Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2541427 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimiçi Kartal Ç

şimdi oyuncular hastalık korkusuyla maç yapıyoruz diyor ama maçlar oynanmasa evde mi oturacaklar onu anlamadım. istanbulda gezip tozmayacaklar 16 milyonluk şehirde evlerine kapanacaklar. boş stadda bulaşabilir yani. E biz işe gidiyoruz bizim canımız yok mu biz daha kalabalık yerlede çalışıyoruz o boş stadlardan. ben spor camiasındaki bu durumu gerçekten anlayamıyorum. her gün binlerce kişi içerisinde çalışıyoruz bize bulaşsa kimsenin umrunda değil demek ki.

Çevrimdışı mellfred

Terim önce tenis maçları bile ertelendi diye ağladı ardından. Neden beni taraftarımdan ayırıyorlar diye söylendi
Bırak olm bu işleri

Çevrimdışı Alper1903

Burak gitti nekoduya verdi topu aksiyonunu yapti

Yanindaki adamlarla anca boyle oynar
O pozisyonun ters olmasi lazim
Nekodu ya da boyd verecek burak vuracak
Tak tersi oluyor sonuc normal

Yetmez abi bu adam yapması gereken asli görevlerini yapmıyor. İlk yarı kaç kez içeri koşu atmadığı için geri döndük. Hava topu alma sıfır. İkinci yarı zaten s**** batırdı.

Çevrimdışı Alper1903

Terim önce tenis maçları bile ertelendi diye ağladı ardından. Neden beni taraftarımdan ayırıyorlar diye söylendi
Bırak olm bu işleri

Geçsin bu ağızları. Bunu başından söyleyeceklerdi.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Biz üzerimize düşeni yaptık 6 puandan sadece 1 puan verdik gs ye gerisi ts veya başak ın elinde... Gs deplasmanı 1 puan verelim gitmeyin deseler direk kabul ederdik. kadromuz zayıf maçın gidişatı seyircisiz olması korona morona vs kazanamayışımıza üzülürüz de yenilseydik de hiç sürpriz olmazdı. Kötü bir sonuç değil... Yensek bile 2 rakipten 7 gs den 3 puan geride olacaktık. Şampiyonluk şansımız yoktu. Kalan fikstürümüz de sene başı malatya vs  fb hariç 3 puan yazılacak maçlar gibi gözükse de çoğu düşme hattında ve kazanmaya başladılar ya herro ya merro maçları olacak belki de şuan en kolay 2 maçımız malatya ve fb olacak... Bir de unutulan ligten koptuğumuz için 2 maç almıştık üst üste gs yenseydik 2-3 maç daha alsaydık yine attığımızı iptal ederlerdi 3 penaltımız verilmezdi olmadık yerde kızarırdık ofsayttan gol yerdik. Beşiktaş renklilerden bariz şekilde güçlü kadrosu yoksa şampiyon yapılmaz bunu unutmayın.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi tolga1903

Büyük takım deplasmanına gelen antalya genclerbirligi gibi oynadık yakışmadı ne hocaya ne takıma. Tamam kadro kalitesi olarak fark var hatta baya fark var kimse kusura bakmasın. Ama yine de sen Beşiktaşsın abi 3 şut nedir yazık şu burakla falan sozlesme yenilemek falan bu takıma ihanet olur bizi küçük takım gibi göstermeye kimsenin hakkı yok olmaz olsun böyle beraberlik

Çevrimdışı mylife1903

gsliler sosyal medyada ağlıyor bizim defansif oyunumuz yüzünden mağdur olmuşlar  :lol: :lol:
keske biri abanip soksaydi
Abandi hoca abandi diye var itirazi yapsalardi

Çevrimdışı mylife1903

şimdi oyuncular hastalık korkusuyla maç yapıyoruz diyor ama maçlar oynanmasa evde mi oturacaklar onu anlamadım. istanbulda gezip tozmayacaklar 16 milyonluk şehirde evlerine kapanacaklar. boş stadda bulaşabilir yani. E biz işe gidiyoruz bizim canımız yok mu biz daha kalabalık yerlede çalışıyoruz o boş stadlardan. ben spor camiasındaki bu durumu gerçekten anlayamıyorum. her gün binlerce kişi içerisinde çalışıyoruz bize bulaşsa kimsenin umrunda değil demek ki.
Ya bunlarin cogu aglak kiz cocugu gibidir
Sahada azicik kirampon gelir yatip aglar bunlar uff oldum diye

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bırak olm bu işleri

e mekan söylesin çağırsın başbaşa görüşsünler sarılıp hasret gidersinler eminim çağırsa binlercesi gider.. çok basit bi şey bu hadi parator hoca yarın çağır taraftarını

Çevrimdışı mylife1903

e mekan söylesin çağırsın başbaşa görüşsünler sarılıp hasret gidersinler eminim çağırsa binlercesi gider.. çok basit bi şey bu hadi parator hoca yarın çağır taraftarını
Sucuk atsin mangala kokusuna kosa kosa gelirler koku alan kopek gibi

Çevrimdışı mellfred

Metin ile Güntekin maçların oynatılması çok yanlıştı diye yırtınuyorlar

Çevrimdışı Orhan_

Metin ile Güntekin maçların oynatılması çok yanlıştı diye yırtınuyorlar

Birisi gsli onu biliyoruz diğeri de ne idüğü belirsiz. Bunlar Beşiktaş lehine bir şey söylerse şaşırmak lazım.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Şuan gs söylemi ile medyada yapılan algı 2 maçtır kazanamayan gs nin kontrolü kaybettiklerini gösteriyor.  Her türlü imkana sahip genç bağışıklığı yüksek sporcuları etkileyecek bir hastalık değil asıl sıkıntı aile büyükleri ve taraftarlar için olursa olur. Madem taraftarsız oynamak saygısızlık 80 milyona yapılan bu saygısızlığa yetkili merciler sessiz kalmamalı  ve lig 26. hafta itibarı ile tescillenmelidir...Ligler 1-2 ay ertelendiğinde yaz sıcağında ramazanda tatilde şuan sağlığından endişe eden topçular yine yan çizecek nasılsa... Her şeyin başı sağlık...

Çevrimdışı cursedofdragon

Sergen Yalçın: “TFF limitleri anlamında, mali kriterler anlamında, önümüzdeki sezon takım maaşını 17-18 milyon euro daha düşürmek zorundayız..Ciddi bir planlama ve değişim yapmak zorundayız..”

Çevrimdışı mylife1903

Sergen Yalçın: “TFF limitleri anlamında, mali kriterler anlamında, önümüzdeki sezon takım maaşını 17-18 milyon euro daha düşürmek zorundayız..Ciddi bir planlama ve değişim yapmak zorundayız..”
Yahu herkese hakkini versinler kafi
Karyus asgari ucret yol yemek sigorta kendisinden
Diyabi askeri ucret
Lens askeri ucret
Nekodu 10bin yol yemek sigorta
Biyd 7bin yol yemek sigorta
Vida 1 milyon yoro yillik
Ruiz 750k yuro yillik
Atiba 750k yuro
Oguzhan 12bin tele aylik yol sigorta yemek fisini verelim yesin kilo alsin ev kirasi destevi
Caner 250bin yuro
Gg 300bin yuro
Burak 1 milyon tele santrafor parasi yemek sigorta bizden yol kendisi versin arabasinin motoru buyuk
Layic 600bin yoro

Boyle verecen maaslari
Herifler superstar parasi aliyor iki metreye pas veremiyor

Bu nekodu boyd diyabi gibilerini alacagina adriyanoya ne istiyorsa onu verecektin
Sakatlanmadan oynadigi 20 macta bu 3unun performansini tek basina verirdi paran cebinde kalirdi

17-18 mi  :lol: kimle oynıcaz altyapıyla mı çıkıcaz maçlara?

fb gs ne yapacak peki? onlara bu düşüş var mı?

Çevrimdışı mylife1903

Fbye 30 verirler gsye 70

Yahu herkese hakkini versinler kafi
Karyus asgari ucret yol yemek sigorta kendisinden
Diyabi askeri ucret
Lens askeri ucret
Nekodu 10bin yol yemek sigorta
Biyd 7bin yol yemek sigorta
Vida 1 milyon yoro yillik
Ruiz 750k yuro yillik
Atiba 750k yuro
Oguzhan 12bin tele aylik yol sigorta yemek fisini verelim yesin kilo alsin ev kirasi destevi
Caner 250bin yuro
Gg 300bin yuro
Burak 1 milyon tele santrafor parasi yemek sigorta bizden yol kendisi versin arabasinin motoru buyuk
Layic 600bin yoro

Boyle verecen maaslari
Herifler superstar parasi aliyor iki metreye pas veremiyor

Bu nekodu boyd diyabi gibilerini alacagina adriyanoya ne istiyorsa onu verecektin
Sakatlanmadan oynadigi 20 macta bu 3unun performansini tek basina verirdi paran cebinde kalirdi

Atiba emeklilikte yaşa takılanlardan 2 yıl sonra ziraat atm'den çeker parasını sigortasız çalıştırırız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

As takım harici altyapı oyuncularından oluşacak kadromuz büyük ihtimalle  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Şuan 52 toplam 35'e düşecek bonservis ücretleri maaşlar hepsi içinde.

Bende anlam veremiyorum daha lig bitmedi sıralama belli değil neye göre belirlendi bu.

Çevrimdışı mylife1903

Atiba emeklilikte yaşa takılanlardan 2 yıl sonra ziraat atm'den çeker parasını sigortasız çalıştırırız.
Atiba kalsin zaten yerine adam bulmaya calissalar bir suru oara harcayaklar
Sitoper sarkik libero oynatiriz
Etinden  Sutunden faydalaniriz
41 yasina kadar oynasin

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bende anlam veremiyorum daha lig bitmedi sıralama belli değil neye göre belirlendi bu.
Bu sene elde edeceğimiz gelirlere göre hazırlandı. Zaten Avrupa kupalarına gidebilirsek bu bütçeye ekleme olacak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Gs gelecek senenkn butcesini acikladi ya
Ona mahsubendir

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Çebi söyletmiştir. Sergen gündem değiştirip algı oluşturuyor. üstümüze düşeni yaparak ligi bitirdik. Belki de gerçekten resmi olarak bitirdik. TFF ye  mesaj veriyoruz bu sezon bitti. Seyirci gelirimizden yoksunuz. Seneye kriterler de değişiklik yapılmalı deniyor ki zaten yapılacaktır. 1-2 takım hariç kimse uyamaz. Akıllık edip olağan dışı durumlarda futbolcuların sözleşmesi o ana kadar ki hakları korunmak kaydıyla fesih edilebilir gibi maddeler koyan takım yoksa ki olacağını sanmıyorum...