Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2543035 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı mylife1903

Geçen sene VS Bu sene

En basarili fb ile ta gibi gozuktu bana
Ibbde fb macini terslemis
Gsnin tutarliligi mutis tabi

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı ProjectOrigin

Sucuk ekmekçi başkana ve teknik direktörüne katılıyorum, futbolcu sağlığı her şeyden çok daha önemli. Bu yüzden lig derhal iptal edilmeli ve şu an ki puan durumuyla tescil edilmeli.
[ Son Düzenleme: 15 Mart 2020, 22:43:25 ProjectOrigin ]

Çevrimdışı BJKTÜRK23

kalan tüm macları kazanabiliriz.

kağıt üstünde bizim kolay da oynayacağımız takımlar düşme hattında son 2 haftadır hepsi de malatya hariç en az 1 maç kazandı havlu atan yok... Maçlar sert geçer bizlik değil... gs nin futbolcuları da sağlığından endişe ediyor en güzeli lig bu sonuçla 26.hafta itibariyle tescil edilsin onların fikstürü de zor zaten... Ligler ertelenirse 2 aydan önce virüs salgını bitmez mayısta lig başlayacak da temmuzda bitecek de ölme eşeğim ölme  yeni sezon gelecek zaten hem başta muzlera ve gs li oyuncular tatil yapamayacaklar bu sefer tatilimizden endişeliyiz derler  :evillol: bunların ağzına bakılmamalı yetkili merciler derhal bu işe el koyup taraftar sağlığını düşünerek Allah korusun olası bir salgının vebalini ödeyemezler futbol falan hikaye uzatmadan yarın tescil edilmeli lig... Her şeyin başı sağlık.

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

kağıt üstünde bizim kolay da oynayacağımız takımlar düşme hattında son 2 haftadır hepsi de malatya hariç en az 1 maç kazandı havlu atan yok... Maçlar sert geçer bizlik değil... gs nin futbolcuları da sağlığından endişe ediyor en güzeli lig bu sonuçla 26.hafta itibariyle tescil edilsin onların fikstürü de zor zaten... Ligler ertelenirse 2 aydan önce virüs salgını bitmez mayısta lig başlayacak da temmuzda bitecek de ölme eşeğim ölme  yeni sezon gelecek zaten hem başta muzlera ve gs li oyuncular tatil yapamayacaklar bu sefer tatilimizden endişeliyiz derler  :evillol: bunların ağzına bakılmamalı yetkili merciler derhal bu işe el koyup taraftar sağlığını düşünerek Allah korusun olası bir salgının vebalini ödeyemezler futbol falan hikaye uzatmadan yarın tescil edilmeli lig... Her şeyin başı sağlık.

liglerin bu şekilde bitmesini bir çok klüp kabul etmez başta küme düşme potasında ki ler.

Sonra şampiyonluğa oynayan başak,gs bizde kabul etmeyiz 4.cü 3.cü olma şansı devam ediyor.

O iş bizim ülke de yaş.

Erteleme olayı da biraz sıkıntı 2-3 hafta ertlenebilir ama.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

şimdi oyuncular hastalık korkusuyla maç yapıyoruz diyor ama maçlar oynanmasa evde mi oturacaklar onu anlamadım. istanbulda gezip tozmayacaklar 16 milyonluk şehirde evlerine kapanacaklar. boş stadda bulaşabilir yani. E biz işe gidiyoruz bizim canımız yok mu biz daha kalabalık yerlede çalışıyoruz o boş stadlardan. ben spor camiasındaki bu durumu gerçekten anlayamıyorum. her gün binlerce kişi içerisinde çalışıyoruz bize bulaşsa kimsenin umrunda değil demek ki.
Muskera falan çıktı ağladı la 3 gün önce toplu şekilde parti yapan Ben miyim ağlayıp duruyorlar hasta olsa ne olacak en kral tedavi yine onlar olacak ft diyor insan sağlığı falan sen hiç ağlama kardeşim bunca emekçi çalışam var o zaman hayatı durduralım evden çıkma yasağı ilan edelim ağlamaya bak ya Nirvana yaptılar herhalde ağlama konusunda olan garibana olacak

Çevrimdışı BJKTÜRK23

liglerin bu şekilde bitmesini bir çok klüp kabul etmez başta küme düşme potasında ki ler.

Sonra şampiyonluğa oynayan başak,gs bizde kabul etmeyiz 4.cü 3.cü olma şansı devam ediyor.

O iş bizim ülke de yaş.

En iyi örnek nba bizim lig yanında amatör lig kadar rayting yapmaz adamlar idare edebileceğimiz kadar ederiz dediler bir oyuncu da çıkınca hop ertelediler.. %90 ihtimalle 4/3 tamamlanacak kadar oynatırlar en iyi senaryo da yoksa da bu şekilde tescil edip play off final bitirirler. Kötü senaryoda bu sezon iptal olur veya liderler final yapar. Kimse de ağzını açamaz... Her şeyin başı sağlık...

Adaletsiz bir durum yok ligin 3 de 2 si geçmiş zaten Herkes kağıt üstünde kalan maçımızı alırız şurada bitiririz der 26 haftada alamadığını 8 haftada alacak herkes.  :D Kabul edip etmeme ile alakalı değil ki bu durum yayılma hızı artarsa mecburen bu yapılacak  Bugün ağlayan muzlera bu karar alınırsa ne diyebilir derse de bu saatten sonra kimse sallamaz senin sağlığın için der geçerler... Allah korusun bizim memlekette hastalık bulaşan biri karantina altında olmasın rekor hızda yayılır hastalık bunu bildikleri için de işi sıkı tutuyor idareciler ki doğru yapıyorlar... Erteleme ile olacak iş değil 2 aydan önce bizde sorun olmasa bile diğer memleketlerde rahatlama olması çok zor. Yabancı oyuncuları da zincirleyemezsin. Üstelik biz dahil 8 maç / 2 en az 4 maç seyircisiz oynamak çoğu kulübe ciddi külfet getirecek... Dipteki 3 takım ve üstte ki 3 takım için bütün ülkenin sağlığıyla oynamazlar bu riske girmezler.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi yaço58

O iş bizim ülke de yaş.

Fatih Terim: İstediğinizi şampiyon ilan edelim, oynamayalım kardeşim

https://t.co/GkTt8QqPQX https://t.co/YzCBennV3R
Şu kafadaki insanın tek kabulü kendilerinin şampiyon ilan edilip ligin tescil edilmesidir la gerizekalılar bilim adamları ile sağlıkçılar ile görüşülmüş devlet aklı bu kararı almış sanki bir gs için alındı gibi nasıl ağlayabiliyorlar gerçekten hayret verici kurulda konuşulmuştur kesin seyircili olursa 3 puan alırlar seyircisiz oynanır sa puan kaybederler ülkenin tek sorunu bu zaten coronaydı Suriye meselesiydi terördü bunlar bitti gsye nasıl puan kaybettiriliriz diye devlet karar aldı harbi bunlar nasıl insanlar ya gerçi insan bile denmez haysiyetsiz onursuzlars daha iki gün önce başkanı açıklama yaptı biz tedbirimizi aldık herşey güvenli Beşiktaşlı kardeşlerimiz rahatça gelsin diye 2 günde ne oldu binlerce vakamı çıktı

Çevrimdışı murat

Bir gazeteci de soramaz mı başkanınız tüm önlemler alındı gönül rahatlığızya seyirciler gelir izleyebilir dedi sizin hiç sağlığınızı düşünmeyen bir başkanınız varken ona buna çamur atmaya utanmıyormusunuz diye.

Çevrimdışı worns

bu şekilde tescil edilmez hiç bir lig gerek avrupa'da gerek burada. lig liderleri dışında kimse kabul etmez bunu. :)

öte yandan oynanan son hafta olduğunu tahmin ediyorum. bizim lig de askıya alınacak. 1 ay belki daha fazla süre de başlama şansı düşük.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir gazeteci de soramaz mı başkanınız tüm önlemler alındı gönül rahatlığızya seyirciler gelir izleyebilir dedi sizin hiç sağlığınızı düşünmeyen bir başkanınız varken ona buna çamur atmaya utanmıyormusunuz diye.
Amaçları maçtaki kötü oyun ve puan kaybını unutturmak. Gazeteciler de onlara hizmet ettiği için kimse öyle sorular soramaz. Hepimizin bildiği gibi basın tarafsız değil. Yalaka basından bu tip sorular beklemek saçma olur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu şekilde tescil edilmez hiç bir lig gerek avrupa'da gerek burada. lig liderleri dışında kimse kabul etmez bunu. :)

öte yandan oynanan son hafta olduğunu tahmin ediyorum. bizim lig de askıya alınacak. 1 ay belki daha fazla süre de başlama şansı düşük.
Benim hastahanedeki tanıdıklarımdan aldığım bilgi durumun kritik seviyeye yaklaştığı yönünde. O kritik seviye gelince sokağa çıkma yasağı bile bekleyebiliriz. Lig şampiyonluğu konusunda da Liverpool dışında hiçbir takımın şampiyonluğunun verilmesi adil olmaz  :tabe: Ben Temmuz ayına kadar liglerin sarkabileceğini düşünüyorum. Onun için bu sene ne olimpiyat ne de Avrupa Şampiyonası'nın yapılabileceğini düşünmüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

zekariya alp istifa ediyormuş.

Çevrimdışı MUSTAFA_

zekariya alp istifa ediyormuş.
GS'yi şampiyon yapamayacağını mı düşünmeye başlamış yoksa  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

GS'yi şampiyon yapamayacağını mı düşünmeye başlamış yoksa  :money:

olabilir :)

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Şu hamsiler kadar lobimiz yok, bir penaltilari verilmedi diye ortaligi aya kaldirdilar, mhk baskani istifa etmek zorunda kaldi. Böyle tepkileri neden bir türlü veremiyoruz..???? Sadece simdi degil, hicbirzaman veremedik, şu ülkede hakem şikesiyle en cok sampiyonlugu calinan camia biziz.
[ Son Düzenleme: 16 Mart 2020, 01:30:35 AvrupaKartalı ]
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Şu hamsiler kadar lobimiz yok, bir penaltilari verilmedi diye ortaligi aya kaldirdilar, mhk baskani istifa etmek zorunda kaldi. Böyle tepkileri neden bir türlü veremiyoruz..???? Sadece simdi degil, hicbirzaman veremedik, şu ülkede hakem şikesiyle en cok sampiyonlugu calinan camia biziz.

damat var arkalarında.

Çevrimdışı mylife1903

Muskera falan çıktı ağladı la 3 gün önce toplu şekilde parti yapan Ben miyim ağlayıp duruyorlar hasta olsa ne olacak en kral tedavi yine onlar olacak ft diyor insan sağlığı falan sen hiç ağlama kardeşim bunca emekçi çalışam var o zaman hayatı durduralım evden çıkma yasağı ilan edelim ağlamaya bak ya Nirvana yaptılar herhalde ağlama konusunda olan garibana olacak
Ne korkakmis bunlar
200tane sipor kulubu var bi bunlar agliyor boyle ziril ziril

Çevrimdışı mylife1903

Arkan bos senin

Bah disardan nasi gozukuyorsub
Senin aynada kendini nasil gordugun muhim degildir disaridan nasil gorundugun cok muhimdir
Yok lobi falan hikaye
Hakemlere biz biraktirdik diyelim falan gibi cocukce islerle bi yere gelemezsin

Tespit hala yapilamadi
Gucun yok
Libin yok
Basinin yok
Hakemin yok
Duzgun besiktasli tff yoneticin yok
Yok yok yok
Taraftarin var onun da sayisi az ve boluk porcuk

Baslayacaksin mucadeleye
39 senedir degismedi kimse degsitirmeye calismadi
Fo zamani hakem yetistirmeye baslasan simdiye 8-9 zene oldu mac yonetiyorlardi

F.Bahçe’nin Başkanı, bir bölümü FB TV ekranlarına yansıyan konuşmasında, “Galatasaray’ı daha kötü günler bekliyor. Beşiktaş şu an hava ile gidiyor. İyi gidebilmek için ekonomik olarak güçlü olmak lazım. Yani para olacak. Derbiyi kazanırsanız ilk devreyi 7-8 puan önde bitiririz” dedi. Yıldırım yemek sonrası Fikret Orman’a yönelik sert açıklamalarda bulundu.

“Beşiktaş şu an hava ile gidiyor. Beşiktaş’ın arkası da boş. İyi gidebilmek için ekonomik olarak güçlü olmak lazım. Yani para olacak. Sizler iyi giderken, paraları alamazsanız o zaman fizik olarak düşüş başlar” diye konuştu. Yıldırım’ın konuşması devam ederken yayın kesildi.

Gücün varsa sen de in!

“Fikret Bey’e hiç yakıştıramadım. Yani öyle soyunma odalarına inmedim filan... İn inebiliyorsan. Gücün varsa in, in hadi. Ama öyle daha maç oynanmadan, hakemlere etki etmek için böyle konuşma olur mu? Bülent Yıldırım insandır, etkilenebilir, etkilenmeyebilir de. Ama bunu söylemeye senin hakkın var mı yahu? Konuşmaya hakkın var mı? O zaman bir daha ki maçta da, bize geldiklerinde, biz 1 hafta önceden başlayalım; hakem şöyle hakem böyle diye. O zaman spor olmaz ki... Ayıp, bunlar ayıp şeyler.”

Gerekirse hakem odası da basarım

“Üç haftadır her maçtan önce kiminle oynuyorsak yöneticisi çıkıp konuşuyor. Galatasaray ile yaptığımız maç öncesinde Galatasaraylı yönetici çıkıp hakem şöyle hakem böyle diyor sonra bizden ses yok, Gençlerbirliği maçı öncesinde Gençlerbirliği yöneticisi çıkıp o konuşuyor, bu hafta da Fikret Bey hakemi gözleyeceklerini söylüyor. Baskı altına alıyorsunuz hakemleri... Ben koridorda giderken hakemi gördüm söyledim. Ben soyunma odası basmadım. Herkesin içinde söyledim. Ben maç öncesinde hakemleri etki altına almıyor ben maç içerisinde devre arasında gösterdiği sarı kartı ya da hareketi bizim oyuncuya yapılanları yüzlerine söylüyorum. Gerekirse basarım onu da bilsinler. Gerekirse Fenerbahçe’nin hakları yeniliyorsa ve bu hakların savunulması için hakem odası basmak gerekiyorsa ben de yaparım.

Ya efsane basgan aziz basgan
Ali koc parasini ver adamin parasini

Bah ne diyir
Gucun varsa bas hakem odasini
Sen basamazsin sen yapamazsin
Ha gerekirse ben inerim diyor adam

Bu adam arkasinda fb taraftari fb basini
Gs ile mucadele edemedi
Kafayi yedi mac fikislemeye basladi

Çevrimdışı Alper1903

Arkan bos senin

Bah disardan nasi gozukuyorsub
Senin aynada kendini nasil gordugun muhim degildir disaridan nasil gorundugun cok muhimdir
Yok lobi falan hikaye
Hakemlere biz biraktirdik diyelim falan gibi cocukce islerle bi yere gelemezsin

Tespit hala yapilamadi
Gucun yok
Libin yok
Basinin yok
Hakemin yok
Duzgun besiktasli tff yoneticin yok
Yok yok yok
Taraftarin var onun da sayisi az ve boluk porcuk

Baslayacaksin mucadeleye
39 senedir degismedi kimse degsitirmeye calismadi
Fo zamani hakem yetistirmeye baslasan simdiye 8-9 zene oldu mac yonetiyorlardi

F.Bahçe’nin Başkanı, bir bölümü FB TV ekranlarına yansıyan konuşmasında, “Galatasaray’ı daha kötü günler bekliyor. Beşiktaş şu an hava ile gidiyor. İyi gidebilmek için ekonomik olarak güçlü olmak lazım. Yani para olacak. Derbiyi kazanırsanız ilk devreyi 7-8 puan önde bitiririz” dedi. Yıldırım yemek sonrası Fikret Orman’a yönelik sert açıklamalarda bulundu.

“Beşiktaş şu an hava ile gidiyor. Beşiktaş’ın arkası da boş. İyi gidebilmek için ekonomik olarak güçlü olmak lazım. Yani para olacak. Sizler iyi giderken, paraları alamazsanız o zaman fizik olarak düşüş başlar” diye konuştu. Yıldırım’ın konuşması devam ederken yayın kesildi.

Gücün varsa sen de in!

“Fikret Bey’e hiç yakıştıramadım. Yani öyle soyunma odalarına inmedim filan... İn inebiliyorsan. Gücün varsa in, in hadi. Ama öyle daha maç oynanmadan, hakemlere etki etmek için böyle konuşma olur mu? Bülent Yıldırım insandır, etkilenebilir, etkilenmeyebilir de. Ama bunu söylemeye senin hakkın var mı yahu? Konuşmaya hakkın var mı? O zaman bir daha ki maçta da, bize geldiklerinde, biz 1 hafta önceden başlayalım; hakem şöyle hakem böyle diye. O zaman spor olmaz ki... Ayıp, bunlar ayıp şeyler.”

Gerekirse hakem odası da basarım

“Üç haftadır her maçtan önce kiminle oynuyorsak yöneticisi çıkıp konuşuyor. Galatasaray ile yaptığımız maç öncesinde Galatasaraylı yönetici çıkıp hakem şöyle hakem böyle diyor sonra bizden ses yok, Gençlerbirliği maçı öncesinde Gençlerbirliği yöneticisi çıkıp o konuşuyor, bu hafta da Fikret Bey hakemi gözleyeceklerini söylüyor. Baskı altına alıyorsunuz hakemleri... Ben koridorda giderken hakemi gördüm söyledim. Ben soyunma odası basmadım. Herkesin içinde söyledim. Ben maç öncesinde hakemleri etki altına almıyor ben maç içerisinde devre arasında gösterdiği sarı kartı ya da hareketi bizim oyuncuya yapılanları yüzlerine söylüyorum. Gerekirse basarım onu da bilsinler. Gerekirse Fenerbahçe’nin hakları yeniliyorsa ve bu hakların savunulması için hakem odası basmak gerekiyorsa ben de yaparım.

Ya efsane basgan aziz basgan
Ali koc parasini ver adamin parasini

Bah ne diyir
Gucun varsa bas hakem odasini
Sen basamazsin sen yapamazsin
Ha gerekirse ben inerim diyor adam

Bu adam arkasinda fb taraftari fb basini
Gs ile mucadele edemedi
Kafayi yedi mac fikislemeye basladi

abi ben bunu 2 sebebe bağlıyorum. birincisi Beşiktaş üzerinden prim kasma hesabı ikincisi "efendi" kavramının veya şöyle diyim Beşiktaşlılık duruşunun üstünde fazla durmanın yüzünden. Hali hazırdaki Beşiktaş başkanı öyle yabana atılacak birisi değil. Babadan zengin, belki sırf soy adı bile bazı kapıları açabilecek güçte biri. Yani ilkini eledim. O zaman geriye ikinci seçenek kalıyor. Fo olsa tam tersini diyebilirdim. 60'lar 70'ler kafasıyla 2020'de başkanlık yapmak çok ama çok yanlış bir tercih. Artık belli kavramlar eskisine göre anlamını yitirdi. Çok uzağa gitmeye gerek yok daha 2 gün önce gs başkanının yaptıkları ortada hepimiz eleştirdik. Ha onun gibi olsun gayem yok ama kahpe düşmana karşı asil galibiyet alman için 40 kilo t****** olması gerek. Yoksa yine çözümü basit durumu iyi analiz edersin, taşını ona göre oynarsın. Şu anki Beşiktaş başkanı %100 hatalı veya yanlış da değildir ama eksiktir. Mesela kurumsal twitter hesabı olması gerektiği gibi çalışmaya başladı ama yetmez. Senin de bahsettiğin gibi arka planda da Beşiktaş'ı korumalı. Biz göremiyoruz ama arka planda Beşiktaş'ın hakkı fena yeniyor.

Beşiktaş JK Müzesi ve Şeref Turu, Coronavirüs (Covid-19) Tebdirleri Kapsamında Ziyarete Kapatılmıştır

Çevrimiçi yaço58

Bu pozisyonu aşamıyorum yav senin bitiriciliğin kötü kalede iyi kaleci var yana yuvarlasana cenk 15 16 sezonunda daha açısı iyi olmasına rağmen vurmayıp gomeze çıkarmıştı gomes boş kaleye yubarlamıştı burada topu yana vermek için zamanıda açısıda vardı nkadou bizde ancak yedek olur maalesef skor katkısı bu kadar düşük kanstmı olur göztepe deki Halil ile serdar falan bundan kat kat iyi