2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4261309 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

ruiz niye cezali yarinki maca bilen varmi?

abi sanırım 4 sarı kart cezalısı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

ruiz niye cezali yarinki maca bilen varmi?
Sarı kart cezalısı (4 sarı kart gördüğü için)  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Rasim

abi sanırım 4 sarı kart cezalısı
kac haftadir sakat degilmi cezasini cektiremedikmi
Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

kac haftadir sakat degilmi cezasini cektiremedikmi

abi son hafta oynamıştı ya sağ olsun 9 kişilik rakibe karşı sararmayı başarmıştı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Sinan23

Evet arkadaşlar bu akşamki hakem dovusunden sonra transfer isteyen varmı?

Çevrimiçi yaço58

şu ligde rakipleri görrüyoruz leş bir lig  herkes şampiyonluk diyor en umutusz biziz bunun sebebi çok tabi ama şu girdaptan çıkmalıyız sivasın eksiği çok ljajic ve burak az kıpırdansa yeneriz sivası sivası yendikten sonra yönetiminde bir hamle yapması şart bu ülkede kurallara uymak helede futboda kerizliktir aha bugün fbli topçu nasıl 2.sarıyı gördü bakın tff talimatnamesi ne diyor bilerek kırmızı gören 2 maç ceza verebilirmi nihatcığı en iyi oyuncularına 2 maç cezayı veremez bu ligde yok kurallara uyacaz düzen kurcaz falan o işler geçti o düzeni kurarsa devlet kurar sen adnan dalgakıran beşiktaş yöneticisi sıfatıyla o temiz düzeni kuramazsın düzene uyarsın yönetim çok pasif kaldı şeffaflığı sadece geçmiş dönem için kullandılar gelecek sene bizi görün dedi yönetici nasıl plan program ne zaman kazanmak ancak şimdi bizim Beşiktaş olarak en kötü durumda 2.5 milyon euro kullanabilecek limitimz varmş buda yüzde 5 geçmiş oluyoruz ihtarı yiyoruz hesaplamayı fırat günayr yapmış youtube hesabnda oradan alma eğer çoçuk gibi biz efendi olalım dersen tüm kurallara uyalm dersen seniin kafana vurdukça vururlar guilherme dedik işte yabancı hakkı 1 forvet istiyor hoca haklıdır alınmamıştır ama işte yunus mallı vardı oda hücumun birçok yerinde oynayabiliyordu  gittiği takım union berlin kiralık olarak biz bunu istesek alabilirdik kiralk oyuncuda turnuvada oynamak için kendini kasardı en azından çünkü milli takımın en zayıf karnı kanatlar ve yunus bizde yapacağı çıkşla turnuvadada yer alabilirdi işte bazılarımız diyor forumda hocaya güvenmiyor yönetim takım zaten kötü 2 transferle düzelmez evet düzelmez ama biryerden başlamak lazım mesela 1.5 yıl kiralarsdın yunusu seneyede sende olurdu seneye zaten birçok mevkide eksiğimiz olcak en azından şimdiden temeli atardın artı olarak tff itirazı reddettiği gün sokak ağzıyla reddediyor birde 11 gün hiçbir inceleme hiçbirşey yapmamış talimatla reddetmiş sen eğer o gün akşam 1903 tl maaş ile bir oyuncuyu açıklasan taraftarı direk arkana alırdın birde resmi siteden açıklama taraftarımızın desteğiyle tüm zorluklara rağmen bu sene şampiyon olacağız diye gs fb sinek ısırığına bunu yapıyor biizm alenen hakkımız yendiği halde şunu yapamıyoruz işte bi yunus bide yabancı forvet kiralık kovalardın  taraftar direk arkanda olurdu birde kampanya patlatırdın bi polar falan bizler destek çıkardık ancak geldiğimiz noktada doğru düzgün bir iletişim yok tff kararından beri taraftarla başkan bi kurallara uyacaz dedi o kadar bu ülkede şu kirli futbolda kurallara uyarsan birde adalet yokken biz herşey adaletle hesaplanmış hakkımız yenmemişde başkana git kitabına uydurda demiyoruz sana sistematik bir şekilde hakemler katlediyor sonra limit rakibinin bi anda 100 milyon artıyor faiz ülkede yüzde 13lerdeyken yüzde 31 gibi faiş bir orandan hesaplanıyor sen tüm bu adaletsizliğe rağmen herşeyi kabulleniyorsun bunu bizler kabul edemiyoruz inşallah bunun farkındadır yönetim yoksa dahada  zor günler bizi bekleyecek

Çevrimdışı haluk.m

Evet arkadaşlar bu akşamki hakem dovusunden sonra transfer isteyen varmı?

Beşiktaş her zaman kurduğu kadroyla şampiyon olmuştur.
Bunların lobilerine bakıp oyuna küseceksek, kulübü kapatman lazım. 

Çevrimdışı Alper1903

Beşiktaş her zaman kurduğu kadroyla şampiyon olmuştur.
Bunların lobilerine bakıp oyuna küseceksek, kulübü kapatman lazım.

Sorun şu ki; kadro kurmak istemeyen bir yönetim var takımın başında.
Ne göndermeye yanaşıyorlar ne almaya yanaşıyorlar. Sanki belirlenen takıma şampiyonluk için refakat etmeye gelmişler gibi.
Önümüzdeki sezon kurarız diyorlar da bu mantık tamamen saçmalık.
Hazır Şampiyonlar ligi gelirlerini falcao'yla çarçur etmiş bir gs var. ortalık boş şu anda. ligi süpürecek takım yok.
Ayrıca hangi parayla kuracaklar? Şampiyon olacak takım sanıyorlar mı ki eli kolu bağlı bekleyecek? Şampiyonlar ligi için takımlarını güçlendirecek. Beşiktaş da öyle yapmamış mıydı? 16-17'de Beşiktaş'ın kadro kalitesinin yanına yaklaşabilen var mıydı?
Bu mantıkla Beşiktaş'a yine baltanın sapı pırasanın başı kalır.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

şu ligde rakipleri görrüyoruz leş bir lig  herkes şampiyonluk diyor en umutusz biziz bunun sebebi çok tabi ama şu girdaptan çıkmalıyız sivasın eksiği çok ljajic ve burak az kıpırdansa yeneriz sivası sivası yendikten sonra yönetiminde bir hamle yapması şart bu ülkede kurallara uymak helede futboda kerizliktir aha bugün fbli topçu nasıl 2.sarıyı gördü bakın tff talimatnamesi ne diyor bilerek kırmızı gören 2 maç ceza verebilirmi nihatcığı en iyi oyuncularına 2 maç cezayı veremez bu ligde yok kurallara uyacaz düzen kurcaz falan o işler geçti o düzeni kurarsa devlet kurar sen adnan dalgakıran beşiktaş yöneticisi sıfatıyla o temiz düzeni kuramazsın düzene uyarsın yönetim çok pasif kaldı şeffaflığı sadece geçmiş dönem için kullandılar gelecek sene bizi görün dedi yönetici nasıl plan program ne zaman kazanmak ancak şimdi bizim Beşiktaş olarak en kötü durumda 2.5 milyon euro kullanabilecek limitimz varmş buda yüzde 5 geçmiş oluyoruz ihtarı yiyoruz hesaplamayı fırat günayr yapmış youtube hesabnda oradan alma eğer çoçuk gibi biz efendi olalım dersen tüm kurallara uyalm dersen seniin kafana vurdukça vururlar guilherme dedik işte yabancı hakkı 1 forvet istiyor hoca haklıdır alınmamıştır ama işte yunus mallı vardı oda hücumun birçok yerinde oynayabiliyordu  gittiği takım union berlin kiralık olarak biz bunu istesek alabilirdik kiralk oyuncuda turnuvada oynamak için kendini kasardı en azından çünkü milli takımın en zayıf karnı kanatlar ve yunus bizde yapacağı çıkşla turnuvadada yer alabilirdi işte bazılarımız diyor forumda hocaya güvenmiyor yönetim takım zaten kötü 2 transferle düzelmez evet düzelmez ama biryerden başlamak lazım mesela 1.5 yıl kiralarsdın yunusu seneyede sende olurdu seneye zaten birçok mevkide eksiğimiz olcak en azından şimdiden temeli atardın artı olarak tff itirazı reddettiği gün sokak ağzıyla reddediyor birde 11 gün hiçbir inceleme hiçbirşey yapmamış talimatla reddetmiş sen eğer o gün akşam 1903 tl maaş ile bir oyuncuyu açıklasan taraftarı direk arkana alırdın birde resmi siteden açıklama taraftarımızın desteğiyle tüm zorluklara rağmen bu sene şampiyon olacağız diye gs fb sinek ısırığına bunu yapıyor biizm alenen hakkımız yendiği halde şunu yapamıyoruz işte bi yunus bide yabancı forvet kiralık kovalardın  taraftar direk arkanda olurdu birde kampanya patlatırdın bi polar falan bizler destek çıkardık ancak geldiğimiz noktada doğru düzgün bir iletişim yok tff kararından beri taraftarla başkan bi kurallara uyacaz dedi o kadar bu ülkede şu kirli futbolda kurallara uyarsan birde adalet yokken biz herşey adaletle hesaplanmış hakkımız yenmemişde başkana git kitabına uydurda demiyoruz sana sistematik bir şekilde hakemler katlediyor sonra limit rakibinin bi anda 100 milyon artıyor faiz ülkede yüzde 13lerdeyken yüzde 31 gibi faiş bir orandan hesaplanıyor sen tüm bu adaletsizliğe rağmen herşeyi kabulleniyorsun bunu bizler kabul edemiyoruz inşallah bunun farkındadır yönetim yoksa dahada  zor günler bizi bekleyecek

pollyanalığa gerek yok gerçekçi hedef ilk 10.

ilk 10a girelim okey.
şampiyonlukmuş en azından öyle ya da böyle rakiplerin birisi transferleriyle diğeri 5 dakikalık presiyle falan heyecanlandırıyor.
Ya sen boydunla mı heyecanlandırıyorsun yoksa boş kale diabinle mi ???

Çevrimdışı haluk.m

Sorun şu ki; kadro kurmak istemeyen bir yönetim var takımın başında.
Ne göndermeye yanaşıyorlar ne almaya yanaşıyorlar. Sanki belirlenen takıma şampiyonluk için refakat etmeye gelmişler gibi.
Önümüzdeki sezon kurarız diyorlar da bu mantık tamamen saçmalık.
Hazır Şampiyonlar ligi gelirlerini falcao'yla çarçur etmiş bir gs var. ortalık boş şu anda. ligi süpürecek takım yok.
Ayrıca hangi parayla kuracaklar? Şampiyon olacak takım sanıyorlar mı ki eli kolu bağlı bekleyecek? Şampiyonlar ligi için takımlarını güçlendirecek. Beşiktaş da öyle yapmamış mıydı? 16-17'de Beşiktaş'ın kadro kalitesinin yanına yaklaşabilen var mıydı?
Bu mantıkla Beşiktaş'a yine baltanın sapı pırasanın başı kalır.

Yönetim seçilirken destekliyordum; ama son 3-4 haftada ciddi bir hayal kırıklığına uğradım, uğradık.

Şu an ne yapacaklar bilmiyoruz, çoğumuz yarın ki maçı bekliyor. Alınacak sonuca göre iyi ya da kötü şeyler konuşulacaktır,  eğer bir planları varsa harekete geçmek için fazla zamanları kalmadı.

Ayrıca seneye limitimiz daha da düşecek, mevcut durumda limit açmayı beceremiyorlarsa seneye de pek bir şey yapacaklarını sanmıyorum.   Geriye 3-4 gurbetçi genç alıp, yarışıyormuş gibi yapmak kaldı.

renklilerden bir fener zorda, diğerleri ne olursa olsun bizden daha iyi durumda olacaktır.   

Bizimkilerde Gökhan'a sözleşme önersin, Dorukhan'a zam yapsın, sonra bir bakarlar limit bitmiş.   :by2:

Çevrimiçi yaço58

ilk 10a girelim okey.
şampiyonlukmuş en azından öyle ya da böyle rakiplerin birisi transferleriyle diğeri 5 dakikalık presiyle falan heyecanlandırıyor.
Bida oku istersen kimse diaby boydls şampiyonluk falan demiyor

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bida oku istersen kimse diaby boydls şampiyonluk falan demiyor

sana demedim onu. yönetim ve tavrına diyorum yanlış anladın.

Çevrimiçi yaço58

sana demedim onu. yönetim ve tavrına diyorum yanlış anladın.
anladım inşallah tavır değişir şu leş ligde kendimizi bu sezon bir şekilde ilk ikiye atmak zorudayz camiaya bir heyecan lazım şuan sivas dahil herkes şampiyonluk konuşurken biz heycansızız yönetimin camiayı kenetlemesi lazım

Çevrimdışı mylife1903

Bide sey var
Seneyi hesapliyorsan bu seneden temizlige basla
3-4 adami gonder
2 tane genc yabanci al boyle hasic gibi ama az daha haziri kiybbu 3 cocuk oynasin bakalim nedir diye, hocanin da ustunden baski kalkar bu gerginlik durulur seneye bakariz

Soylemler guzel tutarli olmaya calisiyorlar ama cok acemiler arkadas senelerce yoneticilik yaptiniz nedir bu acemilik ha bunlar basarili olunca da bu kafayla giderse bunlar boyleymis bosa yuklendik demesini biliriz ama zor zor.

Çevrimdışı mylife1903

ilk 10a girelim okey.
Dogru diyon fb mesela deplasmanda icerde oyuna hukmetmeye calisiyor falan bisiler deniyir
Pozisyon veriyir pozisyona giriyir boyle heyecanli maclar oluyir.
Gsnin kazma oyuncusu cok yok tikir tikir top oynamaya calisiyorlar bi anda cikip 8-9 mac kazanirlarsa kimse sasirmasin. Adamlar cibanbasi babeli kesti atti

Boyd tiransfer sezonunda heyecanlandiriyordu hayaller kurduruyordu
Yeni viska goruluyordu kafada limit bu yani

Anlatmastim exbi arkadas vardi
25 sene falan oluyordur herhalde ders calisiyoruz benkm hayalim  em teknik bemeve dedi
Dedim ona ne lan
Kasasi em3 gibi ama motor 3.18den alma falan diye anlatti
Olm dedim hayal ediyorsun neden em3 degil de em teknik hayal ediyorsun kir zincirlerini nasil bir eziksin dedim daha da hala  gorusmem

Çevrimdışı mylife1903

anladım inşallah tavır değişir şu leş ligde kendimizi bu sezon bir şekilde ilk ikiye atmak zorudayz camiaya bir heyecan lazım şuan sivas dahil herkes şampiyonluk konuşurken biz heycansızız yönetimin camiayı kenetlemesi lazım
Bu aksam sivasi evirip cevirip 3 tane yerlestirip gonderince camia havaya girer
Gozgoze koyariz o mac cepte iste o rize deplasmaninda serkan cinar gibi bir hakem denk gelirse mesaleleri yakin tekneleri kiralayin

Çevrimdışı mylife1903

Cok ilginc isler oluyor arkadas
Demba sari goruyor cezali duruma dusuyor kupa maclari var adamlar gorduyse gordu diye isine bakiyor
Mactan 1 saat sonra fb maci oynaniyir orda da mutriki sari goruyor cezali duruma dusuyor adamlar hooop 94. Dakikada bir sari daha kirmizi yapip lig macina sakliyorlar

Normalde ibbnin cikip o maca ilahi adaletle falan sonerjiyle 2-3 saplamasi gerekir olur mu?
Yok

Huso da sari kartlari redkit gibi cekiyo cat cat cat
Lan dakika 94 ne fiye atiyin adami, azicik topa dokunmus, saf misin seni de yakti muriki iste

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer haberleri  :busted_cop:

🚨  Loris Karius'u Liverpool'a göndermeye hazırlanan Beşiktaş, Silviu Lung'la anlaşmaya vardı. Maddi olarak kötü günler geçiren Kara Kartal’ın Karius’un kontratına koyulan maddeyi kullanmayacağı öğrenilirken, Erdal Torunoğlulları’nın Rumen eldiven Silviu Lung’u kadrosuna katacağı ifade edildi. (Akşam)

🚨  Orta sahada 10 numaranın yanı sıra kanat oyuncusu olarak da forma giyebilen 27 yaşındaki oyuncunun menajeri Lucas Jaramillo’nun, Erdal Torunoğulları ile görüşerek oyuncusunu önerdi. Jaramillo ile Beşiktaşlı yönetici daha önceki dönemde David Ospina transferi nedeniyle çok sık temasları olduğu gelen bilgiler arasında. Ancak Torunoğulları’nın Kolombiyalı menajere ellerinde sadece 280 bin euro’nun olduğunu anlattı. Jaramillo ise uzun süreli bir sözleşme önerilmesi durumunda oyuncusunu Türkiye’ye gelme konusunda ikna edebileceğini iletti. Tecrübeli yönetici ise topu Abdullah Avcı’ya attı. İlerleyen günlerde sürprizler olabileceği bildirildi. (Fotospor)

🚨  Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı Victor Ruiz'e talip var. Harcama limitinden dolayı transfer yapamayan Beşiktaş, İspanyol oyuncuyu satarak yaşadığı probleme çözüm sağlayabilmeyi planlıyor. Sezon başında 3 milyon euro'ya transfer edilen ve yıllık 1,8 milyon euro ücreti olan 30 yaşındaki oyuncu için Real Betis ile Celta Vigo devreye girmiş durumda. Abdullah Avcı'nın da bu konuda, "Vida'nın dışında elimde Roco ve Necip de var. Cazip bir teklif gelirse gönderebiliriz" yorumunu yaptığı öğrenildi. (Fotomaç)

🚨  Karius için 8.5 milyon euro'luk hakkını kullanmama kararı alan siyah-beyazlı yönetim, onun yerine bir sonraki sezon gelmesi muhtemel yabancı sınırlamasını da düşünerek yerli kaleciye yöneldi. İlk hedefin ise Rizespor'da forma giyen Gökhan Akkan olduğu öğrenildi. Abdullah Avcı'nın da yerli kaleciden yana tavır koyduğu ancak yönetimin önüne getirdiği Sinan Bolat ile eski öğrencisi Volkan Babacan isimlerini ayaklarını iyi kullanamadıkları için reddettiği bildirildi. Avcı'nın Gökhan'ı da bu konuda fazla yeterli bulmamasına rağmen 25 yaşında olması ve halen gelişmeye devam etmesi nedeniyle tercih ettiği gelen haberler arasında. (Fotomaç)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı bjk4ever

heryerle kıyaslayabiliriz gelir konusunu yeterki abuk sabuk yöneticiler çıkıp hırsızlık peşinde koşmasın karabük küme düştü hiç transfer yapmadıkları transfer dönemi için hesaplar incelenince menajer ödemesi faturası çıktı bir başka takım 640 bin yuro scout şirketi faturası koymuş kasaya adamları gören yok şimdi alt liglerdeler evet mantaliteyi dürüstlüğü ahlakı mukayese edemeyiz ama gelirleri pek ala edebiliriz.

Muhasebe denen birsey var. Sen 13 milyon euro gelir yaziyorsan karsiliginda birsey yazman lazim. Ya para girisi olacak ya alacaklin olacak. Oyle kafana gore ben 13 milyon euro gelir yazayim 5 milyon euro kasaya girsin 8 milyon euro hocus pocus olsun gibi bir muhasebe yok.
Ha, ayriyeten soylediklerinde haklisin. TR'de temiz bir duzen kesinlikle yoktur, ornek vermissin iste. Ornekler muhtemelen cogaltilabilir.
Ama kulubun berbat ekonomik durumunu 'yonetim para caldi' ile aciklamayazsin. Herkes berbat durumda, herkes mi caldi ve 1 milyar tl nereye caliyorsun fark ettirmeden, oyle bir dunya yok. Hadi diyelim 50 milyon euro goturdu yonetim, ki bu bile inanilmaz, abartili bir rakam. 2.5 milyar tl'nin 300 milyon tl'sini acikladin hirsizlikla. Gerisi?
Turk kulupleri ekonomik olarak berbat yonetiliyor. Daha dogrusu strateji dogru olmadigi icin bu ekonomiye yansiyor.
Sonuk bitik yildizlari istiyoruz, scoutingimiz yok, inanilmaz bir rekabet ortami ve bu ortamin getirdigi rekabet istegiyle ucan maas butceleri.

Normal sartlarda bir Turk takimi scouting'e ve altyapiya agirlik vermeli, oyunculari korkmadan oynatmali, yurtdisi transferinde Iskandinavya ve Balkan ulkelerinde buyuk kuluplerin gozlerinden kacmis, ama potansiyeli olan ucuz yabancilari parlatmaya gitmeli. Kaliteli yabanci alacaksa da 1.5 milyon euro maasi biraz gececek max 2-3 adam almali, maas butcesini 20-25 milyon euro olarak tutmali. Ama taraftar beklentisi, rekabet ortami, CL hayali vs bunlari engelliyor. Sadece bizim icin degil, 3 buyuk icin de gecerli bu durum. Sadece son 2 seneki Trabzon bu kisir dongunun biraz disinda tutulabilir.

Çevrimdışı bjk4ever

Cok ilginc isler oluyor arkadas
Demba sari goruyor cezali duruma dusuyor kupa maclari var adamlar gorduyse gordu diye isine bakiyor
Mactan 1 saat sonra fb maci oynaniyir orda da mutriki sari goruyor cezali duruma dusuyor adamlar hooop 94. Dakikada bir sari daha kirmizi yapip lig macina sakliyorlar

Normalde ibbnin cikip o maca ilahi adaletle falan sonerjiyle 2-3 saplamasi gerekir olur mu?
Yok

Huso da sari kartlari redkit gibi cekiyo cat cat cat
Lan dakika 94 ne fiye atiyin adami, azicik topa dokunmus, saf misin seni de yakti muriki iste

Vallahi ben FB'nin yaptigini normal, bizim ve Basaksehir'inkilerini enayilik olarak goruyorum.
Biz buna hep Besiktas durusu, efendilik vs diyoruz, ama dupeduz enayilik. Hakkini yedirmek efendilik falan degil.
Bu duzeni bozmak bizim misyonumuz degil, olamaz da. Bu sacma kurali federasyon koyduysa, oyunu kuralina gore oynayacaksin.
O kadar basit. Rakibin kuralina gore oynuyorsa ve sen bundan dezavantaj elde edip hakkin yeniliyorsa sen enayisin, baska birsey degil.
Ha, sikinti nerede cikiyor. Bunu Muriqi yapinca normal, ama bizim oyuncumuz 6 hafta sonra yapinca talimatnameden 2 mac ceza aliyorsa, iste o zaman
ayaga kalkacaksin. FB maci sonrasi yaptigimiz sunepe aciklamayi yapmayacaksin, ortaligi ayaga kaldiracaksin, federasyonu gerekirse karsina alacaksin, gerekirse
6 ay hak mahrumiyeti yiyeceksin, ama camiayi kenetleyip Besiktasin hakkinin oyle kolay yenmeyecegini belli edeceksin. En son bizim yoneticilerimizden biri ne zaman
hak mahrumiyeti aldi hatirlamiyorum ben. Vur ensesine al lokmasini seklinde takiliyoruz kac senedir.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Muhasebe denen birsey var. Sen 13 milyon euro gelir yaziyorsan karsiliginda birsey yazman lazim. Ya para girisi olacak ya alacaklin olacak. Oyle kafana gore ben 13 milyon euro gelir yazayim 5 milyon euro kasaya girsin 8 milyon euro hocus pocus olsun gibi bir muhasebe yok.
Ha, ayriyeten soylediklerinde haklisin. TR'de temiz bir duzen kesinlikle yoktur, ornek vermissin iste. Ornekler muhtemelen cogaltilabilir.
Ama kulubun berbat ekonomik durumunu 'yonetim para caldi' ile aciklamayazsin. Herkes berbat durumda, herkes mi caldi ve 1 milyar tl nereye caliyorsun fark ettirmeden, oyle bir dunya yok. Hadi diyelim 50 milyon euro goturdu yonetim, ki bu bile inanilmaz, abartili bir rakam. 2.5 milyar tl'nin 300 milyon tl'sini acikladin hirsizlikla. Gerisi?
Turk kulupleri ekonomik olarak berbat yonetiliyor. Daha dogrusu strateji dogru olmadigi icin bu ekonomiye yansiyor.
Sonuk bitik yildizlari istiyoruz, scoutingimiz yok, inanilmaz bir rekabet ortami ve bu ortamin getirdigi rekabet istegiyle ucan maas butceleri.

Normal sartlarda bir Turk takimi scouting'e ve altyapiya agirlik vermeli, oyunculari korkmadan oynatmali, yurtdisi transferinde Iskandinavya ve Balkan ulkelerinde buyuk kuluplerin gozlerinden kacmis, ama potansiyeli olan ucuz yabancilari parlatmaya gitmeli. Kaliteli yabanci alacaksa da 1.5 milyon euro maasi biraz gececek max 2-3 adam almali, maas butcesini 20-25 milyon euro olarak tutmali. Ama taraftar beklentisi, rekabet ortami, CL hayali vs bunlari engelliyor. Sadece bizim icin degil, 3 buyuk icin de gecerli bu durum. Sadece son 2 seneki Trabzon bu kisir dongunun biraz disinda tutulabilir.
13 milyon avroyu harcadın, gelirlerin giderleri karşılamıyor, kulübün 100 lirasını faktöringe kırdırıyorsun 70 lira alıyorsun. 30 lirayı neyle açıklayacağız? Enflasyonla mı açıklayacağız? Gittin 70 lirayı da çarçur ettin ve yine kulübün gelecekteki gelirini ipotek ettirdin. O paralar kulüpten çıktı, direkt olarak bir yöneticinin cebine girmedi. Kulüpten çıkan para bir kişinin cebine girecek diye bir kaide yok. O borcu en başta  usulsüz yapılan işlerin toplamıyla açıklayabilirsin. Sonra da yanına ek olarak Türkiye ekonomisinin durumu gibi dış etkenleri eklersin.

Ortaya trabzon, fener, gs'yi atmak da şuna benziyor. Ortada su var ama şu tuzlu. Bizim, fener, gs, trabzon hepsinin suyu tuzlu. İçeceksin o suyu çünkü diğerleri de aynı. Böbreklerin mı iflas edecek? Etsin mesele yok, diğerlerinin de böbrekleri iflas edecek zaten.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2020, 13:23:58
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Transfer haberleri  :busted_cop:

🚨  Orta sahada 10 numaranın yanı sıra kanat oyuncusu olarak da forma giyebilen 27 yaşındaki oyuncunun menajeri Lucas Jaramillo’nun, Erdal Torunoğulları ile görüşerek oyuncusunu önerdi. Jaramillo ile Beşiktaşlı yönetici daha önceki dönemde David Ospina transferi nedeniyle çok sık temasları olduğu gelen bilgiler arasında. Ancak Torunoğulları’nın Kolombiyalı menajere ellerinde sadece 280 bin euro’nun olduğunu anlattı. Jaramillo ise uzun süreli bir sözleşme önerilmesi durumunda oyuncusunu Türkiye’ye gelme konusunda ikna edebileceğini iletti. Tecrübeli yönetici ise topu Abdullah Avcı’ya attı. İlerleyen günlerde sürprizler olabileceği bildirildi. (Fotospor)

Bahsedilen İsim: Edwin Cardona

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu aksam sivasi evirip cevirip 3 tane yerlestirip gonderince camia havaya girer
Gozgoze koyariz o mac cepte iste o rize deplasmaninda serkan cinar gibi bir hakem denk gelirse mesaleleri yakin tekneleri kiralayin

yenileceğiz abi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

SON DAKİKA - Ajdin Hasic ile olan eski sözleşme revize edilip büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Hafta içinde imzaların atılması bekleniyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

SON DAKİKA - Ajdin Hasic ile olan eski sözleşme revize edilip büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Hafta içinde imzaların atılması bekleniyor.

Bu adam sene başından beri bizde rpazarlığı daha önce yapıp kampa katsaydık en azından belki 2 yarı faydalanma şansımız vardı şimdi bu seneye için hayırlısı olsın bakalım