Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2566093 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimiçi levitate

biraz vizyonlu bir baskan gelsin en azindan, bununda pek ANC oldugunu sanmiyorum.
vizyon işi bu ülkede zor :D

ekonomi yönetimi iyi ve camia dinamiklerini bilen birisi gelse yeter
bipbipbupbup

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Ahmet Nur Çebi gelsin artık bu sefer.
Gelen adamın bi zahmet çevresi olsun.
[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2019, 12:46:28 Gökhan Kurt ]

Çevrimiçi tolga1903

Sevinmeli miyiz yoksa bu halde bırakıp gittiği için kızmalı mı bilemedim. Aday olacak kim var onu da merak etmekteyim bu adam şimdikinden çok daha zor durumda taşın altına elini sokmuştu bakalım şimdi kim çıkacak. Allah yardımcısı olsun bu camia diğer camialardan çok daha zor entrika dolu karmaşık camia. Umuyorum herkesin desteğini alacak birileri çıkar, hürser ile cevizci ile olacak işler değil çünkü. Bu bankalar birliği anlaşması denilen kapalı kutu ve 2 yıl sonra geri ödemenin nasıl yapılacağı hakkında kimsenin fikri olmadığı anlaşmayı atlatabilmeyi göze alan kim varsa o gelsin mümkünse.

Çevrimdışı MUSTAFA_

vizyon işi bu ülkede zor :D

ekonomi yönetimi iyi ve camia dinamiklerini bilen birisi gelse yeter
Vizyonla hareket etmek için ligin ve ülkenin durumu müsait değil  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı caner.eryigit

Atama ile biri seçilecekse olay daha da kötüye gider.
Kongre yapısı maalesef ona işaret ediyor.ancak kongre üyelerinin yoğun katılımı olursa işin rengi değişir.
1 seneyi çöpe attılar yazık.

Çevrimiçi levitate

inş serdal adalı aday olmaz amin
bipbipbupbup

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Başkanın gitmesiyle birlikte Abdullah Avcı'nın da koltuğu tehlike altına girdi. Her şeye sıfırdan başlıyoruz. Umarım sonumuz iyi olur  :tabe:
Anc + Sergen  :ok:

Zararın neresinden donersek kardir , yalnız başkanın açıklamalarında çok doğru olan kısımlar var

Bizde gerçekten iç çatışma çok fazla , iyi olanı aşağı çekme olayı çok fazla bu konuda en sıkıntılı camia biziz malesef

Hep söylüyoruz Beşiktaşin en büyük düşmanı içerdeki Beşiktaşlılar
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

inş serdal adalı aday olmaz amin
Ben de Demirören ve ekibinden kimse gelsin istemiyorum. Ne zaman yönetime girseler bir sıkıntı oluyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı huseyincelebi

Büyük emeği var her şey için teşekkürler Başkan

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Anc - Adalı ve Ethem sancak aday olur gibi

Büyük Ihtimalle de Anc seçilir diyorum ama kongre üyelerinin sağı solu belli olmaz , o yuzden umarim Anc seçilir
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Üzücü ama hiç aday olmamalıydı zaten. Zamanında bırakabilseydi keşke. Bana Serdar Adalı bu işe soyunacak gibi geliyor. İkinci başkan olarak zaten altyapısını kurmuştu. Ahmet Nur Çebi de aday olacaktır kesin. Büyük ihtimalle yeni başkanımız da o olur. Hayırlısı oldu ama başkanın bu hale düşmesine üzüldüm. Yeni gelene büyük ders bunlar.

Çevrimdışı ferdi1903

Ben de Demirören ve ekibinden kimse gelsin istemiyorum. Ne zaman yönetime girseler bir sıkıntı oluyor  :tabe:
Bana öyle geliyorki loser likleri heryere bulasiyor

Çevrimdışı Liquidator

Başkanın bu şekilde gitmesine üzüldüm. Büyük emekleri var, bunun için teşekkür ediyoruz. Amma ve lakin, kendi kuyusunu kendi kazdı. Son 2 yılda taraftar sanki düşmanıymış gibi karşısına aldı. Bunlar yenilicek yutulucak şeyler değildi. Her kesi pırlanta gördü, kendi taraftarını düşman belledi. Hakkımızda hayırlısı. İnşAllah ANÇ aday olur ve yeni başkanımız kendisi olur. Serdar Adalı içime hiç sinmiyor
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı ProjectOrigin

Yıldırım başkan yarım bıraktığı işi bitirmeye gelir, kendi gelemese bile bi yaverini atar. Çarşı denen kan emici tayfa tribünden bedava yerini kapar. Bir de yeni başkan Quaresma müjdesini de verir, Q7sporlular’a gün doğar. Renklilere şirin gözükecem diye Beşiktaş aleyhine her olaya elinde bayrakla koşan taraftarı olan bu kulübün başına gelenler şaşırtmıyor.

Çevrimiçi Necmi

Sosyal medyaya da bakarsan çoğu kişinin buna Ahmet Nur Çebi cevabını vereceğini görürsün  :tabe: Ethem Sancak ve Hürser Tekinoktay bence aday bile olmasınlar. Serdal Adalı için de daha fazla zorlamasının bir faydasının olmadığını düşünüyorum.
ANÇ gelirse anadolu takımı nasıl olur görürsünüz
adalı gelirse çarşının kuklası bir başkan nasıl olur onuda görürüz
ethem gelse keşke şu futbol camiasının hakkından bir o gelir.
para var güç var öyle bir başkan isteyen camiada var.
bunu isteyecek erkde varmı acaba bildiğim kadarıyla basından bile el çektirdiler.
anladığım kadarıyla savunma sanayisi dışında birşeyle uğraşma dediler.
Beşiktaşın başına geçip yıpratılmasına göz yumarlarmı şüpheli.
bu arada başkanı sosyal medya seçmiyor.
adalı büyük ihtimal olur ve yd dönemini bile ararız büyük ihtimal
Beşiktaş için hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor aklıma.

Çevrimiçi Sinan23

Demirören zamanı sponsor bulamıyordu takım. En azından Orman zamanında bu çok gelişmişti.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bunu isteyecek erkde varmı acaba bildiğim kadarıyla basından bile el çektirdiler.
Ben düzgün birinin geleceğini düşünmüyorum. ANÇ de kötünün iyisi olur. Onun içinden sil baştan yazdım zaten  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Büyük Ihtimalle de Anc seçilir diyorum ama kongre üyelerinin sağı solu belli olmaz , o yuzden umarim Anc seçilir
adalı anç ile girerse adalı olur
ethem girerse karşısına aday çıkmaz.

Çevrimdışı Koa_lAA

sancak ı seçilemeyeceği seçime aday yapmazlar...

Çevrimiçi Necmi

Ben düzgün birinin geleceğini düşünmüyorum. ANÇ de kötünün iyisi olur. Onun içinden sil baştan yazdım zaten  :tabe:
anç kötünün iyisi falan değil direk kötü başkan olur.
şaka gibi transfer yapmaz. Yönetici olduğunda ona ramen yapılıyordu transferler.
ödemesini garantilemediği hiç bir transferi yapmaz bu borçlarla öyle bir garanti olamayacağına göre
yapmaz. Yönetici olmakla başkan olmak aynı şeyler değil.

Çevrimiçi yaço58

bu adalının ne başarısı varki aday olcak gitsin atlarla ilgilensin şu şartlarda kötünün iyisi anç gibi duruyor adalı falan uzak durmak gerek ancak kongre yapısı belli olmaz tabi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ethem Sancak'ın yiğeni Murat Sancak şu anda Adana Demirspor'un başında. Bence Ethem Sancak istese Beşiktaş'a çok rahat aday olur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Koa_lAA

sancak ın aday olacağını hiç düşünmüyorum abi...bmc muhabbetinden sonra hele... hatta çebi dışında ismi saygı uyandıran birinin dahi aday olacağını düşünmüyorum... mualefet kesiminden düşük kalibre bi aday çıkar... seçilen çebi olur...

Çevrimiçi Necmi

sancak ı seçilemeyeceği seçime aday yapmazlar...
aynen öyle ethem sancak gelecekse emirle gelir karşısınada aday çıkmaz yada göstermelik bir aday çıkar.
ama işin menfaatine bakarsak Beşiktaşın lehine bütün kapılar açılır.