Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2549033 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı mylife1903

adamlar enayi mi niye alsınlar :)
Neden almasin
Barselona sivas gormus oyuncu
Azicik top sektiremiyir bi de devamli sakat baska eksisi yok
Lige cikan takima 2 milyon yuroya satarsin
Aldigin 2nin 1ini menejerlik ucreti yaparsin menejer de o aldigini...

Çevrimdışı cursedofdragon

Neden almasin
Barselona sivas gormus oyuncu
Azicik top sektiremiyir bi de devamli sakat baska eksisi yok
Lige cikan takima 2 milyon yuroya satarsin
Aldigin 2nin 1ini menejerlik ucreti yaparsin menejer de o aldigini...

üstüne para verirsen alırlar :D

Çevrimdışı mylife1903

üstüne para verirsen alırlar :D
Ustune vermiyorsun yaninda ikram, esantiyon, sakal

Ustune vermiyorsun yaninda ikram, esantiyon, sakal

free aldık free bırakırız.

Çevrimiçi Sinan23

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Cezalimiz yok sanırım.

Kartalda Atiba, Burak Yılmaz, Caner Erkin, Umut Nayir, Tyler Boyd ve N'Koudou, Ankaragücü karşısında sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecekti. Bu6 oyuncuda Başkent ekibi karşısında sarı kart görmedi ve cezalı duruma düşmedi.

Yuh tylerda sınırdaymış ben bilmiyordum  :lol: :lol: Şaka gibi maçı resmen 5 kişi oynadık.

Çevrimdışı mylife1903

Kartalda Atiba, Burak Yılmaz, Caner Erkin, Umut Nayir, Tyler Boyd ve N'Koudou, Ankaragücü karşısında sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecekti. Bu6 oyuncuda Başkent ekibi karşısında sarı kart görmedi ve cezalı duruma düşmedi.

Yuh tylerda sınırdaymış ben bilmiyordum  :lol: :lol: Şaka gibi maçı resmen 5 kişi oynadık.
Gs macinda bosalma olur
4-5 tanesi haftaya oynamaz herhalde

Gs macinda bosalma olur
4-5 tanesi haftaya oynamaz herhalde

inşallah doğru ve zamanında boşalırız.

Çevrimdışı mylife1903

sedat denen arkadaşta maç sonu karius bile sana niye sarı kart verdi falan demiş diyor.
Ulan her maç sonu aynı bizim oyuncularımız söyledi vs vs
Gerçekçi açıklamalar değil bunlar, ordada gayet güzel kendini yere attın.

Çevrimdışı mylife1903

sedat denen arkadaşta maç sonu karius bile sana niye sarı kart verdi falan demiş diyor.
Adamlar mutis ya
Baskani falan
Kucuk gese ama renkler sari laci
Igenc olur ama bukadsri olmaz yani

Adamlar mutis ya
Baskani falan
Kucuk gese ama renkler sari laci
Igenc olur ama bukadsri olmaz yani

Hakeme laf atıyorlar utanmadan.
Hakem premier lig standartlarında maç yönetti, evet 2-3 hatası vardır bize veya onlara vermediği faul falan olabilir.
Ama genel olarak gördüğünü çalan, eyyam yapmayan bir performans gösterdi bu maç.
Ev sahibiyiz diye bize yönelik düdükte çalmadı, bizi yoketmek için düdükte çalmadı.
En ufak şeye de faul çalıp oyunu da soğutmadı.
Bu hakem yönetimi haftaya olsa gsye çakardık.

yalanlarını seveyim onun sedat düştükten sonra karius hareket çekti hadi len gibisinden eliyle.

yalancılıktan dava acılmalı.

gs'nin yan çarı haftaya gs için calısıyor.

Çevrimdışı ozankarakoc

Sergen Yalçın'la ilk kötü performansımızı da sergilemiş olduk... Olacak tabi bunlar... Ama gerek var mıydı, hiç yoktu. Tertemiz alacağımız maçı işkenceye çevirdik...

- Hakem korkunç kötüydü! İnanılmaz derecede kötüydü! Her biri en az sarı kartlık olan ona yakın pozisyonda faul bile vermedi. Maçı tam anlamıyla çığrından çıkardı. Bizim oyuncular gerçekten yine çok sakin, yine çok efendi, yine çok karakterli. Yıllar da geçse, yönetimler de değişse, kadrolar da değişse, dünya da değişse bu değişmiyor. Şu hakem yönetimini, TOKİ'de Galatasaray'a karşı, Ülker'de Fener'e karşı göster, üstüne yürürler, stadı başına yıkarlar.

Neyse ki penaltıların ikisi de doğruydu.

- Takımın ayakta kalan iki ismi vardı, Elneny ve Atiba. Atiba her zamanki gibi çok çalıştı, kritik hamleler yaptı, ama zaman zaman göze batan hataları da oldu. Elneny nerdeyse hatasızdı. Ayrıca hakemin ikili mücadeleleri öylesine çığrından çıkardığı bir maçta sarı kartlı oynayıp ikinciyi görmemesi de takdire şayandı.

- Kart demişken... Ceza sınırındaki oyuncularımızın kart görmemesi sevindiriciydi.

- Ljajic'in taraftara yaptığı hareket akıl alır gibi değildi. Umarım aklını başına toplayıp 'yok ben onu taraftara yapmadım, medyaya yaptım' falan der de biraz olsun kurtarır. Sahada ruh gibi gezen, haftalardır hiçbir işe yaramayan adam, bir gol attı diye bütün stada ayar çekti. Bildiğin skandal...

- Haftaya final maçımıza çıkıyoruz. Yolumuz açık, vurduğumuz gol olsun.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

hakemsaray calısmalara coktan baslamıstır.

Sergen Yalçın'la ilk kötü performansımızı da sergilemiş olduk... Olacak tabi bunlar... Ama gerek var mıydı, hiç yoktu. Tertemiz alacağımız maçı işkenceye çevirdik...

- Hakem korkunç kötüydü! İnanılmaz derecede kötüydü! Her biri en az sarı kartlık olan ona yakın pozisyonda faul bile vermedi. Maçı tam anlamıyla çığrından çıkardı. Bizim oyuncular gerçekten yine çok sakin, yine çok efendi, yine çok karakterli. Yıllar da geçse, yönetimler de değişse, kadrolar da değişse, dünya da değişse bu değişmiyor. Şu hakem yönetimini, TOKİ'de Galatasaray'a karşı, Ülker'de Fener'e karşı göster, üstüne yürürler, stadı başına yıkarlar.

Neyse ki penaltıların ikisi de doğruydu.

- Takımın ayakta kalan iki ismi vardı, Elneny ve Atiba. Atiba her zamanki gibi çok çalıştı, kritik hamleler yaptı, ama zaman zaman göze batan hataları da oldu. Elneny nerdeyse hatasızdı. Ayrıca hakemin ikili mücadeleleri öylesine çığrından çıkardığı bir maçta sarı kartlı oynayıp ikinciyi görmemesi de takdire şayandı.

- Kart demişken... Ceza sınırındaki oyuncularımızın kart görmemesi sevindiriciydi.

- Ljajic'in taraftara yaptığı hareket akıl alır gibi değildi. Umarım aklını başına toplayıp 'yok ben onu taraftara yapmadım, medyaya yaptım' falan der de biraz olsun kurtarır. Sahada ruh gibi gezen, haftalardır hiçbir işe yaramayan adam, bir gol attı diye bütün stada ayar çekti. Bildiğin skandal...

- Haftaya final maçımıza çıkıyoruz. Yolumuz açık, vurduğumuz gol olsun.

2.ci penaltı  :alala:

Çevrimdışı ozankarakoc

Hakem premier lig standartlarında maç yönetti, evet 2-3 hatası vardır bize veya onlara vermediği faul falan olabilir.
Ama genel olarak gördüğünü çalan, eyyam yapmayan bir performans gösterdi bu maç.
Ev sahibiyiz diye bize yönelik düdükte çalmadı, bizi yoketmek için düdükte çalmadı.

Premiere League standartları mı? Bence hakem korkunçtu ya! Kaç tane en az sarı kartlık pozisyonda faul bile vermedi. Atiba'nın penaltısındaki hareket sarı karttı, Boyd'u ceza sahasının hemen önünde öldürdüler, net sarı karttı, faul bile vermedi. Atiba'nın ayağına bastılar, Boyd'un başka bir pozisyonda yine ayağına bastılar... Faty miydi neydi, en az üç sarı kart vardı görmesi gereken...

Bence maçı çığrından çıkardı hakem. Bizim lehimize yapacağı tek hata penaltıyı vermemek olacaktı, o konuda da VAR yetişti. İyi ki de yetişti...

Çevrimdışı ozankarakoc

2.ci penaltı  :alala:

Ankaragücü'nün penaltısı. Önce dışarda diye vermemişti, sonra VAR uyardı. Doğru olanı yaptı bana göre. Penaltı verilmeseydi içime sinmezdi.

Çevrimdışı levitate

premier lig mi yok artık

6/10 işte çoğu faulü vermedi ama kartlar falan genelde doruydu
bipbipbupbup

Ankaragücü'nün penaltısı. Önce dışarda diye vermemişti, sonra VAR uyardı. Doğru olanı yaptı bana göre. Penaltı verilmeseydi içime sinmezdi.

ha pardon evet doğru penaltıydı o da ben izlerken içerde dedim değiştirecek kararını demiştim.

Ancak anlamadığım pozisyonu izlemesi gerekmiyordu  :alala:

İzlemeden öyle verilebiliyor mu  :alala:

şaka mı bu ?

Çevrimdışı ozankarakoc

Yalnız kanat oyuncularımız hakkaten inanılmaz derecede zayıf... Aralarında bir N'koudou işe yarayacak gibi görünüyordu, o da o kadar anlamsız hareketler yapıyor ki, insan inanamıyor. En olmayacak yerde top kapıyor, acayip depar atıyor, top sürüyor, 'yürü be oğlum' diyorsun, sonra yanındaki adama pas atamıyor. Lens, Boyd ve Diaby zaten... Neyse ya...

premier lig mi yok artık

6/10 işte çoğu faulü vermedi ama kartlar falan genelde doruydu

lensin ayağını kopardı adam kart vermedi.

Lensi indirdi origi faul vermedi.

Sarı kartlık bütün faulleri faul ile geçiştirdi faulluk pozisyonları faul değil diyerek geçiştirdi.

Çatır çutur doğradı.

1 tane penaltı verdi macın basında sonuna kadar rakibe müsama gösterdi bütün takdir haklarını onlardan yana kullandı hele hele 2.ci yarı.

Çevrimdışı ozankarakoc

ha pardon evet doğru penaltıydı o da ben izlerken içerde dedim değiştirecek kararını demiştim.

Ancak anlamadığım pozisyonu izlemesi gerekmiyordu  :alala:

İzlemeden öyle verilebiliyor mu  :alala:

VAR ya kesin karar bildiriyor, ya 'bize öyle geldi ama sen de bir bak istersen' diyor. Bu sefer tam ofsayt kamerasından izlediler, 'penaltı, izlemene gerek yok' dediler herhalde.

VAR ya kesin karar bildiriyor, ya 'bize öyle geldi ama sen de bir bak istersen' diyor. Bu sefer tam ofsayt kamerasından izlediler, 'penaltı, izlemene gerek yok' dediler herhalde.

yine de son nihayi kararı veren orta hakem değil mi ilk defa gördüm VAR'a gitmeden penaltı verildiğini o yüzden şaşırdım.