Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2551589 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Katarlılar gözünü Beşiktaş’a dikti… QSI CEO’su: Bir Türk kulübüne yatırım yapabiliriz
Katar Spor Yatırım Fonu’nun (QSI) ilgilendiği takımın Beşiktaş olduğu öğrenildi.

Come to beşiktaş amigo  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Katarlılar gözünü Beşiktaş’a dikti… QSI CEO’su: Bir Türk kulübüne yatırım yapabiliriz
Katar Spor Yatırım Fonu’nun (QSI) ilgilendiği takımın Beşiktaş olduğu öğrenildi.
Bu haberin gerçek olduğunu düşünmüyorum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Boyd bu arada fena oynamadı. Bu maçta özgüveni de bir tık yerine gelmiş gibi.

Çevrimdışı Erman1903

dorukhanı de bryune yapacaktı sağ bek yaptı sakatladı.

Onun donemin de kadronun yarısı sakatlandı.

Dorukhan zaten önceden sağ bekti o problem değil.

İki 8 numarayla oynadığın bir taktiği oynuyorsun ve gerçekten 8 numaraya benzeyen bir Dorukhanın var. Elinde o bölge adamı varken gider bu oyuncuyu beke çekersen hayatta böyle patlatır tokadı suratına.

Evrenin matematiğini bilmezsen bunları yaşaman kaçınılmaz.
[ Son Düzenleme: 07 Mart 2020, 00:25:52 Erman1903 ]

Çevrimdışı levitate

oley be
bipbipbupbup

Çevrimdışı f_madida

futbol as'yi satin almalari zor...baska turlu de yatirim yapmalarinin mantigi var mi kendi acilarindan bilemiyorum.
The world is better in black and white, and red.

Çok garip ama en kötü oynadığımız maçta takımın en çok takım olduğunu hissetim.
Mesela boydun pasında burağa vermesi burağın gidip özellikle tebrik etmesi gibi.
Boatengin gidip origiye yaptığı hareket falan
Maç sonu atiba ve vida arasında ufak tartışma çıkmış gidip lens sakinleştirmiş onları
Böyle de bir görüntü çıkmış...
https://twitter.com/Besiktas/status/1236016485522452481

Takım olmak başarıyı getirmiyor her zaman ama bu hafta gerçekten takım olduğunu hissetik.
Umarım bu birliktelik haftaya galibiyet getirir.

Çevrimdışı ozankarakoc

Sergen Yalçın: "Bu sezonu olabildiği kadar iyi pozisyonda bitirmek istiyoruz. Önümüzdeki sezon yeni bir yapılanma yapacağız."

Sergen Yalçın liderliğinde bir yapılandırmayı sabırsızlıkla bekliyorum.

Alıntı
Sergen Yalçın: "Ljajic'in hareketini görmedim. Basına mı yaptı, taraftara mı yaptı bilmiyorum. Oyuncular kendince böyle hareketler yapabiliyor, çok takılmamak lazım."

Yapılabilecek en doğru, en sağduyulu, en akıllı açıklama. Adem'e 'O hareketi basına yaptım de, yoksa taraftar seni bitirir' mesajı vermiş.

Alıntı
Sergen Yalçın: "Boyd 2 haftadır çok iyi oynuyor. Ondan çok memnunuz."

Sergen'e, futbolculuk yıllarından bu yana belki de ilk defa katılmıyorum.

Alıntı
Sergen Yalçın: ''Genç oyuncuları zamanla takıma monte edeceğiz.''

Burada bir de 'doğru zamanda monte edeceğiz, yoksa oyuncuyu kaybederiz' gibi bir şey söylemiş, ona da ayrıca alkış. Ne yaptığını, ne söylediğini çok iyi biliyor Sergen Hoca... İyi ki var.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Akçay, şunları kaydetti: "Antrenörlük benim için çok kolay. Bir şeyleri kötü gösterebilir, kendime avantaj edici konuşmalar yapabilirim. Sorun çözmek için buradayım. Bana verilen her oyuncuyu çalıştırmalıyım. Elimden gelenin en iyisini yapmakla sorumluluk alıyorum. İyi ücret alıyoruz. İyi şeyler bize sunuluyor. İki çantamız var; biri idamlık, biri bayramlık. Ya idamlık çantasını verirler ya bayramlık çantayı verirler."

Hahahaha
Tsli tdlerde genelde böyle edebiyat yapmayı çok seviyorlar.
Altı üstü futbol yahu idammış maç öncesi yok ölmüş eşşekmiş.
Hadi abi yürü şimdi, gs maçını seve seve kazanmak zorunda kalırsınız inşallah.
Maç sonu hepiniz gidip gslilerin elini öpmeye ya 3 puanınızı aldık ama kusura bakmayın diyip ellerini öpmeye gidersiniz.

Çevrimdışı ozankarakoc

'Rakiplerin ne yaptığı önemli değil, biz kazanalım, gerisi bizi ilgilendirmez' klişesine ben de uzun zaman sonra kendimi kaptırmış olmalıyım ki, rakiplerin maçlarının kimlerle olduğunu takip etmemişim bile... Meğerse sağlam maçlar varmış bu haftasonu bacak bacak üstüne atıp seyredebileceğimiz...

Gaziantep - Trabzon

Gaziantep iç sahada son 5 maçta 1 yenilgi almış, o da Fenerbahçe'ye. Sivas'ı da 5'lemişlerdi. İlginç bir maç olabilir.

Göztepe - Başakşehir

Buradan da Göztepe sürprizi çıkabilir.

Sivasspor - Galatasaray

Sivas yeniden çıkışa geçti. İç sahada bu sezon oynadıkları 12 maçta hiç yenilmemişler, 3 beraberlikleri var. Galatasaray'a 3 puan vermezler. En azından beraberlik olur gibime geliyor. Bir de tansiyonu yüksek maç... Sert geçebilir, bol kart çıkabilir.

Herkese keyifli haftasonları! :)

Çevrimdışı f_madida

ricardo faty'nin karsi karsiya kalip disari attigi pozisyonu gordum simdi tekrar ozette:

Caner yine ofsayti bozmus, neyse ki atamadi faty mal gibi vurdu.

ricardo faty'nin karsi karsiya kalip disari attigi pozisyonu gordum simdi tekrar ozette:

Caner yine ofsayti bozmus, neyse ki atamadi faty mal gibi vurdu.

Caner bir topuda çizgiden çıkardı.

Çevrimdışı f_madida

Caner bir topuda çizgiden çıkardı.

son dkda ama dondu penalti oldu o da..

caner'in kondisyon problemi mi var anlamadim surekli bir yorgunlugu varmis gibi, kosmadigi/kosamadigi icin ya adamini kaciriyor ya ofsayti bozuyor.

Çevrimdışı ozankarakoc

son dkda ama dondu penalti oldu o da..

caner'in kondisyon problemi mi var anlamadim surekli bir yorgunlugu varmis gibi, kosmadigi/kosamadigi icin ya adamini kaciriyor ya ofsayti bozuyor.

Bence mesleği 'sol bek' değil, o yüzden oluyor. Gökhan Gönül, hem süper bir sağ bek, hem de gerektiğinde sağ açık oynadığında da sağlam katkı veriyor. Caner bazen sol açıkta etkili, ama sol bekte hep zayıf, hep eksik. 'Ben buranın adamı değilim' diye haykırıyor. Mario Gomez'i sol bek oynatsan bu kadar sırıtmaz.

Böyle mevkisi belli olmayan oyuncuları takıma monte etmek zor oluyor. Talisca da öyleydi bence. Forvet desen değil, 10 numara desen değil, ikinci forvet desen değil... Hiçbirinin hakkını tam olarak veremiyor, ama en beklemediğin zamanda, dünyada hiçbir futbolcunun yapamayacağı işi yapıp çılgın bir golle skora etki ediyor... Her teknik adamın isteyeceği, ama hiçbir teknik adamın istemeyeceği oyuncular... :)

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hocanin basin toplantisini bile mac izler gibi heyecanla izliyorum ve dinliyorum. Herseyi cok güzel anlatip ve acikliyor. Ve her aciklamasi insani tatmin ediyor.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Yanliz zemin muhteşemdi bugün  :claps:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı ozankarakoc

Hocanin basin toplantisini bile mac izler gibi heyecanla izliyorum ve dinliyorum. Herseyi cok güzel anlatip ve acikliyor. Ve her aciklamasi insani tatmin ediyor.

:tabe: :claps:

Çevrimdışı cursedofdragon

'Rakiplerin ne yaptığı önemli değil, biz kazanalım, gerisi bizi ilgilendirmez' klişesine ben de uzun zaman sonra kendimi kaptırmış olmalıyım ki, rakiplerin maçlarının kimlerle olduğunu takip etmemişim bile... Meğerse sağlam maçlar varmış bu haftasonu bacak bacak üstüne atıp seyredebileceğimiz...

Gaziantep - Trabzon

Gaziantep iç sahada son 5 maçta 1 yenilgi almış, o da Fenerbahçe'ye. Sivas'ı da 5'lemişlerdi. İlginç bir maç olabilir.

Göztepe - Başakşehir

Buradan da Göztepe sürprizi çıkabilir.

Sivasspor - Galatasaray

Sivas yeniden çıkışa geçti. İç sahada bu sezon oynadıkları 12 maçta hiç yenilmemişler, 3 beraberlikleri var. Galatasaray'a 3 puan vermezler. En azından beraberlik olur gibime geliyor. Bir de tansiyonu yüksek maç... Sert geçebilir, bol kart çıkabilir.

Herkese keyifli haftasonları! :)

göztepe , antep süpriz yapabilir ancak sivasa izin vermezler hakemler çalışmaya 2.ci yarı basında hız verdiler.

Çevrimdışı mylife1903

ha pardon evet doğru penaltıydı o da ben izlerken içerde dedim değiştirecek kararını demiştim.

Ancak anlamadığım pozisyonu izlemesi gerekmiyordu  :alala:

İzlemeden öyle verilebiliyor mu  :alala:
La mactaki en dogru hareketeydi izlememek
La faulu vermisin topu koymusun baraji kurdurmusun
Var diyir sana hocam icerde
Tak veriyon penaltiyi super bir uygulama

Ofsayt dediginde var gidip ben bi izleyem mi diyor hakemler
Demiyor hadirt veriyor ofsayti
Ofsaytin neyine bakacan

Bir tane agir mal vardi ofsayt icin vara gitmisti, kimdi?
Bulo evet bulo
Var pirotokolunu ingilazcadan ceviren herif
Neyi cevireiyse buroya falan vermistir ceviremez o cevirse ofsayt icin vara gitmez
Sonrasi malum bulonjn

Çevrimdışı mylife1903

Yalnız kanat oyuncularımız hakkaten inanılmaz derecede zayıf... Aralarında bir N'koudou işe yarayacak gibi görünüyordu, o da o kadar anlamsız hareketler yapıyor ki, insan inanamıyor. En olmayacak yerde top kapıyor, acayip depar atıyor, top sürüyor, 'yürü be oğlum' diyorsun, sonra yanındaki adama pas atamıyor. Lens, Boyd ve Diaby zaten... Neyse ya...
Zayif degiller
Lens mesela asiri kilolu hatta
Zemini bozuyor duserken hibritleri mahvetti
Kokmaz bulasmaz oyuncular. Hele diyabi cocuk futbolcu gibi, her pozisyonda yerde
Boyd istekli en azindan ama sifir hirs cocuk, yapisi oyle yetenek eh
Bu nekodu 100m kosucusu gibi ama (...) vurulacak yerde pas verip pas verecek yerde vuruyor falan, kusa taksan ters ucsr

Neyse super bunlar cok mucadele ediyorlar, top kazaniyorlar, rakibe baski yapiyorlar
Gol asist? Ya onlar muhim degil once savunmayi oturtsunlar

Çevrimdışı mylife1903

Sadece Abdullah Avcı'nın oyun anlayışıyla gördüğün bir oyuncu için neye dayanarak espri yapmaya çalışıyirsun?Sergen'in hücum oyununda Gokhan Gönül'ün onünde iş yapabilecegini düşünüyirdum.Skor-asist katkısıda yapardı
Sadece daglis degil
Kiz takimindan sol acigi alip sag acik oynatsan diyabiden iyi oynar, yedek kaleciyi alip lensin yerine koysan ondan da iyi oynar

Caresizlikten oyuna aliyorlar doyabiyi buna besiktas formasi degil besiktas bayragi falan bile verilmez tutaun diye, bayrak sopasi agir gelir duser bayrakla beraber

Çevrimdışı mylife1903

gitmek icin yapiyor...adam gibi talibi varsa bonservisini getirir, gider sezon sonu. bence hic ses etmeyelim, oynasin esek gibi, yok oyle bedavaya beni gonderin mutsuzum ayaklari.
Daha sene basi 6.5 vermisiz abi bedavaya nereye
Bi linc basladi gs maci oncesi nedense

Çevrimdışı mylife1903

Birisi eldivenlerine kayganlastirici suruyor olabilir
Geciktirici sursun eldivenine ilk geleni yemesin kaleye
Yapistirici da olabilir
Super yapisan capon mali bisi sursunler top gelince yapissin eline

Çevrimdışı mylife1903

Akçay, şunları kaydetti: "Antrenörlük benim için çok kolay. Bir şeyleri kötü gösterebilir, kendime avantaj edici konuşmalar yapabilirim. Sorun çözmek için buradayım. Bana verilen her oyuncuyu çalıştırmalıyım. Elimden gelenin en iyisini yapmakla sorumluluk alıyorum. İyi ücret alıyoruz. İyi şeyler bize sunuluyor. İki çantamız var; biri idamlık, biri bayramlık. Ya idamlık çantasını verirler ya bayramlık çantayı verirler."

Hahahaha
Tsli tdlerde genelde böyle edebiyat yapmayı çok seviyorlar.
Altı üstü futbol yahu idammış maç öncesi yok ölmüş eşşekmiş.
Hadi abi yürü şimdi, gs maçını seve seve kazanmak zorunda kalırsınız inşallah.
Maç sonu hepiniz gidip gslilerin elini öpmeye ya 3 puanınızı aldık ama kusura bakmayın diyip ellerini öpmeye gidersiniz.
Neden beyenmiyon
Avci gibi daha bi poha merhem olamadan (...) ona buna suslu kelimerle futbol ogretmeye kalkip insanlari mi kandirsin.
Cikip parselizaeyon iyi yaptik besiktasin atlet oyjnculsrina kosu firsati fazla vermedik
Tirinzison oyununu iyi yaptik final paslarinda az etkili olsak besiktasi yenecektik su oynu ben cizmistim zaten bakin burda var aynisini uyguladik ve gol atiyroduk ama atamadik benim sucum yok o vurusta vurusu oyuncu yapiyor

Boyle konussa vay vay mustafa hoca cok iyi biliyo futbolu beaaa

Avci gitsin ankaragucune su tooun yarisini oynatsin tamam diyecem.
Bu insanlarin bir eli yagda bi eli balda degil avci gibi
Bir tane bile avciya saygi duyan insan da yok futbol camiasinda, herkes torpilli oldugunu dusunuyor

Sen avciyi bi guzel yikama yaglamaya aliyordun bah noldi, bombos bi adam cikti, arkasi dolu avcinin da alti bos alti