Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2562612 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı haluk.m

Aynen öyle, aslında bu taktiğe çok da uygun olmayan N'Koudou bana göre en çok iş yapan ofans adamı. Bu işte bir terslik var.

Forumdan takip edebildiğim kadarıyla futbolu; benden daha iyi takip ediyor ve biliyorsunuz. Benim bile görebildiklerimi görmeyen gözler(yönetim ve Beşiktaş teknik ekibini kast ediyorum) saha içinde ve iletişimsizlikte de aynı başarısızlığı gösterince maalesef bazı şeyler mantıksız ve saçma geliyor :s20:

Herkese iyi geceler..

Çevrimiçi yaço58

Futbolcuların hata yapıp sosyal medyada özür dilemesi de moda oldu  :money:

Karius:"Bu maçın herkesin canını yaktığının farkındayım. Kızgın ve hayal kırıklığına uğramış olabilirsiniz. İlk golde sorumluluğu üstüme alıyorum. Bugün kazanabilirdik. Hiçbir şey bitmiş değil. Lütfen camia olarak birlik olalım. Pazartesi önemli bir maç var desteğinizi istiyoruz"

Sahadaki duruşu o kadar özgüvrnsizki ben Antep ile bu maçta öyle Bi top kurtardığına denk gelmedim adam izliyor topları Antep maçında direkler kurtarmıştı bu maçta 1.gol evlere şenlik 2.gol kapattığı köşeden yiyor nasıl başarduysa 3.gol dizilişi zaafı adam fahri bunun yanında Ferrari keşke girmeseymiş kendide pişmandır

Çevrimdışı worns

Rize maçı gibi zaman zaman ağzımıza bir parmak bal çalan maçlar olacak ama bu sezon son derece acılı geçecek. Buna hazırlanmak gerekiyor.

Çok zor bir sistem deniyoruz. Gerek dizilim gerek oyuncu rolleri bakımından Guardiola'nın son döneminden fazlasıyla esinti taşıyor. Fakat şunu hatırlamak gerekir ki Guardiola'nın son derece geniş imkanlar içerisinde geçirdiği ilk senesi bile beklentilerin oldukça altındaydı. Rollerin ve takımın planla uyumunun gerçekleşmesi zaman almıştı ayrıca son derece önemli takviyeler de ilk denemenin akabinde yapıldı.

Karar vermek gerekiyor. Elimizdeki kadronun maksimumunu verecek sistemi mi arıyoruz yoksa uzun vadeli bir dominasyonun temellerini atmanın mı peşindeyiz? Hedefimiz ikincisiyse ısrarcı olmakta beis yok. Bu sene takım ile sistem arasındaki ilişki derinleşecek, bazı oyuncular evrim geçirerek sisteme adapte olacaklar, yavaş yavaş gözle görünür sonuçlar alınmaya başlanacak ama senenin sonunda sonuç bazlı bakıldığında hedeflerimizden uzak kalacağız. Sonra uyumsuzluğunu koruyan parçalar temizlenecek, kritik bir kaç oyuncu takviyesi daha gelecek. Gelişimin yeni bir evresine daha geçeceğiz. Sonuç garanti mi? Türkiye futbol ortamında elbette değil. Hatta çok zor. Takımın mali yapısı, yönetimin kimi dengesizlikleri diğer kusurlar. Denemeye değer mi? Bence değer. Ben bu sabrı gösteririm. Genel anlamda taraftar bu sabrı gösterecek mi? Çok imkanlı bulmuyorum malesef.

Ben şu maçta bile vaatkar şeyler görüyorum sahada. Heyecanlandıran çabalar görüyorum. Sonucuna ulaşabildiğinde Türkiye futbol evreni için çok yukarıda bir seviyeyi hayal ettiren şeyler. Bunun için denemeye değer olduğunu düşünüyorum. Ama dediğim gibi bunun bu atmosferde gerçekleşmesi, hatta insanların bunu denemeye değer bulması çok zor.

Hocanın bir dizi problemi sayılabilir. Ama zaman değil destek istiyorum açıklamasında da çok optimistti. Hayır hocam kafandaki şeyi görebiliyoruz ve bunun için ciddi zamana ve ciddi değişimlere ihtiyaç var. Dünden bugüne aşılacak sıkıntılar değil bunlar.
[ Son Düzenleme: 20 Eylül 2019, 02:14:38 worns ]

Çevrimdışı worns

Soruyu daha klasik hale getirip kadrodan maksimum verim alabileceğimiz sistem bu mudur diye sorarsak yanıt elbette hayır.

Caner false back zor olur, Rebocho bana daha da uzak geldi bu profile. Gökhan gerektiğinde savunmayı üçleyip gerektiğinde sağ kulvara destek atacak fiziksel kapasitede değil. Douglas daha da kötü gibi geldi bu rol üzerinden değerlendirilirse. Karius libero kaleci değil. Ljajic şu an sol iç oynayamayacak gibi gözüküyor. Dorukhan sağ içte pek bir işe yaramıyor. Zaten santrafor da yok. Takımla pas ilişkisine girecek gerektiğinde yay çevresine gelip dağıtım yapacak aynı zamanda da bitirici bir santrafor zaten ne arar burada.

Bunlar değişebilir, bu oyuncular da değişebilir. Kimileri uyum sağlar farklı bir evreye taşırlar kendilerini. Kimileri gönderilir yenileri gelir vs. Uzun evrede bu oyuncularla bunu oynamaya çalışmak da çok korkunç bir başlangıç sayılmaz.

Ama bugün bu kadronun en iyisini bu sistem veremez. Oyuncuların neredeyse %50'si kendi meziyetlerinin bir kısmını gösteremedikleri ve olmayan meziyetleri geliştirmeye çalıştıkları rollerle yüklüler.

Çevrimdışı El Nino

Kasaba takımından 4 yiyerek mi yeni sisteme geçiyoruz. Allah'ın aşkına şuraya bu sezonki kadrodan 11 çıkar desem PTT 1. Lig'de şampiyonluk bile kovalamaz.

Çevrimdışı Erman1903

Forumdan takip edebildiğim kadarıyla futbolu; benden daha iyi takip ediyor ve biliyorsunuz. Benim bile görebildiklerimi görmeyen gözler(yönetim ve Beşiktaş teknik ekibini kast ediyorum) saha içinde ve iletişimsizlikte de aynı başarısızlığı gösterince maalesef bazı şeyler mantıksız ve saçma geliyor :s20:

Herkese iyi geceler..

Hobi amaçlı bakıyorum o kadar iyi bildiğim söylenemez. Benim de 2 tane gol atar diye umutlandığım Nayır hiçbir şey oynamadı. N'Koudounun zorlamaları, Ljajicin birkaç ofansif atraksiyonu (haricinde o da iyi değildi) dışında tel tel döküldük. Topa sahip olarak oynamaya çalışan fakat top tutamayan bir yapıdayız. Gözlerim Q7'yi aradı desem yalan olmaz, bu bile her şeyi anlatmaya yeterli sanırım.

Açıkçası çok moralim bozuldu, size de iyi geceler...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

2 sene boyunca her sene oyuncu ala sata toplama haline getirilen kadro için muazzam ama sistem yok , Lens olsa sistem olacak biçiminde absürt şeyleri okurken bu sene de modamız oyuncuyu sisteme uydurma, İngiltere Premier Liginden örnekler verip bunları kendi ligimize de uydurabileceğimiz şeklinde.

Beşiktaş 116 senelik kulüp. Kurumsal hafızaya sahip olmak için fazlasıyla tecrübe, birikime sahip bir kulüp. Farklı olanaklara sahip İngiltere Premier Ligi ve orada çalışan teknik direktörlere bakarak teşhis, öngörü yapılması 116 senelik tarihi olan bu kulübe hakaret etmekten farksız. Bu kulüp Türkiye Liginde onlarca yıldır hep yer alan ,  oyuncuya göre sistem yapanı, sisteme göre oyuncuyu oynatanı, tecrübelisi, tecrübesizi, kalitelisi, vasatı her türlü teknik direktörün görev yaptığı bir kulüp. Geçmişe en başta da yakın geçmişe bakarız oyuncuya göre sistemini kuran mı yoksa sistemde ısrar edenler mi başarılı olmuş Türkiye Liginde bulunan bu kulüpte. Hangi görüşe sahip olanlar neden başarılı olmuş. Sistem kuranlar ne kadar sürede sistemlerini kurmuşlar. Sistem yapacağım demek ne kadar makul bir düşünce tarzı, şartları belli olan bu ligde. Bu tür soruların cevabı kendi içimizde. Dışarıda bir yerlerde aramasın kimse boşuna.
[ Son Düzenleme: 20 Eylül 2019, 02:50:05 Onur Küçük ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bu takıma anca atletico gibi kısır bi anlayış gider 1-0 diye diye götüreceğiz sezonu :D
Nasıl kısır anlayış ise artık , atamıyoruz orada sıkıntı yok ama her maç 2 şer 3 er yiyoruz :bawling: :bawling: :bawling:

Müthiş sistemi olan savunma futbolu dehası hocamız var oysaki :alala: :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

cümleten geçmiş olsun hayatınızın hiç bir döneminde vasat/vasataltı sevici ve formansporlu olmamanızı dilerim.

iyi geceler...
Adam sadece maaşlar ödensin , mevcut kadro korunsun , transfer yapmasak da olur dedi

Adamın hangi dediğini yaptı yonetim ?

Şu 7 transferin hepsi Abdullah Avcı tarnsferi istediği bütün adamlar alındı, sonuç ortada

2 aydır boşuna bi yerlerimi yirtmiyorum burada bu hoca ile olmaz diye , Basaksehir ile Beşiktaş bir mi ?

Bu adam hayatında sadece 1 tane takım çalıştırdı , taktik ve sistem dehası ilan edildi :lol: :lol:

Bir milli takım kariyeri var ki Tarihin en kötü milli takımı idi o takım, gelenden geçenden 3-4 yiyorduk , tıpkı bizim şuan yediğimiz gibi..

Abdullah Avcı:
"Çok fazla değerlendirilecek bir şey yok. Sistem, organizasyon, bireysel performans, takım savunmasında hata... Bunun çok açıklaması yok. Çözüm bulmaya çalışacağız ama bu seviyede bu şekilde hata yapamazsın. Kendimizi ve oyuncuları sorgulayacağız."

5 Maç oldu ve hala ne olduğunu anlamaya çalışıyorlar.

Hani yeni iletişim ekibi kurulmuştu ?  Hoca böyle garip açıklamalar devam ederse Vodafone Parkta sıkıntı çeker.   
Hala sistem dior , organizasyon diyor ya kafami duvarlara vuruyorum artık sinirden yemin ediyorum tutamıyorum kendimi artık

Senden de seni getirinden de tez zamanda kurtuluruz inş

Çevrimdışı tolga1903

Rize maçından sonra da yazmıştım. Abdullah avcı'nın kanat oyuncularını kullanımı elimize nur topu gibi 2 yeni quaresma veriyor. Çok fazla çizgiye bastırdığı ve çok fazla geride topla buluşturduğu için bu oyuncuların da birer sterling ve mahrez olmadıkları için çizgiden alıp içeri katetmeleri ve seni pozisyona sokmaları mümkün değil. Diaby parladığı sezon yardımcı forvet olarak oynamış ve savunmaya asla yeterli katkı vermiyor zorla geliyor adam resmen. Nkoudou'nun verisi bile yok maçı yok adamın en iyi ihtimal 4 yıl öncesine gitmek zorundasın ne olduğunu anlamak için. Güven ve umut nayır dediğin oyuncuların yalnızca bir tanesi üçüncü forvet olmalı biri bu takımda olmamalı bile. @Necmi abi konuştuk bunu sizinle bu sistemde eğer orta saha oyuncularından yeterli hücum katkısı alamıyorsan yoksun burak'da olsa yalnız kalacak çoğu maç topa değmekte bile zorlanacak ha umut nayır'dan tek farkı yakaladığı tek pozisyonu gol atma şansı daha yüksek. Hocanın sahte bek kullanımı ve hücumda defansı üçlemesi de elimizdeki 4 bek oyuncusunun yapabileceği, maksimum verim alabileceğimiz durumlar değil. Caner hayatında kaç maç sahte bek rolünde oynamış veya rebosho? Gökhan hangi maçta stoperi üçlemiş? Biz neden bu sisteme uygun oyuncu getirmedik allah aşkına kariusla vidayla nasıl topa sahip olabilirsin? Hadi sahip oldun diyelim seni gazisehir maçında ve bugünkü gibi yarın da yakmayacaklarını nasıl garanti edebilirsin? Bu sistemde ljajic'in hücum katkısı 0 kocaman bir 0. Dorukhan'da öyle. E nasıl gol atacak abi bu takım allah rızası için biri anlatsın elneny ortada yanında ljajic ve dorukhan iki çizgide diaby ve nkoudou ceza sahasına girme potansiyeli olan tek oyuncun santrafor mevkisinde.

Abdullah avcı başakşehir'i böyle oynatmiyordu kimse kimseyi kandırmasın. Asla mossoro'yu şu ljajic'i kullandığı gibi kullanmadı klasik bir 4 2 3 1 takımıydı başakşehir. Orta saha merkezi irfan ve emre olan takım 20 gol yerken elneny dorukhan ve ljajic iki deplasman maçına daha çıkarsa yakalayacaklar 20 golü. Ben takımımın yüzde 70 topa sahip olmasından memnunum ama herhangi bir atak organizasyonu izleyememekten, top ayagindayken yaptığı saçma kayıplarla 10 saniye içinde rakibin tehlike yaratmasından sıkılmaya başladım. Abdullah avcı'nın başımızda uzun süre kalması gerektiğine inanıyorum ancak bu seneyi bay geçip sisteminin inşaasına seneye yeni kaleci, yeni merkez ota saha, yeni bekler ve yeni santraforla devam etmesi iki taraf için de hayırlısı olacak gibi duruyor. Yoksa durdurmayacaklar hocayı o koltukta persembenin gelişi çarsambadan belli. Bu kadro hücumda genişledikçe yaptığı saçma top kayıplarıyla daha çok gol yer. Hücumda daha dar ancak daha kompakt durulsa yaptığımız top kaybıyla iki pasta orta sahayı geçemezler. Lütfen şu gol yeme kangrenine çözüm bul hocam rica ediyorum düşün taşın yeter 60 gol yedi bu kaleci 1.5 yıl olmadan.
[ Son Düzenleme: 20 Eylül 2019, 03:28:43 tolga1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Soruyu daha klasik hale getirip kadrodan maksimum verim alabileceğimiz sistem bu mudur diye sorarsak yanıt elbette hayır.

Caner false back zor olur, Rebocho bana daha da uzak geldi bu profile. Gökhan gerektiğinde savunmayı üçleyip gerektiğinde sağ kulvara destek atacak fiziksel kapasitede değil. Douglas daha da kötü gibi geldi bu rol üzerinden değerlendirilirse. Karius libero kaleci değil. Ljajic şu an sol iç oynayamayacak gibi gözüküyor. Dorukhan sağ içte pek bir işe yaramıyor. Zaten santrafor da yok. Takımla pas ilişkisine girecek gerektiğinde yay çevresine gelip dağıtım yapacak aynı zamanda da bitirici bir santrafor zaten ne arar burada.

Bunlar değişebilir, bu oyuncular da değişebilir. Kimileri uyum sağlar farklı bir evreye taşırlar kendilerini. Kimileri gönderilir yenileri gelir vs. Uzun evrede bu oyuncularla bunu oynamaya çalışmak da çok korkunç bir başlangıç sayılmaz.

Ama bugün bu kadronun en iyisini bu sistem veremez. Oyuncuların neredeyse %50'si kendi meziyetlerinin bir kısmını gösteremedikleri ve olmayan meziyetleri geliştirmeye çalıştıkları rollerle yüklüler.

Çok güzel noktalara parmak basmışsın. Bana göre Abdullah hoca taktiği biraz fazla uç noktada, textbook oynatmak istediği için ayrıca aksıyoruz. Her ne kadar zamanla daha iyi oynayabilecek olsak da kadro omurgasındaki uyumsuzluklar verim almayı çok zorlaştırıyor.

Hiçbir şeyi değiştirmeden planımıza katı bir şekilde bağlı kalmak bizim için iyi sonuçlar doğurmayacak gibi düşünüyorum. Fakat her şeyi baştan yapmak için de artık biraz geç.

Belirttiğin gibi inverted wing-back oynamaya yatkın bir oyuncumuz olduğunu düşünmüyorum, kaldı ki hoca bunlardan birini defansı 3'leme göreviyle oynatıyor. Daha da zor. İlginç olan da bence bu role daha da uymayan yapıda olan Caner - Gökhan ikilisinin Rebocho - Douglas'dan iyi görüntü vermiş olması. Dışarıdan baksan Douglas Barçadan gelmiş, Rebocho da kısa boylu pıtı pıtı daha iyi yapar dersin.

Bir diğer ana sorun ise yine bahsettiğin Ljajic ve Dorukhan. Taktik iki çift yönlü 8 numarayla oynanıyor, lakin Ljajic bir 10 numara oyuncusu ve bu şekilde oynamaktan çok rahatsız gözüküyor. Dorukhan milli takımda benzer organizasyonda daha iyi oynasa da burada El-Neny ve Ljajic'in bunu çok yapmaması dolayısıyla neredeyse tüm topu tutma görevini de üstlendiği için altından kalkamıyor.

Bana göre mantıklı iki çözüm üretebiliriz taktik açıdan.

Birincisi, Formasyonu ve genel oyun mantığını sabit tutup bekleri standarta çevirmek. Bu şekilde oyun mesafemiz biraz açılacak ve top tutma problemi, Ljajic Dorukhanın sağ sol içlere gitme  sorumluluğu azalacaktır. Formasyon - yerden oyun ve orta mantığı devam ettirilerek hocanın ileride geçmek istediği sisteme temel de oluşturabilir, daha yumuşak bir geçiş olur.

İkincisi seçenek yukarıdaki şekilde yerden 4-2-3-1 oynamak olabilir, hem çoğu oyuncunun alışık olduğu hem de hala geçerli bir oyun.
[ Son Düzenleme: 20 Eylül 2019, 03:34:48 Erman1903 ]

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Hoca göndererek bişey elde edemeyiz bu sene girdik bi yola artık sezon sonuna kadar sabredip görücez. Uzun vadede başarı gelecekse 1 yılı feda etmek çok kolay. Ancak hocanın çözüm üretemeyen, oyunun gidişatını okuyamayan ve takıntılı bi hava vermesi can sıkıcı.

Dün maçta kaza bela 2-1 öne geçince dedim ki bitti bu maç. Bu adamlar kontra dışında gol atamaz nihayet rahat bi 45 dakika izlicez dedim sonrası malum. Bu maçı alsak gelecek 2 maç evde olacak muhtemel 9 puanla 3 maçta gruptan çıkmayı garantileyip lige dönebilecektik. Şimdi son maça kadar kovalamak gerekecek her maçı. Bu da baya kötü oldu.

Çevrimdışı Koa_lAA

ben kanatları beğendim... elneny iyi... sıkıntı top rakibe geçtiğinde ki takımın duruşu... tam facia... adamlar az akıllı olsa 2-3 daha atarlardı... bi ters topa bakıyor...

savunma arkası her top tehlike... ruiz,vida ağır...  medel bu sistemde stoperde oynardı...

rebeko, daglıs beraber sahadayken en büyük sıkıntı hava topları... çok büyük sorun olur bize...

takım çok kırılgan... biraz inanmak lazım... acil bir galibiyet gerekli...

mfö dinliyorum... benim hala umudum var....

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dün maçta kaza bela 2-1 öne geçince dedim ki bitti bu maç. Bu adamlar kontra dışında gol atamaz nihayet rahat bi 45 dakika izlicez dedim sonrası malum. Bu maçı alsak gelecek 2 maç evde olacak muhtemel 9 puanla 3 maçta gruptan çıkmayı garantileyip lige dönebilecektik. Şimdi son maça kadar kovalamak gerekecek her maçı. Bu da baya kötü oldu.
Ben bu maçtaki kayıpla birlikte gruptan çıkma şansımızın çok azaldığını düşünüyorum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Koa_lAA

Ben bu maçtaki kayıpla birlikte gruptan çıkma şansımızın çok azaldığını düşünüyorum.

ben guruptan çıkmamızı istemiyorum zaten... biraz da diğer güzide türk takımlarımız puan toplasın... biz lige asılalım haftada bir maç falan yapalım... bi sene guruptan çıkamadık geçen sene o da... ülke puanı kalmadı... renkliler ağlıyo  eyvah 1. bile cl ön eleme oynayacak die...

bence 1. bile ön eleme oynasın... biz şampiyon olalım ön elemeyi geçebiliriz, inanırım... ama renkliler biliyorki geçemeyecekler... para gidecek korkuları o...

oh ne ala memleket... biz neticemizi yırtalım avrupa avrupa die... renkliler hiçbişey yapmasın... sonra cl parasıyla hava atsınlar... sicilibozuk tayfası kibirle takılsın falan... yok yok çıkmayalım... bizimde eksilsin puanımız sorun değil...

Çevrimdışı MUSTAFA_

ben guruptan çıkmamızı istemiyorum zaten... biraz da diğer güzide türk takımlarımız puan toplasın... biz lige asılalım haftada bir maç falan yapalım... bi sene guruptan çıkamadık geçen sene o da... ülke puanı kalmadı... renkliler ağlıyo  eyvah 1. bile cl ön eleme oynayacak die...

bence 1. bile ön eleme oynasın... biz şampiyon olalım ön elemeyi geçebiliriz, inanırım... ama renkliler biliyorki geçemeyecekler... para gidecek korkuları o...

oh ne ala memleket... biz neticemizi yırtalım avrupa avrupa die... renkliler hiçbişey yapmasın... sonra cl parasıyla hava atsınlar... sicilibozuk tayfası kibirle takılsın falan... yok yok çıkmayalım... bizimde eksilsin puanımız sorun değil...
Bu konuda ne söylesek haklıyız. Senelerdir resmen rakiplerimiz ligde rahat etmek için bilerek elenip durdular. Puan toplayacağız diye sürekli puan kaybettik. Bir de  bu yetmezmiş gibi sıkışık fikstür ile cezalandırıldık. Kaç senedir CLye giden rakibimizin fikstürü de ortada. Bana kalsa avrupaya yedek kadro ile çıkalım derim ama kadro henüz oturmadığı için as kadro ile maç oynamaya devam etmemiz gerekli. Anlaşılan bu sene sabretmemiz gereken bir sene olacak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Bu konuda ne söylesek haklıyız. Senelerdir resmen rakiplerimiz ligde rahat etmek için bilerek elenip durdular. Puan toplayacağız diye sürekli puan kaybettik. Bir de  bu yetmezmiş gibi sıkışık fikstür ile cezalandırıldık. Kaç senedir CLye giden rakibimizin fikstürü de ortada. Bana kalsa avrupaya yedek kadro ile çıkalım derim ama kadro henüz oturmadığı için as kadro ile maç oynamaya devam etmemiz gerekli. Anlaşılan bu sene sabretmemiz gereken bir sene olacak  :tabe:
As kadro buysa yedek kadroyu çok merak ediyorum, tarihi hezimetler bizi bekliyor malesef.
Tolga, pektemek, köybaşı bile daha klas oyunculardı malesef.

Çevrimdışı MUSTAFA_

As kadro buysa yedek kadroyu çok merak ediyorum, tarihi hezimetler bizi bekliyor malesef.
Tolga, pektemek, köybaşı bile daha klas oyunculardı malesef.

Daha sistem oturmadığı için as olabilecek bir kadroydu. Tabi henüz as forvetimiz oynamadığı için as kadro diyemeyiz ama as kadroya en yakın kadro diyebiliriz. Sene başından beri en büyük sıkıntımız as kadromuzdaki önemli eksiklikler zaten. Bu durum sakatlıklar ve cezalılar ile bir süre daha devam edecek gibi. Mesela ben Dorukhan'ın da as kadroda yer aldığını düşünmüyorum. İyi oynadığı tartışılsa da orta sahada Oğuzhan'ı da arıyoruz. Onun özellikle şok pres ile top kazanıp başlattığı hücumlara ihtiyacımız var. Bunu oynadığı son maçta çok iyi yapmıştı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Nartallo

Bir tane hücum organizasyonu olmaz mı bir takımın. Kanatlar çizgide, forvet ceza sahasında, ortada çırpınan bir Ljajic.

Bunu kenarda izleyen hoca taklidi yapan vatandaş.

Takım boyu diyince ben direkt futbolcunun boyuna bakıyorum. Vida 184.. Ruiz 184.. Gökhan 174.. Caner 181.. Geri dörtlünün boylar benden kısa :D

Çevrimdışı kyiv

Ve Abdullah Avcı...

Kesinlikle gönderilmeli. Ne oyununa ne futbol takımı üzerindeki hakimiyetine zerre inanmıyorum. Burası Beşiktaş son 3 deplasman maçında 3,3,4 gol yiyen adama destek falan vermezler.Kimse geçmişten örnek vermesin. Gordon Milneye de sabır edildi ancak Gordon Milneli Beşiktaş hiçbir zaman böyle 3er 4 er gol yiyip ne idüğü belirsiz bir futbol oynamadı. Sstem vardı şablon vardı en azından oluşturulmaya çalışıldı.

Hocaya bakınız, 3 gol yenilen maçtan sonraki ilk maçta futbolcuların maça odaklanmamasından dem vuruyor. İyi de sen necisin orada? Bu takımı toparlayacak maça odaklayacak kim?

Uzatmanın manası yok. Hoca takımı maça odaklayamıyorsa odaklayananını bulacağız, mümkünse süslü cümleler kurmayıp sadece icraat yapanını.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★