Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2565148 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı karaoğlan

Sancak gibi bir politik görüşe bu denli angaje olmuş birisinin gelmesindense Adalı'yı bile tercih ederim.

Çevrimiçi Necmi

Ethem Sancak'ın yiğeni Murat Sancak şu anda Adana Demirspor'un başında. Bence Ethem Sancak istese Beşiktaş'a çok rahat aday olur  :tabe:
onun istemesiyle olmuyor bu işler. savunma sanayii ihalesi için bütün işlerini tasviye ettirdiler
sadece bununla ilgilen dediler. ortada dolanmasını istemiyorlar sözleşmeyi aldığından beri maçlara bile gelmiyor ortadan kayboldu.
ülkenin en büyük askeri projesini direk ihalesiz verdiler. Başkanlık yapmasını isteyeceklerini sanmıyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fikret Orman'ın açıklamaları  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Koa_lAA

aynen öyle ethem sancak gelecekse emirle gelir karşısınada aday çıkmaz yada göstermelik bir aday çıkar.
ama işin menfaatine bakarsak Beşiktaşın lehine bütün kapılar açılır.

ben öyle düşünmüyorum abi... sancak çok siyasi bir kişilik... bu siyasetin bir de mualefet tarafı var... gerek yok... bizim kulüp içi mualefetimiz bize yeter... bi de onlarla uğraşmayalım...

Çevrimiçi Necmi

sancak ın aday olacağını hiç düşünmüyorum abi...bmc muhabbetinden sonra hele... hatta çebi dışında ismi saygı uyandıran birinin dahi aday olacağını düşünmüyorum... mualefet kesiminden düşük kalibre bi aday çıkar... seçilen çebi olur...
onun istemesiyle alakalı değilki yukardan ol derlerse olur.
ben çebininde aday olabileceğini pek düşünmüyorum. adalı olur büyük ihtimal

Çevrimiçi Necmi

ben öyle düşünmüyorum abi... sancak çok siyasi bir kişilik... bu siyasetin bir de mualefet tarafı var... gerek yok... bizim kulüp içi mualefetimiz bize yeter... bi de onlarla uğraşmayalım...

kimse ona muhalefet yapamazki. karşısına aday olarak bile çıkamazlar.
bende istemem kesinlikle ama sürekli başarı diye konuşan insanlar için olması gereken başkan o.
masaya yumruk vursun diyorlar ya o masaya vurmaz

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Ethem Sancak, malum kişiye çok yakın biri.
Başkan olursa bir çok şeyin desteğini arkamızı alırız.
İzin verirler mi muamma.
Güç bizde olacaksa ben razıyım .

Çevrimdışı Koa_lAA

kimse ona muhalefet yapamazki. karşısına aday olarak bile çıkamazlar.
bende istemem kesinlikle ama sürekli başarı diye konuşan insanlar için olması gereken başkan o.
masaya yumruk vursun diyorlar ya o masaya vurmaz

beleş bilet dağıtırsa susturur... doğrudur...

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Ethem Sancak 2010 yılının Aralık ayında yaptığı açıklamada en büyük hayalinin Beşiktaş başkanlığı olduğunu açıklamış ve 4 yıl sonra aday olacağını belirtmişti. Sancak o günlerde, ''4 yıl sonra Beşiktaş başkanlığına adayım. 61 yaşında çok sevdiğim kulübüme başkanlık yapmak istiyorum. Adaylık kararımın bir diğer sebebi de Beşiktaş'ın içine düştüğü durumdur. Kimse borçlarla insanları korkutmasın. Beşiktaş büyük bir potansiyeldir. 4 proje ile bütün borçları öderim. Taraftarın desteğiyle kimseye borç kalmaz. Bizim yaptığımız büyük işler ortada. Büyük düşünmek gerekiyor'' açıklamasında bulunmuştu

Çevrimdışı Koa_lAA

Ethem Sancak 2010 yılının Aralık ayında yaptığı açıklamada en büyük hayalinin Beşiktaş başkanlığı olduğunu açıklamış ve 4 yıl sonra aday olacağını belirtmişti. Sancak o günlerde, ''4 yıl sonra Beşiktaş başkanlığına adayım. 61 yaşında çok sevdiğim kulübüme başkanlık yapmak istiyorum. Adaylık kararımın bir diğer sebebi de Beşiktaş'ın içine düştüğü durumdur. Kimse borçlarla insanları korkutmasın. Beşiktaş büyük bir potansiyeldir. 4 proje ile bütün borçları öderim. Taraftarın desteğiyle kimseye borç kalmaz. Bizim yaptığımız büyük işler ortada. Büyük düşünmek gerekiyor'' açıklamasında bulunmuştu

o açıklamalardan sonra yeni ortaklıklar falan kurdu.. yeni işler yapmaya başladı... o açıklamaların hükmü kalmamıştır bence..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ethem Sancak, malum kişiye çok yakın biri.
Başkan olursa bir çok şeyin desteğini arkamızı alırız.
İzin verirler mi muamma.
Güç bizde olacaksa ben razıyım .
Yalnız hesaba katılmayan konu şu an güçlüler ama güçlü kalabilecekler mi? Bence hayır. Ethem Sancak'ın maddi konular dışında bize politik açıdan bir destek sağlayacağını düşünmüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi tolga1903

onun istemesiyle alakalı değilki yukardan ol derlerse olur.
ben çebininde aday olabileceğini pek düşünmüyorum. adalı olur büyük ihtimal

Abi yıldırım demirören ve yıldırım demirören yönetiminde yer alan kim varsa bir uzak dursun şu kulüpten mümkünse. Neden bu yönetimde ikinci başkan olarak getirildiğini bile çözmekte zorlanıyorum bu adamın. Koca camia adalıya mı kaldı yani gerçekten? Ethem sancak bence de aday falan olmaz olsa bile ilgileneceğini kendini vereceğini hiç zannetmiyorum aldı o alacağını savunmadan. Ha derlerse ki "bir kurumu daha ele alalım kontrolümüzde olsun git aday ol" olur. Peki böyle biri yakışır mı bize? Fikret orman hata yaptı abi bırakılacak zamanı değildi madem öyle mayıs ayında hiç girmeyecekti yeni hoca yeni yapılanma diyorsun 2 sene borç bile ödemeyeceksin yıllardır bu kulübün içindesin ilk kez mi entrika içinde kaldın arkandan dedikodu yaptılar küfür ettiler? Çok kızıyorum kendi adıma bıraktığı için. Sebepleri hiç tatmin edici gelmiyor resmen kaçtı yakışmadı.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

o açıklamalardan sonra yeni ortaklıklar falan kurdu.. yeni işler yapmaya başladı... o açıklamaların hükmü kalmamıştır bence..

Yeter ki Sancak istesin başkanlıgı izin alır bence. 5 yıl yapıp 3 şampiyonluk alsak yeter.
Bu arada iki proje yapar. Birde Basket salonu için devletten destek aldık mı tamamdır.  :ok:

Yalnız hesaba katılmayan konu şu an güçlüler ama güçlü kalabilecekler mi? Bence hayır. Ethem Sancak'ın maddi konular dışında bize politik açıdan bir destek sağlayacağını düşünmüyorum  :tabe:

Devletten Milyarlarca dolarlık direk iş alan adam bize nasıl politik yardımı olmasın Mustafa  :D
"Efendim bu yıl CL'ye gitmemiz lazım Türk Futbolunun önü acılması için gençlerimiz bu arenaya cıkması lazım desteğinizi beliyoruz " dese başımızdakine kim ne diyebilir.  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2019, 14:07:49 Gökhan Kurt ]

Çevrimdışı Koa_lAA

ya çok basit bir soru sorayım bütün foruma...

sancak gelse ve türkiye kupasında olan olaylar tekrar yaşansa veya o olaylar varken kendisi başkan olmuş olsaydı... siyasiler ve turkuaz maça çıkın baskısı yaparken, bu tarafta da taraftar onurumuzu kurtar gerekirse 10 sene kupa alma arkandayız derken...

ne olurdu sonuç ?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Necmi abi Ethem Sancak aday olursa kazanamaz bence

Bizim Camia da Sol görüş daha baskın ve hakim şahsi düşüncem bu yönde
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi yaço58

@Necmi abi Ethem Sancak aday olursa kazanamaz bence

Bizim Camia da Sol görüş daha baskın ve hakim şahsi düşüncem bu yönde
o zaman yd nasıl aday olsa kazanır herkes cebine bakar görüş falan hikaye kalır

Çevrimdışı Koa_lAA

madem bir isim söylemek lazım... toplansınlar tuncay özilhan a gitsinler... sadece başkan olarak dursun yeter... kaliteli bir ekiple yürür kulüp...

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Adalı başkan olursa kulüp daha profesyonel yönetilkir en azından anç , etheme bakacak olursak adalı sergen veya başka bir teknik direktör getirir geri çekilir işi onları bırakır
başarılı olduğunda cok fazla kasılmaz adam zaten belli bir yere gelmiş kendini reklamını yapmayı sevmeyen biri gibi dışarıdan ve şimdiye kadar görünen o
Sadece Beşiktaş

Onur Küçük

• Ziyaretçi

onun istemesiyle olmuyor bu işler. savunma sanayii ihalesi için bütün işlerini tasviye ettirdiler
sadece bununla ilgilen dediler. ortada dolanmasını istemiyorlar sözleşmeyi aldığından beri maçlara bile gelmiyor ortadan kayboldu.
ülkenin en büyük askeri projesini direk ihalesiz verdiler. Başkanlık yapmasını isteyeceklerini sanmıyorum.
Son zamanlarda Ethem Sancak hangi savunma projeleri ile kafa yoruyordu ki? O projeler teker teker iptal edilen projeler olmasın?
Yanlış ata oynamak diye bir deyim vardır. gs denilen camia bir takım eller ile 2 sene şampiyon yapılırken son genel kurullarında belki hatırlayan olur İmamoğlu'na da destek çıkmışlardı. İkili üçlü her biçimde oynamasını biliyor bu gs denilen camia. Sen gidip elini kolunu her yerini bir yere bağlarsan onun bedelini de bir zaman sonra ödersin.

Çevrimdışı levitate

Adalı başkan olursa kulüp daha profesyonel yönetilkir en azından anç , etheme bakacak olursak adalı sergen veya başka bir teknik direktör getirir geri çekilir işi onları bırakır
başarılı olduğunda cok fazla kasılmaz adam zaten belli bir yere gelmiş kendini reklamını yapmayı sevmeyen biri gibi dışarıdan ve şimdiye kadar görünen o

tam tersi reklamını yapmayı seven biri değil mi :D

koca yaz adalı yıldız getirmeye çalışıyor diye duyumlar vardı
bipbipbupbup

Çevrimdışı Liquidator

Mubariz Mansimov olsun Başkan)
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Son zamanlarda Ethem Sancak hangi savunma projeleri ile kafa yoruyordu ki? O projeler teker teker iptal edilen projeler olmasın?

Kendisinin iptal olmadı ama Yeğenin bir projesi iptal oldu ilaç ile ilgili.

Sancakın projeleri baya destekli belli  :biggrinking:

BMC- TSK için Kirpi Üretimi - Hafif zırhlı araçların üretilmesi ve güçlendirme projesi.
Sakarya Karasu - Yaylı Sistem Araçların Üretilmesi Projesi( 571 Milyon TL )
Aselsan ile SARP Uzaktan Komutalı Silah Sistemine yönelik Projr ( 94 Milyon Euro )

Ek olarak British American Tobacco’yu almayı reddeddi.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

madem bir isim söylemek lazım... toplansınlar tuncay özilhan a gitsinler... sadece başkan olarak dursun yeter... kaliteli bir ekiple yürür kulüp...
Simdiye kadar ne faydasi oldu Besiktasa da baskan olsun?
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !