Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2565066 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimiçi Umutcan Kaya

tam tersi reklamını yapmayı seven biri değil mi :D

koca yaz adalı yıldız getirmeye çalışıyor diye duyumlar vardı
Medya hep yapıyor onu fikreti ormanın çizgisini bildikleri için haberleri adalı üzerinden yapıp gerçekçi haber yapmak istediler
ki adalı & x bir oyuncu ile yazdıkları isimlerden hiçbiri gelmedi
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yeter ki Sancak istesin başkanlıgı izin alır bence. 5 yıl yapıp 3 şampiyonluk alsak yeter.
Bu arada iki proje yapar. Birde Basket salonu için devletten destek aldık mı tamamdır.  :ok:

Devletten Milyarlarca dolarlık direk iş alan adam bize nasıl politik yardımı olmasın Mustafa  :D
"Efendim bu yıl CL'ye gitmemiz lazım Türk Futbolunun önü acılması için gençlerimiz bu arenaya cıkması lazım desteğinizi beliyoruz " dese başımızdakine kim ne diyebilir.  :biggrinking:
Siyasette saatler bile önemlidir. Bir anda her şey değişebilir. Benim dediğim bu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Kendisinin iptal olmadı ama Yeğenin bir projesi iptal oldu ilaç ile ilgili.

Sancakın projeleri baya destekli belli  :biggrinking:

BMC- TSK için Kirpi Üretimi - Hafif zırhlı araçların üretilmesi ve güçlendirme projesi.
Sakarya Karasu - Yaylı Sistem Araçların Üretilmesi Projesi( 571 Milyon TL )
Aselsan ile SARP Uzaktan Komutalı Silah Sistemine yönelik Projr ( 94 Milyon Euro )

Ek olarak British American Tobacco’yu almayı reddeddi.

onlar çerez altay tankı onda 1000 tank tsk garantili ve yurt dışın alıcıları ile birlikte 20-25 milyar dolarlık bir iş ve ihalesiz verildi
Türkiyenin girdiği reeldeki en büyük askeri proje bundan daha büyüğü yürürse MMU olur.
tabi bu görünen şeyler birde görünmeyen orda burda ortaya çıkan zırhlı araçlar var. el altından gizlice verilenler.

Çevrimdışı Koa_lAA

Simdiye kadar ne faydasi oldu Besiktasa da baskan olsun?

yeni yüzler lazım... aynı isimler etrafında dönüp dolaşıyoruz... faydası olmadı bu zamana kadar bundan sonra gelsin fayda sağlasın işte...

efes in basket takımında yapılan gibi profesyoneller aracılığı ile yönetsin kulübü...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

BMC- TSK için Kirpi Üretimi - Hafif zırhlı araçların üretilmesi ve güçlendirme projesi.
Aselsan ile SARP Uzaktan Komutalı Silah Sistemine yönelik Projr ( 94 Milyon Euro )

İşte ortada öyle milyarlık projeler yok Altay tankı projesi gibi  Gökhan ve aldıkları projelerde ne kadar yol aldıkları ne kadar kafa yorduğu da ortada.

Çevrimiçi Necmi

karasu fabrikası altay tankı için modernize edilmiyormu.

Çevrimdışı sametbagan

Perşembenin gelişi çarşambadan belli

Başkan gerçekten yalnız kaldı , yalnızlaştırıldı yada başarıyı hep kendisine paye çıkardı.

Bunun sonucunda da bırakmak zorunda kaldı.Taraftar kongre yönetim basın başkanı çok fazla yıprattı bu süreçte.

Bence yeni başkanla birlikte Abdullah avcıda ilk gidecekler listesinde birinci sırayı aldı.

Başkan devam etse idi o da devam edebilirdi ama yeni gelecek başkan ilk başarısız sonuçta türk tipi futbol iklimine uyup hocayı gönderir.

Ki bu şekilde kredisi azalmasın.Taraftarında isteğine bakılırsa sergen yalçın bi sonraki hocamız olur.Tabi avcı üst üste 6-7 maç galibiyet serisi yaşamazsa.

Hoş geldin kaos merhaba kahır

Çevrimiçi Necmi

İşte ortada öyle milyarlık projeler yok Altay tankı projesi gibi  Gökhan ve aldıkları projelerde ne kadar yol aldıkları ne kadar kafa yorduğu da ortada.
neden altay tankı daha yeni sergilendi fuarda prototipi bitirdiler
sanırım Türkiye testleride bitti geçtiler şimdi ummana gidiyor test için o test geçerse katar direk 250 adet sipariş vereceğini açıkladı
gecikme nedenide bmc ile alakalı değil iki sebep var tsk yerli motor dedi ve onu geliştiriyorlar
ve tank zırhını çözemediler bunun içinde erdemir ingilterede çelik fabrikası satın aldı diye biliyorum
tank çeliği üreten fabrikayı patentleriyle satın aldı orda çok iyi bir askeri hamle yapıldı bizim en büyük eksiğimiz nitelikli çelik üretimi
ve tsk dışa bağımlı istemiyor. yani prototipi yurt dışı alımla çözerlerde seri üretimi çözemiyorlar.
altay tankı on milyarlarcalık bir proje. katarın arkasında azerbaycan pakistan bekliyor en az on ülke testlerin bitmesini bekliyor deniyor.
sadece tsk alımı bugünün fiyatıyla 8 milyar dolar falan tutacak
onu geçtim tsk bütün araçlarda milli motor şartı getiriyor ve o motorlarıda şu anda bmc geliştiriyor başkada alternatifi yok.
diğer firmalarda bmc motoru kullanacak ürettikleri hafif zırhlılarda. ordunun tüm ihtiyaçlarını karşılayacak 300 500 900 1500 beygirlik motorlar geliştiriyorlar.
daha ne olsun bunlar hayata geçtiği anda şirketin 40-50 yılı garanti altına alınmış oluyor. silahlar envanterde kaldığı sürece bmc nin olacak iş
rüzgar değişse bile bunlara birşey olmaz

Çevrimiçi Necmi

Perşembenin gelişi çarşambadan belli

Başkan gerçekten yalnız kaldı , yalnızlaştırıldı yada başarıyı hep kendisine paye çıkardı.

Bunun sonucunda da bırakmak zorunda kaldı.Taraftar kongre yönetim basın başkanı çok fazla yıprattı bu süreçte.

Bence yeni başkanla birlikte Abdullah avcıda ilk gidecekler listesinde birinci sırayı aldı.

Başkan devam etse idi o da devam edebilirdi ama yeni gelecek başkan ilk başarısız sonuçta türk tipi futbol iklimine uyup hocayı gönderir.

Ki bu şekilde kredisi azalmasın.Taraftarında isteğine bakılırsa sergen yalçın bi sonraki hocamız olur.Tabi avcı üst üste 6-7 maç galibiyet serisi yaşamazsa.

Hoş geldin kaos merhaba kahır

peki sence dendiği gibi egosu olan biri yalnız kaldı diye istifa edermi yoksa herşeyi ben yaptımmı der.

Çevrimdışı Sedat.Y

Altay tankı projesi başlı başına en büyük projesidir Ethem Sancağın...

Çevrimiçi Necmi

Altay tankı projesi başlı başına en büyük projesidir Ethem Sancağın...
sadece ethemin değil ülkeninde en büyük projesi şu anda

Çevrimdışı Sedat.Y

karasu fabrikası altay tankı için modernize edilmiyormu.

Ewet... Katarlılara 50 milyon dolara kiraladılar BMC ilede Katarlıları ortak ettiler.Sakarya tank palet fabrikası Altay tankı ve zırhlı araç yapım yerine dönüştürülüyor...

Çevrimdışı Sedat.Y

sadece ethemin değil ülkeninde en büyük projesi şu anda

Kesinlikle öyle...Seninde dediğin gibi haa MMU olursa işte o iş Türkiyenin baş yapıtı olacak

Onur Küçük

• Ziyaretçi

sanırım Türkiye testleride bitti geçtiler şimdi ummana gidiyor test için o test geçerse katar direk 250 adet sipariş vereceğini açıkladı
gecikme nedenide bmc ile alakalı değil iki sebep var tsk yerli motor dedi ve onu geliştiriyorlar
ve tank zırhını çözemediler bunun içinde erdemir ingilterede çelik fabrikası satın aldı diye biliyorum
tank çeliği üreten fabrikayı patentleriyle satın aldı orda çok iyi bir askeri hamle yapıldı bizim en büyük eksiğimiz nitelikli çelik üretimi
ve tsk dışa bağımlı istemiyor. yani prototipi yurt dışı alımla çözerlerde seri üretimi çözemiyorlar.
altay tankı on milyarlarcalık bir proje. katarın arkasında azerbaycan pakistan bekliyor en az on ülke testlerin bitmesini bekliyor deniyor.
onu geçtim tsk bütün araçlarda milli motor şartı getiriyor ve o motorlarıda şu anda bmc geliştiriyor başkada alternatifi yok.
diğer firmalarda bmc motoru kullanacak ürettikleri hafif zırhlılarda. ordunun tüm ihtiyaçlarını karşılayacak 300 500 900 1500 beygirlik motorlar geliştiriyorlar.
daha ne olsun bunlar hayata geçtiği anda şirketin 40-50 yılı garanti altına alınmış oluyor. silahlar envanterde kaldığı sürece bmc nin olacak iş
2007'den beri süregelen bir proje. Öngörülere göre bizim çoktan Türk yapımı motorla seri üretime başlamamız lazımdı. Aynı şekilde araba ve uçak da üretiyor olmamız lazımdı. Prototip olarak Türk yapımı elektrikli arabaları da görüyoruz birkaç senedir. Prototip yapmak seri üretime geçeceğin anlamına gelmemekle beraber seri üretime geçeceğimizi varsayalım prototipten seri üretime geçmek öyle kısa bir süreç değil. Kirpi zırhlı araçlarına baktığımızda bile durumu görmek mümkün.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Sancak gibi bir politik görüşe bu denli angaje olmuş birisinin gelmesindense Adalı'yı bile tercih ederim.
+1903
Yorgo

Çevrimiçi Necmi

2007'den beri süregelen bir proje. Öngörülere göre bizim çoktan Türk yapımı motorla seri üretime başlamamız lazımdı. Aynı şekilde araba ve uçak da üretiyor olmamız lazımdı. Prototip olarak Türk yapımı elektrikli arabaları da görüyoruz birkaç senedir. Prototip yapmak seri üretime geçeceğin anlamına gelmemekle beraber seri üretime geçeceğimizi varsayalım prototipten seri üretime geçmek öyle kısa bir süreç değil. Kirpi zırhlı araçlarına baktığımızda bile durumu görmek mümkün.
sanırım bir bilgin yok bu konuda
kirpinin nesi var bildiğim bir kısmı şu anda suriyede bir kısmı libyada savaşıyor
geçen azerbaycan videosu izledim kirpilerle resmi geçit yapıyorlardı
altay tankı 2007 den beri projede ama bmc ile ne alakası var bunun
tankı koçlar geliştirdi ama iki sene önce bildiğim ihalesiz olarak bmc ye verildi
koçlar yaparken alman motoru vardı tsk bmc den yerli motor şartı getirdi ve iç elektronik
kısımlarıda yeni teknolojiye göre farklı birşeyler istendi bunlarıda bmc yapmıyor aselsan yapıyor
alman firmasıyla şu leopar tanklarının toplarını yapan firmayla ortaklığa gitti tankın taretinde uzmanlar
tsk taş koydu her şey milli olacak diye ortaklığı bozdular.
tankı uluslar arası teste sokacak duruma getirdilerse o iş bitti demektir. bu yıl sonunda umman dı yanlış bilmiyorsam orda
teste tabi tutulacak. böyle bir projeyi alacaksın iki yılda hem fabrika kuracaksın hem prototip yapacaksın
buda dünyanın en gelişmiş tanklarından biri olacak hiçde kolay bir iş değil. zaten devlet hazır fabrikayı vermese
yapılmasıda imkansız. yeni açıkladılar 2021 de seri üretim teslimatlarını yapacaklarmış orduya.
büyük ihtimal ilk teslimatlar yerli motorla olmaz bu kadar kısa sürede o motoru geliştiremezler
bu arada tankı taşıyan aracıda geliştiriyorlar.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Abi valla yazmayım diyorum bu konuda ama sen de ahaber izleyip elde ettiğin bilgileri bizle paylaşıyorsun. Savunma sanayinde çalışan birkaç arkadaşım var dünyanın en basit elektronik direncini bile dışarıdan alıyoruz ne yerlisi diye dert yanıyorlar adamlarla buluşmuyorum hep aynı muhabbet diye. Yerlilik oranı artıyor ama yerli motor yapıyoruz dışa bağımlı değiliz vs bunlar hikaye. Motoru yapsan bile birçok parçasına bağımlısın. Bu konuyu uzatmak da istemiyorum Twitter da Turan Oğuz ve Arda Mevlütoğlu'nu takip etmeni öneririm. Objektif savunma sanayi haberleri almak istiyorsan tabi. Konuya gelirsek öyle bi Ethem Sancak profili çizdin ki ülkenin kaderi bu adamın ellerindeymiş gibi. Devletin desteklediği birisi evet ama fazlası yok bence. Madem bu kadar güçlü başkan olmadan etkileseymiş camiayı ve TFF'yi.

Çevrimiçi Necmi

birde hafife alma bence Türkiyede askeri projeler çok hızlı ilerliyor dünya standartlarının çok altında
ve kaliteleride gerçekten iyi. ben meraklıyım bu konuya çok yakından takip ediyorum. uluslar arası yorumları falanda takip ediyorum.
zaten üretilen her ürün gerçek savaş ortamında test ediliyor.
eğer söylenenler doğruysa dünyada ilk lazer silahını savaş ortamında kullanıp düşman silahını vuran ülke olduk
bunu biz üstlenmedik hiç bir bilgi yok. Aslında teknik olarakda libyaya verdiğimizi üstlenmeyiz zaten ama yabancı basın
söylüyor bunu. askeri fuarlarda sunuluyordu ama gerçekten cephe tecrübesi bilinmiyor. zaten libyaya vermeyiz onu anca biz kullanırız
bunuda libyada askeri güç bulundurmayı resmen üstlenmeyiz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Abi valla yazmayım diyorum bu konuda ama sen de ahaber izleyip elde ettiğin bilgileri bizle paylaşıyorsun. Savunma sanayinde çalışan birkaç arkadaşım var dünyanın en basit elektronik direncini bile dışarıdan alıyoruz ne yerlisi diye dert yanıyorlar adamlarla buluşmuyorum hep aynı muhabbet diye. Yerlilik oranı artıyor ama yerli motor yapıyoruz dışa bağımlı değiliz vs bunlar hikaye. Motoru yapsan bile birçok parçasına bağımlısın. Bu konuyu uzatmak da istemiyorum Twitter da Turan Oğuz ve Arda Mevlütoğlu'nu takip etmeni öneririm. Objektif savunma sanayi haberleri almak istiyorsan tabi. Konuya gelirsek öyle bi Ethem Sancak profili çizdin ki ülkenin kaderi bu adamın ellerindeymiş gibi. Devletin desteklediği birisi evet ama fazlası yok bence. Madem bu kadar güçlü başkan olmadan etkileseymiş camiayı ve TFF'yi.
Bu kadar güçlü ve torpilli olmasa Ülkenin en önemli milli projelerini neden bu adama versinler ?

Şuan Rte ye en yakın kişi bence Ethem Sancak
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bu kadar güçlü ve torpilli olmasa Ülkenin en önemli milli projelerini neden bu adama versinler ?

Şuan Rte ye en yakın kişi bence Ethem Sancak
Güçlü kısmı torpilinden geliyor zaten. O kısma kimsenin itirazı yok. Bu işler öyle olsa her sene fb şampiyon olurdu. Reis fenerli degil mi?

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi Necmi

merak etme ahaberi hayatım boyunca bir kere bile açıp izlemeyi bırak zapladığımı bile hatırlamıyorum
ben tv izlemem bilgileride tek kaynaktan alarak konuşmam bu işleri takip eden bir sürü yabancı kaynak var
direnç gibi şeylere gelince raf ürünlerini hiç kimse üretmez kardeşim bunları dünyada üreten bir iki firma vardır herkes bunlardan alır ruslarda amerikalılarda çinlilerde o yüzden arkadaşların boş konuşmuş önemli olan malzemeyi satın almak değil ürünü ortaya çıkarmak dünya üzerindeki hiç bir ürün %100 yerli değildir. önemli olan askeri nitelik taşıyan ve kısıtlama gelecek ürünleri kendin üretmen motor neden önemli çünkü alternatifi çok az almanların var abd nin var rusların var ve hiç biri sana ihracat izni vermiyor al kullan ama başkasına satamazsın diyor bu tip ürünlerde milli olmak önemli biz bütün motorlarda sıkıntı yaşıyoruz altay tankında namlu sorunuda yaşadık mesela kullanacağımız namlu sadece almanlarda var. onlarda bırak satmayı suriyeye bile sokamazsın diyor.
bir üründe %75-80 i bulursan artık ona milli gözüyle bakabilirsin tabi %20 raf malzemesi olmak koşuluyla
kaldıki bir direnç işlemci gibi şeyler için neden kendin geliştirip milyarlarca dolarlık arge yapacaksın dünya çapında pazarlamıyorsunki
yapan var zaten kaldıki evinden çık bir km alan içinde bulabileceğin ürün bunlar. yarın ihtiyaç duyarsan evindeki tv den söker yinede temin edersin :D

Çevrimiçi Necmi

Güçlü kısmı torpilinden geliyor zaten. O kısma kimsenin itirazı yok. Bu işler öyle olsa her sene fb şampiyon olurdu. Reis fenerli degil mi?
neyse kafa patlatmayada gerek yok başkan istifa etmez.  :D

Çevrimdışı 38life

Evet özlediğimiz kaosun ön planda olduğu yıllara geri döndük bir 10 sene daha sevinmek için sevmedik saçmalıklarıyla avunuruz Fikret Orman kötünün iyisiydi göreve yeni gelecek başkan ile daha kötüsünü görmüş olacağız. Arada Abdullah hocamı da yiyecekler o da kötü oldu.

Başkan gitse de kalsa da Hoca Beşiktaşta istediklerini yapamadan gitmek zorunda kalacaktı zaten. Taraftarın önünde başkan duramıyor Avcı mı duracak? Orhan Ak gitti, Başkan gitti, şimdi hep birlikte gür bir sesle "AVCI İSTİFA!" demek için bir engel kalmadı. Başkanın değişmesinin çok fazla bi etki yaratacağını düşünmüyorum yani.