Akçay, şunları kaydetti: "Antrenörlük benim için çok kolay. Bir şeyleri kötü gösterebilir, kendime avantaj edici konuşmalar yapabilirim. Sorun çözmek için buradayım. Bana verilen her oyuncuyu çalıştırmalıyım. Elimden gelenin en iyisini yapmakla sorumluluk alıyorum. İyi ücret alıyoruz. İyi şeyler bize sunuluyor. İki çantamız var; biri idamlık, biri bayramlık. Ya idamlık çantasını verirler ya bayramlık çantayı verirler."
Hahahaha
Tsli tdlerde genelde böyle edebiyat yapmayı çok seviyorlar.
Altı üstü futbol yahu idammış maç öncesi yok ölmüş eşşekmiş.
Hadi abi yürü şimdi, gs maçını seve seve kazanmak zorunda kalırsınız inşallah.
Maç sonu hepiniz gidip gslilerin elini öpmeye ya 3 puanınızı aldık ama kusura bakmayın diyip ellerini öpmeye gidersiniz.
Neden beyenmiyon
Avci gibi daha bi poha merhem olamadan (
...) ona buna suslu kelimerle futbol ogretmeye kalkip insanlari mi kandirsin.
Cikip parselizaeyon iyi yaptik besiktasin atlet oyjnculsrina kosu firsati fazla vermedik
Tirinzison oyununu iyi yaptik final paslarinda az etkili olsak besiktasi yenecektik su oynu ben cizmistim zaten bakin burda var aynisini uyguladik ve gol atiyroduk ama atamadik benim sucum yok o vurusta vurusu oyuncu yapiyor
Boyle konussa vay vay mustafa hoca cok iyi biliyo futbolu beaaa
Avci gitsin ankaragucune su tooun yarisini oynatsin tamam diyecem.
Bu insanlarin bir eli yagda bi eli balda degil avci gibi
Bir tane bile avciya saygi duyan insan da yok futbol camiasinda, herkes torpilli oldugunu dusunuyor
Sen avciyi bi guzel yikama yaglamaya aliyordun bah noldi, bombos bi adam cikti, arkasi dolu avcinin da alti bos alti