Şu hamsiler kadar lobimiz yok, bir penaltilari verilmedi diye ortaligi aya kaldirdilar, mhk baskani istifa etmek zorunda kaldi. Böyle tepkileri neden bir türlü veremiyoruz..???? Sadece simdi degil, hicbirzaman veremedik, şu ülkede hakem şikesiyle en cok sampiyonlugu calinan camia biziz.
Arkan bos senin
Bah disardan nasi gozukuyorsub
Senin aynada kendini nasil gordugun muhim degildir disaridan nasil gorundugun cok muhimdir
Yok lobi falan hikaye
Hakemlere biz biraktirdik diyelim falan gibi cocukce islerle bi yere gelemezsin
Tespit hala yapilamadi
Gucun yok
Libin yok
Basinin yok
Hakemin yok
Duzgun besiktasli tff yoneticin yok
Yok yok yok
Taraftarin var onun da sayisi az ve boluk porcuk
Baslayacaksin mucadeleye
39 senedir degismedi kimse degsitirmeye calismadi
Fo zamani hakem yetistirmeye baslasan simdiye 8-9 zene oldu mac yonetiyorlardi
F.Bahçe’nin Başkanı, bir bölümü FB TV ekranlarına yansıyan konuşmasında, “Galatasaray’ı daha kötü günler bekliyor. Beşiktaş şu an hava ile gidiyor. İyi gidebilmek için ekonomik olarak güçlü olmak lazım. Yani para olacak. Derbiyi kazanırsanız ilk devreyi 7-8 puan önde bitiririz” dedi. Yıldırım yemek sonrası Fikret Orman’a yönelik sert açıklamalarda bulundu.
“Beşiktaş şu an hava ile gidiyor. Beşiktaş’ın arkası da boş. İyi gidebilmek için ekonomik olarak güçlü olmak lazım. Yani para olacak. Sizler iyi giderken, paraları alamazsanız o zaman fizik olarak düşüş başlar” diye konuştu. Yıldırım’ın konuşması devam ederken yayın kesildi.
Gücün varsa sen de in!
“Fikret Bey’e hiç yakıştıramadım. Yani öyle soyunma odalarına inmedim filan... İn inebiliyorsan. Gücün varsa in, in hadi. Ama öyle daha maç oynanmadan, hakemlere etki etmek için böyle konuşma olur mu? Bülent Yıldırım insandır, etkilenebilir, etkilenmeyebilir de. Ama bunu söylemeye senin hakkın var mı yahu? Konuşmaya hakkın var mı? O zaman bir daha ki maçta da, bize geldiklerinde, biz 1 hafta önceden başlayalım; hakem şöyle hakem böyle diye. O zaman spor olmaz ki... Ayıp, bunlar ayıp şeyler.”
Gerekirse hakem odası da basarım
“Üç haftadır her maçtan önce kiminle oynuyorsak yöneticisi çıkıp konuşuyor. Galatasaray ile yaptığımız maç öncesinde Galatasaraylı yönetici çıkıp hakem şöyle hakem böyle diyor sonra bizden ses yok, Gençlerbirliği maçı öncesinde Gençlerbirliği yöneticisi çıkıp o konuşuyor, bu hafta da Fikret Bey hakemi gözleyeceklerini söylüyor. Baskı altına alıyorsunuz hakemleri... Ben koridorda giderken hakemi gördüm söyledim. Ben soyunma odası basmadım. Herkesin içinde söyledim. Ben maç öncesinde hakemleri etki altına almıyor ben maç içerisinde devre arasında gösterdiği sarı kartı ya da hareketi bizim oyuncuya yapılanları yüzlerine söylüyorum. Gerekirse basarım onu da bilsinler. Gerekirse Fenerbahçe’nin hakları yeniliyorsa ve bu hakların savunulması için hakem odası basmak gerekiyorsa ben de yaparım.
Ya efsane basgan aziz basgan
Ali koc parasini ver adamin parasini
Bah ne diyir
Gucun varsa bas hakem odasini
Sen basamazsin sen yapamazsin
Ha gerekirse ben inerim diyor adam
Bu adam arkasinda fb taraftari fb basini
Gs ile mucadele edemedi
Kafayi yedi mac fikislemeye basladi