büyük hata taraftarı dinlemek olur.

sizin çemberin dışında olmanız içindekilerin sayısını azaltmıyor ağabey. kopyala yapıştır eleştiriler devam ediyor.

Çevrimdışı autopsy

Dedim donguys girdik diye
Luce sonrasi iste
Delbokse - avci
Riza - sergen
Ertugrul - kuvvetle muhtemel atiba
Mustafa denizli - mustafa denizli

Tigana'yı atlamışsın Mylife  :D

Onur Küçük

• Ziyaretçi

yoo sövmüyoruz eleştiriyoruz sadece, malumun ilanını yapıyoruz biraz da.

ama şenolu eleştirenler avcıya sövüyor mesela  :D neden çünkü dilim kopsaydı da o hatayı etmeyeydim dürtüsü ile  :bandit:
Avcı fanboylarının Avcı döngüsü de şu şekilde gelişecek:
1-Yönetim kötü. Transferler kötü. Sorun Avcı'da değil.
2- Kadro kötü. Avcı ne yapsın?
3-Kadroyu niye bu şekilde kuruyorsun? Elinde şu X mevkisinde Y futbolcusu var ama sen gidip Z'yi oynatıyorsun.
4-Niye bu sistemde ısrar ediyorsun. Bak sistemde şu şu değişiklikleri yap. Ben FM'de böyle yapıyorum hep.
5-Anlaşıldı senden olmayacak. Ben demiştim zaten senden olmayacağını.