Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2542922 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı murat

Almanyada eger bu corona krizi devam ederse, 2019/20 sezonu ya şu anki puan tablosu ile sonlandiracaklar, yada bu sezonu tamamen iptal edebilecrklerini diyorlar. Aslinda güzel olurdu, bizim icin zaten kötü gecen bir sezon hic birsey olmamiş gibi bitirirdik :D
hiç oynanmamış gibi olursa seneyede cl ye galatasaray ve başak gider

Çevrimdışı mylife1903

Yazın avrupa şampiyonası olmaz bence. Erteleme olursa yazın oynanır o boşlukta. İptal durumu olursa en çok Juventus'un işine gelir bu sene şampiyonluk elden gidiyo gibiydi.
En komigi liyonun fahri gsli baskani
Lig sayilmasin diyo utanmaz arlanmaz
La 291 puan fark yemisin ne iptali insan soylerken utanir

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Twitter'a "Turkish league" yazıp, arayın. Yabancıların yorumlarını okuyun. Bütün ligler ertelenince, izleyebilecekleri tek lig olarak Türkiye Ligi kaldığı için yorum yapıyorlar. İyi reklam yaptı lig
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Twitter'a "Turkish league" yazıp, arayın. Yabancıların yorumlarını okuyun. Bütün ligler ertelenince, izleyebilecekleri tek lig olarak Türkiye Ligi kaldığı için yorum yapıyorlar. İyi reklam yaptı lig

izlemesinler bence hayata küserler :D

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

izlemesinler bence hayata küserler :D

Yapılacak hakem hataları yüzlerine vurulacak.
İzlesinlerde kimin ne olduğunu görsünler.

Çevrimdışı cursedofdragon

Yapılacak hakem hataları yüzlerine vurulacak.
İzlesinlerde kimin ne olduğunu görsünler.

Sen hiç hırsızın yüzünün kızardığını gördün mü hırsız yine hırsızlığına yapmaya yine devam eder.

Bu da o hesap adamlar coranadan gebersin 50 bin seyirci gelsin stat pırıl pırıl demiş insan bunlar.

Seyircisiz olunca erteyelim diyen insanlar hakemler tam gaz yine devam eder yani umurlarında değil avrupaya rezil olmuşuz şu bu filan...

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Hava da baya rüzgarlı yağmur da atıştırıyo.. Tam deli ibo'nun gol attığı gs maçına benziyo hava :D

Takıma hemen coronavirus testi yapılsın. İlk belirtileri gördüm sahada.. Yorgunluk halsizlik güçten düşme.. :D Neyse iyi bari yenilmedik bu oyunla gsli olsam kudururdum

Çevrimiçi yaço58

Lensle Caner birer ikram yaptılar ama rakip değerlendiremedi  şu maçta bir puan çok iyi

Çevrimiçi yaço58

Çevrimdışı caner.eryigit

Ön tarafa bu kadar kötü adamları alabilmek gerçekten yetenek işi kimin parmağı fln varsa scout mcout her kimler ise bunlar ilk onları göndereceksin.
Ljlacic abi de bitirmiş kafasında zorlamaya gerek yok.

Çevrimdışı levitate

hocam atletico'ya özenmiş herhalde

ama bizde öyle kontraya çıkacak adam yok (maç boyu burak'ı gördünüz)

bipbipbupbup

Çevrimdışı Alper1903

Burak'la Lijajic'e 1 saniye bile katlanamıyorum artık. Sıfırlar. SI-FIR.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ljajic daha yeni sakatlıktan çıktı. Burak'a ne olduğunu ben de anlamıyorum. Ancak asıl düşünmemiz gereken biz neden sözleşme uzattık  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Forvet, iki kanat, sol bek ve kaleci, bu mevkilere mutlak birileri  alinmali.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Orhan_

Gs futbolcularının alayı seyircisiz maç için "taraftara yapılmış saygısızlık" diye yorumluyorlar. Belli ki tepeden inme bir metin var ellerinde, okuyorlar. Bu (...) 2 gün önce seyircili maç için kçlarını yırtıyordu. Bunların yüzsüzlükleriyle uğraşmamak gerekiyor aslında. Gücü eline geçirip yok edeceksin bunları. Sonra köşede istedikleri kadar ağlasınlar.

Çevrimdışı mylife1903

Burak gitti nekoduya verdi topu aksiyonunu yapti

Yanindaki adamlarla anca boyle oynar
O pozisyonun ters olmasi lazim
Nekodu ya da boyd verecek burak vuracak
Tak tersi oluyor sonuc normal

Çevrimiçi sEuL

Pozisyona giremeyisimiz, sut cekememiz falan bir nebze beceriksizlikle aciklanabilir ama fizik ve mucadele anlaminda dokulmemizin hicbir izahi olamaz. Teknik heyet takimi maca iyi hazirlayamamis cok net. Hocanin her mac degisiklik icin 60’a-70’e kadar beklemeside hanesine eksi olarak yazilir. FT bile hic beklemedigim bir sekilde devre arasinda degisiklige gitti. Bazi oyuncularin maalesef bitmek tukenmek bilmeyen kredileri var. iyi yere kapak atmislar

Çevrimdışı levitate

Gs futbolcularının alayı seyircisiz maç için "taraftara yapılmış saygısızlık" diye yorumluyorlar. Belli ki tepeden inme bir metin var ellerinde, okuyorlar. Bu [basiktas.arena] 2 gün önce seyircili maç için kçlarını yırtıyordu. Bunların yüzsüzlükleriyle uğraşmamak gerekiyor aslında. Gücü eline geçirip yok edeceksin bunları. Sonra köşede istedikleri kadar ağlasınlar.
kazansalar konuşmazlardı

bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

Pozisyona giremeyisimiz, sut cekememiz falan bir nebze beceriksizlikle aciklanabilir ama fizik ve mucadele anlaminda dokulmemizin hicbir izahi olamaz. Teknik heyet takimi maca iyi hazirlayamamis cok net. Hocanin her mac degisiklik icin 60’a-70’e kadar beklemeside hanesine eksi olarak yazilir. FT bile hic beklemedigim bir sekilde devre arasinda degisiklige gitti. Bazi oyuncularin maalesef bitmek tukenmek bilmeyen kredileri var. iyi yere kapak atmislar

Bu maç komple hocaya eksi yazar
Deplasmansa büyüklerden puan almaya gelmiş Malatya değiliz biz
Anadolu’yu fazla içselleştirmiş hoca

Çevrimdışı Alper1903

Ljajic daha yeni sakatlıktan çıktı. Burak'a ne olduğunu ben de anlamıyorum. Ancak asıl düşünmemiz gereken biz neden sözleşme uzattık  :money:

Geçen hafta kulak tıkamayı biliyordu. Ben bu maçta da iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Hele Burak Beşiktaş'ın coronası gibiydi. Ne top indirebildi, ne içeri koşu attı. Bunun yüzünden ikinci yarı full baskı yedik.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Maça beraberlik icin cıkmışız. Amacımıza ulastık ayrıca derbi deplasmanında alınan 1 puan her zaman önemlidir.

Şimdi Fb macına kadar kaymak gibi fikstürümüz var. Seri galibiyetlere baslamamız lazım

gsliler sosyal medyada ağlıyor bizim defansif oyunumuz yüzünden mağdur olmuşlar  :lol: :lol: