Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2556948 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı levitate

O iş olmaz. Sergen Yalçın bizim yönetimin anlayışına ters. En kötü seneryoda adam çıkar böyleyken böyle oldu der. Yönetimde bu durumu bildiği için o topa girmez.

guti ve sergen o yüzden getirilmedi zaten

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Haftaya yönetim kalmaz
Bir Orhan ak a verilen tepki kadar tepki verileceğini zannetmiyorum. İnşallah yanilirim.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tangaz

O iş olmaz. Sergen Yalçın bizim yönetimin anlayışına ters. En kötü seneryoda adam çıkar böyleyken böyle oldu der. Yönetimde bu durumu bildiği için o topa girmez.

bizim yönetim var mı ki sergen yönetime ters olsun. başımızda kulüpler birliği başkanı ünvanlı biri kayyum olarak görev yapıyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Daha eli yüzü düzgün güçlü bi takımla da maç yapmadık..

Çevrimdışı tangaz

winter is coming... diyorsun yanii
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

neden? avcı sistemine uygun kendisinin seçtiği 7 transfer yapmadı mı?

takke erken düştü kel göründü seçenlerimizde seçilenlerde kötü
son golde daglısın yediği çalıma şaşıran varsa kusura bakmasın ama futbol filan izlemesin
Sisteme uygun direk oynayacak oyunculardan ziyade, gelişmeye açık sisteme uyum sağlayabilecek oyunculara yöneldiğimizi düşünüyorum. Bunların hepsinin tutacağını düşünmek hayalcilik olur. Alınan oyunculardan 3 tanesinin de kiralık olması da işin başka acı tarafı. Bu sisteme uygun oyuncuları toplamamız için bize minimum 3 transfer dönemi gerekiyor. Henüz 1 tanesini geride bıraktık ve oyuncuların sakatlık ve ceza durumlarıyla sistemi oynayamaz hale geldik. Bel bağladığımız oyuncular da haftalardır ortada görünmeyen Oğuzhan falan. Yani takke transfer planlamasını üstüne yaptığımız oyuncularla baştan bitmişti. Biz sadece olur mu be deyip bekliyoruz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı huseyincelebi

Büyük takımlara karşı kazanacağız gibi geliyor bu sene küçük takımlar çok zorlayacak bizi

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimiçi sefaköykartali

Tek çözüm yolu seçimdir. Gelecek yönetim ya tam futbol aklı koyacak profesyonel yönetecek-türkiyede zor çünkü rakipler kirli-, ya da finansal destek koyacak en azından oyuncuların maaşını 5 ay geciktirmeyecek, para yok diye forvet alınamıyorsa transferini üstlenebilecek, ya da son seçenek siyasette ya da tff de adam akıllı lobisi olacak -yeri geldiğinde pisleşecek, ama takımı ona buna yedirmeyecek-. Şu üç seçenekten ikisine sahip bir yönetim bizi bi sezonda zirveyi gösterir, birine sahip bir yönetim de oturması vs. bir sezonu kaybettirir ikincisinde anca toparlanır.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AigleBordeaux

Alt liglerde iyi iş yapan İbrahim Üzülmez in teknik kadroda olmasını isterdim. Ama en önemlisi yönetim ve hoca ne yapacaksa yapsın bu oyun bizi hiç bir yere götürmez.

Al birini vur ötekine
Yönetim asisti yaptı Hoca tamamlıyor, bu taktiğin hazırlık maçları dahil sadece kazanamadığın Rize maçında fena gözükmedi ve sen illa inat ediyorsun..
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sene için sıkın dişinizi beyler, başka şeylere odaklanmaya çalışın falan avrupada gruplardan çıkamaz ligtede ilk 5te bitiririz. Maalesef acılarla dolu 1 sene olucak. Seneye gerçek Beşiktaşı görürüz.
O zamana kadar dayanabilecek bir yapı görünmüyor. Dayanamaz da her şeye takrar sıfırdan inşaa etmeye çalışırsak değişen bir şey olmaz. Yöneticilerin çıkıp bu sene hedefimizin ne olduğunu açıklaması lazım. Fedaysa feda cefaysa cefa  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

keşke hocanın aklına gelsede atletico gibi sinir bozucu saçma sapan bir takım olsak

oyuncular profil olarak müsait ama camia değil :D
bipbipbupbup

Guardiola milyar € döktü sistemi için biz ise 15 milyon € ile sistem takımı kurmaya çalışıyoruz
Bence sorun az para harcanması değil. Sahada bişey eksik sanki kimse asıl yerinde oynamıyormuş da idare etmeye çalışıyormuş gibi.  Buna Karius bile dahil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Al birini vur ötekine
Yönetim asisti yaptı Hoca tamamlıyor, bu taktiğin hazırlık maçları dahil sadece kazanamadığın Rize maçında fena gözükmedi ve sen illa inat ediyorsun..
Sene başından beri tek zevk aldığım bölüm, Oğuzhan'ın sakatlanıp çıkıncaya kadar oynadığımız bölümdü benim adıma. Oğuzhan ortadan kaybolduğundan beri oyunun sonuç verdiğini görmedim. Oğuzhan üzerine plan yapmak da ne kadar doğru orası tartışılır  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

O zamana kadar dayanabilecek bir yapı görünmüyor. Dayanamaz da her şeye takrar sıfırdan inşaa etmeye çalışırsak değişen bir şey olmaz. Yöneticilerin çıkıp bu sene hedefimizin ne olduğunu açıklaması lazım. Fedaysa feda cefaysa cefa  :tabe:

Yönetim ???? Yönetici ????

Çevrimdışı solar

Şu anda tek merak ettiğim konu, acaba aynen şu takım + 30 yaşında bir Gomez olsa sonuçlar nasıl olurdu.

Çevrimdışı tangaz

düşündüm de tamer gidince takımı şenol değil tamer oynatıyormuş diyenler vardı. bende o kafaya büründüm bir an demekki başakı avcı değil orhanak oynatıyormuş hoca da gitmesin die bu yüzden çok ısrarcıymış.

Şu anda tek merak ettiğim konu, acaba aynen şu takım + 30 yaşında bir Gomez olsa sonuçlar nasıl olurdu.

Gomez ve 8 olması lazımdı tam izlemek için.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetim ???? Yönetici ????
Sevgi neydi? Sevgi iyilikti, dostluktu. Sevgi emekti!..

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mellfred

bizim yönetim var mı ki sergen yönetime ters olsun. başımızda kulüpler birliği başkanı ünvanlı biri kayyum olarak görev yapıyor.
Fikret orman büyük bir megaloman
EGO’su güçlü
Güneş’i sırf ismi ön plana çıktı, her maç sonrası tribüne çağrıldı diye gönderdi
hatta hocaya yeni sözleşme yapmayarak sanki Beşiktaş’ı terk etti imajıyla yıpratatak gönderdi
Sergen gibi erekt adamı getirmeye yüreği yetmez
bize naçizane beşiktaşlı başkanlar  gerek
Seba gibi salt süzme “adam” gerek

Çevrimdışı tangaz

kanatta diabi beklerde daglıs  kalede karyusla mı? cacık bile olmazdı hele bu sistemle korku filmi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gomez ve 8 olması lazımdı tam izlemek için.
Oğuzhan gitmeden, Dorukhan satılmadan zor görürüz. Hala bu anlaşılmadı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı huseyincelebi

Bence sorun az para harcanması değil. Sahada bişey eksik sanki kimse asıl yerinde oynamıyormuş da idare etmeye çalışıyormuş gibi.  Buna Karius bile dahil.

La Masia gibi senelerce bekleyip mahsul vermesini göreceğiz  yada parayı basıp uygun oyuncular bulmaya çalışacağız biz ikisinide yapmıyoruz

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimdışı caner.eryigit

Yazık valla çok yazık nereden nereye.
Renkli birilerine versen al şu camiayı 2 sene sana süre istediğin gibi yönet al aşağı et desen valla beceremezdi bu kadarını.

Oğuzhan gitmeden, Dorukhan satılmadan zor görürüz. Hala bu anlaşılmadı  :tabe:

İyi o zaman devam böyle, 15 milyonluk transfer yap, en elzem bölgeleri alma. Böyle şimdi ne yaptığını bilmeyen, hem defansta çok atak yiyen hücumda da bir şey yapamayan takıma dönüşürsün.