Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2556962 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı levitate

Kazanç büyükse ısrar iyidir ama yolun sonu iyi görünmüyor. Isrardan vazgeçmek zorundayız. Elimizdeki parçalar isteiğimiz oyuna uygun değil. En az iki transfer dönemi geçmeden de kadro yapısını sisteme uyduracak transferleri yapacağımızı düşünmüyorum. Sistem tüm oyuncuları değersiz kıldı maalesef...
bu takıma anca atletico gibi kısır bi anlayış gider 1-0 diye diye götüreceğiz sezonu :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Kazanç büyükse ısrar iyidir ama yolun sonu iyi görünmüyor. Isrardan vazgeçmek zorundayız. Elimizdeki parçalar isteiğimiz oyuna uygun değil. En az iki transfer dönemi geçmeden de kadro yapısını sisteme uyduracak transferleri yapacağımızı düşünmüyorum. Sistem tüm oyuncuları değersiz kıldı maalesef...

neden? avcı sistemine uygun kendisinin seçtiği 7 transfer yapmadı mı?

takke erken düştü kel göründü seçenlerimizde seçilenlerde kötü
son golde daglısın yediği çalıma şaşıran varsa kusura bakmasın ama futbol filan izlemesin
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Biz ciddi anlamda bittik beyler.
Bilmem farkında mısınız bu transfer döneminde Adem hariç yaklasık 15M Euro harcadık ve 3.sınıf bir takımdan 4 yiyoruz.
Bu arada Taliscayı istesek 15-18 bandında alırdık.
Karanlık bir dönem bizi bekliyor.

Çevrimiçi annoca

taraftar öyle her şeye karışmamalı

Çevrimdışı autopsy

Hocaya inancım vardı ama böyle top oynatması ve bu oyun sisteminde ısrar etmesi inancımı her geçen gün yitiriyor.
Arkadaş durarak oyun oynuyoruz...DURARAK !!!  bu futbolla Fenerin geçen seneki durumuna düşeceğiz...
Çok kırılgan bir takımız direnç gösteremiyoruz, coşku yok herkes sorumluluktan kaçıyor...
O sövdüğünüz Burak Yılmazdan takımı toparlayıp ateşlemesini beklemek umuduna kaldık ...Yazık

İki yönlü, hem kalitesi hem de temposu yüksek oyuncuların yoksa 4-3-3 falan oynayamazsın. Sene başında yazdık da bazı futbol ulemalarının hışmına uğradık burada. Bu orta saha rotasyonunun regista ve iki 8 numarayla sezon götürmesi ıslak bir rüyadır sadece. 2 iyi regista, 4 tane iki yönlü 8 numaran olmalı, neyle döndüreceksin sezonu. Bizde asları bile tartışmalı, bırakın yedeklerini. Sistemde esnemeye gitmezse FB'nin geçen sezonundan farkı olmaz sezonun.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Teknik taktikten anlayan arkadaşlar bi yazsın şunu neden en leş takım bile sürekli gol pozisyonu buluyor? 4 yedik ama adamlar 3 4 tane de bariz gol kaçırdılar. Neden olmuyo hocanın taktiği?

Çevrimdışı tangaz

Marcoluyu gönder, Aboubakarı gönder Pepeyi gönder taliskayı gönder sosayı gönder fabriyi gönder cenki gönder  babeli gönder...
teknik direktörü aciz bırak, başarısız göster kendi koltuğunu sağlama al
küçük Beşiktaş, güçlü yönetim he mi
Allah belanızı versin

oysa adam tek bir şey söylemişti kimse gitmesin maaşlar ödensin

2 sene evvel şl.de oynayan kadrodan bugün ilk 11de kimse yoktu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Reis @mylife1903 sözüne daha yeni yeni katılmaya başladım.
Mevcut kadroyu koruyup Şenol Güneş ile eksik yanlarımızı kapatsak suanda 18. şampiyonlugu kovalıyor olacaktık sanırım.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bu sene için sıkın dişinizi beyler, başka şeylere odaklanmaya çalışın falan avrupada gruplardan çıkamaz ligtede ilk 5te bitiririz. Maalesef acılarla dolu 1 sene olucak. Seneye gerçek Beşiktaşı görürüz.

Çevrimdışı ferdi1903

Çevrimdışı celiker1

Ne Sergen'i yahu - Sergen ne başarmış teknik direktör olarak? Disiplinsizliği, lakaytlığı ve taktik bilmezliğiyle altyapıya hoca olarak dahi alınmaz.
Her insanın başlayacağı bir yer vardır.Şu ana kadar bence Sergen Yalçın hücum anlayışlı oyun planıyla benim nazarımda hocamız olabilir.Ahmet Nur Çebi şu an camiada birlikteliği getirecek birinci insandır(camianın içinden biliyorum),Sergen Yalçın camiayı heyecanlandıracak hocadır.Sezon başı Sergen'in içi-dışı bir oluşunu bilenler getirmeye cesaret edemediler
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı huseyincelebi

Teknik taktikten anlayan arkadaşlar bi yazsın şunu neden en leş takım bile sürekli gol pozisyonu buluyor? 4 yedik ama adamlar 3 4 tane de bariz gol kaçırdılar. Neden olmuyo hocanın taktiği?

Guardiola milyar € döktü sistemi için biz ise 15 milyon € ile sistem takımı kurmaya çalışıyoruz

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimdışı tangaz

way niye rebocho oynamıyor vay neden caner sahada

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Fikret Orman İstifa tagı yine gündemde.
Kendi yaptırdığı stada girememe mevzusu giderek gerçek olacak sanırım.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Sorun orta saha midir nedir elini kolunu sallaya sallaya herkez geciyor, her top tehlike yaratıyor. İleride ise tam tersi, kale önünde acayip etkisiziz bir pozisyon yaratamiyoruz.
Herkez ayrı telden oynuyor. Nasil bukadar kötü oynamayi basarabiliyoruz.

Tek kelime ile vasatlık...

Sorun hücumdan başlıyor. top tutamadığımız için çıkarken her pas hatası her kaybedilen her ezilen topta rakip kaleye yüzü dönük senin sırtın dönük şekilde yakalanıyorsun koşu atan adama isabetli gelen her uzun top veya bek stoper arasına atılan her topta pozisyon veriyoruz. Kaleci sıkıntılı zaten stoperin biri sıkıntılı her topu düşürüyor. Gol olup olmaması rakibin kalitesine senin şansına bağlı...Hoca kıyaslaması yapmak için demiyorum ama şenol hocanın takımın boyunu uzun tutmasının sebebi tam da bu durum içindi ve keyfinden değil mecburiyettendi eldeki mal ile anca bu çıkabilirdi...  başta şuan ki hocamız Avcı ve birçok taraftarımız tarafından eleştiriliyordu da 40 fırın ekmek yemek lazım onun tecrübesine gelmek için anca kadro ve oyuncu değişikliğinde saçmaladığı zaman böyle maçlar yaşıyorduk. Bu sene şimdiden söylüyorum bu oyun ve bu kadrolarla çıkmaya devam edelim her deplasmanda kalır çıkamayız... Takım boyu çok kısa kimine göre yerine göre iyi bir şey yeni oyuncular adaptasyon sorunu yanlış yere yönlendirme anlaşamama dönen topu alamama vs dolu tane bahane sayılır hoca tarafından haklılık payı da vardır da böyle oynamak için özellikle ileride ki oyuncuların üst seviye olacak topun kıymetini bilecek orta saha oyuncuların yine aynı şekilde iyi top dağıtacak dönen topları alacak. stoperlerin biri hava topu vermeyecek çıkacak vuracak diğeri de tamamlayıcı olarak baskı yediğinde topu iyi kullanabilecek kesici özelliği iyi olacak beklerin hızlı olacaklar konsantre olacaklar  en önemlisi çok ciğerli olacaklar...milletin ağzında sakız oldu ya bu topu 3 sn de alıyoruz 5 sn de alıyoruz vs işte bu yüzden önemli de 100 tane top kaybedip 90 ını alsan bir işe yaramıyor. 10 tanesini alamayıp zamanında basamayınca 5 tanesi arkana geçiyor 4 tanesi gol oluyor işte... Takım boyu kısa ne zaman tercih ederiz. Önde olur sağlam bir golcün 4 kere buluşur 1 ini sokar. 10 numaran Talisca gibi çilingir olur.  Uzaktan sokar frikikten sokar vs. Kanadın biri yine skorer olur adam eksiltir. Sağlam bir 8 in olur gidip gelir dönen topu toplar yakaladı mı zımbalar. 6 numaran Atiba gibi olur alan kapatır top çalar rakibe yakın oynar pas hatası yapmaz rakibi istediği yere yönlendirir. Skoru bulursun biraz merkezi geri çekersin rakiple kedi fare gibi oynarsın. Üstüne çekip şuan bize yapılan gibi arkalarına sürekli adam kaçırmaya çalışırsın 4-5-6 olsun dersin...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi Samet Demir

4-2 yenilmişiz. Derdiniz hala Şenol Güneş.

Yaz transfer dönemi de Orhan Ak ile geçmişti...

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tangaz

Her insanın başlayacağı bir yer vardır.Şu ana kadar bence Sergen Yalçın hücum anlayışlı oyun planıyla benim nazarımda hocamız olabilir.Ahmet Nur Çebi şu an camiada birlikteliği getirecek birinci insandır(camianın içinden biliyorum),Sergen Yalçın camiayı heyecanlandıracak hocadır.Sezon başı Sergen'in içi-dışı bir oluşunu bilenler getirmeye cesaret edemediler

+1903
adamlar lampardı başa getirdi sergen neden gelmesin? keşke baştan geleydi de bu sıradan oyuncuları transfer etmeseydik.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Yapmayın abi allah aşkına ya ne sergeni. her sene 10 dakikada takım bırakan adama mı güvenecez, ya da tembelliğiyle ün salmış bir adamı böylesine çalışmak gereken bir mesleğe mi bırakacağız ??? içi dışı bir oluşu olayını kim uydurdu bilmiyorum ama alakası yok, sadece sergen yetersiz ve hiç bir zamanda yeterli olmayacak. şuan içi dışı bir olduğu için bıraktığı alanya 4te4 yapıp başladı. erol bulut ondan çok daha iyi teknik direktördür.

Çevrimdışı levitate

Fikret Orman İstifa tagı yine gündemde.
Kendi yaptırdığı stada girememe mevzusu giderek gerçek olacak sanırım.
@mylife1903 abinin öngörü 999
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

+1903
adamlar lampardı başa getirdi sergen neden gelmesin? keşke baştan geleydi de bu sıradan oyuncuları transfer etmeseydik.
O iş olmaz. Sergen Yalçın bizim yönetimin anlayışına ters. En kötü seneryoda adam çıkar böyleyken böyle oldu der. Yönetimde bu durumu bildiği için o topa girmez.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Efsaneler ölmez şekil değiştirir :s20: :s20:

Çevrimdışı celiker1

way niye rebocho oynamıyor vay neden caner sahada
Bence Rebocho bugün ki son 15 dakika oyununu görerekten söylüyorum iyi oyuncu.Bu sistemde sana kotu gozukmus olabilir ama bence sistem nasıl Caner'i iyi gösterdiyse onuda kötü gösterdi
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Alt liglerde iyi iş yapan İbrahim Üzülmez in teknik kadroda olmasını isterdim. Ama en önemlisi yönetim ve hoca ne yapacaksa yapsın bu oyun bizi hiç bir yere götürmez.

Çevrimdışı AigleBordeaux

O iş olmaz. Sergen Yalçın bizim yönetimin anlayışına ters. En kötü seneryoda adam çıkar böyleyken böyle oldu der. Yönetimde bu durumu bildiği için o topa girmez.

Haftaya yönetim kalmaz
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi sefaköykartali

Yav hala hoca niye şunu oynattı vay niye pas oyunu. Yahu adama forvet diye Umut Nayir Güven yalçın vermişsin as forvetin sezona başlarken ameliyat oluyor, gelmeyeceği ağustos başından beri belli. Her ne kadar son dönemde formsuz olsa da Şenol hocayı da bu yönetim yedi, Abdullah hocayı da bu yönetim yiyecek. Yönetime geldiğinde stad inşaatına verdiği demirin parasını almayan Ahmet Nur Çebi' den, bir transfer görüşmesi için haftalarca uğraşan Erdal torunoğullarından, seçime girerken son sezonda takımla ilgilenmeyen bir başkana dönüştü Fikret Orman.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi