Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2540135 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı sozkul

Benim hastahanedeki tanıdıklarımdan aldığım bilgi durumun kritik seviyeye yaklaştığı yönünde. O kritik seviye gelince sokağa çıkma yasağı bile bekleyebiliriz. Lig şampiyonluğu konusunda da Liverpool dışında hiçbir takımın şampiyonluğunun verilmesi adil olmaz  :tabe: Ben Temmuz ayına kadar liglerin sarkabileceğini düşünüyorum. Onun için bu sene ne olimpiyat ne de Avrupa Şampiyonası'nın yapılabileceğini düşünmüyorum  :tabe:

Hangi şehirdeki hastaneden bu bilgi..

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu pozisyonu aşamıyorum yav senin bitiriciliğin kötü kalede iyi kaleci var yana yuvarlasana cenk 15 16 sezonunda daha açısı iyi olmasına rağmen vurmayıp gomeze çıkarmıştı gomes boş kaleye yubarlamıştı burada topu yana vermek için zamanıda açısıda vardı nkadou bizde ancak yedek olur maalesef skor katkısı bu kadar düşük kanstmı olur göztepe deki Halil ile serdar falan bundan kat kat iyi

4.5 milyon € verdik bir de.

Aynı cenk,gomez pozisyonuydu.

Çevrimdışı mylife1903

4.5 milyon € verdik bir de.

Aynı cenk,gomez pozisyonuydu.
Ya su cimbizcilara pirim vermeyin

Orda vurulur kaleye adam oyle tercih etti
Tercihleri iyi olan oyuncu olsa zaten yolu buraya dusmez
Cocuk kendi demediki foya benim yari aykuma 5 milyon basin
Fo ve avanesi basti parayi

Pozisyon zaten ilginc burak veriyor nekodu vuruyor
Dedim ya tam tersi olmali
Boyd nekodu verecek burak vuracak orda
Ha mesela babele gelse orda hasirt diye takardi

Bunlar var futbolda
500binlik oyuncuya 5 milyon veriyin beklenti buyuyor

Gelisine yapistir muhtassam say ayaylan iste

Bunlara para verene kadar adriyanoya para verip tutaydik
Sakatlanmayip oynayacagi 20mscta adriyano bunlarin yaptigi isin 2 katini yapardi
Canerle onlu arkali oynarlardi
Paran da cebinde kalirdi

Nedense hep birilerini satma hep birilerini alma hep bi faktorinkte gelir bozdurma modasi oldu
Nedense iste

Bunlar var futbolda

Sakatlanmayip oynayacagi 20mscta adriyano bunlarin yaptigi isin 2 katini yapardi
Paran da cebinde kalirdi

Nedense hep birilerini satma hep birilerini alma hep bi faktorinkte gelir bozdurma modasi oldu
Nedense iste

5 milyon € verince seneye bütçe 52 den 35'e düşüyor böyle işte.

şampiyon oldugumuz 2 sene de ilk sene kurulan takıma 5-6 milyon € mu ne odemiştik ilk 11'e yalan olmasın çoğu bonservissiz di maaşlarıda uygundu.

Paraları sokağa ata ata battık.

Gelecek sene istesek de istemesek de yine bir yapılanmaya gidiyoruz gerek bütçe düşmesi gerek kiralık oyuncuların ayrılıkları gerek sözleşmesi bitenler.

Fo'nun yaptığı yanlısları yapmaması lazım bu yönetimin dicem de gerçi halen ali naibi görevde işimiz zor.

Çevrimdışı Orhan_

Bunlar var futbolda

Paran da cebinde kalirdi

Nedense iste

Abi bu adamın yaptığı iş cımbızı geçti. Bu pozisyon devamında yine aynı haltı yedi.

Çevrimdışı sametbagan

eğer ligler oynatılırsa 65-66 puan alan şampiyon olur bu sene

Çevrimdışı MUSTAFA_

eğer ligler oynatılırsa 65-66 puan alan şampiyon olur bu sene
Bence ligleri durdurma kararı gelecek yakında  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Abi bu adamın yaptığı iş cımbızı geçti. Bu pozisyon devamında yine aynı haltı yedi.
Yarisini alinca
Adam da yarim ayku ile oynuyor
Neka ekmek oka kofte diyor

Çevrimdışı caner.eryigit

Neden 7 çünkü fb 7.
Hadi inşallah

Bence ligleri durdurma kararı gelecek yakında  :tabe:

yarın gelir büyük ihtimal.

Neden 7 çünkü fb 7.
Hadi inşallah

yine mi şu aptal play off sistemi.

Çevrimiçi yaço58

Bir pozisyon vardı ceza sahasında 3 oyuncumuz vardı gitti yerden açmak yerine kaleciye topu teslim etti tam ıq problemi var böyle kanattan ne çıkar bunun yapacağı işi bifuma falan da rahat rahat yapar tek özelliği hız oda rakipleri geçip kaleci ile karşı karşıya kalsa bile kaçırır sene başından beri tek aldırdığı maç denizli onun dışında ben tehlikeli pozisyona falan girdiğini hatırlamıyorum yada vay be ne şut çıkardı dediğimi böyle kanstmı olur ne gol özelliği ne asist özelliği var 2 sene önceki Quaresma mesela vuruş fazla yoktu ama adamın asist özelliği vardı

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Vay be kimse konuşmamış helal olsun.
Avcı bunu yapsa adama demediğinizi bırakmamıştınız, sergen hoca bu kadar silik bu kadar defansif oynatınca kimse tek kelime etmemiş.
"Taraftarsız" bir maçta, resmen ezildik. Ankaragücü bile bizim maçta daha iyi oynadı hemde vodafoneda. Bir anadolu takımı kadar bile oynamadık.
Ama bakıyorum herkeste 1 puan aldık diye mutluluk var, gerçekten anadolu kulübü seviyelerine düşmüş. Profil, vizyon ve oyuncu bakımından da.
Sergen hoca acilen bu mentaliteden çıkmalı, burası anadolu kulübü değil, burası Beşiktaş.

Taraftarsız oynanan maçta başakşehir trabzon gibi rakipleri oynayan galatasarayın ekmeğine yağ sürdük.
Artık şampiyonlukları daha kolay alırlar.
Çalım falan attığımız yok, tam tersi onlar bize çalım attılar.
Başta sergen ve oyuncular bu maçta sınıfta kaldılar. Rezalet bir görüntüydü.

Neden 7 çünkü fb 7.
Hadi inşallah

Play off sistemine sevinme derim abi.
gs için yapılacak bu sistem.
Hele bu maçta anadolu kulübü mentalitesinde olan td ve oyuncuları olursak 7.sırada bitiririz.

Çevrimdışı caner.eryigit

Play off sistemine sevinme derim abi.
gs için yapılacak bu sistem.
Hele bu maçta anadolu kulübü mentalitesinde olan td ve oyuncuları olursak 7.sırada bitiririz.
Biz şampiyon olamadıktan kim olursa zerre umurumda değil
himmetçiler₁ hariç tabi ki

Ayrıca sergen 5-6 maçlık hoca olduğu görüntülerini vermeye başladı yine.
Ankaragücü maçı gs maçı falan rezaletti.
Hoca her gittiği yerde 5-6 maçlık iyi maçlardan sonra rezil maçlar çıkarıp kovuluyordu.

Ayrıca kimse bana virüs muhabbeti falan yapmasın.
İtalyada millet coronadan ölürken atalanta deplasmanda turlayıp geldi.
Motive eden ediyor, ingilterede öyle.
Sergen nasıl ankaragücüne motive edemeyise bu maçada edememiş ve taktiksel yanlışlığıyla rakibe 3 puan etmişti.
Allahtan rakip aşırı beceriksizdi ve onlar hiç ama hiç motive edememişti, taraftar yoktu. Eğer normal seyirde böyle bir maça çıksaydık bu maçta 3ten aşağı gol yemezdik.
Kimse kadro kalitesi muhabbetine girmesin, rıza hoca yatabarelerle kafa tuttu çıkarmadı baskı yaptı.
Sergen rıza hoca kadar oyuncularda sivaslı oyuncular kadar cesur olamadılar yazıklar olsun hepsine.

Vay be kimse konuşmamış helal olsun.
Avcı bunu yapsa adama demediğinizi bırakmamıştınız, sergen hoca bu kadar silik bu kadar defansif oynatınca kimse tek kelime etmemiş.
"Taraftarsız" bir maçta, resmen ezildik. Ankaragücü bile bizim maçta daha iyi oynadı hemde vodafoneda. Bir anadolu takımı kadar bile oynamadık.
Ama bakıyorum herkeste 1 puan aldık diye mutluluk var, gerçekten anadolu kulübü seviyelerine düşmüş. Profil, vizyon ve oyuncu bakımından da.
Sergen hoca acilen bu mentaliteden çıkmalı, burası anadolu kulübü değil, burası Beşiktaş.

Ortada konuşulacak bir durum yok.
Avcı bunların 1000 katı daha beterini yaptı halen bu adamın adının bile zikredilmesi tüylerimi diken diken ediyor kaleye şut atmadan bitirdiğimiz maclar oldu 85.ci dakika da ilk sutu cektiğimiz anlar oldu.İşkembeden konuşmamak lazım.Sergen ile 7 maça çıktık 4 galibiyet aldık 2 beraberlik 1 mağlubiyet.3 büyük maç oynadık ts,başak,gs.Başak maçında biz domine ettik saçma sapan bir tek poziyon ve golle yenildik.ts maçında son saniyede saçma bir gol ile yenildik.gs'den deplasmanında 1 puan aldık.7 maçta 11 gol attık 5 gol yedik.Biz bu 11 golü avcı ile 25 haftada anca attık her maç 3-4-5 yiyorduk.

Ortada bir ezilme durumu yok ayrıca ezilen biri varsa o da gs'dir.Evimizde 3 puan aldık deplasmanda 1 puan aldık.2 maçta 1 tane gol atamadılar 2.ci yarıda 30 gol atan ucan kacan zıcan gs.Ankaragücü iyi oynamış olabilir sonuca bakalım kim kazandı her maç iyi oynayacağız diye bir kaide yok neye ispatlamaya calısıyorsun anlam veremiyorum bazen.Niye mutlu olmayalım kadromuz da karius,caner,burak ve yetersiz kanat oyuncularına rağmen uçan kaçan zıçan gs'ye yenilmedik şampiyonluk yolunda çelme taktık niye sevinmesin insanlar.Sergen hoca o mentalite de değil o mentali de olan adam halen savunmaya calıstıgın avcı idi.

Taraftarsız oynanan maçta başakşehir trabzon gibi rakipleri oynayan galatasarayın ekmeğine yağ sürdük.
Artık şampiyonlukları daha kolay alırlar.
Çalım falan attığımız yok, tam tersi onlar bize çalım attılar.
Başta sergen ve oyuncular bu maçta sınıfta kaldılar. Rezalet bir görüntüydü.

Kimsenin ekmeğini bir şey sürdüğümüz yok.
Alırlar başını.
Neyin çalımını atmışlar deplasmanda yenilip evinde 1 puana razı olarak calım mı atmıslar biz şampiyonluk yarısında değiliz başak ve ts devam dedi gs calım atmış olsa bol bol ağlamazdı ağlamaya devam ediyorlar.
Sergen hariç oyuncu grubu sınıfta kaldı onlarında kalibresi bu kadar.Orta da tek rezalet görüntü gs'nin bol bol ağlaması idi.

Ayrıca sergen 5-6 maçlık hoca olduğu görüntülerini vermeye başladı yine.
Ankaragücü maçı gs maçı falan rezaletti.
Hoca her gittiği yerde 5-6 maçlık iyi maçlardan sonra rezil maçlar çıkarıp kovuluyordu.

Bence ağır konuşmaya başladın.Beşiktaşın hocasından bahsettiğini unutma bahsederken ben avcıyı hiç sevmeme rağmen basımızda diye yine de bu tarz yorumlar yapmıyordum.

Ortada konuşulacak bir durum yok.
Avcı bunların 1000 katı daha beterini yaptı halen bu adamın adının bile zikredilmesi tüylerimi diken diken ediyor kaleye şut atmadan bitirdiğimiz maclar oldu 85.ci dakika da ilk sutu cektiğimiz anlar oldu.İşkembeden konuşmamak lazım.Sergen ile 7 maça çıktık 4 galibiyet aldık 2 beraberlik 1 mağlubiyet.3 büyük maç oynadık ts,başak,gs.Başak maçında biz domine ettik saçma sapan bir tek poziyon ve golle yenildik.ts maçında son saniyede saçma bir gol ile yenildik.gs'den deplasmanında 1 puan aldık.7 maçta 11 gol attık 5 gol yedik.Biz bu 11 golü avcı ile 25 haftada anca attık her maç 3-4-5 yiyorduk.

Ortada bir ezilme durumu yok ayrıca ezilen biri varsa o da gs'dir.Evimizde 3 puan aldık deplasmanda 1 puan aldık.2 maçta 1 tane gol atamadılar 2.ci yarıda 30 gol atan ucan kacan zıcan gs.Ankaragücü iyi oynamış olabilir sonuca bakalım kim kazandı her maç iyi oynayacağız diye bir kaide yok neye ispatlamaya calısıyorsun anlam veremiyorum bazen.Niye mutlu olmayalım kadromuz da karius,caner,burak ve yetersiz kanat oyuncularına rağmen uçan kaçan zıçan gs'ye yenilmedik şampiyonluk yolunda çelme taktık niye sevinmesin insanlar.Sergen hoca o mentalite de değil o mentali de olan adam halen savunmaya calıstıgın avcı idi.

Geç dostum bu muhabbetleri yetersizlik bitiricilikle alakalı olsa tamam
Takımda gram ofansif niyet yoktu
Takım ileri bile gitmedi ki yeterliliğini göstersin
Yatabare mi burak mı
Uğur mu caner mi
Ben utandım bu maçı izlerken.
Kendimi anadolu takımı gibi hissetim.
Oyuncuların kafası maçta falanda değildi çoğunun.
gsnini evinde falan değildi bu maç taraftar yoktu ki dua edelim yoktu.
Olsa bu maç sabaha kadar oynansın sabaha kadar gs yenerdi.
Beşiktaşı bu cümleleri kullandıracak duruma düşürenler utansın.

Geç dostum bu muhabbetleri yetersizlik bitiricilikle alakalı olsa tamam
Takımda gram ofansif niyet yoktu
Takım ileri bile gitmedi ki yeterliliğini göstersin
Yatabare mi burak mı
Uğur mu caner mi
Ben utandım bu maçı izlerken.
Kendimi anadolu takımı gibi hissetim.
Oyuncuların kafası maçta falanda değildi çoğunun.
gsnini evinde falan değildi bu maç taraftar yoktu ki dua edelim yoktu.
Olsa bu maç sabaha kadar oynansın sabaha kadar gs yenerdi.
Beşiktaşı bu cümleleri kullandıracak duruma düşürenler utansın.

Bu maç özelinde farklı bir durum söz konusuydu ondan olabilir mi ?
Maç seyircisiz ve koronavirüsü.
Diğer söylediklerinin sebebi de Sergen yalçın ve Ahmet nur çebi ile alakalı değil yanlış kişiye yükleniyorsun.
Bu kadroyu Anç ve Sergen kurmadı.
Bu kadro bu kadarlık oyun oynardı bunu oynadı daha fazlasını oynamazdı 1 puanı aldık geldik işte.Bunu abartacak dramatize etmenin bir mantığı yok.
Oyuncuların odaklanamama olayını bile sergene ittirmeye calısıyorsun bak bu hafta ki biten bütün maçları korana virüsüne de geçtim seyircisiz maclar bir garip oluyor.

2-1
2-0
1-0
1-0
2-1
1-1
0-0

Bu hafta ki maç sonuçları gördüğün gibi bütün takımlar kısır oyunlar zevksiz ts,başak macını izledim baştan sona bizim maçtan bir farkı yoktu 1.5 pozisyon oldu gol oldu hepsi bu.
Bence çok abartıyorsun.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sergen Yalçın da Abdullah Avcı da sevdiğim hocalar. Tarafsız birisi olarak yorum yapmam gerekirse. İkisinin karşılaştırabilmesi için Sergen Yalçın'ın kendi takımını kurması gerektiğini düşünüyorum. Son iki maçta oynadığımız futboldan ben de memnun değilim ama Avcı-Yalçın karşılaştırması yapılmasını hatalı buluyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

TFF'den Açıklama   

Süper Lig'in 26. haftasında oynanan müsabakaların ardından yapılan açıklama, değerlendirme, yorum ve köşe yazılarında maçların oynatılması konusunda Türkiye Futbol Federasyonu hedef alınmış ve Süper Lig'de 26. haftadan başlamak kaydıyla Nisan sonuna kadar tüm müsabakaların seyircisiz oynanması yönündeki kararın nasıl alındığı ve yürürlüğe girdiği ile ilgili süreç özellikle görmezden gelinmiştir.

Bilindiği üzere 12 Mart 2020 tarihinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınacak tedbirlere ilişkin toplantı yapılmış, toplantıya Bilim Kurulu'nun yanı sıra tüm Bakanlarımız da katılmıştır.

Toplantı sonunda Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Sayın İbrahim Kalın, koronavirüs tedbirleri kapsamında 16 Mart itibarıyla ilk, orta ve liselerin bir hafta, üniversitelerin de üç hafta süreyle tatil edileceğini ve spor müsabakalarının da Nisan sonuna kadar seyircisiz oynanmasına karar verildiğini açıklamıştır.

Bu gelişmelerden de net bir şekilde anlaşılacağı üzere spor organizasyonlarının sürdürülmesi yönündeki karar, Bilim Kurulu ve Bakanlıkların üst düzey temsilcilerinin tavsiyesi ile alınmıştır.

Yaşanan süreç herkes tarafından bilinirken, bu kararla ilgili olarak tamamen Futbol Federasyonu üzerine odaklanılmış olmasının nedeni tarafımızca anlaşılamamıştır.

Devletimizin; ülkemiz ve tüm insanlarımızın başta sağlık olmak üzere bütün menfaatlerini gözeten bu kararına saygı duyulması gerekirken, kısaca mesele Türkiye iken sporun ruhuna uymayan ve pozisyonlara göre hareket tarzı taşıyan kimi açıklamaların da kabul edilmesi mümkün değildir.

Kamuoyuna saygılarımızla.

Türkiye Futbol Federasyonu

Beşiktaş Tarihi
★★★