Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2556353 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Evet kaos vakti geldi sanırım. Ligte 4 maçta 4 puan.. Avrupa'da adını sanını duymadığımız 4. torba takımına 4 gollü mağlubiyet. Forvet yok. Vida ve Elneny cezalı. Ruiz sakat. Romadan 4 yiyen belalımız Başakşehir'le maçımız var. Zemin en son berbattı. Taraftar patlama noktasına gelmiş durumda. Haftasonu puan kaybı da gelirse ki çok muhtemel, neler olur artık tribünlerde bilemiyorum.

Çevrimdışı doganay

Sorun orta saha midir nedir elini kolunu sallaya sallaya herkez geciyor, her top tehlike yaratıyor. İleride ise tam tersi, kale önünde acayip etkisiziz bir pozisyon yaratamiyoruz.
Herkez ayrı telden oynuyor. Nasil bukadar kötü oynamayi basarabiliyoruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu takımın Abdullah Avcı sisteminde oynayamayacağı artık belli oldu. Diaby bence çok iyi oyuncu ve sağ kanatta oyuncuya yazık olur.Diaby'e çift forvet sisteminde değerlendirmeliyiz.Başka çıkış yolumuz gözükmüyor.Ayrıca beklerin içeri katederek degil çizgide bindirebileceği bir oyunda Rebocho'nunda çok etkili olacağını düşünüyorum.Sonuç olarakRebocho'nun sol bek olduğu Burak-Diaby'li 4-4-2 sistemi yapmak zorundayız.Umarım önümüzdeki Başak-Ts maclarindan minumum 4 puan çıkartabiliriz.Yoksa Abdullah Avcı-Fikret Orman Out,Sergen Yalçın-Ahmet Nur Çebi In :alala:
Sergen Yalçın'ı isteyen çok. İstenme nedenini anlayabiliyorum ama bize hoca olabilecek kalibrede birisi değil. Daha antrranör lisansını aldı mı onu bile bilmiyorum. Zamana ihtiyacı var  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Nartallo

Takım adına epeydir bu kadar çaresiz hissetmemiştim. Yönetim zaten Allah’ından bulsun ama kenarda bu kadar bitik bir adamın olması da takımı da acayip düşürüyor.

Geçen sene o kadar puan farkından nasıl şampiyonluk verdiğini de görüyoruz, işler kötü gitti mi klübeye gidip oturuyor.
[ Son Düzenleme: 20 Eylül 2019, 00:12:39 Nartallo ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bu adamların kadro değeri 11.7 M Euro.
 Ljajic kadar değerleri var ama biz bu adamlardan 4 yiyoruz valla billa aklım almıyor.
Çıldırmamak elde değil ya.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Sonuç olarak çok üzülmedim açıkçası bu takımın şampiyon olma veya cl de ön elemeye kalma şansı yok avrupa da puan kasıp hakemler tarafından doğranıp renklilere mali sponsor olacağımıza böyle olması daha iyi... Bu oyunla daha doğrusu bu oyuncularla oynanan bu oyunla hiç bir deplasmandan çıkamayız... Bana koyan tek şey Beşiktaş ın kadro seviyesinin her maç çaresiz olmasına üzülüyorum... Erken gol bulamadığımız veya geriye düştüğümüz her maç vurur geçerler bu takıma. İşin acı yanı öne geçirecek golü atacak 1 tane bile oyuncu yok... Maçtan önce şunun golü var diyebileceğimiz bir adam yok. Atiba girdikten sonra vurduğu kafa gol olsa 5 maç sonunda takımın en golcüsü olacak. 3-4 sene önce en kısırı idi nereden nereye...

Atiba Sakat Burak Ruiz ve GG hariç ilk 11 e direk yazılacak bir oyuncu yok takımda 1-2 tanesi de araya kaynayabilir seviyede... Kulüpler birliği başkanı ve sıradan düz topçuları bırakın kabullenmeyi mbappe ilan eden taraftarın eseridir bu durum... Kendi düşen ağlamaz...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı doganay

Karius desen söyleyecek birşey bulamıyorum. Bu nasıl hatadır arkadaş , her mac biri çıkıyor. :s20:

Çevrimdışı mellfred

Umut Nayiri transfer eden ya da 90 dakika sahada tutana, tutmak zorunda bırakanlara selam ederim
Rakip santrafor unutun yarı parasına, ondan 3 katı performans veriyor
Burak’ın alternatifi Burak’ın çeyreği kadar değil
Konyaspor malatya olsa bu kadar rezil olmazdı

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bu arada not düşeyim sahanın en kötüleri hakem ve karius'tu. Karius'a diyecek bişey yok maçı verdi denebilecek seviyede kötüydü. Hakem de haftasonu bizim ligte maç yönetse yabancılık çekmezdik o derece kötüydü.

Çevrimdışı El Nino

Fikret Orman: Slovan Bratislava maçı ile galibiyet serisine başlayacağız. Bu sezon şampiyon olacağımıza inanıyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Öyle bir kaosa sürükleniyoruz ki geçen sene rakibimizin yaşadığı durumdan daha kötü olacağız diye endişelenmeye başladım. Toparlanma adına ufak bir ışık hüzmesi bile görünmüyor. Bir şeylerin artık değişmesi gerektiği açık. Radikal kararlar alınmazsa sorumlular sonuçlarına katlanırlar. Olan yine Beşiktaşımıza oluyor. Her türlü zarardayız. Umarım bir şeyler değişir, ne kadar değişeceğine dair taraftarın ümidi kalmasa da...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Alper1903

Sene başında Abdullah Avcı'ya 1 sene kredi verildiği söyleniyordu ama onu mevcut yönetim kalabilirse sağlar. Her şeyin olabileceği bir döneme girdik ve mevcut şartlarla bu durumun düzeleceğini düşünmüyorum. Mutlaka değişimler yaşanacaktır. Ama şimdi ama devre arası ama sezon sonu. Bir anda beklenmedik anda bir sabah kalktığımızda her şeyin değiştiğini görebiliriz. Bekleyip göreceğiz...

Açık konuşayım radikal kararların alınması gereken zaman tam şu an. Neler değişir şu anda kimse kestiremez ama değişim için kesin olarak beklenmemesi gerekiyor.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Yönetim birinci suçlu ama hocada çok kötü elinde bu kadar kötü sonuçlar alacak kadro yok bu takım Pedro Franco Ersan’la Tottenham’lı bir grupta birinci çıktı her maç gol yiyoruz bunun üstüne gol atmakta zorlanıyoruz, takımda disiplin konsantrasyonda yok.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı autopsy

Yönetimin kredisi biteli 1,5 yıl oldu, bazı insanlar yeni uyanıyor sadece. Yönetimin kredisi Şenol Güneş'in altını oymaya ve onu taraftarın önüne atmaya başladığında bitmişti zaten. Yönetimi değiştiriyoruz deyip sadece Ahmet Nur Çebi'yi gönderdiklerinde ise bas bas bağırıyordu aslında. Her şey gün yüzüne çıktıktan sonra 96 yaşındaki büyük babaannem de anlıyor bazı şeyleri. Mesele o süreçte anlamaktı. Geçenlerde de yazdım, bu camia hakettiğini yaşıyor sadece, hepsi bu . Kendi hocamızı nasıl kovarız diye algı kasacaklarına, kadro kalitesi, maaşlar vs ile uğraşsalardı keşke. Şenol bitti, şimdi başka bir günah keçisi verirler sizlere, oynar durursunuz.

Çevrimdışı levitate

Sene başında Abdullah Avcı'ya 1 sene kredi verildiği söyleniyordu ama onu mevcut yönetim kalabilirse sağlar. Her şeyin olabileceği bir döneme girdik ve mevcut şartlarla bu durumun düzeleceğini düşünmüyorum. Mutlaka değişimler yaşanacaktır. Ama şimdi ama devre arası ama sezon sonu. Bir anda beklenmedik anda bir sabah kalktığımızda her şeyin değiştiğini görebiliriz. Bekleyip göreceğiz...

değişim şimdi olmalı hocanın aklındaki şey neyse olmuyor bu takıma
bipbipbupbup

Çevrimdışı karaoğlan

Bu takımın Abdullah Avcı sisteminde oynayamayacağı artık belli oldu. Diaby bence çok iyi oyuncu ve sağ kanatta oyuncuya yazık olur.Diaby'e çift forvet sisteminde değerlendirmeliyiz.Başka çıkış yolumuz gözükmüyor.Ayrıca beklerin içeri katederek degil çizgide bindirebileceği bir oyunda Rebocho'nunda çok etkili olacağını düşünüyorum.Sonuç olarakRebocho'nun sol bek olduğu Burak-Diaby'li 4-4-2 sistemi yapmak zorundayız.Umarım önümüzdeki Başak-Ts maclarindan minumum 4 puan çıkartabiliriz.Yoksa Abdullah Avcı-Fikret Orman Out,Sergen Yalçın-Ahmet Nur Çebi In :alala:

Ne Sergen'i yahu - Sergen ne başarmış teknik direktör olarak? Disiplinsizliği, lakaytlığı ve taktik bilmezliğiyle altyapıya hoca olarak dahi alınmaz.

Çevrimiçi tolga1903

Çevrimdışı MUSTAFA_

Açık konuşayım radikal kararların alınması gereken zaman tam şu an. Neler değişir şu anda kimse kestiremez ama değişim için kesin olarak beklenmemesi gerekiyor.
Mevcut yönetimi elimden geldiğince her branşta yaptığı hamleleri takip etmeye çalışan birisiyim. Benim gördüğüm acı gerçek şu ki; radikal bir karar alınması gerekiyorsa bu mümkün olduğunca geciktirilmeye çalışılır ve artık değişikliğin bir manası kalmadığında değişime gidilir. Bunu senelerdir görüyorum. Hatta basketbol sayfasını ziyaret edersen bunu senelerdir söylüyorum, söylüyoruz. Çoğu kişi işin sadece futbol tarafını takip ediyor. Amatör branşların durumunu görseler kanları donar. Senelerdir dümensiz bir gemideyiz. Akıntı bizi nereye sürüklerse oraya gidiyoruz. Bazı şeyler yeni yeni anlaşılıyor ama durum bu. Bunları senelerdir söylediğim ve gözlemlediğim için içim rahat ama kalbim acıyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı celiker1

Sergen Yalçın'ı isteyen çok. İstenme nedenini anlayabiliyorum ama bize hoca olabilecek kalibrede birisi değil. Daha antrranör lisansını aldı mı onu bile bilmiyorum. Zamana ihtiyacı var  :tabe:
Bize önce birliktelik gerekir,heyecan gerekir
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mellfred

Şenol Güneş’i sırf ismi yönetimin üstüne çıktı diye gönderenler
sıra sizde,
Beşiktaş’ın değil de kendi isminin yerini yapanlar
 sıra size geldi
Hep taraftarın mı canı yanacak ?

Çevrimdışı Sedat.Y

Hocaya inancım vardı ama böyle top oynatması ve bu oyun sisteminde ısrar etmesi inancımı her geçen gün yitiriyor.
Arkadaş durarak oyun oynuyoruz...DURARAK !!!  bu futbolla Fenerin geçen seneki durumuna düşeceğiz...
Çok kırılgan bir takımız direnç gösteremiyoruz, coşku yok herkes sorumluluktan kaçıyor...
O sövdüğünüz Burak Yılmazdan takımı toparlayıp ateşlemesini beklemek umuduna kaldık ...Yazık

Çevrimdışı MUSTAFA_

değişim şimdi olmalı hocanın aklındaki şey neyse olmuyor bu takıma
Kazanç büyükse ısrar iyidir ama yolun sonu iyi görünmüyor. Isrardan vazgeçmek zorundayız. Elimizdeki parçalar isteiğimiz oyuna uygun değil. En az iki transfer dönemi geçmeden de kadro yapısını sisteme uyduracak transferleri yapacağımızı düşünmüyorum. Sistem tüm oyuncuları değersiz kıldı maalesef...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Yönetim birinci suçlu ama hocada çok kötü elinde bu kadar kötü sonuçlar alacak kadro yok bu takım Pedro Franco Ersan’la Tottenham’lı bir grupta birinci çıktı her maç gol yiyoruz bunun üstüne gol atmakta zorlanıyoruz, takımda disiplin konsantrasyonda yok.

aaa öyle deme oyuncularla tek tek ilgileniyor ama şenol yüzlerine bakmıyordu sonunda takıma hoca geldi idman yaptırıyor topu 5,2saniyede kazanmamız çokomelli
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Akil Emre

Yazıp yazıp siliyorum, küfürde edemiyoruz.

Çevrimdışı Alper1903

Mevcut yönetimi elimden geldiğince her branşta yaptığı hamleleri takip etmeye çalışan birisiyim. Benim gördüğüm acı gerçek şu ki; radikal bir karar alınması gerekiyorsa bu mümkün olduğunca geciktirilmeye çalışılır ve artık değişikliğin bir manası kalmadığında değişime gidilir. Bunu senelerdir görüyorum. Hatta basketbol sayfasını ziyaret edersen bunu senelerdir söylüyorum, söylüyoruz. Çoğu kişi işin sadece futbol tarafını takip ediyor. Amatör branşların durumunu görseler kanları donar. Senelerdir dümensiz bir gemideyiz. Akıntı bizi nereye sürüklerse oraya gidiyoruz. Bazı şeyler yeni yeni anlaşılıyor ama durum bu. Bunları senelerdir söylediğim ve gözlemlediğim için içim rahat ama kalbim acıyor.

Haklısın. Çözerse bu işi taraftar çözer, başka kimse yok.